• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
احتمالا
ولی شایدم دارن قشنگ جوسازی میکنن که فردا دلار گرون میشه.
دفعه پیشم که روز تعطیل بود (روز بعد از تصویب تحریم) یکی از خبر گزاریها از بازار قیمت داده بود که دلار 2000 تومن شده و فرداش قیمت تا 2200 رفت بالا
حدس می زنم توی فرودگاه دلار نمی دن یا چیزی که مجبور شدن توی روز تعطیل از هر راهی تهیه کنند!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
احتمالا
دفعه پیشم که روز تعطیل بود (روز بعد از تصویب تحریم) یکی از خبر گزاریها از بازار قیمت داده بود که دلار 2000 تومن شده و فرداش قیمت تا 2200 رفت بالا

هیچ چیز بعید نیست.

ولی خدا نکنه زبونتو گاز بگیر همین ۱۹۰۰ تومنشم کم گرون نیست!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توی این تاپیک هم گفتم
http://forum.persiantools.com/t247276.html

این جریان آزاد شدن بازار آزاد فقط برای این بود که توپ تقاضای دلار رو بندازن توی بازار آزاد , و کم کم دلار دولتی قطع بشه یا یه سری کالای خاص یا افراد خاص بتونن ازش استفاده کنن , این کار رو نمیتونستن بکنن مگه اینکه دوباره دلار از قاچاق در بیاد و بشه معامله بشه تا جایگزینی برای دلار دولتی پیدا بشه چون نمیتونستن هم دلار دولتی ندن هم بگن که آزاد بخرید قاچاقه !!
کم کم دیگه کسی رنگ دلار دولتی نمیبینه .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فکر کنم همه اینها دلیل بر این هست که قیمت سکه بره بالا فردا!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
توی این تاپیک هم گفتم
http://forum.persiantools.com/t247276.html

این جریان آزاد شدن بازار آزاد فقط برای این بود که توپ تقاضای دلار رو بندازن توی بازار آزاد , و کم کم دلار دولتی قطع بشه یا یه سری کالای خاص یا افراد خاص بتونن ازش استفاده کنن , این کار رو نمیتونستن بکنن مگه اینکه دوباره دلار از قاچاق در بیاد و بشه معامله بشه تا جایگزینی برای دلار دولتی پیدا بشه چون نمیتونستن هم دلار دولتی ندن هم بگن که آزاد بخرید قاچاقه !!
کم کم دیگه کسی رنگ دلار دولتی نمیبینه .
اصلا یه همچین چیزی امکان نداره .مگه میتونن دلار دولتیو قطع کنن.اینا با سیاست تر از این حرفان اگرم یه دفعه حرفیو میزننو کاریو میکنن دقیقا میخوان سود خودشونو به جیب بزنن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اصلا یه همچین چیزی امکان نداره .مگه میتونن دلار دولتیو قطع کنن.اینا با سیاست تر از این حرفان اگرم یه دفعه حرفیو میزننو کاریو میکنن دقیقا میخوان سود خودشونو به جیب بزنن
مگه قبلا که دلار دولتی 1070 تومن بود کسی میتونست بگیره؟ الانم بخوان همون کارو میکنن , بار اولشون که نیست . قطعش نمیکنن ولی کسی تونست بگیره !!
مگه مغز خر خوردن دلاری رو که توی بازار آزاد میتونن با هفتاد درصد قیمت زیادتر بفروشن بدن به وارد کننده و مسافر , مگه ندن اتفاقی می افته؟ مردم میریزن توی خیابون؟ دلار بشه 5 تومن میریزن توی خیابون؟ نه آب از آب تکون نمیخوره , فقط این بازیا برای اینه که مردم آماده بشن , عین اون غورباقهه که توی اب میندازن میجوشوننش میپزه خودشم نمی فهمه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فردا مشخص نیست چی بشه , تاثیر این خبر قطع سوییفت و از این طرفم جریان دلار 2000 تومنی.
ولی اگه بازار بخواد تکون بخوره حتی 30 40 تومنی , دیگه میره تا دو سه روزه بزنه بالای 2100 .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مگه قبلا که دلار دولتی 1070 تومن بود کسی میتونست بگیره؟ الانم بخوان همون کارو میکنن , بار اولشون که نیست . قطعش نمیکنن ولی کسی تونست بگیره !!
مگه مغز خر خوردن دلاری رو که توی بازار آزاد میتونن با هفتاد درصد قیمت زیادتر بفروشن بدن به وارد کننده و مسافر , مگه ندن اتفاقی می افته؟ مردم میریزن توی خیابون؟ دلار بشه 5 تومن میریزن توی خیابون؟ نه آب از آب تکون نمیخوره , فقط این بازیا برای اینه که مردم آماده بشن , عین اون غورباقهه که توی اب میندازن میجوشوننش میپزه خودشم نمی فهمه.

همین الانشم دارن میگیرن .درسته که سخت شده ولی قطع نشده .چون اگه بشه دیگه فاتحشون کامل خوندس .واردات و...مسافرا دانشجوها .مگه دیگه خودشون از خودشون سیر بشن .قطع بشه دیگه قیمت هداد تومن میشه
پس اون جریان نرخ دستوری به صرافها چی بود؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همین الانشم دارن میگیرن .درسته که سخت شده ولی قطع نشده .چون اگه بشه دیگه فاتحشون کامل خوندس .واردات و...مسافرا دانشجوها .مگه دیگه خودشون از خودشون سیر بشن .قطع بشه دیگه قیمت هداد تومن میشه
کم کم اینقدر سخت میشه بعد از دلار 1226 تومنی فقط اسمش میمونه , هیچ اتفاقی هم نمی افته همونجوری که قبلا نیفتاده .
کدوم نرخ دستوری؟ هیچ نرخ دستوری ای کار نکرده توی این بازار.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

تو این 1 ماه اخیر نه به وارد کننده ارز دولتی رسید نه دانشجو!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
کم کم اینقدر سخت میشه بعد از دلار 1226 تومنی فقط اسمش میمونه , هیچ اتفاقی هم نمی افته همونجوری که قبلا نیفتاده .
کدوم نرخ دستوری؟ هیچ نرخ دستوری ای کار نکرده توی این بازار.

همین که گفتین به صرافها گفتن 1800 بفروشن .1862 یا 1826 دقیق یادم نیست .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بانک مرکزی در نمودار آخر سال خود بالاخره بعد از هفته‌ها تکذیب، اذعان کرد که نرخ سکه در روزهایی از زمستان ۹۰ مرز یک میلیون تومان را رد کرد. اتاق بازرگانی نیز اعلام کرده که مشکلات ارز واردکنندگان را بررسی خواهد کرد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بعد از تکذیب ‌چندماهه‌ی نوسان شدید قیمت سکه، در گزارش آخر سال ۱۳۹۰ خود اذعان داشت که نرخ سکه در برخی روزهای زمستان، از مرز یک میلیون تومان نیز گذشت.

در نمودار سالانه‌ی بانک مرکزی نشان می‌دهد که قیمت سکه‌ی طرح جدید در روزهای آغازین فصل زمستان در ایران کمی بیشتر از ۶۰۰ هزار تومان بوده است.

اما این نرخ بلافاصله بعد از اعلام خبر تحریم خرید نفت از ایران و اعمال تحریم‌ها علیه بانک مرکزی ایران، با روندی صعودی بالا رفته و در روزهای آغازین ماه بهمن مرز یک میلیون تومان را هم رد کرده است. نرخی که تا پیش از این در ایران سابقه نداشته است.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقای موذنی عزیز

این مطلب رو خوندید؟

مصوبه ۳۰ ژانویست:

از طریق سایت سویفت بهش رسیدم مال خود اتحادیه اروپاست و رسمیه:

http://register.consilium.europa.eu/pdf/en/12/st05/st05555-re01.en12.pdf
The number of listed entities amounts to 442, including the Iranian central bank. 75 of them were designated by the UN, the others are autonomous EU designations. They include companies the banking and insurance sectors, the nuclear technology industry and in the field of aviation, armament, electronics, shipping, chemical industry, metallurgy and the oil and gas industry as well as branches and subsidiaries of IRGC and IRISL. Humanitarian exemptions also apply to the asset freeze.
The Council regularly reviews the list of persons and entities subject to admission restrictions and asset freezes.

گفته ما همواره داریم این لیست رو آپدیت می کنیم و حتی بانک مرکزی ایران رو هم جزو لیست کرده!

– Trade in gold, precious metals and diamonds with Iranian public bodies and the central bank is prohibited. No delivery of Iranian denominated banknotes and coinage to the Iranian central bank.
فلز های گرانبها به هیچ عنوان حتی اسکناس هم فکر کنم ممنوع شده!

این خیلی جدی تر از اونی هست که من فکر می کردم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز آقای موذنی

من خودم این مورد رو براتون گرفتم گذاشتم که

من براتون مدرک آوردم شما هم اسناد رو گذاشتید. توضیح موسسات. اولا اینکه در آخرین رده بندی دیگه اسم نمی گذارند بلکه آخرین تصمیمات بر عمومی سازی بود. خودتون می دونید که بانک مرکزی بریتانیا و کانادا و استرالیا کلا بانک مرکزی رو تحریم کردند و کشورهای دیگر هم این قانون عمومی سازی رو جلو رو گرفتند. این لیستی که گفتید مال قبل نوامبر بود که قیمت دلار هنوز مناسب بود اما این تصمیم که گرفته شد سیستم بانکی ایران (خصوصی و غیره) به هم ریخت .... من هر جا که خوندم نوشته حداقل ۳۰ بانک و موسسات وابسته تحریم شدند.

خبرگزاری های دیگه تکمیل می کنند. اون خبر اصلی رو می گن و تکمیل اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰ بانک در ایران در سویفت عضوند و همشون با دولت ایران همکاری می کنند و جزو اینها می شن. من گفتم اون لیستی که شما اوردید از کجاست!؟ شما جواب ندادید ... منبع اون رو بگید!

خبر بی بی سی از خودش نبود. بی بی سی خبر نگار نداره تو ایران بلکه خبر اصلش از ایلنا بود ... چرا خبر ایلنا رو نگذاشتید لینک بی بی سی ش رو گذاشتید ... مقصود داشتید!؟

دوست عزیز متاسفانه دوست دارید بحث الکی بکنید و وقتی که یک نوشته ای رو میبینید که از لحاظ حقوقی درست هست ولی با جو روانی حاکم همسوئی نداره مخالفت میکنید و در آخر سر صحبت از منابع میکنید . اولا که در این ضمینه خبر گذاری الجزیره منبع نیست و اصلا به حساب نمی یاد چون خبر گذاری انجوری که دوست داره داره نقل قول میکنه و صد البته با پیچیدگی ادبیاتی . در ضمن در ماهیت حقوقی و تحریمی نیمیشه بیان و کل بانک های یک کشور رو با هم تحریم کنن چون وجاهت قانونی خودش رو از دست میده در ضمن هر بانکی هم در ایران تحریم شد قدم به قدم بود و همین طوری همشون با هم یک شبه تحریم نشدن. به نزدیک ترین بانک خصوصی مثلا سامان مراجعه کنید . این بانک کارگزار خارجی نداره ؟ داره ؟ بعدا اظهار نظر بفرمائید که دیگه اومدن همه رو یجا با هم تحریم کردن . درباره پارت آخر خیر همچین چیزی نیست بانکی مثل بانک سامان تحریم شده نیست ولی چون در یک بانک به ذات ایرانی هست در زمینه حواله برون کشوری قوانین بانک های دیگه ایران بر روی اون اپلای میشه ولی میتونه این کار رو با کارگزار انجام بده که رعایت در لینکی در پائین خدمتتون عرض میکنم و منبع جامع مبسوط تحریم های علیه ایران هست میتونید این ببینید . نمونه این قضیه بانک سوئیس کردیت بود که کارگزار بسیاری از بانک های ایرانی بود . گندش برای چی در اومد برای اینکه این بانک در حواله های ارسالیش می مد سورس اصلی رو خالی میزاشت و در واقع منشا حواله خودش میشد . حتی در سند های داخلیش رو هم همین کار رو می کرد ! ایران گذشته از اینها از لحظا دید بانک جهانی و خزانه داری آمریکا چون کشوری هست که توش پول سیاه و سفید معنی نداره منطقه خطرناک پول شوئی به حساب میاد . این بامبول اصلی برای این هست که میگن مثلا فلان بانک تحریم نیست ولی این قوانین بهش اپلای میشه و باید طبق این قوانین با کارگزار کار کنه و ما سند های بانک کارگزار رو رصد میکنیم و آمارش رو داریم .

خبر گذاری الجزایز کجا این پستی که من دادم رو نقل قول کردمش از وب سایت رسمی SWIFT رو تکمیلش کرد ؟ سطر اول که کلا در این خبر گذاری حذف شده بود! دیدید دیگه ماشا... ؟ لینک وب سایت رسمی سوئیفت رو دادم به شما و دقیقا براتون نقل کردم .
این هم منبع ! خوب نیست اگر نوشته ای میبینید که نوشته شما تکذیب میکنه نگید من نمیدونم اطلاعاتتون یا آمارتون از کجا میاد ! داریم بحثی رو انجام میدیم اون هم به صورت عادی نه در جهت تخریب هم هستیم و برای همدیگه به تندی می نوسیم .

Iran Sanctions

دوست عزیز سازمان سوئیفت زیر نظر اتحادیه اروپا و خزانه داری آمریکا اداره میشه و تحریم های اتحادیه اروپا در زمینه مالی مثل خزانه داری آمریکا هست ولی در تحریم کردن شرکت و افراد مقداری از ایالات متحده جلو تر هست . در ضمن منبع بسیار مبسوط و جامع هست زحمت خوندن با خودتون و میرسید به این لیست ها . این تحریم ها از لحاظ حقوقی جوری تنظیم شدن که تحریم هایی که تا قبل سال 2005 وضع شدن می تونن بدون صلاح دید گنگره آمریکا در صورت به خطر افتادن منافع ملی آمریکا یک جانبه لغو شه ولی بعد اون تاریخ به این شکل نیست . در ضمن لطفا در هیچ یک از پستهای دیگتون لطف میکنید اگر پست منو ریپلای میکنید به کنایه نگید "من نمیدونم اطلاعات یا آمارتون ......" بنده ا.ن نیستم دوست عزیز یک فعال ارزی و تحصیل کرده بانکی هستم . بنده و امثال من از همین بازی های خبر گذاری و صد البته با اطلاع از منبع اصلی همین خبر ها زمان دقیق خرید ارز رو تشخصی میدیم و به طبع سود میکنیم . کاری که عموم از اون اطلاع داشته باشن ارزش انجام دادن رو نداره و این کلید اصلی بازار ارز و بورس هست چون باید زودتر از دیگران مطلع بشید . به سرعت عمل کنید و در نهایت سود کنید ! پس لطف میکنید دیگه با کنایه صحبت نکنید . اگر دارم اطلاعاتی میدم دوست دارم دوستان اینجا مطلع کنم که نه اینکه بخوام به این صورت بشینم و با کسی کل کل کنم .

این نقل خود شما در همین پست هست !
In November 2011, the United States designated the entire Iranian banking regime as one that might be aiding and abetting terrorist activities but the measure fell short of sanctioning the country's central bank

در هیچ جایی جز خبر گزاری ها از کلمه **** استفاده نمیکنن . در هیچ سایت رسمی حتا خزانه داری آمریکا هم از دولت حالم بر ایران به عنوان **** نام نمیبره . خودتون معنی کامل **** رو میدونید و همچنین میدونید بنده سیاسی نویسم پس زحمت استدلال با خودتون . در زمینه حقوقی اگر می خواهید بحث کنید لینک از خبر گذاری ندارید چون رک و راست الا منبع اصلی 2 زار هم نمی ارزن . در زمینه ارز و این جور مسائل بنده به جد می گم 2 زار نمی ارزه ! چرا ؟ بالا گفتم شغلم چیه و چه چوری زمان دقیق خرید رو مطلع میشم .

