• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییرات در بخش بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

آقا این چه تصمیمیه که شما گرفتین؟!!!
ما زمانی که حق اشتراک رو پرداخت کردیم قرار بر این بوده که تاپیک ما در بازارچه اصلی نمایش داده بشه که هر کسی میاد اونجا تبلیغ ما رو ببینه!!
اگه ما می خواستیم به عنوان زیر بخش فعالیت کنیم که طبق قوانین شما اصلا نیازی به پرداخت حق اشتراک نبود، راحت تاپیک میزدیم و فعالیت می کردیم!
واقعا دیگه شورشو در آوردین، ما توی بخش اصلی با این همه بازدید فروشمون در حد انتظار نبود که دیگه شما هم بدترش کردین....

همه جای دنیا وقتی می خوان همچین تغییری بدن، واسه مشتری های قدیمی، صبر می کنن که مدت اعتبارشون تموم بشه بعد واسه تمدید قوانین جدید رو میگن تا بعد از تایید فروشنده ادامه فروش انجام بشه... من نمیدونم شما که اسمتون مدیره چقدر سواد دارین!

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
سلام

ما زمانی که حق اشتراک رو پرداخت کردیم قرار بر این بوده که تاپیک ما در بازارچه اصلی نمایش داده بشه که هر کسی میاد اونجا تبلیغ ما رو ببینه!!
اگه ما می خواستیم به عنوان زیر بخش فعالیت کنیم که طبق قوانین شما اصلا نیازی به پرداخت حق اشتراک نبود، راحت تاپیک میزدیم و فعالیت می کردیم!
واقعا دیگه شورشو در آوردین، ما توی بخش اصلی با این همه بازدید فروشمون در حد انتظار نبود که دیگه شما هم بدترش کردین....

همه جای دنیا وقتی می خوان همچین تغییری بدن، واسه مشتری های قدیمی، صبر می کنن که مدت اعتبارشون تموم بشه بعد واسه تمدید قوانین جدید رو میگن تا بعد از تایید فروشنده ادامه فروش انجام بشه... من نمیدونم شما که اسمتون مدیره چقدر سواد دارین!

با سلام بنده هم تایید میکنم حرفشونو
فرومای دیگه برای زیر بخش اصلا هزینه ای نمیگیرن
لطفا هرچه سریعتر تاپیک فروش گوشیه منو به بخش اصلی بازارچه منتقل کنین
مرسی موفق باشین

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام

با سلام بنده هم تایید میکنم حرفشونو
فرومای دیگه برای زیر بخش اصلا هزینه ای نمیگیرن
لطفا هرچه سریعتر تاپیک فروش گوشیه منو به بخش اصلی بازارچه منتقل کنین
مرسی موفق باشین

->

ایجاد تاپیکهای فروشگاهی نیازی به حق اشتراک ندارد و رایگان خواهند بود و افرادی که حق اشتراک پرداخت کرده اند، تاپیک آنها تا پایان دوره اشتراک در بخش اصلی باقی خواهد ماند (یا به درخواست آنها به زیر بخشها منتقل می شود)

مشخصه که! :)

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

شما نظر هیچی کدوم از کاربر براتون مهم نبوده ؟؟ یعنی این همه کاربر براتون مهم نبودن و ندید گرفتیدشون که حتی یه نظرسنجی یه چیزی می دادین !!؟کلی همه چیو بهم ریختین !! بازارچه اصلی چیه ؟؟ متفرقه چیه پس ؟ من 3 ماه رو دادم الان رفتم توی متفرقه ؟؟!! الان چه چیزی حل شد اینجا ؟؟ یا پولو می گرفتین به روال قبلی یا درست کنید این دسته بندیتون رو !! من دست دوم نمیفروشم که رفتم توی متفرقه !! سریعا تاپیک من رو برگردونید به بازارچه اصلی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
درود

شما نظر هیچی کدوم از کاربر براتون مهم نبوده ؟؟ یعنی این همه کاربر براتون مهم نبودن و ندید گرفتیدشون که حتی یه نظرسنجی یه چیزی می دادین !!؟کلی همه چیو بهم ریختین !! بازارچه اصلی چیه ؟؟ متفرقه چیه پس ؟ من 3 ماه رو دادم الان رفتم توی متفرقه ؟؟!! الان چه چیزی حل شد اینجا ؟؟ یا پولو می گرفتین به روال قبلی یا درست کنید این دسته بندیتون رو !! من دست دوم نمیفروشم که رفتم توی متفرقه !! سریعا تاپیک من رو برگردونید به بازارچه اصلی

لینک تاپیک رو بدید ؟

ببینید ما اینکار رو انجام دادیم چون اعتراضات واسه بازدید کم روت و عدم فروش خیلی زیاد بود.
واسه کسانی هم که بیش از یک ماه اعتبارشون باقی مونده یک پوئن وجود داره که باهاشون تماس گرفته میشه .
الان همه تمرکز بازدید به تفکیک توی بخش ها خواهد بود.

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
سلام آقای فروم منیجر به ما گفته که تاپیک رو ادیت کنیم که اطلاعات نفروشم
حالا یه سوال: مگه فقط منم که اطلاعات میفروشم؟ چرا بقیه تاپیک ها همچنان به کارشون دارن ادامه میدن؟
من سه نوع اطلاعات موزیک ویدئو ، بازی و سریال دارم کدوم یکی از اینا خلاف قوانینه؟ سریال بگیم خلافه ولی موزیک ویدئو و بازی هم خلاف هست ؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
لینک تاپیک رو بدید ؟

ببینید ما اینکار رو انجام دادیم چون اعتراضات واسه بازدید کم روت و عدم فروش خیلی زیاد بود.
واسه کسانی هم که بیش از یک ماه اعتبارشون باقی مونده یک پوئن وجود داره که باهاشون تماس گرفته میشه .
الان همه تمرکز بازدید به تفکیک توی بخش ها خواهد بود.

این آدرس تاپیک دوست عزیز عطر فروشمون است
http://forum.persiantools.com/t193914.html

این آدرس تاپیک من است
http://forum.persiantools.com/t240673-page9.html
نمیدونم والا چیکار میکنید ، همه فروشندگان سردرگم شدن!از جمله خود بنده
اما اگر واقعا مطمئنید که وضعیت فروش ها با این دسته بندی ها بهتر میشه ،پس دستتون هم درد نکنه

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام آقای فروم منیجر به ما گفته که تاپیک رو ادیت کنیم که اطلاعات نفروشم
حالا یه سوال: مگه فقط منم که اطلاعات میفروشم؟ چرا بقیه تاپیک ها همچنان به کارشون دارن ادامه میدن؟
من سه نوع اطلاعات موزیک ویدئو ، بازی و سریال دارم کدوم یکی از اینا خلاف قوانینه؟ سریال بگیم خلافه ولی موزیک ویدئو و بازی هم خلاف هست ؟

غیر از بازی بقیه اش خلاف قوانین است .

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
دوستانی که شارژ پرداخت کردند و تاپیکشون از بازارچه اصلی به بخش دیگه ای منتقل شده و مایل هستند که دوباره برگردن به بخش " بازارچه اصلی" به من اطلاع بدند

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که شارژ پرداخت کردند و تاپیکشون از بازارچه اصلی به بخش دیگه ای منتقل شده و مایل هستند که دوباره برگردن به بخش " بازارچه اصلی" به من اطلاع بدند

لطف کنین سریعا تاپیک بنده رو به بازارچه اصلی منتقل کنین...
کسی با من تماس نگرفت Bhrzk !

همچین حقی نداشتین که تاپیک ها رو منتقل کنین، من نمیدونم شما چه طرز تفکری داشتین؟!!!
تمام فروش بنده واسه همین چند روز باقی مونده تا عید بوده، حالا شما با این کارتون هم بازدید کننده ها رو سردرگم کردین هم خود ما رو!

تمام مزیت بازارچه شما این بود که بازدید کننده های دیگه به موضوعات تاپیک های دیگه نگاه می کردن و به تاپیک هایی که حتی فکرشو نمیکردن میومدن ولی حالا چی؟؟ حالا متن کلی زیر بخش ها رو میبینن و ساده از کنارش میگذرن!

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام آقا این چه تصمیمیه که شما گرفتین؟!!! ما زمانی که حق اشتراک رو پرداخت کردیم قرار بر این بوده که تاپیک ما در بازارچه اصلی نمایش داده بشه که هر کسی میاد اونجا تبلیغ ما رو ببینه!! اگه ما می خواستیم به عنوان زیر بخش فعالیت کنیم که طبق قوانین شما اصلا نیازی به پرداخت حق اشتراک نبود، راحت تاپیک میزدیم و فعالیت می کردیم! واقعا دیگه شورشو در آوردین، ما توی بخش اصلی با این همه بازدید فروشمون در حد انتظار نبود که دیگه شما هم بدترش کردین.... همه جای دنیا وقتی می خوان همچین تغییری بدن، واسه مشتری های قدیمی، صبر می کنن که مدت اعتبارشون تموم بشه بعد واسه تمدید قوانین جدید رو میگن تا بعد از تایید فروشنده ادامه فروش انجام بشه... من نمیدونم شما که اسمتون مدیره چقدر سواد دارین!
سلام بر مدیران عزیز من هم این موضوع را تایید می کنم :hmm:
ولی امیدوارم این طرح ماند طرح های دیگه موفق باشه(و کپی نباشه) برای ما فروشنده ها که از نظر شما مهم نیستیم که 100 درصد رد و باطل است
شاید هم یه شرکت دولتی سهام پی تی رو خریده داره افزایش سرمایه میده و می خواد پی تی رو به یه بنگاه اقتصادی تبدیل کنه و یا می خواد پی تی رو به سایت نظر سنجی و یا ... تبدیل کنه:lol:
یا شاید این طرح رو برای خشکاندن بازارچه و فروش در پی تی انجام دادید به صورت رایگان نمایشگاه یا گالری از فروشندگان ورشکسته راه بیندازید .:lol:
باتشکر شهاب

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
کاری که انجام گرفته فکر کنم برای تفکیک بهتر و واسه راحتی یوزر بوده
ولی واسه من بجز سردرگمی چیز دیگه ای نداشت قبلا همه آگهی ها یه جا بود شانسی یه چیزی رو میدی که فکر میکردی بدردت میخوره می خریدی
الان باید همه بخش ها رو نیگا کنییم !!!!؟!

