• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خوب اینطور که شنیدم ایران قراره بره سر میزه مذاکره

امریکا هم بعد انتخابات یه خرده کوتا اومده و گزینه جنگ رو به کل حذف کرده

کارشناسای اقتصادی هم توصیه کردن حرفی از جنگ با ایران به میون نیاد چون این قضیه دائم

کل خاورمیانه رو در گیر می کنه و قیمت نفت میره بالا و این فقط به نفع ایرانه

با این تفاسیر قیمت دلار احتمالا کمی نزول پیدا میکنه

اما چیزی که خیلی رو نرخ دلار تاثیر داره نتیجه مذاکراتی هستش که

قراره انجام بشه

اگه منفی باشه که بازی همون صفر صفریه که الان هست

اما اگه مثبت باشه بازم شاهد سقوط قیمت دلار و به تبع اون پایین اومدن قیمت طلا خواهیم بود

با ورود سکه های پیش فروش شده از 29 فروردین به بازار هم که تابلوئه بازار چی میشه

لطفا منبع خبرتون رو بگید.

من اینطور که شنیدم اوباما دوباره تاکید کرده که ما گزینه ای رو از روی میز بر نمی داریم.

ایران هم انگار تحریم ها اثر کرده گفته اجازه می دم بازرسان آژانس از پارچین دیدن داشته باشند. خدا کنه سر از لجبازی دو طرف بر دارند.

سریع بعدش آشتون گفت که مذاکرات از سر گرفته می شه.

ایشالا درست میشه.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سلام بر شما
اتفاقا بخشی از حرف شما درسته و شما حق دارین. حفظ کردن سرمایه. ولی بخشی از اون رو قبول ندارم. اون جایی که میگین من !!
من می گم اگه این جو عجیبی که برای خرید ارز و طلا و مایحتاج به وجود آمد توسط مردم کنترل می شد آیا باز هم شاهد این رویداد ها بودیم. این که انداره یک ساله مان برنج و کنسرو و بعضا لوازم غیر ضروری بخریم کار درستی است؟ آیا این خود به خود قیمت ها رو بالا نمی بره؟
وضعیت حال حاضر واقعا پیچیده س. ما در حال حاضر تحریم هستیم. کشورهای عربی هم از این تحریم حمایت می کنن. یک عده هم مدام بر طبل جنگ می کوبند و شوهای سیاسی اجرا می کنند در حالی که احتمال جنگ فیزیکی تقریبا صفره و احتمال حمله موشکی هم بعیده. ولی همین شایعات بر بازار اثر می ذاره.
به هر حال من باز هم به شما حق می دم ولی می شود دید جمعی را هم در عمل های مان در نظر بگیریم

برادر گرامی جنام حسام.

تشکر از اینکه واقعیت ها رو قبول دارید. فکر می کنید چند درصد سرمایه ای که در بازار می گردد دست مردم است؟ وقتی یک شخص ۳۰۰۰ میلیارد تومن که از بزرگترین اختلاس در آمریکا بیشتره رو در چنته داشته باشه دیگه کوچک هاش بمونند. فکر می کنید در این تغییر و تحولات اون پولدار ها بیشتر متضرر می شوند یا من و شما که با حقوق ثابت اونهم به ریال داریم زندگی می کنیم؟

سرمایه دار ها رو چطوری پذیرایی می کنند ... گفتند قیمت رو بالا نبرید از اون طرف یارانه تولید بهشون نمی دن و با وجود تحریم مواد اولیه سخت گیر میاد و دوبله سوبله میشه ... این درسته؟

سرمایه گذاران خارجی چطور؟ با توجه به شرایط پیش آمده آیا اونها حاضرند این ریسک رو بکنند که سرمایه از بیرون بیارند ولی ندونند که می توانند خارج کنند یا خیر؟
این مطلب زیر رو بخونید:

شرکت بزرگ مخابراتی ایرانسل:
UPDATE 2-S.Africa's MTN struggles to get money out of Iran | Reuters

اما در مورد مطلب دیگه که گفتید جمعی و تحریم. وقتی عده ای خاک و سرمایه مردم رو حق خودشون می دونند و از این طرف دریای خزر رو بخاطر روسیه هدیه می دن ... به یونان و هند نفت می دن بدون اینکه پولی ازشون بگیرند و یا اینکه با تهدید کردن های بیخود و بی جهت فقط بهانه دست دشمنان می دن آدم احساس تنهایی می کنه. در ایران همین شده هر کس به دنبال منافق خودشه چون می دونه کسی اون بالا دلش به حالشون نمی سوزه.

