• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=729ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=742ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=736ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=718ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=717ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=751ms TTL=49
پینگ برای شما هم خراب شده؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
این صبا نت یه مشکلی که داره اینه که وقتی از بالا(!) دستور میاد که پورت ها رو ببندین، سریع میبنده و بعدش که بالا میگه دیگه میتونین شُل کنین ول کن نیست و تا دو سه هفته یی دهان انسان را خوش حال میکنه!!!!

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
امروز HTTPS خیلی سخت باز میشه .

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
این صبا نت یه مشکلی که داره اینه که وقتی از بالا(!) دستور میاد که پورت ها رو ببندین، سریع میبنده و بعدش که بالا میگه دیگه میتونین شُل کنین ول کن نیست و تا دو سه هفته یی دهان انسان را خوش حال میکنه!!!!

سلام
کلاً شرکت های سرویس دهنده اینترنت مثل صبا و شاتل و ... ربطی در بازو بسته شدن پورت ها ندارن عزیز
من اینو چون یکی ازدوستام تو شاتل کار میکنه میگم.
کسی به این شرکت ها دستور باز یا بسته شدن پورت هارو نمیده اینها فقط واسطه هستن
به قول شما از همون بالا مستقیم قطع می کنن و هر موقع خواستن وصلش می کنن هیچ کس هم چیزی نمیتونه بگه.
شرکت ها هم کاری جز ماست مالی کردن این وضعیت نمیتونن بکنن.

از دیشب هم که انگار اینترنت به فنا رفت
4تا سایت هم نمیشه باز کرد
تقریباً میشه گفت اینترنت به حالت نیمه قطع در موده...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
کلاً شرکت های سرویس دهنده اینترنت مثل صبا و شاتل و ... ربطی در بازو بسته شدن پورت ها ندارن عزیز
من اینو چون یکی ازدوستام تو شاتل کار میکنه میگم.
کسی به این شرکت ها دستور باز یا بسته شدن پورت هارو نمیده اینها فقط واسطه هستن
به قول شما از همون بالا مستقیم قطع می کنن و هر موقع خواستن وصلش می کنن هیچ کس هم چیزی نمیتونه بگه.
شرکت ها هم کاری جز ماست مالی کردن این وضعیت نمیتونن بکنن.

از دیشب هم که انگار اینترنت به فنا رفت
4تا سایت هم نمیشه باز کرد
تقریباً میشه گفت اینترنت به حالت نیمه قطع در موده...

سلام حرف شما متین
پس چرا بعضی سرویس دهنده ها فرق می کنن.
مثال ساده. چند روزی جی میل بسته بود. آسیاتک زودتر باز کرد. من با داتک امتحان کردم باز نبود. پارس هم بعد آسیاتک باز کرد.

البته الان مثل اینکه کلا بستس . دیشب اینو دیدم جا خوردم :
مشاهده پیوست 112047

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
بازم چند روزیه سرعت تورنت اومده پایین در حد کمتر از 10~ 20 KB .... کسی میدونه ISP های دیگم اینجورین یا فقط صبانت ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بازم چند روزیه سرعت تورنت اومده پایین در حد کمتر از 10~ 20 KB .... کسی میدونه ISP های دیگم اینجورین یا فقط صبانت ؟

دوست عزیز
تورنت چیزی نیست که بشه محدودش کرد یا بستش. سیستمش طوری هست که کسی نمیتونه کاریش بکنه.
احتمالا سیدر هاتون وضعیت خوبی ندارن.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز
تورنت چیزی نیست که بشه محدودش کرد یا بستش. سیستمش طوری هست که کسی نمیتونه کاریش بکنه.

دوست عزیز این حرف جایی نزنید چرا نمیشه محدود کرد. هر چیزی قابلیت محدود شدن داره. تورنت ایمیل و...
ما خودم رو سرورهامون پورتهای تورنت رو بستیم بعد میخوای اینها نبندند.

