• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

™ فروش ادکلن و لوازم آرایشی ►███اصل وغیر اصل███◄ ٭۩٭ با قیمت استثتایی٭۩٭

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
پس هپي نداري ؟ :(
بابا عزیز من همه قیمت ها رو که حفظ نیستم تازه توی این بازار که به ولایت علی قسم ادلکنی که من هفته ی پیش خریدم 16000 شده 21000 !!!!!!!!!!
شما که گفتی هپی پرتغالی من نوشتم فردا شب میپرسم بهتون میگم!من دیشبم از دوستم پرسیدم گفت داره البته اون موقع نگفتم پرتغالی گفتم فقط از این برند داری گفت آره
در ضمن اسم دقیق، زنونه یا مردونه بودن، حجم ادکلن و ... را بگید . من برای خودتون میگم پس فردا مشکلی پیش بیاد من گردن نمیگیرم چون کوتاهی از شما بوده. من الان اول تاپیک 4 خط چیزی نوشتم اصلا نصف آدم ها اونا رو نخوندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

filit

Registered User
لایک‌ها
7
بابا عزیز من همه قیمت ها رو که حفظ نیستم تازه توی این بازار که به ولایت علی قسم ادلکنی که من هفته ی پیش خریدم 16000 شده 21000 !!!!!!!!!!
شما که گفتی هپی پرتغالی من نوشتم فردا شب میپرسم بهتون میگم!من دیشبم از دوستم پرسیدم گفت داره البته اون موقع نگفتم پرتغالی گفتم فقط از این برند داری گفت آره
در ضمن اسم دقیق، زنونه یا مردونه بودن، حجم ادکلن و ... را بگید . من برای خودتون میگم پس فردا مشکلی پیش بیاد من گردن نمیگیرم چون کوتاهی از شما بوده. من الان اول تاپیک 4 خط چیزی نوشتم اصلا نصف آدم ها اونا رو نخوندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بله حق با شماس

عكس تقلبي
Clinique.Happy.jpg

اصل :
clq_62YL_250.jpg

حالا D hermes صد ميلش چنده ؟

soshyianet

Registered User
لایک‌ها
2

ho3inn

Registered User
لایک‌ها
49
هوگو باس قمقمه ای چنده؟

hamsah

Registered User
لایک‌ها
10
اون legend چنده؟؟
بعد یه سوال :مدل ممورایز هم داریم؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
اون legend چنده؟؟
بعد یه سوال :مدل ممورایز هم داریم؟
30000(قیمت فعلی لجند)
ممورایز هم هست با همین قیمت خیلی باحاله مخصوصا بسته بندی و شیشش!!!
درضمن اسپری جداگانه امپر هم موجود هست

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
چند گِرم مه؟

یه عکس از شیشه و بسته بندی میزارید بی زحمت.

مرسی

عزیز من دقیقا نمیدونم فک کنم 600 - 500 گرم باشه
در ضمن من عکس نمیتونم بذارم . برای چی عکس میخواید؟ برای تقلبی و اصل بودنش؟ شاید این یه دفعه را تونستم ولی از دفعه های بعدی نمیتونم (چون خودتون قبول کنید که بعضی ها فقط میان میپرسن و نمیخوان بخرند و سخته برای همه عکس گذاشت)

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
عزیز من دقیقا نمیدونم فک کنم 600 - 500 گرم باشه
در ضمن من عکس نمیتونم بذارم . برای چی عکس میخواید؟ برای تقلبی و اصل بودنش؟ شاید این یه دفعه را تونستم ولی از دفعه های بعدی نمیتونم (چون خودتون قبول کنید که بعضی ها فقط میان میپرسن و نمیخوان بخرند و سخته برای همه عکس گذاشت)

دوست عزیز یادم رفت عکس بگیرم واقعا ببخشید!!!
اگر برای اصل بودنش عکس میخواید من تضمین میکنم که کیفیت این ادکلن همون کیفیتی رو داره که شما توی معتبر ترین ادکلن فروشی های تهران میخرید
در ضمن احتمالا بتونم پوئیم را بهتون 120 هزار تومان هم بدم(این نابسامانی بازار رو نشون میده!!!!)

Last edited:

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
آقا یه قیمت Bleu de Chanel by Chanel
Gucci Pour Homme II by Gucci
Versace Pour Homme by Versace

ارجینال!!!!!!!!! ممنون!

بیلو 100 میل 190 هزار تومان هست
گوچی 100 میل تستر هست 98 هزار تومان البته اگر ادکلن معمولی خواستید بگید شاید بتونم جور کنم ولی این رو بدونید که تستر فرقش اینه که جعبه ی ساده ای داره(چون فقط برای استفاده از ادلکن هست)ولی بجاش 5- 10 هزار تومان ارزونتره
ورساچه با لیبل وزارت بهداشت هست(شرکتی)95 هزار تومان بدون لیبلش را هم اگر خواستی فک کنم 5-6 تومن بتونم ارزونتر بیارم (البته بدون لیبلش هم اصله ولی خوب اون اطمینانش بیشتره)

Last edited:

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
تو را به خدا قسم پست اول را بخونید خسته شدم در ضمن پیغام خصوصی ندید مگر در موارد خاص (مثلا خرید تعداد) چون رسیدگی راحت تر بشه

filit

Registered User
لایک‌ها
7
اقا 100 ميلش رو قيمت كردم 83 تومن

شما چجوري با قيمت هاي استثنايي 90 تومن ميدين ؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
اقا 100 ميلش رو قيمت كردم 83 تومن

شما چجوري با قيمت هاي استثنايي 90 تومن ميدين ؟
عزیز شما از اون بنده خدا حتما بخر چون قیمت خرید من از اینی که شما میگید گرونتره !
در ضمن اگر شما یه بار قوانین بازارچه رو خونده باشید متوجه میشید که اونجا نوشته هر کسی میتونه جنسش را به هر قیمتی میخواد بفروشه اگر ناراحتید میتونید اسپم نکنید

filit

Registered User
لایک‌ها
7
عزیز شما از اون بنده خدا حتما بخر چون قیمت خرید من از اینی که شما میگید گرونتره !
در ضمن اگر شما یه بار قوانین بازارچه رو خونده باشید متوجه میشید که اونجا نوشته هر کسی میتونه جنسش را به هر قیمتی میخواد بفروشه اگر ناراحتید میتونید اسپم نکنید

قيمت استثنايي يعني نصف قيمت...نه اينكه قيمت بالاتر

در هر صورت عنوان تاپيك رو درست كنيد اگه قيمتتون اينه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا