ام سون رو شاید بتونم جور کنم 102000توماناینا قیمتشون چنده؟اصلی
ام 7 ایو سن لورن ---
جاز
فارنهایت 50 میل
جاز 67000 تومان
فارنهایت هم 50 میل 120000 تومان
ام سون رو شاید بتونم جور کنم 102000توماناینا قیمتشون چنده؟اصلی
ام 7 ایو سن لورن ---
جاز
فارنهایت 50 میل
قیمت دقیقش(البته الان فردا دیدی گرونتر شد که میشه) 26000 تومان بدون پستسلام
قیمت EMPER presidente
با هزینه ی پستی چقدر میشه؟
بابا عزیز من همه قیمت ها رو که حفظ نیستم تازه توی این بازار که به ولایت علی قسم ادلکنی که من هفته ی پیش خریدم 16000 شده 21000 !!!!!!!!!!پس هپي نداري ؟![]()
بابا عزیز من همه قیمت ها رو که حفظ نیستم تازه توی این بازار که به ولایت علی قسم ادلکنی که من هفته ی پیش خریدم 16000 شده 21000 !!!!!!!!!!
شما که گفتی هپی پرتغالی من نوشتم فردا شب میپرسم بهتون میگم!من دیشبم از دوستم پرسیدم گفت داره البته اون موقع نگفتم پرتغالی گفتم فقط از این برند داری گفت آره
در ضمن اسم دقیق، زنونه یا مردونه بودن، حجم ادکلن و ... را بگید . من برای خودتون میگم پس فردا مشکلی پیش بیاد من گردن نمیگیرم چون کوتاهی از شما بوده. من الان اول تاپیک 4 خط چیزی نوشتم اصلا نصف آدم ها اونا رو نخوندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
133 هزار تومان
30000(قیمت فعلی لجند)اون legend چنده؟؟
بعد یه سوال :مدل ممورایز هم داریم؟
منظورتون just diffrent iهست؟هوگو باس قمقمه ای چنده؟
چند گِرم مه؟
یه عکس از شیشه و بسته بندی میزارید بی زحمت.
مرسی
150 میلش 114 تومان هستهوگو باس قمقمه ای چنده؟
عزیز من دقیقا نمیدونم فک کنم 600 - 500 گرم باشه
در ضمن من عکس نمیتونم بذارم . برای چی عکس میخواید؟ برای تقلبی و اصل بودنش؟ شاید این یه دفعه را تونستم ولی از دفعه های بعدی نمیتونم (چون خودتون قبول کنید که بعضی ها فقط میان میپرسن و نمیخوان بخرند و سخته برای همه عکس گذاشت)
آقا یه قیمت Bleu de Chanel by Chanel
Gucci Pour Homme II by Gucci
Versace Pour Homme by Versace
ارجینال!!!!!!!!! ممنون!
عزیز شما از اون بنده خدا حتما بخر چون قیمت خرید من از اینی که شما میگید گرونتره !اقا 100 ميلش رو قيمت كردم 83 تومن
شما چجوري با قيمت هاي استثنايي 90 تومن ميدين ؟
عزیز شما از اون بنده خدا حتما بخر چون قیمت خرید من از اینی که شما میگید گرونتره !
در ضمن اگر شما یه بار قوانین بازارچه رو خونده باشید متوجه میشید که اونجا نوشته هر کسی میتونه جنسش را به هر قیمتی میخواد بفروشه اگر ناراحتید میتونید اسپم نکنید