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز

مهندس از نوع ایرانیش ....
تو هر چی که هیچ چی ازش نمیدونه باید اظهار نظر کنه ..
توی تمام دنیا بعضی ISP ها روی تورنت اعمال محدودیت میکنن ...
تورنت هایی که من دارم دانلود میکتم همه seeder هاش از اروپا یا آمریکان و فقط کافیه 1 دونشون وصل بشه تا با سرعت 200 دانلود کنم ...

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
تورنت قابل جلوگیری نیست، بلکه برخی ISP ها با بلوکه کردن یا شناسایی اتصالات به برخی tracker ها، باعث کاهش سرعت ارتباط در پورت های متصل میشن.

همچنین این سیستم ها بعضاً بر اساس lag اندازی کار کرده و وقتی اتصالی به ترکرهای شبکه های p2p رو شناسایی کنن، روی اون اتصالات، قطعی و lag ایجاد میکنن...

شما بهتره که لیست دیگر ترکرهای مرتبط با تورنت دانلودیتون رو پیدا کرده و به تورنتتون اضافه کنید؛ به خصوص از اتصالات http به جای udp استفاده کنید.

مثلاً به کمک torrentz.eu ؛ یا از ترکرهای خصوصی دانلود کنید.

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
تورنت قابل جلوگیری نیست، بلکه برخی ISP ها با بلوکه کردن یا شناسایی اتصالات به برخی tracker ها، باعث کاهش سرعت ارتباط در پورت های متصل میشن.

همچنین این سیستم ها بعضاً بر اساس lag اندازی کار کرده و وقتی اتصالی به ترکرهای شبکه های p2p رو شناسایی کنن، روی اون اتصالات، قطعی و lag ایجاد میکنن...

شما بهتره که لیست دیگر ترکرهای مرتبط با تورنت دانلودیتون رو پیدا کرده و به تورنتتون اضافه کنید؛ به خصوص از اتصالات http به جای udp استفاده کنید.

مثلاً به کمک torrentz.eu ؛ یا از ترکرهای خصوصی دانلود کنید.

torrentz که سهله من هش تورنت رو تو گوگل سرچ میکنم و تو هر سایتی که پیدا کنه ترکر هاشو بهش اضافه میکنم ...

Untitled.png
کافیه به نظرتون این ترکر ها ؟
اطلاعاتتون رو تکمیل تر کنین ...
لیست ISP هایی که تورنت رو محدود میکنن ...
و این چیزی که شما فرمودین درست ولی تنها راه محدود کردن تورنت نیست
طبقه گفته این لینک تنها چاره من عوض کردن ISP هستش ... که الان دارم این کار رو میکنم ...

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آقایون این متنی که کلیییو گفتن دقیقا منظور من بود. و گفته ایشون کاملا صحیح هستش.
منتها من نخواستم کامل توضیح بدم.
پس چرا دوست من که البته تغیر سرویس داد بخاطر یک سرس مشکلات صبا نت. راحت با همون 200 از تورنت دانلود میکرد. همونم باعث شد ترافیکش کامل تموم بشه.
منطقشونم تهران جنت آباد هستش. تازه توی تورنت مبتدی هست و مثل شما حرفه ای نیست.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

من هم توی شاتل نمیتونم تورنت بگیرم -- محدود هستم ولی سرعت دانلود از سرورها تا 10 میرسه ولی از تورنت 5 هم نمیشه. از سرور شاتل هم با 110 تا 120 دان میشه:hmm:

http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs#Iran

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من همین الان 1 فایل از تورنت گرفتم.
شزکت داتک.
سرعتش خوبه.
خونه هم پارس دارم و مشکلی نیست.

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
اگر قرار باشه از نظر امنیت به صبانت نمره بدیم صفر هم زیادشه!
از نظر پاسخگویی هم که دیگه شهرت جهانی داره!