گفتید کشورهای عربی ... من نمی دونم کشوری مثل امارات که ۵۰ سال پیش چادر نشین بودند چطور جرات می کنند بانک های ایرانی و اشخاص ایرانی رو این طوری کوچک کنند ... واقعا حق ماست که پول می خوایم انتقال بدیم از آذربایجان و باکو انتقال بدیم؟ من که نفمیدم مسئول اینها کیه یا چیه؟ ما خودمون داریم تیشه به ریشه خودمون می زنیم.

ایشالا درست میشه!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
به قول معروف ادم قسم حضرت عباس رو باور کنه یا دم خروس رو
بزرگترین دزد بانک مرکزی فخیمه هست که راحت دست کرد تو جیب من وشما کارمند نصف ارزش داراییمون رو بر داشت بزرگترین ضربه رو به ما این دولت زد

جهت روشن نمودن افکاری که فکر میکنن همه چی ارومه چند مورد میارم تا بدونید هر کاهش قیمت چه در دلار چه در سکه فقط فرصت خرید هست نه چیز دیگه ای و افرادی فکر میکنن ریالی سرمایشون بدن دست دولتی که روزانه دروغ گفتن بخشی از استراتژی اون هست تا بتونه با اون گند کاری سالهای 84 تا 86 که باعث بیماری هلندی شد و سیلی از نقدینگی رو ایجاد کرده که به هر سمتی بره اون رو می بلعه(جهت اطلاع اقایونی که فکر میکنن اگه هر تعداد از این هشت میلیون سکه رو بدن که (من بعید میدونم همه رو بدن)اتفاق خاصی بیافته فقط ممکنه یه مدت شکی به قیمتها وارد بشه که در اینصورت فقط فرصت خریده)
:اوباما گفت در cnbc 1 -تحریمها فشار خودشو مییاره 2- درچند روز وماه نمیشود درمورد ایران باعجله تصمیم گرفت وکسانی که اصرار به سرعت گرفتن در مورد ایران دارند غیر مسئولانه تصمیم میگیرند
نوشته ها مضمون سخنان اوباما بود

زیاد به منابع داخلی نباید دلخوش بود. انچه در بیان این اخبار دیده می شود به نوعی بزرگنمایی و بهره برداری از صحبتهاییست که معمولا از جانب احتیاط و با ابهام فراوان بیان می شود.
الان بحثی که در منابع خارجی است بستن کل کشتیرانی کشور است. به عبارتی اجازه نخواهند داد که هیچ کشتی یا نفت کشی به سمت ایران حرکت کند یا از ایران خارج شود.
این تحریم واقعا وضعیت را اسفبار می کند و انچه در کاهش ارز و طلا با این اوصاف می بینیم رویاییست که به زودی از بین می رود.
جام زهر و ... هم برای طرف مقابل معنا نداردو این پروسه ای که شاید ده سال و بیشتر برای ان برنامه ریزی کرده اند با نوشیدن جام زهر یا قبول خواسته های فعلی غرب حل نمی شود و برای همین است که ایران در مقابل خواسته های هر چند کوچک انها مقاومت می کند.

وقتی صادرات نفت کشور قطع شود، و همچنین صادرات غیر نفتی بدلیل انکه اکثریت ان پتروشیمیست که انهم بدلیل بلوک سیستم بانکی و بلوک کشتیرانی امکان قطع شدن ان وجود دارد ، عملا درامد ارزی کشور شاید از 80-90 میلیارد فعلی به 10 میلیارد دلار هم نرسد. ان موقع احتمالا هرکس در کشور 100 دلار داشته باشد یا توسط دولت دار زده می شود یا توسط سارقان مسلح!!!.
هر اصلاحی در دلار یک فرصت خریده دلار اگه همه تحریمها هم برداشته بشه به 4000 میرسه این رو با دلیل بنا بر دلیل میگم که از حوصله این متن خارج هست
در مورد انسم اینو میگم به آینده طلا و سقوط دلار امیدوار میشم. اقتصاد آمریکا مشکلات اساسی داره که به این راحتی ها حل نمیشه، درست مثل ایران که حتی اگه جنگ هم نشه بازم امیدی به ریال نیست، منتهی ابعاد مشکل ایران مشخصه ولی آمریکا نیست، در بلند مدت نتیجه اش معلوم میشه.
پس این تکلیف انس و دلار که افزایشی هست
اما بر گردیم به صحنه داخلی من دو سیگنال بهتون معرفی میکنم تا مطمن بشین فرصت رو برای خرید نباید از دست داد
1.اعطای تسهیلات بانکی به صرافیها ممنوع شد (این کارو کردن که این تنها حریف قدرتمند بانک مرکزی برای خرید سکه و دلار از دور خارج شه)
2.شفاف‌سازی مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی درباره یک شبهه در گفت‌وگو با فارس
تحویل اوراق در صورت افت شدید قیمت سکه و برای جبران ضرر است/مردم نگران نباشند(فقط مونده بود این آقا و بانک مرکزی نگران سود مردم باشند یکی از این کارتونها بود سریالها بود یه راهزنی می رفت تو کاروان خودش را امین و امانت دار جا میزد و بعد راهزن ها حمله میکردن مردم بهش اعتماد میکردن که پولهاشونو بهش میدادن اما نمیدونستن که این یارو سرکرده دزدهاست:)p
پس تنها جنس ارزان آينده طلا است ! چه خوب

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
استفاده کردیم.

اما یک مقدار تند آنالیز شده. فکر نکنم بشه کلا بندر ها رو بست اگر این اتفاق بیفته که ایران چیزی برای از دست دادن نداره و جنگ میشه. این اتفاق هرگز نمی افته.
اما سنگنال هایی که گفتید یک مقدار دل آدم رو می لرزونه.

کلا نظرات رو می شه واقع بینانه تر هم بیان کرد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک مرکزی از دادن اوراق قصد داره که پولا خارج نشه دوباره از بانک با یه تیر دو نشون میزنه
هم دور دوم سکه ها و بعد از اونو نمیده یعنی اینقدر قیمت پایین میاد که کسی نمیگیره و هم اینکه با این اوراق نقدینگی رو پیش خودش نگه میداره
از نظر من تمام سعیشو هم خواهد کرد که سکه تا حدی پایین بیاد که ملت اوراق بگیرن، هرچی هم اونس پایین تر بیاد توی این کار موفق تر میشه
هرچند بدون دخالتش و با دادن دور اول اونقدری قیمت پایین میاد که برای دور دومی ها صرف نکنه.

ملت خیالتونو راحت کنم!! دیگه قیمت وقتی بالا میره که بحث جنگ جدی تر بشه یا اونس یه پرواز دویست سیصد دلاری بکنه
یادتون نره بانک مرکزی سکه میداد مردم نصف شب واسمیسادن توی صف که صبحش نهایتا صد تا دویست تا سکه بریزن دست مردم و بازاربیست سی تومن اومد پایین. پیش فروش سکه شروع شد حباب سکه منفی شد .یارو اومد گفت بمب در میکنیم سکه هفتاد هشتاد تومن اومد پایین حالا حساب کنید ببینید سه میلیون و نیم سکه توی یه ماه بدن چه اتفاقی می افته

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بانک مرکزی از دادن اوراق قصد داره که پولا خارج نشه دوباره از بانک با یه تیر دو نشون میزنه
هم دور دوم سکه ها و بعد از اونو نمیده یعنی اینقدر قیمت پایین میاد که کسی نمیگیره و هم اینکه با این اوراق نقدینگی رو پیش خودش نگه میداره
از نظر من تمام سعیشو هم خواهد کرد که سکه تا حدی پایین بیاد که ملت اوراق بگیرن، هرچی هم اونس پایین تر بیاد توی این کار موفق تر میشه
هرچند بدون دخالتش و با دادن دور اول اونقدری قیمت پایین میاد که برای دور دومی ها صرف نکنه.

ملت خیالتونو راحت کنم!! دیگه قیمت وقتی بالا میره که بحث جنگ جدی تر بشه یا اونس یه پرواز دویست سیصد دلاری بکنه
یادتون نره بانک مرکزی سکه میداد مردم نصف شب واسمیسادن توی صف که صبحش نهایتا صد تا دویست تا سکه بریزن دست مردم و بازاربیست سی تومن اومد پایین. پیش فروش سکه شروع شد حباب سکه منفی شد .یارو اومد گفت بمب در میکنیم سکه هفتاد هشتاد تومن اومد پایین حالا حساب کنید ببینید سه میلیون و نیم سکه توی یه ماه بدن چه اتفاقی می افته

کاملا مخالفم.
قیمت سکه جهانیه و امکان نداره نسبت به قیمت ارز و قیمت جهانیش بتونن پایین تر بیارن.

شما حساب کن قیمت سکه با دلار آزاد بشه ۸۰۰ تومن (ارزشش) بعد شما حاضری به عنوان طلا فروش این رو به قیمت مثلا ۶۰۰ تومن بفروشی؟

ممکنه عرضه عمده سکه قیمتش رو کاهش بده (تا حد منطقی و با حباب حداکثر ۵-۱۰ درصد) ولی زیر اون نمیره. تا حالا دیدید حباب سکه در حد ۵٪ منفی بخوره؟ امکان نداره چون از اون طرف راه های در روش زیاد میشه!

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سکه ... الان درستش کردم! ممنون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من که دیگه کم کم ناامیددارم میشم و فقط میخوام بشینم و تماشا کنم .ببینم فروردین اردیبهشت چه اتفاقی میفته .احتمالا سال دیگه تا شهریور جالب میشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mohenh :
کاملا مخالفم.
قیمت سکه جهانیه و امکان نداره نسبت به قیمت ارز و قیمت جهانیش بتونن پایین تر بیارن.

شما حساب کن قیمت سکه با دلار آزاد بشه ۸۰۰ تومن (ارزشش) بعد شما حاضری به عنوان طلا فروش این رو به قیمت مثلا ۶۰۰ تومن بفروشی؟

ممکنه عرضه عمده سکه قیمتش رو کاهش بده (تا حد منطقی و با حباب حداکثر ۵-۱۰ درصد) ولی زیر اون نمیره. تا حالا دیدید حباب سکه در حد ۵٪ منفی بخوره؟ امکان نداره چون از اون طرف راه های در روش زیاد میشه!

اولا با اون اتفاق قیمت ارز هم پایین میاد
دوما طلا فروش قیمت فروشش اصلا شاید بدون حباب باشه ولی قیمت خریدش در حدیه که سودی برای مردم نمیزاره البته اگه خریدی در کار باشه اصلا
اگه هم حباب به صورتی باشه که نه خریدار نه فروشنده حاضر به معامله باشن بازار قفل میشه ،به هر صورت بازار سکه تا وقتی اتفاق خاصی نیفته یک بازار مرده حساب میشه که تله ای شده برای سرمایه مردم عادی، کی این بازار دوباره راه بیفته وقتی اون اتفاقایی که گفتم بیفته

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان من فردا برا کسی میخام 10-11 میلیون سکه بخرم

حالا ربع بخرم یا نیم یا کامل؟؟ کدوم بهتره؟ برا بلند مدت حفظ پولش و سود

ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط عجله دارم فردا صبح میخام برم براش خرید کنم

ممنون

نیم اگر هم قیمت کامل در میاد مثلا نصف کامل هستش به صرفه تره خوب. ببین یک موردم اینه که چطوری می خوای نگش داری.

آقا من نگاه میکردم قیمت نیم مقدارحبابش با بانک ملی از ربع و کامل بیشتر بود؟ (البته نمیدونم آصلا این مقایسه من حباب میشه یا نه؟)

منظورتو از این متوجه نشدم؟ نیم اگر هم قیمت کامل در میاد مثلا نصف کامل هستش

من صندوق امانات برا نگهداریش بنظرم خوبه منتها 1 جا پرسیدم گفتن باید تو حسابت 5 میلیون بولکه شه تا بهت صندوق امانات بدن؟

اگه کسی از شرایط بهتر و راحتر صندوق امانات خبر داره لطف کنه راهنمایی کنه؟
ممنون از لطفت

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
آقا من نگاه میکردم قیمت نیم مقدارحبابش با بانک ملی از ربع و کامل بیشتر بود؟ (البته نمیدونم آصلا این مقایسه من حباب میشه یا نه؟)

منظورتو از این متوجه نشدم؟ نیم اگر هم قیمت کامل در میاد مثلا نصف کامل هستش

من صندوق امانات برا نگهداریش بنظرم خوبه منتها 1 جا پرسیدم گفتن باید تو حسابت 5 میلیون بولکه شه تا بهت صندوق امانات بدن؟

اگه کسی از شرایط بهتر و راحتر صندوق امانات خبر داره لطف کنه راهنمایی کنه؟
ممنون از لطفت

http://www.bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=100

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک مورد دیگه که پایین اومدن قیمت سکه باعث پایین اومدن دلار میشه هم اینه که با توجه به وضعیت دلار وقتی سکه پایین بیاد یک درصدی از سرمایه ها که دلار هست فروشنده میشن که سکه رو که در پایین ترین قیمت ممکن اومده بخرن که این هم جدای تاثیر غیر مستقیمی که عمل کردن بانک به وعدش که دادن سکه هاست روی ارز میزاره، تاثیر مستقیم داره.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب من منظور شما رو نفهميدم، چه جور پول درآوردني لذت نداره؟ يك مورد اينكه سرمايه‌گذاري ريسك داره، هركسي ريسك‌پذير نيست خيلي ها همون اول كه مي‌بينند با اين نوع سرمايه‌گذاري اعصابشون خراب ميشه خودشونو ميكشند كنار، الان هم كه مي‌بينيد اكثر مردم وارد اين بازار شدن خيلي‌ها قصد دارند ارزش پولشونو حفظ كنند.
به نظر شما كسي كه هفت تا شغل دولتي داره تو اين مملكت، هم نماينده‌ي مجلس، هم رئيس دو سه ارگانه و ... ماهي 100 ميليون فقط درآمد دولتيشه به غير از سرمايه‌گذاري‌هاي ديگه‌اي كه كرده، چه طور اين نوع پول درآوردن براي اونها لذت داره؟! حالا يك نفر پول بي‌زبوني‌رو كه به هزار بدبختي و حق‌ضايع شدن ازش بدست مياره مي‌خواد حفظش كنه يا يه چند قرون هم كاسب بشه براش نبايد لذت داشته باشه؟

چند بار و چندین دفعه در تاپیک های مختلف عرض کردم که این جور سود کردن و پول دراوردن لذتی نداره. این جا هر کسی با هر مقدار مبلغ پس اندازی کمک فکری می خواست سریع پیشنهاد خرید ارز و طلا بهش می شد. این خود به خود به بقیه هم تسری پیدا می کرد. از یک طرف هم سایت های مختلف طلا و ارز و ... قارچ گونه تاسیس شدند و بعد شاهد جوی بودیم که در نهایت به نفع عده ای معدود و به ضرر خیلی از مردم شد.
از یک طرف هم جالب است دو برابر سود می کنند و بعد در برابر فشار تورمی که مسئولیت بخشی از اون خودشونن انتقاد می کنند. اگه مشکل از سیاست ضعیف دولت هست پس چرا شما همراهیش می کنین؟ ما داریم یک جنسی را دو برابر قیمت چند ماه قبل می فروشیم و بعد جنس دیگری رو دو برابر قیمت می خریم... این واقعا سوده؟
کارشناسان بی طرف می دانند که ایران مشکل ارزی ندارد منتها به دلیل تحریم های مستمر شبیه مرد میلیاردری شده که فقط می تواند در شبانه روز یک بار از باجه خودپرداز مبلغ ناچیزی پول دریافت کند. حالا فکر کنین همان مقدار هم به دست نااهلان بیفتد.
فقط می تونم تاسف بخورم برای کسانی که حاضرن به خاطر خوشبختی خودشان عده ی زیادی رو بدبخت کنند.
همین

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
خب من منظور شما رو نفهميدم، چه جور پول درآوردني لذت نداره؟ يك مورد اينكه سرمايه‌گذاري ريسك داره، هركسي ريسك‌پذير نيست خيلي ها همون اول كه مي‌بينند با اين نوع سرمايه‌گذاري اعصابشون خراب ميشه خودشونو ميكشند كنار، الان هم كه مي‌بينيد اكثر مردم وارد اين بازار شدن خيلي‌ها قصد دارند ارزش پولشونو حفظ كنند.
به نظر شما كسي كه هفت تا شغل دولتي داره تو اين مملكت، هم نماينده‌ي مجلس، هم رئيس دو سه ارگانه و ... ماهي 100 ميليون فقط درآمد دولتيشه به غير از سرمايه‌گذاري‌هاي ديگه‌اي كه كرده، چه طور اين نوع پول درآوردن براي اونها لذت داره؟! حالا يك نفر پول بي‌زبوني‌رو كه به هزار بدبختي و حق‌ضايع شدن ازش بدست مياره مي‌خواد حفظش كنه يا يه چند قرون هم كاسب بشه براش نبايد لذت داشته باشه؟

من علاقه ای به کش دادن این بحث ندارم. مشکل این جاست که ما در هر جایی بالا دستی هامونو نگاه می کنیم. کسی منافع جمع رو نگاه نمی کنه. حالا چه از اون مدیر دولتی چه من نوعی. ژاپن چند ماه بعد از اون زلزله وحشتناک به روند عادی خودش برگشت ولی ما این جا به فکر منافع خودمونیم. اگر کسی سرمایه اندکی داشته باشد با یک سکه و دو سکه و پنج سکه نمی تواند از سرمایه خودش محافظت کند. خیلی ها با سرمایه های 100 میلیونی و 200 میلیونی و 500 میلیونی وارد بازار می شند و جمع این ها باعث می شه ما شاهد تورم دو برابری بشیم. این وسط قشر کم درآمد و ضعیف جامعه ضرر می کنند.
...
به هر حال امیدوارم هر چه سریع تر مشکلات مردم حل بشه.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
ایران چندین برابر کل صادراتش واردات فقط از چین داره

حالا بنادر و کشتیرانی رو حذف کنن چی میشه

ایران ضرر میکنه ؟؟

ایران که چیزی برا از دست دادن نداره

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من هم ديگه اين موضوعو ادامه نمي‌دم فقط يادمون باشه همون به اصطلاح بالادستي‌ها كه مي‌فرماييد مديران و الگوهاي اين جامعه‌اند. درضمن مردم مسبب ايجاد تورم نيستند، مديريت غلط و خودمحور باعث و باني آن است.
با تشكر

من علاقه ای به کش دادن این بحث ندارم. مشکل این جاست که ما در هر جایی بالا دستی هامونو نگاه می کنیم. کسی منافع جمع رو نگاه نمی کنه. حالا چه از اون مدیر دولتی چه من نوعی. ژاپن چند ماه بعد از اون زلزله وحشتناک به روند عادی خودش برگشت ولی ما این جا به فکر منافع خودمونیم. اگر کسی سرمایه اندکی داشته باشد با یک سکه و دو سکه و پنج سکه نمی تواند از سرمایه خودش محافظت کند. خیلی ها با سرمایه های 100 میلیونی و 200 میلیونی و 500 میلیونی وارد بازار می شند و جمع این ها باعث می شه ما شاهد تورم دو برابری بشیم. این وسط قشر کم درآمد و ضعیف جامعه ضرر می کنند.
...
به هر حال امیدوارم هر چه سریع تر مشکلات مردم حل بشه.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
فروش نوروزی سکه‌های گرمی از یکشنبه
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی گفت: با امضای تفاهمنامه با بانک پاسارگاد مقرر شد این بانک شعب منتخب خود را از روز یکشنبه برای فروش سکه گرمی بانک مرکزی به متقاضیان، تجهیز و در پایگاه اینترنتی خود اطلاع رسانی کند.
واحد مرکزی خبر: بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور پاسخ به تقاضای هموطنان برای خرید سکه‌های گرمی، شعب منتخب بانک پاسارگاد، سکه‌های گرمی بانک مرکزی را عرضه می‌کند.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی گفت: با امضای تفاهمنامه با بانک پاسارگاد مقرر شد این بانک شعب منتخب خود را از روز یکشنبه برای فروش سکه گرمی بانک مرکزی به متقاضیان، تجهیز و در پایگاه اینترنتی خود اطلاع رسانی کند.

عباس کمره‌ای گفت: بر اساس ضوابط تعیین شده، با کارت ملی به هر نفر دو قطعه سکه گرمی فروخته می‌شود.
وی درباره قیمت فروش سکه‌های گرمی گفت: قیمت فروش این سکه‌ها بر مبنای قیمت اونس جهانی طلا و میانگین قیمت فروش سکه گرمی در بانک کارگشایی؛ تعیین و روزانه به بانک پاسارگاد اعلام می‌شود.
کمره‌ای گفت: فروش سکه‌های گرمی تا پایان سال در بانک پاسارگاد ادامه خواهد یافت.

تحویل سکه‌های پیش خرید شده از ۲۹ فروردین

وی گفت: از آنجا که با ورود این سکه‌ها به بازار و با تداوم کاهش قیمت جهانی طلا ممکن است پیش خریداران سکه، متضرر شوند یا به سود مورد انتظار نرسند؛ بانک مرکزی گزینه‌های مختلفی را در دستور کار دارد تا حداکثر سود مورد انتظار نصیب خریداران شود.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی گفت: یکی از گزینه‌های بانک مرکزی برای تأمین حداکثر سود پیش خریداران سکه در صورت کاهش قیمت آن در بازار این است که در صورت تمایل خریداران، اوراق پیش فروش سکه به اوراق بهادار با سود مناسب تبدیل شود.

وی این موضوع را کاملاً اختیاری اعلام کرد و افزود: هیچ اجباری در این باره وجود نخواهد داشت.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی گفت: برخی از هموطنان مقادیر زیادی سکه طلا پیش خرید کرده اندکه برای سهولت این دسته از هموطنان نیز طرحی بررسی شده است تا بر اساس آن به جای رسید پیش خرید، اوراقی با ویژگی امنیتی بالا منتشر شود تا دارندگان قبض سکه هنگام سررسید به جای سکه این برگه‌ها را دریافت کنند و هر زمان نیاز داشتند، با ارائه آن برگه به شعبه مربوط سکه خود را دریافت کنند یا بتوانند آن اوراق را بفروشند و خریدار اوراق هم به شعبه مراجعه و سکه دریافت کند، این اقدام ضریب ایمنی و آسودگی خاطر خریداران را در پی خواهد داشت.

کمره‌ای گفت: بر اساس ضوابط تعریف شده پیش خریداران سکه حداکثر ۴ ماه پس از سررسید فرصت دارند سکه‌های خریداری شده خود را دریافت کنند.

وی افزود: با تصویب اوراقی که جایگزین رسید پیش خرید سکه خواهد شد گزینه‌های مربوط به هزینه‌های نگهداری پس از پایان مهلت تعیین شده برای دریافت سکه بازنگری می‌شود و هزینه‌ای نیز از دارندگان این اوراق دریافت نخواهد شد.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
حرف شما درصورتی درسته که کل سکه ها را با هم بدن که قطعا این کارو نمی کنند

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من که به این نتیجه رسیدم هفته آینده در بالاترین قیمت سکه هامو بفروشم و اواخر فروردین که سکه ها رو تحویل می دن تو قیمت پایین خرید کنم.
میانگین خرید امسال من 521 تومان بوده، هفته آینده امیدوارم روی 780 بتونم بفروشم.
نظر شخصی من اینه که حداقل سری اول سکه ها کامل تحویل میشه، و کلی آدم سکه به دست تو بازار دنبال خریدار ...
به نظرم با تحویل سکه های فروردین حتی با یه آگهی ساده (بالاتر خریدار سکه بانکی کاملا نقدی) روی 600 تا 650 به راحتی میشه خرید کرد.

بالا