در باره بی بی سی . بله کاملا منظور دارم . این خبر گذاری نصف خبر هایی که درباره ایران مینویسه دوپهلو هست یه جا به تیر میزنه و یه جای دیگه به تخته . حرف شما در مورد اینکه خبر گذاری ها مکمل همدیگه هستن در کشوری صدق میکنه که خوراک فکری وجود نداشته باشه و نشه با پیچوندن یک جمله فروش های شبی 1 میلیاردی درست کرد . به قول شما همین مکمل های همدیگه سر همون مسئله قحطی که گفتن در ایران میاد مردم تهران هایپر استار رو غارت کردن و برای 1 هفته فروش شبی حدود 1 میلیارد تومن رو به برای این واحد به ارمغان اوردن حالا من سوپر مارکت های سطح شهر رو دیگه محاسبه نمیکنم پس کسی نیاد 2 روز دیگه ساندیس رو بده دست من ! . مرد شور سیاست رو ببرن نمی خوام بحث کنم :hmm: . ایلنا والا که دیگه روی هر چی بی شرف هست رو سفید کرده . بازار ارز و صراف ها در روز جمعه تعطیل هستند و به هیچ عنوان هیچ فعالیتی انجام نمیدن خودتون هم چون زمینه ارز اظهار نظر میکنید پس 100% خبر دارید در ضمن درباره فرافکنی بانک مرکزی نوشته بود که کلا مزخرف هست و خودتون هم دقیقا ایینو میدونم یک ماه نیم هست ارز مسافرتی فقط و فقط از طریق بانک ملی و ملت ارائه میشه اون هم با مدارک کامل و هیچ صرافی در این زمینه کاری انجام نمیده . در ضمن توی همین 1 ماه و نیم اینقدر این مسئله توی بوق و کرنا بود که ماشا.... همه ازش خبر دارن و دیگه کسی عملا بی خبر نیست . در ضمن در فرودگاه مصه منوچهری همیشه جماعت شریف دلال وجود دارن و با نرخ های کذایی چون عملا فرودگاه آخر خطر برای تامین ارزی هست به هر نرخی که می خوان می فروشتن . پنج شنبه آخرین نرخ ارز 1853 تا 1859 تومن بود که به این نرخ اسکناس هست و حواله 1878 تومن بود. و بازار با این نرخ بسته شد . بنده هم حواله رو به همین نرخ دادم و دلار الکترونیک رو که به صورت خالص برای خودم پس از کسر هزینه های بانکی و ترانسفر 1921.8 تموم شده 1930 دادم به دوستان . خب کجا نرخ بالای 2000 تومن بود اینم منبع که خودم با همین نرخ فروختم و دوستانی که خریدن گواه این ادا من هستن پس این عملا و رک راست پدر سوخته چی نوشته ؟ طبق معمول اون سایت معلوم الحال دومی که یک بار بحث کردید و داره توی فروم های پر بازدید مصه اینجا لینک می خوره و در گوگل بالا میره هم به قول شما نقل قول کرد !

آقای موذنی عزیز

این مطلب رو خوندید؟

مصوبه ۳۰ ژانویست:

از طریق سایت سویفت بهش رسیدم مال خود اتحادیه اروپاست و رسمیه:

http://register.consilium.europa.eu/pdf/en/12/st05/st05555-re01.en12.pdf

گفته ما همواره داریم این لیست رو آپدیت می کنیم و حتی بانک مرکزی ایران رو هم جزو لیست کرده!

فلز های گرانبها به هیچ عنوان حتی اسکناس هم فکر کنم ممنوع شده!

این خیلی جدی تر از اونی هست که من فکر می کردم

بله دوست عزیز خیلی وقته :دی

اگر دقیقا دقت میکردید من بانک مرکزی رو در اون لیست ذکر کردم ولی بانک مرکزی یه مهلت داره برای قطع کامل . طلا هم دقیقا ممنوع شده . چون طلا وقتی وارد یک مملکت دیگه میشه از مالیات هم معاف هست چون پشتوانه قرار میگیره .

منبع کلیه تحریم ها علیه ایران رو براتون گذاشتم این هم نقل قول از همین پست شما هست

The number of listed entities amounts to 442, including the Iranian central bank. 75 of them were designated by the UN, the others are autonomous EU designations. They include companies the banking and insurance sectors, the nuclear technology industry and in the field of aviation, armament, electronics, shipping, chemical industry, metallurgy and the oil and gas industry as well as branches and subsidiaries of IRGC and IRISL. Humanitarian exemptions also apply to the asset freeze.
The Council regularly reviews the list of persons and entities subject to admission restrictions and asset freezes.

دوست عزیز خواهشا دقیق بخونید اگر لیست کلی اشخاص و یا شرکت های رو هم بخواهید تقدیم میکنم . دقیقا خواهش بخونید و لینک مبنع خزانه داری آمریکا رو دقیقا مطالعه بفرمائید بعدا منو هدف توپخانه سنگین قرار بدید :( . دوست گلم من به واسطه کارم مجبورم لیست تمامی افراد و شرکت ها روبرم باشه اگر برای درخواست حواله بیاد اولا من هیچ موقع حواله بانکی به نام شخص انجام نمی دم و حتما باید اکانت بانکی دریافت کننده شرکت باشه دوما من از اول سال 807 مورد حواله بانکی رد کردم چون به نوعی با لیست ها در ارتباط بود و سر آخر چوب تو آستین من کردن :(

دوست عزیز من یک بار در یک پستم گفتم که مجبورم وقتی کاری انجام میدم 6 دنگه حواسم بهش باشه و 100 جانب مختلف اون رو آنالیز کنم پس خودتون بدونید اگر چیزی میگم از روی هوا نیست و چون کار روزمره من هست بهش واقفم . در ضمن اینو برای اطلاعات عمومی میگم بدونید حتی بعضی از بانک های ایرانی LC ارزی برای بانک های تحریمی ایران باز نمیکنن . تشریف ببرید بانک پارسیان بگید LC Back to Back برای بانک ملت میخوام و نقذی اعتبارش رو تامین میکنم و اسکناس میدم به شما یک جواب میدن : نمیتونیم بپرسید چرا ؟ میگن ما برای بانک های تحریم شده ضمانت نامه باز نمیکنیم چرا ؟ چون برای LC هم نیازمند کد سوئیفت هست .

در ضمن درباره نرخ ارز مسئله تحریم سوئیفت در بازار قبلا پیش خور شده و یک بار دلار رو تا 2030 کشوند و دیگه این مطلب نمیتونه استفاده بشه چون در این بازار هر خبر 1 میتونه استفاده بشه . در ضمن در مورد دلار 2000 تومنی که هم عرض کردم خدمتتون که قضیه چیه ! الان فقط جو روانی بازار و 100 البته هجوم به بازار می تونه اثر گذار در روزهای پایانی سال . ولی بازی نخورید هنوز مشخصی نیست اینا چه جوری می خوان بشینن سر میز و مذاکره و یا بازی کنن ! اگر درست بازی کنن و امتیازاتی بدن و امتیازاتی بگیرن در این بازار سقوط خواهیم داشت اگر نه دباره پتانسیل صعود این بازار شکل میگیره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقای موذنی یا drdexter یه سوالی داشتم

چطور میشه با وجود هزینه های ضرب سکه و مالیات و عوارض و اصل قیمت طلا، باز قاچاق آن به صرفه است؟
واقعا اونور مرز چقدر سود قرار است بدست آید که اینهمه هزینه برای قاچاق باز می صرفد؟
بانک مرکزی هم خروجش رو ممنوع کرد!

عامل اصلیش در زمانیکه ثبات باشه و قبل از اینکه بانک مرکزی خروجش رو غیر قانونی کنه انتقال سرمایه به خارج از ایران و معاف از مالیات و صد البته بازرسی . چون وقتی شما سکه رو از مجاری قانونی مصه بانک کارگشایی تهیه میکنید فاکتور رسمی دارید و با ترجمه اون و تائید سفارت کشور مقصد یعنی عملا گواهی اموال و قانونی بودن اون ;) عامل اصلیش هست دوست عزیز

مگه امروز جمعه نیست این قیمتا از کجا میان؟؟؟

در حال ساختن جو روانی هستند دوست عزیز در پست بالاییم مبسوط درباره این قضیه توضیح دادم

حدس می زنم توی فرودگاه دلار نمی دن یا چیزی که مجبور شدن توی روز تعطیل از هر راهی تهیه کنند!

دقیقا در فرودگاه قشر شریف دلال حضور دارن و چون عملا آخرین نقطه تامین ارزی هست به هر قیمتی که بخوان میفروشن یک بار تشریف ببرید متوجه میشید ولی با ورود صراف ها و صد البته اگر اون نرخ 1862 بره روی تابلو ها این جماعت به ظاهر شریف خونه نیشین میشن :eh:

احتمالا

rose3.gif

خبر تحریم سوئیفت در بازار ارز یک بار پیش خور شده و قیمت دلار رو به 2030 تومن رسوند دیگه گنجایش نداره . مضاف بر اینکه الان حرفی که زده شده از سازمان سوئیفت با اون حرف اول خیلی فرق میکنه و یک سری موسسات و بانک ها رو از لحظ حقوقی تحت هدف قرار گرفته

بالا