Eranico - سرگردانی مسافران نوروزی برای تامین ارز - ارانیکو
این هم یک رونوشت از خبر دلار ۲ هزار تومنی ... برید بگید چه خبره تو ایلنا!
Eranico - سرگردانی مسافران نوروزی برای تامین ارز - ارانیکو
مگه امروز جمعه نیست این قیمتا از کجا میان؟؟؟
حدس می زنم توی فرودگاه دلار نمی دن یا چیزی که مجبور شدن توی روز تعطیل از هر راهی تهیه کنند!
احتمالا
ولی شایدم دارن قشنگ جوسازی میکنن که فردا دلار گرون میشه.
دفعه پیشم که روز تعطیل بود (روز بعد از تصویب تحریم) یکی از خبر گزاریها از بازار قیمت داده بود که دلار 2000 تومن شده و فرداش قیمت تا 2200 رفت بالا
اصلا یه همچین چیزی امکان نداره .مگه میتونن دلار دولتیو قطع کنن.اینا با سیاست تر از این حرفان اگرم یه دفعه حرفیو میزننو کاریو میکنن دقیقا میخوان سود خودشونو به جیب بزننتوی این تاپیک هم گفتم
http://forum.persiantools.com/t247276.html
این جریان آزاد شدن بازار آزاد فقط برای این بود که توپ تقاضای دلار رو بندازن توی بازار آزاد , و کم کم دلار دولتی قطع بشه یا یه سری کالای خاص یا افراد خاص بتونن ازش استفاده کنن , این کار رو نمیتونستن بکنن مگه اینکه دوباره دلار از قاچاق در بیاد و بشه معامله بشه تا جایگزینی برای دلار دولتی پیدا بشه چون نمیتونستن هم دلار دولتی ندن هم بگن که آزاد بخرید قاچاقه !!
کم کم دیگه کسی رنگ دلار دولتی نمیبینه .
مگه قبلا که دلار دولتی 1070 تومن بود کسی میتونست بگیره؟ الانم بخوان همون کارو میکنن , بار اولشون که نیست . قطعش نمیکنن ولی کسی تونست بگیره !!اصلا یه همچین چیزی امکان نداره .مگه میتونن دلار دولتیو قطع کنن.اینا با سیاست تر از این حرفان اگرم یه دفعه حرفیو میزننو کاریو میکنن دقیقا میخوان سود خودشونو به جیب بزنن
مگه قبلا که دلار دولتی 1070 تومن بود کسی میتونست بگیره؟ الانم بخوان همون کارو میکنن , بار اولشون که نیست . قطعش نمیکنن ولی کسی تونست بگیره !!
مگه مغز خر خوردن دلاری رو که توی بازار آزاد میتونن با هفتاد درصد قیمت زیادتر بفروشن بدن به وارد کننده و مسافر , مگه ندن اتفاقی می افته؟ مردم میریزن توی خیابون؟ دلار بشه 5 تومن میریزن توی خیابون؟ نه آب از آب تکون نمیخوره , فقط این بازیا برای اینه که مردم آماده بشن , عین اون غورباقهه که توی اب میندازن میجوشوننش میپزه خودشم نمی فهمه.
کم کم اینقدر سخت میشه بعد از دلار 1226 تومنی فقط اسمش میمونه , هیچ اتفاقی هم نمی افته همونجوری که قبلا نیفتاده .همین الانشم دارن میگیرن .درسته که سخت شده ولی قطع نشده .چون اگه بشه دیگه فاتحشون کامل خوندس .واردات و...مسافرا دانشجوها .مگه دیگه خودشون از خودشون سیر بشن .قطع بشه دیگه قیمت هداد تومن میشه
پس اون جریان نرخ دستوری به صرافها چی بود؟
همین الانشم دارن میگیرن .درسته که سخت شده ولی قطع نشده .چون اگه بشه دیگه فاتحشون کامل خوندس .واردات و...مسافرا دانشجوها .مگه دیگه خودشون از خودشون سیر بشن .قطع بشه دیگه قیمت هداد تومن میشه
پس اون جریان نرخ دستوری به صرافها چی بود؟
کم کم اینقدر سخت میشه بعد از دلار 1226 تومنی فقط اسمش میمونه , هیچ اتفاقی هم نمی افته همونجوری که قبلا نیفتاده .
کدوم نرخ دستوری؟ هیچ نرخ دستوری ای کار نکرده توی این بازار.
اون دستوری نبود , نرخ بازار بود فرق چندانی نمیکرد با بازار.همین که گفتین به صرافها گفتن 1800 بفروشن .1862 یا 1826 دقیق یادم نیست .
The number of listed entities amounts to 442, including the Iranian central bank. 75 of them were designated by the UN, the others are autonomous EU designations. They include companies the banking and insurance sectors, the nuclear technology industry and in the field of aviation, armament, electronics, shipping, chemical industry, metallurgy and the oil and gas industry as well as branches and subsidiaries of IRGC and IRISL. Humanitarian exemptions also apply to the asset freeze.
The Council regularly reviews the list of persons and entities subject to admission restrictions and asset freezes.
فلز های گرانبها به هیچ عنوان حتی اسکناس هم فکر کنم ممنوع شده!– Trade in gold, precious metals and diamonds with Iranian public bodies and the central bank is prohibited. No delivery of Iranian denominated banknotes and coinage to the Iranian central bank.
دوست عزیز آقای موذنی
من خودم این مورد رو براتون گرفتم گذاشتم که
من براتون مدرک آوردم شما هم اسناد رو گذاشتید. توضیح موسسات. اولا اینکه در آخرین رده بندی دیگه اسم نمی گذارند بلکه آخرین تصمیمات بر عمومی سازی بود. خودتون می دونید که بانک مرکزی بریتانیا و کانادا و استرالیا کلا بانک مرکزی رو تحریم کردند و کشورهای دیگر هم این قانون عمومی سازی رو جلو رو گرفتند. این لیستی که گفتید مال قبل نوامبر بود که قیمت دلار هنوز مناسب بود اما این تصمیم که گرفته شد سیستم بانکی ایران (خصوصی و غیره) به هم ریخت .... من هر جا که خوندم نوشته حداقل ۳۰ بانک و موسسات وابسته تحریم شدند.
خبرگزاری های دیگه تکمیل می کنند. اون خبر اصلی رو می گن و تکمیل اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰ بانک در ایران در سویفت عضوند و همشون با دولت ایران همکاری می کنند و جزو اینها می شن. من گفتم اون لیستی که شما اوردید از کجاست!؟ شما جواب ندادید ... منبع اون رو بگید!
خبر بی بی سی از خودش نبود. بی بی سی خبر نگار نداره تو ایران بلکه خبر اصلش از ایلنا بود ... چرا خبر ایلنا رو نگذاشتید لینک بی بی سی ش رو گذاشتید ... مقصود داشتید!؟
In November 2011, the United States designated the entire Iranian banking regime as one that might be aiding and abetting terrorist activities but the measure fell short of sanctioning the country's central bank
آقای موذنی عزیز
این مطلب رو خوندید؟
مصوبه ۳۰ ژانویست:
از طریق سایت سویفت بهش رسیدم مال خود اتحادیه اروپاست و رسمیه:
http://register.consilium.europa.eu/pdf/en/12/st05/st05555-re01.en12.pdf
گفته ما همواره داریم این لیست رو آپدیت می کنیم و حتی بانک مرکزی ایران رو هم جزو لیست کرده!
فلز های گرانبها به هیچ عنوان حتی اسکناس هم فکر کنم ممنوع شده!
این خیلی جدی تر از اونی هست که من فکر می کردم
The number of listed entities amounts to 442, including the Iranian central bank. 75 of them were designated by the UN, the others are autonomous EU designations. They include companies the banking and insurance sectors, the nuclear technology industry and in the field of aviation, armament, electronics, shipping, chemical industry, metallurgy and the oil and gas industry as well as branches and subsidiaries of IRGC and IRISL. Humanitarian exemptions also apply to the asset freeze.
The Council regularly reviews the list of persons and entities subject to admission restrictions and asset freezes.
آقای موذنی یا drdexter یه سوالی داشتم
چطور میشه با وجود هزینه های ضرب سکه و مالیات و عوارض و اصل قیمت طلا، باز قاچاق آن به صرفه است؟
واقعا اونور مرز چقدر سود قرار است بدست آید که اینهمه هزینه برای قاچاق باز می صرفد؟
بانک مرکزی هم خروجش رو ممنوع کرد!
مگه امروز جمعه نیست این قیمتا از کجا میان؟؟؟
حدس می زنم توی فرودگاه دلار نمی دن یا چیزی که مجبور شدن توی روز تعطیل از هر راهی تهیه کنند!
احتمالا
ولی شایدم دارن قشنگ جوسازی میکنن که فردا دلار گرون میشه.
دفعه پیشم که روز تعطیل بود (روز بعد از تصویب تحریم) یکی از خبر گزاریها از بازار قیمت داده بود که دلار 2000 تومن شده و فرداش قیمت تا 2200 رفت بالا