بنده دیروز با دیدن مک آدرس های ثبت شده در قسمت ریزمصرف کاربران متوجه شدم که یک کاربر دیگر هم در حال استفاده از اکانت من هستش
با صبانت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم
بخش پشتیبانی فرمودند که این مک آدرس ممکنه برای مودم شما باشه (ببین آدم چقدر می تونه بیسواد باشه که ندونه در حالت بریج مک آدرس کارت شبکه ثبت میشه نه مودم)
نکته جالب اینجا بود که خدمتشون عرض کردم که دوست بزرگوار به فرض که اینطور باشه,در تاریخ فلان و ساعت فلان هم مک آدرس بنده ثبت شده هم یک مک آدرس دیگه!!! چطور ممکنه همچین اتفاقی بیوفته و سیستم به هر دو مک آدرس اجازه دسترسی بده؟
مگر مبنای شما برای تشخیص هویت کاربران مک آدرس نیست؟
اول طرف خودش هم موند چی بگه,بعد از چند ثانیه گفت که با قسمت شکایات صحبت کنید
بنده هم با این بخش تماس گرفتم,دوست عزیزی که پشت خط بودند اول خیلی زیبا و صمیمانه شروع به صحبت کردند ولی وقتی سوالات قبلی رو از ایشون هم پرسیدم لحن صحبتشون 180 درجه تغییر کرد!
گفتند که من می تونم به بچه های پشتیبانی بگم که فقط سیستمی به اکانت شما دسترسی پیدا کنه که مک آدرس شما رو داره
گفتم دوست عزیز شما قبلا باید این کار رو می کردید,الان کی باید جوابگوی این 10 گیگابایتی باشه که از اکانت بنده به صورت دزدی استفاده شده و دلیلش سهل انگاری شرکت در ایجاد امنیت بوده؟
گفتند برید اونی که از شما دزدی کرده رو پیدا کنید از خودش بگیرید!!!!

امنیت سرویس های این شرکت به معنی واقعی کلمه افتضاح محض هستش,چرا که سامانه تشخیص هویت سیستم صبانت بر اساس مک آدرس هستش در حالی که سامانه ایمن روز دنیا ارجاع به خط تلفن هست که یه سری شرکت ها در ایران هم از این سامانه استفاده می کنند,بدین صورت که فقط کسی می تونه از سرویس استفاده بکنه که از خط تلفن ثبت شده در سیستم متصل شده,نه هرکس که در شبکه صبانت حضور داره!
تشخیص از طریق مک آدرس رو یک بچه مدرسه ای هم مثل آب خوردن می تونه هک کنه

دوست عزیزی که فکر می کنی پهنای باندت در این شرکت یجورایی بیخودی کم میشه,اکانت شما هک شده و مقصر هم شما نیستی,شرکتی هست که اپراتورهاش فرق.... و شقیقه رو تشخیص نمیدن چه برسه به ایجاد امنیت

از طرف دیگه ممکنه هکر مک آدرسش رو از روی مک آدرس شما شبیه سازی کنه,اونطوری دیگه به هیچ عنوان نمیشه فهمید که شما هک شدید یا خیر,اما ترافیک شماست که روز به روز کمتر میشه

بخش شکایات این شرکت با بی ادبی تمام بنده رو ارجاع دادند به دادگاه جرائم رایانه ای وگفتند برو هرکاری می خوای بکن و به شکل عجیبی مصمم هستم که به دادگاه بکشونمشون و این کار رو خواهم کرد

با تمام شدن این دوره بی تردید اسم صبانت رو از ذهنم پاک خواهم کرد

موفق و سربلند باشید

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
امروز سرعت دانلود من به یک دهم کاهش پیدا کرده است .

در حالت عادی بین 90 تا 106 کیلوبایت در ثانیه ولی امروز حدود 10 کیلوبایت در ثانیه است .

سرویس حجمی با سرعت 1 مگابیت در ثانیه استفاده میکنم .

بالا