اگر قرار باشه از نظر امنیت به صبانت نمره بدیم صفر هم زیادشه!
از نظر پاسخگویی هم که دیگه شهرت جهانی داره!
بنده دیروز با دیدن مک آدرس های ثبت شده در قسمت ریزمصرف کاربران متوجه شدم که یک کاربر دیگر هم در حال استفاده از اکانت من هستش
با صبانت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم
بخش پشتیبانی فرمودند که این مک آدرس ممکنه برای مودم شما باشه (ببین آدم چقدر می تونه بیسواد باشه که ندونه در حالت بریج مک آدرس کارت شبکه ثبت میشه نه مودم)
نکته جالب اینجا بود که خدمتشون عرض کردم که دوست بزرگوار به فرض که اینطور باشه,در تاریخ فلان و ساعت فلان هم مک آدرس بنده ثبت شده هم یک مک آدرس دیگه!!! چطور ممکنه همچین اتفاقی بیوفته و سیستم به هر دو مک آدرس اجازه دسترسی بده؟
مگر مبنای شما برای تشخیص هویت کاربران مک آدرس نیست؟
اول طرف خودش هم موند چی بگه,بعد از چند ثانیه گفت که با قسمت شکایات صحبت کنید
بنده هم با این بخش تماس گرفتم,دوست عزیزی که پشت خط بودند اول خیلی زیبا و صمیمانه شروع به صحبت کردند ولی وقتی سوالات قبلی رو از ایشون هم پرسیدم لحن صحبتشون 180 درجه تغییر کرد!
گفتند که من می تونم به بچه های پشتیبانی بگم که فقط سیستمی به اکانت شما دسترسی پیدا کنه که مک آدرس شما رو داره
گفتم دوست عزیز شما قبلا باید این کار رو می کردید,الان کی باید جوابگوی این 10 گیگابایتی باشه که از اکانت بنده به صورت دزدی استفاده شده و دلیلش سهل انگاری شرکت در ایجاد امنیت بوده؟
گفتند برید اونی که از شما دزدی کرده رو پیدا کنید از خودش بگیرید!!!!
امنیت سرویس های این شرکت به معنی واقعی کلمه افتضاح محض هستش,چرا که سامانه تشخیص هویت سیستم صبانت بر اساس مک آدرس هستش در حالی که سامانه ایمن روز دنیا ارجاع به خط تلفن هست که یه سری شرکت ها در ایران هم از این سامانه استفاده می کنند,بدین صورت که فقط کسی می تونه از سرویس استفاده بکنه که از خط تلفن ثبت شده در سیستم متصل شده,نه هرکس که در شبکه صبانت حضور داره!
تشخیص از طریق مک آدرس رو یک بچه مدرسه ای هم مثل آب خوردن می تونه هک کنه
دوست عزیزی که فکر می کنی پهنای باندت در این شرکت یجورایی بیخودی کم میشه,اکانت شما هک شده و مقصر هم شما نیستی,شرکتی هست که اپراتورهاش فرق.... و شقیقه رو تشخیص نمیدن چه برسه به ایجاد امنیت
از طرف دیگه ممکنه هکر مک آدرسش رو از روی مک آدرس شما شبیه سازی کنه,اونطوری دیگه به هیچ عنوان نمیشه فهمید که شما هک شدید یا خیر,اما ترافیک شماست که روز به روز کمتر میشه
بخش شکایات این شرکت با بی ادبی تمام بنده رو ارجاع دادند به دادگاه جرائم رایانه ای وگفتند برو هرکاری می خوای بکن و به شکل عجیبی مصمم هستم که به دادگاه بکشونمشون و این کار رو خواهم کرد
با تمام شدن این دوره بی تردید اسم صبانت رو از ذهنم پاک خواهم کرد
موفق و سربلند باشید