Damn
Registered User
اقا این سرعت دانلود شبانه افت داشته ؟
یا فقط برای من اینطوره ؟
یا فقط برای من اینطوره ؟
يعني 256 نامحدودت دومگابيت بوده؟چه خوب بوده!
براي منم اسما 128 بود كه شده 320.
من اصفهان هستم. این یه مدت خیلی افتضاح شده فقط هم https نیست کلا هر سرویسی را که نشناسه بعد از چند لحظه یا قفل میکنه یا انقدر سرعتو اون ارتباط را میاره پایین که تایم اوت میشه.
اینجوری اصلا نمیشه با خیلی سرویسهای اینترنت مثل ftp, ssh, غیره کار کرد.
دوستان اطلاع دارند که فقط صبانت اینجوریه یا همه اینترنت ایران اینطور فیلترینگ شده؟
دوستان من تا چند روز ديگه 512 ميگيرم.:blush: ارزش داره يانه؟ سرعت دانلودش چقدره تقريبا؟![]()
سلام دوست عزیزكسي پاسخ نميده؟![]()
مگه adsl ماهانه نيستش ما ماهانه حق سرويس ميديم پس اكانت مجاني ديگه چيه؟؟؟؟ من زياد وارد نيستم براي همين ميپرسم
دوستان یه سوال زنگ زدن افرانت / زیر مجموعه صبا.
گفت نامحدود ها سرعتشون بهتر شده ولی هنوز 1.10 هستن.
واقعا سرعتش خوب شده؟
كسي پاسخ نميده؟![]()
دوست عزیز اگر تو سرویس حجمی صبانت سرعت 128 هم از صبانت بگیری سرعت دانلودت رو 512. دفعه بعد پول الکی نده
سلام دوست عزیز
یعنی 512 حجمی سرعتش با 128 حجمی فرقی نداره؟؟؟؟
512 ماهی 5 گیگ ثبت نام کردیم. ماه بعد عوضش کنیم؟
نه عزیز تو تهران که فرقی نمیکنه. ما خودمون با نمایندگیش کار میکنیم و سرویس میدم.
شماره سرویس 128 با 3 گیگ حجم بگیرید سرعت دانلود بالاترین حد 100 و پایین ترین حد 60 می باشد
با سلام ...
من تو تبریز ... منطقه ائل گولی ... adsl صبا نت دارم 128 ...
سرعت دانلود 240KBps ....
وقتی سرویس نامحدودش تازه اومده بود یه 128 گرفتم و یه 2 هفته ای با سرعت 2Mbps و نامحدود حسابی دانولود کردم ....:lol: ولی بعدش افت کرد زیر 10KBps ... الان نمیدونم وضعیتش چجوریه ... نمایندگی میگه بده ... اگه کسی الان نامحدود استفاده میکنه سرعتش چقدره ؟
از وقتی که من اکانت نامحدودمو کنسل کردم و اکانت معمولی گرفتم سرعت دانلودم از تورنت به صورت وحشتناکی افت کرده ... کسی این مشکل داره یا فقط منم ؟
سرعتم با پ . ر . و . ک . س . ی :
![]()
سرعت معمولی :
![]()