• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
2 شبه سرعت شدیدا پایین اومده ولی دیشب سرعت تورنت رفته بود بالا تا 70 - 80 رفت بالا ... ولی IDM از 40 بالاتر نمیرفت...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام مهدیو جان
خوب شد گفتین
چون دوستم هم یه هو توی 4 روز 5 گیگ ترافیکش تموم شد.
خودشم نفهمید کجا رفت. :D

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
اگر قرار باشه از نظر امنیت به صبانت نمره بدیم صفر هم زیادشه!
از نظر پاسخگویی هم که دیگه شهرت جهانی داره!

بنده دیروز با دیدن مک آدرس های ثبت شده در قسمت ریزمصرف کاربران متوجه شدم که یک کاربر دیگر هم در حال استفاده از اکانت من هستش
با صبانت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم
بخش پشتیبانی فرمودند که این مک آدرس ممکنه برای مودم شما باشه (ببین آدم چقدر می تونه بیسواد باشه که ندونه در حالت بریج مک آدرس کارت شبکه ثبت میشه نه مودم)
نکته جالب اینجا بود که خدمتشون عرض کردم که دوست بزرگوار به فرض که اینطور باشه,در تاریخ فلان و ساعت فلان هم مک آدرس بنده ثبت شده هم یک مک آدرس دیگه!!! چطور ممکنه همچین اتفاقی بیوفته و سیستم به هر دو مک آدرس اجازه دسترسی بده؟
مگر مبنای شما برای تشخیص هویت کاربران مک آدرس نیست؟
اول طرف خودش هم موند چی بگه,بعد از چند ثانیه گفت که با قسمت شکایات صحبت کنید
بنده هم با این بخش تماس گرفتم,دوست عزیزی که پشت خط بودند اول خیلی زیبا و صمیمانه شروع به صحبت کردند ولی وقتی سوالات قبلی رو از ایشون هم پرسیدم لحن صحبتشون 180 درجه تغییر کرد!
گفتند که من می تونم به بچه های پشتیبانی بگم که فقط سیستمی به اکانت شما دسترسی پیدا کنه که مک آدرس شما رو داره
گفتم دوست عزیز شما قبلا باید این کار رو می کردید,الان کی باید جوابگوی این 10 گیگابایتی باشه که از اکانت بنده به صورت دزدی استفاده شده و دلیلش سهل انگاری شرکت در ایجاد امنیت بوده؟
گفتند برید اونی که از شما دزدی کرده رو پیدا کنید از خودش بگیرید!!!!

امنیت سرویس های این شرکت به معنی واقعی کلمه افتضاح محض هستش,چرا که سامانه تشخیص هویت سیستم صبانت بر اساس مک آدرس هستش در حالی که سامانه ایمن روز دنیا ارجاع به خط تلفن هست که یه سری شرکت ها در ایران هم از این سامانه استفاده می کنند,بدین صورت که فقط کسی می تونه از سرویس استفاده بکنه که از خط تلفن ثبت شده در سیستم متصل شده,نه هرکس که در شبکه صبانت حضور داره!
تشخیص از طریق مک آدرس رو یک بچه مدرسه ای هم مثل آب خوردن می تونه هک کنه

دوست عزیزی که فکر می کنی پهنای باندت در این شرکت یجورایی بیخودی کم میشه,اکانت شما هک شده و مقصر هم شما نیستی,شرکتی هست که اپراتورهاش فرق.... و شقیقه رو تشخیص نمیدن چه برسه به ایجاد امنیت

از طرف دیگه ممکنه هکر مک آدرسش رو از روی مک آدرس شما شبیه سازی کنه,اونطوری دیگه به هیچ عنوان نمیشه فهمید که شما هک شدید یا خیر,اما ترافیک شماست که روز به روز کمتر میشه

بخش شکایات این شرکت با بی ادبی تمام بنده رو ارجاع دادند به دادگاه جرائم رایانه ای وگفتند برو هرکاری می خوای بکن و به شکل عجیبی مصمم هستم که به دادگاه بکشونمشون و این کار رو خواهم کرد

با تمام شدن این دوره بی تردید اسم صبانت رو از ذهنم پاک خواهم کرد

موفق و سربلند باشید

منم موافقم که امنیت در صبا اصلا معنی نمیده مثلا تا چند وقت پیش میشد فقط با دونستن شماره تلفن ریز مصرف رو چک کرد و من برای دوستانم رو هم چک میکردم
جالب اینجاست کارمند ساده صبانت براحتی به کلیه یوزرهای شبکه دسترسی دارند(به اعتراف خود کارمندشون)
ولی فقط مشکل از صبانت نیست و مشکل از کاربرا نیز هست
و البته بگم که صبانت جدیدا مک ادرسم دیگه چک نمیکنه چون من در عرض یک ساعت براحتی یوزر پسورد بیش از ده نفر رو در میارم و با همشون بدون مشکل به اینترنت وصل میشم که این اولا مربوط میشه به ایمن نبودن شبکه صبانت و در لول بعدی به بی احتیاطی دوستانی که اینترنت از صبانت دارند
فکر میکنی چه جوری طرف پسوردت رو درآورده ! به احتمال 90 درصد شما پسورد پیش فرض ورود به مودمتون رو عوض نکردین
شما فقط با کمک رعایت کردن همین یک نکته عوض کردن پسورد مودم براحتی میتونن از هک شدن اکانتتون جلوگیری کنید توصیه میکنم اول پسورد مودمتون رو عوض کنید بعد برید پسورد اکانتتون رو عوض کنید و تقریبا مطمئن باشید که دیگه کسی از اینترنت شما نمیتونه استفاده مگر اینکه خودتون پسوردتون رو بدید به طرف
از نظر من اینکه میشه با یوزر پسورد دیگه هم وصل شد یه مزیته چون من و برادرم هر دو از صبا اینترنت داریم و چون مصرف اون کمه و من زیاد به صورت قانونی آخر هر دوره از اکانتش میتونم استفاده کنم
جالبه نتایج جالبی از یسری از این هک ها بدست آوردم یکی اینکه یسری اینقدر بی دقت در انتخاب پسورد هستند که شماره های تابلویی مثل شماره تلفن خودشون رو به عنوان پسورد میزارن یا فامیلی خودشون یا حتی همون شماره تلفنشون ! که یوزرشون هم هست.
یسری هم مثلا خواستن پسورد سخت بزارن تا کسی نتونه هکشون کنه از حروف کوچیک و بزرگ و عدد و کاراکترهای غیر معمول استفاده کردند ولی پسورد برای مودمشون نگذاشتند و فکر میکنند هک نمیشن:D
راستی قبل شکایت بگو ببینم مک ادرس طرفی که تو اکانتت اومده چی بوده اگه مک منه سریع فرار کنم:f34r:
البته اگه شرکت بخواد خودش براحتی میتونه بفهمه کی از اکانتت استفاده کرده چون مطمئنم شماره تلفن های وصل شده رو هم لاگ میکنن ولی حال و حوصله شکایت و دادگاه غیره ندارند

vista8

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

بنظر شما بهترین سرویس در کرج چیه؟
من کرج زندگی میکنم

اگه میشه نمایندگیهاشو بمن معرفی کنید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان

بنظر شما بهترین سرویس در کرج چیه؟
من کرج زندگی میکنم

اگه میشه نمایندگیهاشو بمن معرفی کنید

دوست عزیز توی شاتل جوابتو دادم از آسیاتک بگیر.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
صبانت! دو سال با هم بودیم ولی این سال آخری خیلی اذیتم کردی...
خداحافظ، همین حالا ;)

نامردیه آدم فقط بد بگه! این مسئولین صبانت موقع پاسخگویی واقعا خوش برخوردن.
مخصوصا یه آقای فراهانی نامی بود که برای قطع سرویس پیشش رفتم، خیلی خیلی خیلی انسان خوش برخوردیه. خیلی هم کمکم کرد (که جمع آوری سرویس به جای 8-10 روز، تو 4-5 روز انجام شد)

Last edited:

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
صبانت! دو سال با هم بودیم ولی این سال آخری خیلی اذیتم کردی...
خداحافظ، همین حالا ;)

نامردیه آدم فقط بد بگه! این مسئولین صبانت موقع پاسخگویی واقعا خوش برخوردن.
مخصوصا یه آقای فراهانی نامی بود که برای قطع سرویس پیشش رفتم، خیلی خیلی خیلی انسان خوش برخوردیه. خیلی هم کمکم کرد (که جمع آوری سرویس به جای 8-10 روز، تو 4-5 روز انجام شد)

منم بعد 4 سال دارم ازش جدا میشم فقطم به خاطر اینترنت شبانه اش وگرنه از روزانش که راضی بودم
من تلفنی درخواست قطع سرویس دادم بنظرت حضوری برم یا تلفنی هم کار انجام میدن ؟
میخوام قبل عید قطع کنن از یه جای دیگه بگیرم انجام میشه یا از فردا برم دفتر مرکزی ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست خودم هم فقط 1 ماه ازشون گرفت بعد فسخ کرد.
این شرکت فقط سرعت خوبی میده اصلا امنیت خوبی نداره. همان طور که بالا گفتن.
توی 3 روز 5 گیگش مصرف شد خودشم مونده بود چی شده.
برای خرید گیگ اضافی هم باید هی میرفت بانک یا کارت به کارت میکرد امکاناتش خیلی ضعیف بود.
اینجا بچه ها گفتن آنلاین میشه و لی ما زنگ زدیم گفت نمیشه و این امکان و حذف کردن.الانم که فسخ کردن و 4 روزه قطع کردن سرویسو.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
صبا رو اگر بخوایم با شرکتهای داتک و شاتل مقایسه کنیم واقعا بهترن گزینه می باشد.
رو شبانه نمیشه مانور داد اسمش روش هست رایگان میتونه حال بده میتونه حالت رو بگیره

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
منم بعد 4 سال دارم ازش جدا میشم فقطم به خاطر اینترنت شبانه اش وگرنه از روزانش که راضی بودم
من تلفنی درخواست قطع سرویس دادم بنظرت حضوری برم یا تلفنی هم کار انجام میدن ؟
میخوام قبل عید قطع کنن از یه جای دیگه بگیرم انجام میشه یا از فردا برم دفتر مرکزی ؟

واللا من پرسیدم گفته بودن برای فسخ قرارداد باید حضوری برم مگر اینکه از نمایندگی هاشون گرفته باشم که خب احتمالا داستان فرق داره (و البته من از خود دفتر مرکزی واسه خرید اقدام کرده بودم).
من با آقای فراهانی صحبت کردم گفتم دانشجو هستم و واسه پایان نامه خیلی نیاز به نت دارم، واسه همین ازشون خواستم و البته هر روز هم تلفنی پیگیری کردم که چی شد و کجا رفت و اینا که زود از رانژه خارج کردن.
اما از طرفی آی اس پی دیگه که تماس گرفتم هم بهم گفتن که تا قبل 15 اسفند باید تمام قرارداد ها رو ببندن چون مخابرات از 15 به بعد مدارک رو قبول نمیکنه (میخوره به عید نوروز).
شما اگه بخواین تقاضای انصراف بدین، اگه 4 روزه هم جمع آوری انجام بشه، احتمال خیلی زیاد کاراتون میفته اونور سال... باز نمیدونم میتونین بپرسین که مطمئن شین

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
واللا من پرسیدم گفته بودن برای فسخ قرارداد باید حضوری برم مگر اینکه از نمایندگی هاشون گرفته باشم که خب احتمالا داستان فرق داره (و البته من از خود دفتر مرکزی واسه خرید اقدام کرده بودم).
من با آقای فراهانی صحبت کردم گفتم دانشجو هستم و واسه پایان نامه خیلی نیاز به نت دارم، واسه همین ازشون خواستم و البته هر روز هم تلفنی پیگیری کردم که چی شد و کجا رفت و اینا که زود از رانژه خارج کردن.
اما از طرفی آی اس پی دیگه که تماس گرفتم هم بهم گفتن که تا قبل 15 اسفند باید تمام قرارداد ها رو ببندن چون مخابرات از 15 به بعد مدارک رو قبول نمیکنه (میخوره به عید نوروز).
شما اگه بخواین تقاضای انصراف بدین، اگه 4 روزه هم جمع آوری انجام بشه، احتمال خیلی زیاد کاراتون میفته اونور سال... باز نمیدونم میتونین بپرسین که مطمئن شین

شرکتهای نماینده کافی پول پرداخت نکنی بد میزنن زود برات جمع میکنند.
بله از 15 اسند کار کلا تعطیل و رانژه انجام نمیشه

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1

ممنون از جوابت
من از نمایندگی گرفتم ولی وقتی زنگ زدم نمایندگی گفتن چون شما همه پرداخت هات آنلاین بوده به ما ربطی نداره به دفتر مرکزی زنگ بزن
منم زنگ زدم ولی گفتند که در این صورت هم باید نمایندگی به ما بگه نه خودت مستقیما ،که باز زنگ زدم نمایندگی اونا هم گفتن ما تماس میگیریم ولی هنوز تو اکانتم نزده در لیست جمع اوری می باشد
نمی دونم الان تو رونده یا یکیشون دایورت کرده درخواست ما رو
من از خود مخابرات میخوام بگیرم نامه موافقت رئیس مرکز مخابراتیمون رو هم گرفتم ولی چون باید اول نامه قطع رانژه بیاد نتونستم فعلا بگیرم
با این حساب فردا دوباره باید پیگیری کنم.احتمالا مثل بقیه موارد کاری تو ایران با پیگیری تلفنی پیش نمیره

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
ممنون از جوابت
من از نمایندگی گرفتم ولی وقتی زنگ زدم نمایندگی گفتن چون شما همه پرداخت هات آنلاین بوده به ما ربطی نداره به دفتر مرکزی زنگ بزن
منم زنگ زدم ولی گفتند که در این صورت هم باید نمایندگی به ما بگه نه خودت مستقیما ،که باز زنگ زدم نمایندگی اونا هم گفتن ما تماس میگیریم ولی هنوز تو اکانتم نزده در لیست جمع اوری می باشد
من از خود مخابرات میخوام بگیرم نامه موافقت رئیس مرکز مخابراتیمون رو هم گرفتم ولی چون باید اول نامه قطع رانژه بیاد نتونستم فعلا بگیرم
با این حساب فردا دوباره باید پیگیری کنم.احتمالا مثل بقیه موارد کاری تو ایران با پیگیری تلفنی پیش نمیره

خب من فردای اون روز که تقاضا دادم نامه زدن و امضا هم کردن فرستادن رفت مخابرات، تو قسمت گزارش ریز مصرف وقتی میرفتم هم میگفت "مقدار نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه وارد شده است . مال شما رو اگه نزده یعنی هنوز هیچ اقدامی نکردن. ببین باید سمج باشی هر روز هِی زنگ بزنی و پیگیری کنی هر روز و هر روز امیدوارم موفق باشی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ممنون از جوابت

آقا صحبت کن ببین نامه را باید نمایندگی بزنه به مخابرات برو دستی نامه رو بگیر ببر مخابرات همون لحظه انجام میدن برات.

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
خب من فردای اون روز که تقاضا دادم نامه زدن و امضا هم کردن فرستادن رفت مخابرات، تو قسمت گزارش ریز مصرف وقتی میرفتم هم میگفت "مقدار نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه وارد شده است . مال شما رو اگه نزده یعنی هنوز هیچ اقدامی نکردن. ببین باید سمج باشی هر روز هِی زنگ بزنی و پیگیری کنی هر روز و هر روز امیدوارم موفق باشی

امروز دوباره پیگیر شدم فهمیدم نمایندگی ایمیل زده ولی دفتر هنوز ایمیلش رو چک نکرده بود که من با پیگیری از طرف نمایندگی قرار شد تماس بگیرن و یاداوری کنند که بعد در کمتر از یک ساعت اینترنتم قطع شد بعد رفتم تو قسمت ریزمکالمه دیدم همون عبارتی که گفتید زد
ولی خطم رانژه هنوز هست چون با یک یوزر پسورد دیگه الان وصل شدم:cool: اونم سرویسش از نوع طلایی هست فکر کنم بدین ترتیب شبانه ها هم وصل بتونم بشم
حالا گفتن احتمالا نامه شنبه میرسه مخابرات . حالا نمی دونم نامه رو پست میکنن یا با پیک می فرستند ؟
حالا از شنبه باید هم ازمخابرات پیگیری کنم هم از صبانت

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان من اینترنتم 29 اسفند تموم میشه این ندا گستر صبا نت خوبه بخرم؟
اگه میشه علت تشم بگین.
من الان از اینترنت مخابرات استفاده میکنم.
راستی سرعت دانلودش چطوره؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
امروز دوباره پیگیر شدم فهمیدم نمایندگی ایمیل زده ولی دفتر هنوز ایمیلش رو چک نکرده بود که من با پیگیری از طرف نمایندگی قرار شد تماس بگیرن و یاداوری کنند که بعد در کمتر از یک ساعت اینترنتم قطع شد بعد رفتم تو قسمت ریزمکالمه دیدم همون عبارتی که گفتید زد
ولی خطم رانژه هنوز هست چون با یک یوزر پسورد دیگه الان وصل شدم:cool: اونم سرویسش از نوع طلایی هست فکر کنم بدین ترتیب شبانه ها هم وصل بتونم بشم
حالا گفتن احتمالا نامه شنبه میرسه مخابرات . حالا نمی دونم نامه رو پست میکنن یا با پیک می فرستند ؟
حالا از شنبه باید هم ازمخابرات پیگیری کنم هم از صبانت

نامه که برسه مخابرات شما برو مخابرات اونجا پیگیر باش سریع قطع میکنن.
درمورد اونم بهتون بگم شرکت ها فقط در یک روز خاص نامه ها رو میبرن مخابرات مختلف پخش میکنن. هر روز نمیفرستن. معمولا هر شنبه .

mesgar

Registered User
لایک‌ها
1
نامه که برسه مخابرات شما برو مخابرات اونجا پیگیر باش سریع قطع میکنن.
درمورد اونم بهتون بگم شرکت ها فقط در یک روز خاص نامه ها رو میبرن مخابرات مختلف پخش میکنن. هر روز نمیفرستن. معمولا هر شنبه .

من امروز رفتم مخابرات برای پیگیری منو ارجاع دادند دبیرخونه اونجا طرف لیست ای که نامهای رسیده برای دایری و قطعی بود رو نشونم داد که برای من نبود
حتی تو این چند روز اصلا نامه ای از صبا برای دایری یا قطعی نیومده بود حتی اخر وقت اداری زنگ زدم دبیرخونشون بازم گفت نامه ات هنوز نیومده
از اون ور هم زنگ میزنم صبانت اونا میگن نامه رو به پیک دادن ! میگم مگه پیک نامه رو چند روز دستش نگه میداره
حالا طرف گفت احتمالا فردا میرسه نامه ات . احتمالا حرف شما مبنی بر اینکه نامه ها رو تو هفته تو یک روز خاص می فرستند صحیحه ولی اون روز شنبه نیست:( امیدوارم فردا باشه
اینقدر من رفتم مخابرات برای پیگیری دیگه کامل منو میشناسن

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من امروز رفتم مخابرات برای پیگیری منو ارجاع دادند دبیرخونه اونجا طرف لیست ای که نامهای رسیده برای دایری و قطعی بود رو نشونم داد که برای من نبود
حتی تو این چند روز اصلا نامه ای از صبا برای دایری یا قطعی نیومده بود حتی اخر وقت اداری زنگ زدم دبیرخونشون بازم گفت نامه ات هنوز نیومده
از اون ور هم زنگ میزنم صبانت اونا میگن نامه رو به پیک دادن ! میگم مگه پیک نامه رو چند روز دستش نگه میداره
حالا طرف گفت احتمالا فردا میرسه نامه ات . احتمالا حرف شما مبنی بر اینکه نامه ها رو تو هفته تو یک روز خاص می فرستند صحیحه ولی اون روز شنبه نیست:( امیدوارم فردا باشه
اینقدر من رفتم مخابرات برای پیگیری دیگه کامل منو میشناسن

میدونید چیه.
شما بهتر بود می رفتید صبا نامه را دستی از خودشون بگیرید می بردید مخابرات.
حالا که گذشته امید وارم امروز باشه زمان ارسال نامه ها.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من اینترنتم 29 اسفند تموم میشه این ندا گستر صبا نت خوبه بخرم؟
اگه میشه علت تشم بگین.
من الان از اینترنت مخابرات استفاده میکنم.
راستی سرعت دانلودش چطوره؟

صبانت سرویس حجمیش خوبه .

اگر سرویس نامحدود برای دانلود شبانه میخواین اصلا طرفش نیاین .

من سرویس 1 مگ حجمی دارم . سرعت دانلود مستقیم ( یعنی بدون استفاده از IDM ) همیشه حدود 105 کیلوبایت در ثانیه است .

بالا