alijuventusi
Registered User
- نوشتهها
- 165
- لایکها
- 1
سرعت نامحدود 256 بهترین حالت 20 کیلوبایت
اصلا کسی نامحدود نگیره که کلاه میره سرش اندازه دیگ
اصلا کسی نامحدود نگیره که کلاه میره سرش اندازه دیگ
دوست عزیز منظورم بر اساس تاریخ هست من داخل پنل رفتم ریز مصرف رو کلی میده نمیشه فیلتر کنی بگی از 2ام تا 10 ام ریز مصرف می خوام( شاید هم من پیدا نکردم ).كي گفته نميشه من هميشه ريز مصرفم رو ميگيرم، من از ارتباط گستر صبا ميگيرم سايتشم هميشه ريز مصرف ميده
Sent from my iPhone using Tapatalk
!!!! دوست عزيز من به دفعات در تاپيكهاي مختلف به اين جمله شما برخورد كردم و برايم سوال شده كه آيا شما واقعا معني ثابت بودن را ميدانيد يا خير!!؟ آيا ميدانيد فاصله و كيفيت سرعبت اينترنت از عدد 100 تا 140 يك دنيا حرف و حديث است ولي شما به همين راحتي به اين نوسان ميگوييد ثابت!!!! تازه آن هم براي يك adsl 2مگ!!!!:shades:
آيا متوجه ميشويد كه اين حد فاصل اختلاف كه شما متوالي و همواره بيان ميكنيد خودش يك adsl 320Kb ميباشد و قيمتش هم ماهيانه چيزي حدود 50 هزار تومان است (در شركتهاي خصوصي مانند شاتل و...) و حالا چگونه است كه به چشم شما نمي آيد الله و اعلم. :blink:
انشااله خداوند توفيقي به شما عنايت فرمايد و سفري به افغانستان داشته باشيد تا معني سرعت ثابت را متوجه شويد!. الان اين مردمان افغان هم تا سرعتشان فقط و فقط 2k از حد معمول پايينتر مياد دادشان به هوا ميرود و با خمپاره انداز درب شركت سرويس دهنده اينترنتشان كمين ميكشند تا سريعتر كيفيت ثابت برگردد.![]()
شبانه واسه شمائم امروز مشکل داشت؟
من که صد مگم نتونستم دانلود کنم...
از ساعت 3 تا همین الان هم شبانه هم روزانه هر کاری میکردم به طرز فجیعی جون میکندن...
جالبیش اینجا بود که هیچ مشکلی با سایتای داخلی نداشت...
سرعت دانلود از تبیان: 120 کیلوبایت بر ثانیه
سرعت هرگونه ارتباطات با خارج کشور: 0000
اینترنت ملی رو تجربه کردیم یه شب آیا؟
نه تنها تورنت بلکه بازیهای آنلاین هم تعطیل شدن ...
به هیچ کردوم نمیشه لوگین کرد ...
world of warcraft , league of legends ...
بعد از چند شب که شبانه کیفیتش افت کرده بود، بامداد امروز، سرعت بسیار با ثبات و کیفیت عالی بود.
امیدواریم همینطور بمونه :rolleye:
اقا این قضیه سرویس ADSL نامحدود ضریب اشتراک یک به ده چیه؟
من شارژم داره تموم میشه میخوام ببینم اگه این نامحدودا خوبه برم بگیرم
ممنون
دوست عزیز شما که میدونی پرشین گیگ مشکل امنیتی داره جای دیگه فایل آپلود کن ( راحت میشه همه فایلهاتو چک کرد)
وضعیت سرویس های نامحدود واقعا تاسف باره سرعت بیش از 20 نمیشه اخه چرااااااااااااااااااااا؟