• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
موذني عزيز ،
با اينكه من مطالب و پستهاتون رو در بخش خدمات بانكي بين الملل قبول دارم و پيگير هستم ولي در خصوصي بحث محدوديت و قطع روابط
سوئيفت و همچنين برخي تحليل هاتون در خصوص ارز كلاً مخالفم .

متاسفانه شما يه جا دلال ها رو قشر ناشريف و لاشخور گفتيد !!!
خوب به نظرم ساپلاير بودن شما و اينكه در پست آخرتون هم گفتيد :‌" بنده به عنوان ساپلایر باید بدونم که کی بخرم و دقیقا
کی بفروشم که سود کنم "
= اين هم دقيقاً مطابقت داره با فعاليت دلالي و واسطه گري .

اولاً واسطه گر بودن و Finder بودن و به قول افرادي كه خودشون رو بالا ميگيرن ولي چيزي حاليشون نيست " دلالي " يكي از فعاليت هايي
است كه الان تو ايران خودمون از هر 3 نفر يكي داره انجام ميده . و كار راه اندازه .
و در كل با برخي تحليل هاي شما اگه اونجور كه ميگيد هم ساپلاير باشيد و تامين كننده ي ارز ! گمونم با اين پيشبيني ها و تحليلهاتون
آدم بايد براي عاقبت بخير شدن طرف هاي تجاريتون دست به دعا برداره ...

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
کسی از بازار تهران خبری نداره؟
الان من از بازار شهر خودمون پرسیدم 1865 میفروشن.
اگه واقعا شده 2000 یه خبری از بازار بگیرین تا اقدام به خرید کنیم.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
هوز صرافی ها قیمت نمی دن!

سجاد جان این شهرتون کجاست شاید همشهری باشیم با هم کار کنیم!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فکر نکنم همشهری باشیم من اهل خوی هستم مرز ترکیه.
دوستم تو بازار هست از ایشون قیمت گرفتم.الان هم شده 1870 فروش.
هوز صرافی ها قیمت نمی دن!

سجاد جان این شهرتون کجاست شاید همشهری باشیم با هم کار کنیم!

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
من فکر می کنم ایران از طریق واسطه های مورد اعتمادش می تونه این مشکل رو حل کنه...
تعطیلات عید هم یک فرصت مناسب برای تصمیم گیری در این مورد هست.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فکر نکنم همشهری باشیم من اهل خوی هستم مرز ترکیه.
دوستم تو بازار هست از ایشون قیمت گرفتم.الان هم شده 1870 فروش.

همون مرزیه راحت تر پیدا میشه ارز.

پس داره میره بالا یعنی؟

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
همون در این تاپیک تخته شه بهتره یه بنده خدا داشت درست همه چی رو تحلیل میکرد فراریش دادن. حالا هرکی میره بالا منبر یه چیز میگه سکه نیم ۱۵ تومن اومد روش.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
همون در این تاپیک تخته شه بهتره یه بنده خدا داشت درست همه چی رو تحلیل میکرد فراریش دادن. حالا هرکی میره بالا منبر یه چیز میگه سکه نیم ۱۵ تومن اومد روش.

تاپیک رو اشتباه اومدی ... اون تاپیک طلا بود ۲ تا پلاک بالا تر!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
موذني عزيز ،
با اينكه من مطالب و پستهاتون رو در بخش خدمات بانكي بين الملل قبول دارم و پيگير هستم ولي در خصوصي بحث محدوديت و قطع روابط
سوئيفت و همچنين برخي تحليل هاتون در خصوص ارز كلاً مخالفم .

متاسفانه شما يه جا دلال ها رو قشر ناشريف و لاشخور گفتيد !!!
خوب به نظرم ساپلاير بودن شما و اينكه در پست آخرتون هم گفتيد :‌" بنده به عنوان ساپلایر باید بدونم که کی بخرم و دقیقا
کی بفروشم که سود کنم "
= اين هم دقيقاً مطابقت داره با فعاليت دلالي و واسطه گري .

اولاً واسطه گر بودن و Finder بودن و به قول افرادي كه خودشون رو بالا ميگيرن ولي چيزي حاليشون نيست " دلالي " يكي از فعاليت هايي
است كه الان تو ايران خودمون از هر 3 نفر يكي داره انجام ميده . و كار راه اندازه .
و در كل با برخي تحليل هاي شما اگه اونجور كه ميگيد هم ساپلاير باشيد و تامين كننده ي ارز ! گمونم با اين پيشبيني ها و تحليلهاتون
آدم بايد براي عاقبت بخير شدن طرف هاي تجاريتون دست به دعا برداره ...

بحث اضافی با شما نمی کنم فقط اینو بگم که کار بنده با دلال زمین تا آسمون فرق میکنه :hmm: دلال از SWAP این بالا رفتن ارز سود میکنه ولی من وقتی که باید در یک روز نهایت از ساعت 12 تا 2 حواله های ارزی انجام بدم اونم با یک قیمت مشخصی شده باید دقیقا موقعی تامین ارزی که اون روز احتمال افت قیمت وجود ندارشته چون برای مثال روزی صد هزار اگر فقط هر دلار 10 تومن افت کنه بعدا طرف های کاری ما ادا می کنند :hmm: پس الان فرق کار من با دلالی مشخصی شد ! . در ضمن ببخشید که چه چیزی حالیمون نیست به قول شما Finder بودن ایرادی نداره آخه باز اون با معنی دلالی در ایران فرق میکنه . متاسفانه اقتصاد ما رو این دلال ها از همه جا بهش آویزون هست . توی هر زمینه . از امروز هم صراف ها با خوبی و خوشی دوباره شروع به کار کردن قیمت جهش داشت ولی اونقدر که مد نظر بود و بعضی ها گفتن تا 2100 تومن میره . دقیقا در پست های قبلیم گفتم این موضوع تحریم سوئیفت پیش خور شده دیگه نمیتونه اون جور که باید شاید تاثیر بزاره . در ضمن دست به دعا برای خودتون بر دارید دوست عزیز چون طرفهای کاری ما در روز و به نرخ روز خرید و فروششون رو انجام میدن . بنده در کار ارز پیش بینی انجام نمیدم . بازار رو به صورت کوتاه مدت می سنجم وقت مناسب و ایمن که پیدا کردم خریدم رو انجام می دم دقیقا به مقدار نیازم و ساعت 2 همون روز حساب بنده خالی شده هست و مجبور به خرید جدید ! پس کار من دلال های خیلی فرق داره و در ضمن در بالا هم اشاره کردم سود بنده از روی SWAP که دلال ها از روی این اختلاف قیمت و افزایش ها می برن در نمیاد سود من دقیقا یک مبلغ مشخصی هست و ساعت 2 دیگه معامله ای در بازار ما انجام نمیشه . هر موقع یک دلال تونست منبع حواله قانونی باشه بعدا این قشر رو به من و امثال من نسبت بدید :hmm: . متاسفانه یک اقتصاد بیمار دلال پرور هست .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نرخ دلار امروز توی تهران چندین تا هست متاسفانه :

از 1885 تا 1897

جلفا و توابع : 1875

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دلار اين هفته ميره بالا .
متاسفانه نرخ دلارهاي الكترونيك كه ده ها تومان بالاتر از نرخ دلار اسكناس هم هست !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه نکته اینه که حالا که دلار رو از حالت حرام !! در اوردن , دیگه به این سادگی نمیتونن حرامش کنن !! حتی اگه بشه سه چهار هزار تومن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب سازمان سوئیف دقیقا راس ساعت 4 بعدالظهر به وقت گرینویچ قطع کرد

قابل توجهی دوستانی که میگفتن که همه بانک های ایرانی از سوئیفت سلب کد میشن و بنده دقیقا گفتم بانکهایی که تحت تحریم اتحادیه اروپا هستن و فقط لیست بانک هایی رو دادم که عملا در ایران جزو بانک های تاثیر گذار هستند رو گذاشتم . لطفا من بعد این اگر چیزی رو می بینید که از لحاظ حقوقی صحیح هست و بجای جنگ و جدل یه مقدار تامل کنید :)

از این جا می تونید از وب سایت رسمی خود سوئیفت کد سوئیفت ها رو چک کنید

کد:
http://www.swift.com/bsl/facelets/bicsearch.faces;jsessionid=ArSzB1t7ZZToZjT40a4MqmCsfAjL2ReN6ICA2O-n

برای بانک ملی توی قسمت BIC کلمه meli رو وارد کنید و گزینه کشورها روی All country بگذارید

این اسکرین شات بانک ملی هست

مشاهده پیوست 122351

همون جور که میبینید در قسمت Status نوشته شده Obsolete که یعنی منسوخ شده

حالا این اسکرین شات ماله بانک سامان هست

برای اینکه خودتون این رو به شخصه تست کنید این سوئیفت بانک سامان شعبه مرکزی هست

کد:
SABCIRTH

مشاهده پیوست 122353

دقیقا دیشب هم همین موضوع رو در تاپیک رو گفتم ;) حالا خدا رو شکر که فله مصه ما تحریم نکردن :eek: . همون جور هم گفتم با این کار سازمان سوئیفت انتقال عظیم سرمایه های ارزی به سمت بانک های خصوصی ایران میره و دوران طلائی این موسسات شروع میشه .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
جواب سوال آخرمو ندادید حالا میاید اطلاعات اشتباه می دید؟

من از شما پرسیدم لیست ۱۰ تایی هست یا بزرگتره شما جواب ندادید.

شما واشنگتن پست که گفته بود ۳۰ بانک و موسسه های وابسته رو زیر سوال بردید من گفتم بیشتره ... شما یک لیست ۱۰ تایی دادید من گفتم بیشتره دلیلش رو هم آوردم.

طبق گفته خودتون و با منبع خودتون:

این جستجو رو بکنید:
مشاهده پیوست 122367

کلا شاید ۵ تا بانک وصل باشند.

بانک مرکزی همین الان هم قطعه:
مشاهده پیوست 122368

بانک سینا هم طبق گفته خود من هم قطعه و از طرف دیگه بانک های پاسارگاد و تازه اصلا عضو نیستند که شما اصرار دارید!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من نمیدونم چرا اخیرا همه دارند گیر میدن به آقای موذنی
آخرشم یک کار می کنید ایشونم مثل کاربر annoy از این بخش فرار کنه

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
سعادت جان بحث گير دادن نيست .
بحث سر فردي است كه خودشو خيلي چيز فرض كرده و ملتو خيلي چيز تر !!!
ايشون نمونه ي بارز يك كارشناس بي منطق هستش كه گزيده هاي تيتر و اخبار اقتصادي و سياسي رو ميچسبونه گل همديگه و به
اسم اطلاع رساني مياد تو انجمن پراكنده ميكنه .
ايشون معلوم نيست كلكسيونر اسكناس هاي فرسوده است ! يا كارشناسا مور مالي ! يا ساپلاير يا ... و قس علي هذا .
همين امثال ايشون بودن و هستن كه با بن كردن و انداختن بيرون يه سري افراد خودشون رو جايگزين ميكنن تا مضعملات ذهن
پريشان خودشون رو به خورد مردم تشنه به اطلاعات بدن .

حالا ميخواد در لباس دكتر موذني باشه يا مهدي بسيجي يا هرچي !
حالا باز ميريم قاطي بن شدگان .
باي

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
جواب سوال آخرمو ندادید حالا میاید اطلاعات اشتباه می دید؟

من از شما پرسیدم لیست ۱۰ تایی هست یا بزرگتره شما جواب ندادید.

شما واشنگتن پست که گفته بود ۳۰ بانک و موسسه های وابسته رو زیر سوال بردید من گفتم بیشتره ... شما یک لیست ۱۰ تایی دادید من گفتم بیشتره دلیلش رو هم آوردم.

طبق گفته خودتون و با منبع خودتون:

این جستجو رو بکنید:
مشاهده پیوست 122367

کلا شاید ۵ تا بانک وصل باشند.

بانک مرکزی همین الان هم قطعه:
مشاهده پیوست 122368

بانک سینا هم طبق گفته خود من هم قطعه و از طرف دیگه بانک های پاسارگاد و تازه اصلا عضو نیستند که شما اصرار دارید!

دوست گلم عزیز دل والا در 2 پست قبلی هم گفتم بنده خواشا ببینید که دقیقا گفتم لیست بانک های رو گذاشتم که از بانکهای تاثیر گذار در ایران هستن :( خواهشا خودتون ببینید اینقدر هم گیر ندید
154fs232528.gif
. سرور گرام دقیقا این کلمه رو در پست هام گفتم . ببینید اهمیت بانک ملی یا صادرات و توسعه صادرات در ایران چه ریالی و چه ارزی غیر قابل مقایسه با بانک انصار نیست . دقیقا بنده هم گفته شما رو تائید کردم و سر این مسئله هم بحثی نکردم . اینقدر به من گیر نده گلم
154fs232528.gif
گناه دارم والا :دی بنده بانک مرکزی رو هم در اون لیست جزو احتمالات اورده بودم .

پ ن : در ضمن بانک پاسارگارد عضو سوئیفت هست دوست عزیز :( اینم کدش خودتون چک کنید :

کد:
BKBPIR

Last edited:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اخرش یه نفر بگه حالا چی میشه؟کلا با این خبر جدید خاک بر سر شدیم؟نشدیم؟همه چی ارومه؟فقط چند تا بانک بوده که قبلا تحریم بودن پس بقیه سر جاشونن و آب تو دلمون تکون نخورده؟!!کلا یکی توضیح بده اخر عاقبتمون چی میشه به جا این بحث ها!!!اههههههههه!!!!!

بالا