به قول معروف ادم قسم حضرت عباس رو باور کنه یا دم خروس رو
بزرگترین دزد بانک مرکزی فخیمه هست که راحت دست کرد تو جیب من وشما کارمند نصف ارزش داراییمون رو بر داشت بزرگترین ضربه رو به ما این دولت زد
جهت روشن نمودن افکاری که فکر میکنن همه چی ارومه چند مورد میارم تا بدونید هر کاهش قیمت چه در دلار چه در سکه فقط فرصت خرید هست نه چیز دیگه ای و افرادی فکر میکنن ریالی سرمایشون بدن دست دولتی که روزانه دروغ گفتن بخشی از استراتژی اون هست تا بتونه با اون گند کاری سالهای 84 تا 86 که باعث بیماری هلندی شد و سیلی از نقدینگی رو ایجاد کرده که به هر سمتی بره اون رو می بلعه(جهت اطلاع اقایونی که فکر میکنن اگه هر تعداد از این هشت میلیون سکه رو بدن که (من بعید میدونم همه رو بدن)اتفاق خاصی بیافته فقط ممکنه یه مدت شکی به قیمتها وارد بشه که در اینصورت فقط فرصت خریده)
:اوباما گفت در cnbc 1 -تحریمها فشار خودشو مییاره 2- درچند روز وماه نمیشود درمورد ایران باعجله تصمیم گرفت وکسانی که اصرار به سرعت گرفتن در مورد ایران دارند غیر مسئولانه تصمیم میگیرند
نوشته ها مضمون سخنان اوباما بود
زیاد به منابع داخلی نباید دلخوش بود. انچه در بیان این اخبار دیده می شود به نوعی بزرگنمایی و بهره برداری از صحبتهاییست که معمولا از جانب احتیاط و با ابهام فراوان بیان می شود.
الان بحثی که در منابع خارجی است بستن کل کشتیرانی کشور است. به عبارتی اجازه نخواهند داد که هیچ کشتی یا نفت کشی به سمت ایران حرکت کند یا از ایران خارج شود.
این تحریم واقعا وضعیت را اسفبار می کند و انچه در کاهش ارز و طلا با این اوصاف می بینیم رویاییست که به زودی از بین می رود.
جام زهر و ... هم برای طرف مقابل معنا نداردو این پروسه ای که شاید ده سال و بیشتر برای ان برنامه ریزی کرده اند با نوشیدن جام زهر یا قبول خواسته های فعلی غرب حل نمی شود و برای همین است که ایران در مقابل خواسته های هر چند کوچک انها مقاومت می کند.
وقتی صادرات نفت کشور قطع شود، و همچنین صادرات غیر نفتی بدلیل انکه اکثریت ان پتروشیمیست که انهم بدلیل بلوک سیستم بانکی و بلوک کشتیرانی امکان قطع شدن ان وجود دارد ، عملا درامد ارزی کشور شاید از 80-90 میلیارد فعلی به 10 میلیارد دلار هم نرسد. ان موقع احتمالا هرکس در کشور 100 دلار داشته باشد یا توسط دولت دار زده می شود یا توسط سارقان مسلح!!!.
هر اصلاحی در دلار یک فرصت خریده دلار اگه همه تحریمها هم برداشته بشه به 4000 میرسه این رو با دلیل بنا بر دلیل میگم که از حوصله این متن خارج هست
در مورد انسم اینو میگم به آینده طلا و سقوط دلار امیدوار میشم. اقتصاد آمریکا مشکلات اساسی داره که به این راحتی ها حل نمیشه، درست مثل ایران که حتی اگه جنگ هم نشه بازم امیدی به ریال نیست، منتهی ابعاد مشکل ایران مشخصه ولی آمریکا نیست، در بلند مدت نتیجه اش معلوم میشه.
پس این تکلیف انس و دلار که افزایشی هست
اما بر گردیم به صحنه داخلی من دو سیگنال بهتون معرفی میکنم تا مطمن بشین فرصت رو برای خرید نباید از دست داد
1.اعطای تسهیلات بانکی به صرافیها ممنوع شد (این کارو کردن که این تنها حریف قدرتمند بانک مرکزی برای خرید سکه و دلار از دور خارج شه)
2.شفافسازی مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی درباره یک شبهه در گفتوگو با فارس
تحویل اوراق در صورت افت شدید قیمت سکه و برای جبران ضرر است/مردم نگران نباشند(فقط مونده بود این آقا و بانک مرکزی نگران سود مردم باشند یکی از این کارتونها بود سریالها بود یه راهزنی می رفت تو کاروان خودش را امین و امانت دار جا میزد و بعد راهزن ها حمله میکردن مردم بهش اعتماد میکردن که پولهاشونو بهش میدادن اما نمیدونستن که این یارو سرکرده دزدهاست

p
پس تنها جنس ارزان آينده طلا است ! چه خوب