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
بنده هم همانطور که قبلا اعلام کردم، با این طرح موافق نیستم، لطفا شرایط به قبل باز گردد
با احترام

Last edited:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

هر چند می دونم احسان اصلا به نظرات کاربران هر چند که فعال و قدیمی باشند زیاد توجه نمی کنند.اما ما هم نظراتمون رو می گیم.
بازارچه به حالت قبل برگرده ولی با این زیر مجموعه ها.
در مورد بخش های مهم هم قیمت کاهش داشته باشه بهتره.
موفق و موید باشید.

یا حق

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
کسانی که شارژ پرداخت کردند، تا اتمام دوره پرداخت، تاپیکشون تو بخش اصلی بازارچه باقی میمونه. مگه اینکه خودشون مایل باشن تاپیکشون منتقل بشه به بخش های جدید.

سلام
اگه اینجوریه ، میشه بفرمائید دلیل انتقال من از بازارچه اصلی به جای دیگه چیه؟

http://forum.persiantools.com/t223272.html

طبق نظری که شما فرمودید : من میخوام که تا بستن "بازارچه اصلی" تاپیک من به همانجا منتقل شه

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
بنده هم خواستار بازگشت به وضع قبلی هستم .

اصلا یه نظرسنجی بذارید ببینید چند درصد ناراضی و راضی داره !!!

هیچی براتون مهم نیست البته که کاربر نظرش چیه! خواستش چیه !!! ما اگه این شکل جدید رو نخوایم و ناراضی باشیم باید کیو ببینیم ؟؟ اصلا مگه شما برای رضایت کاربرا این کارو نکردین ؟! خوب حالا ممنون ایم کارو کردین ما نخواستیم ... به حالت قبل برگردونید .ای بابا ! تا کی زور رو سرمون باید باشه ؟! هر جا میری زور و دیکتاتوریه !

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
چی کار دارید میکنید؟!
بازارچه اصلی میمونه یا حذف میشه اگر حذف میشه پس چرا تاپیک توش مهم میکنید؟

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام
احسان عزيز روالي كه در پيش گرفتيد بيشتر و بيشتر به بازارچه لطمه خواهد زد
حساسيت شما در مورد كنترل بيشتر رو درك ميكنم ولي براحتي و با سيستم قبلي هم قابل انجام هست
يكبار (حالا درست يا غلط كه هنوزم معتقد هستم ميشد بهتر رفتار كرد به جاي بستن كل بازارچه قديم) ديگه هم تغيير بدون توجه به خواست كاربران رو امتحان كرديد و به نظرم جواب نداد تكرار مجددش كار درستي از نظر من نيست
حد اقل ميتونيد نظرخواهي بگذاريد!

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
به نظر من دوستان باید مقداری صبر به خرج بدن تا نتیجه ی این تغییرات به درستی مشخص بشه ، بدون شک تیم مدیریتی در یک اقدام لحظه ای تصمیم بر اعمال تغییرات نگرفتن و اهدافی پشت این تغییرات بوده و هست که ممکنه کمی زمان بر باشه...

قاعدتاً در جریان تغییرات بخشی که تعدادی از کاربران بصورت پرداخت حق اشتراک فعالیت میکردند در ابتدای کار مشکلاتی خودش رو نشون میده که فکر میکنم باید قدری تحمل داشت و به دقت نکات منفی و مثبت این تغییرات رو مورد بررسی قرار داد نه اینکه بطور کل اوضاع به شکل سابق برگرده...

در هر حال هدف هر دو طرف یعنی هم تیم مدیریت و هم کاربران رسیدن به بهترین و کم مشکل ترین سیستم ممکن هست.

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
منم فکر میکنم مدیر به ظاهر محترمی که این تصمیم رو گرفته به تنها چیزی که فکر نمی کنه نظر کاربران هست. و به تنها چیزی که فکر می کنن جیب مبارک خودشان هست.
پیشنهاد می کنم کاربرای با سابقه یه سایت بازارچه مستقل راه اندازی کنن. تا همه بتونن به صورت رایگان بتونن فعالیت کنن.

پینوشت: دوستان ممکنه به خاطر این پستی که زدم منو بن کنن، اگه خوبی بدی از ما دیدین دیگه حلال کنین.
AKBAR_TR May2007-March2012

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا