• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قیمت فروش اسکناس تهران :

1902 الی 1907

قیمت فروش اسکناس تبریز

1896 الی 1903

قیمت فروش جلفا و توابع مرزی

1920

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
قیمت فروش اسکناس تهران :

1902 الی 1907

قیمت فروش اسکناس تبریز

1896 الی 1903

قیمت فروش جلفا و توابع مرزی

1920

امروز که رفت بالا فکر کنم به خاطر خبر سوییفت باشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
امروز که رفت بالا فکر کنم به خاطر خبر سوییفت باشه

بله دقیقا سعادت جان البته + اینکه عید هست و هر سال همین سو استفاده در این بازار میشه :( . البته خبر تحریم سوئیفت چون قبلا در بازار ارز پیش خور شده نتونست زیاد تاثیر بازاره ;) . به نرخ جلفا دقت کنید . همیشه منطق آزاد پائین از نرخ سرزمین اصلی هستند ولی الان چون تقاضا بالاست حتی خودتون می بینید که نرخ منطقه آزاد از تهران هم بالاتر .

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
بله دقیقا سعادت جان البته + اینکه عید هست و هر سال همین سو استفاده در این بازار میشه :( . البته خبر تحریم سوئیفت چون قبلا در بازار ارز پیش خور شده نتونست زیاد تاثیر بازاره ;) . به نرخ جلفا دقت کنید . همیشه منطق آزاد پائین از نرخ سرزمین اصلی هستند ولی الان چون تقاضا بالاست حتی خودتون می بینید که نرخ منطقه آزاد از تهران هم بالاتر .

نرخ دلار در مناطق آزاد و جلفا را از كجا مي توان گرفت ؟

AlirezaInd

Registered User
لایک‌ها
0
اینجور که بوش میاد این قصه سر دراز داره

یه تعبیر سیاسی خوندم جایی که شاید بیربط به نظر بیاد اما میگم ... با باز شدن فضای سیاسی و مشارکت بیشتر قشری که تا کنون به بازی گرفته نمیشدن، احتمال سقوط نرخها هم هست ... من راستش علاقه ای به بحث سیاسی ندارم اما این گزارش تحلیلی که خوندم میتونه تاثیر زیادی روی مساله اقتصادی اخیر بذاره ...

ضمنا دکتر موذنی از اطلاعاتی که در اختیار میذارید متشکرم ... من چند روز این تاپیک رو دنبال نکرده بودم و لی هر وقت میام اینجا امید دارم از شما نوشته ای باشه که استفاده کنم. متشکرم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان ! یه موضوعی سخت من فکر فرو برده ! یه فعال بازار ! تمام اجناسش رو برای فروش گذاشته و فروخت قبل عید !

نظرش این بود که بعد عید سیر نزولی داره ارز !

واقعا گیج شدم !

آدم کوچکی هم نبود ، راحت تو سال بالای میلیون دلار جنس وارد می کنه !

چطور ارزیابی می کنید ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من ماهها قبل رسیدن دلار به 2000 تومن رو از یکی شنیدم.اون موقع حدود 1200 بود دلار. به اون بنده خدا چقدر بدبین شدم توی دلم . ولی وقتی رسید به 2000 تومن میخواستم پیداش کنم و ازش معذرت خواهی کنم.
یکی از فعالان بزرگ اقتصادی بود و کم آدمی نبود ولی من .... حرفش رو باور نکردم.
آقا لاو لایف عزیز این رو گفتم شاید کمکت کنه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قابل تامل هست.
ولی ممکنه ارزیابیش درست نباشه.
الان 1 هفته هست حجم معاملات تو بازار خیلی پایین اومده واسه همین هست که قیمتا زیاد بالا نمیرن.
ولی بعد عید که دوباره وارد کننده ها برای واردات میخوان ارز بخرن قیمتا میره بالا.
دوستان ! یه موضوعی سخت من فکر فرو برده ! یه فعال بازار ! تمام اجناسش رو برای فروش گذاشته و فروخت قبل عید !

واقعا گیج شدم !

چطور ارزیابی می کنید ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

واقعا گیج شدم !

چطور ارزیابی می کنید ؟

عزیز!! جنگ در منطقه اجتناب ناپذیر است.اصلا نمیگم حتما به ایران حمله میشه
ولی منطقه الان در آستانه انفجاره و ما اخباری داریم که برای سلطه بر منطقه داره رقابت شدیدی صورت میگیره

شما با فرض اینکه جنگهای شدید و چند ماهه در منطقه صورت بگیره، فکر میکنی قیمتها پایین بیاد؟
پیش بینی من که عکس اینه

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
بعضی از ما این جا خدا خدا می کنیم که ایران امتیاز بدهد و امتیاز بگیرد. اگر تحلیل شان را هم بگویند ممنون شان می شویم. امتیاز دادن یعنی چی ؟ یعنی دست کشیدن از فعالیت های هسته ای ؟! امتیاز گرفتن یعنی چی ؟ یعنی برگشتن به وضعیت چند ماه قبل ؟! ... این که فقط می شه امتیاز دادن!
البته من متعجبم که چرا ایران از برگ برنده هایی که داره استفاده نمی کنه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من ماهها قبل رسیدن دلار به 2000 تومن رو از یکی شنیدم.اون موقع حدود 1200 بود دلار. به اون بنده خدا چقدر بدبین شدم توی دلم . ولی وقتی رسید به 2000 تومن میخواستم پیداش کنم و ازش معذرت خواهی کنم.
یکی از فعالان بزرگ اقتصادی بود و کم آدمی نبود ولی من .... حرفش رو باور نکردم.
آقا لاو لایف عزیز این رو گفتم شاید کمکت کنه.

بله ، دقیقا گرامی ! همین بنده رو شک انداخته

قابل تامل هست.
ولی ممکنه ارزیابیش درست نباشه.
الان 1 هفته هست حجم معاملات تو بازار خیلی پایین اومده واسه همین هست که قیمتا زیاد بالا نمیرن.
ولی بعد عید که دوباره وارد کننده ها برای واردات میخوان ارز بخرن قیمتا میره بالا.

مشکل این هست ، فعالین بازار که درگیر بازار هستند چطور این فکر به ذهنشون رسیده که سرمایه دلاریش رو ریال کنه
عزیز!! جنگ در منطقه اجتناب ناپذیر است.اصلا نمیگم حتما به ایران حمله میشه
ولی منطقه الان در آستانه انفجاره و ما اخباری داریم که برای سلطه بر منطقه داره رقابت شدیدی صورت میگیره

شما با فرض اینکه جنگهای شدید و چند ماهه در منطقه صورت بگیره، فکر میکنی قیمتها پایین بیاد؟
پیش بینی من که عکس اینه

به عکس ، من احتمال جنگ رو کمتر از سالی که هست می دونم ! حداقل تو سوریه اگه ایران شکست بخوره مجبور هست رو به مصالحه بیاره ! اون موقع می شه گفت قیمت دلار افت خواهد داشت !

به نظرم تمام بستگی به اوضاع سوریه داره

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بله ، دقیقا گرامی ! همین بنده رو شک انداخته

مشکل این هست ، فعالین بازار که درگیر بازار هستند چطور این فکر به ذهنشون رسیده که سرمایه دلاریش رو ریال کنه

به عکس ، من احتمال جنگ رو کمتر از سالی که هست می دونم ! حداقل تو سوریه اگه ایران شکست بخوره مجبور هست رو به مصالحه بیاره ! اون موقع می شه گفت قیمت دلار افت خواهد داشت !

به نظرم تمام بستگی به اوضاع سوریه داره

شما دقت نکردید به نوشته های من.... اصلا بحث ایران رو بزارید کنار... دیگران دارن برای جنگ با هم آماده میشن

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
برا نخستين بار ا حرفاي مهدي موافقم .
كبريت جنگ بزودي يا روي باروت سوريه كشيده ميشه يا ايران كه البته احتمال سوريه خيلي بيشتره در آينده ي نزديك .

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
كبريت جنگ بزودي يا روي باروت سوريه كشيده ميشه يا ايران كه البته احتمال سوريه خيلي بيشتره در آينده ي نزديك .

سوریه یک منطقه استراتژیک مهم نه برای ایران بلکه برای روسیه است. ما این جا نه سیاست مدار هستیم و نه می تونیم در جزئیات ریز بشیم و نتیجه را حدس بزنیم. اگر قرار بر حمله باشد یقین داشته باشید ضد حمله ای هم وجود دارد. من فکر می کنم سوریه مجهز به عنوان سلاح های موشکی است. اگر قرار باشد جنگی رخ دهد موشک ها به کجا می رود ؟ برنده این بازی کی هست ؟ آن هم درست نزدیک انتخابات آمریکا و وضع اقتصادی اتحادیه اروپا ...
ایران بدون چک و چانه شاهد درگیری کشورهای مخالفش می شود. موشک های سوریه خیلی راحت به اسرائیل و ترکیه می رسد. این جا چه کسی سود می کنه ؟ البته سوریه هم دوست نداره این اتفاق بیفته ولی اگر قرار باشه همه چیزش از دست بره پس اون موقع دیگه چیزی برای از دست دادن نداره. اسرائیل هم اگر بخواهد بازی را با این وضع به سمت ایران بکشاند ایران تنگه هرمز را ببنده و یا حتی مقابله به مثل کند اون موقع آمریکا و غرب به جای 20 درصد باید 200 درصد از حقوق کارمندان شون رو کم کنن.
شک نکنید که ایران از لحاظ سیاست خارجی در بهترین موقعیتش در این سی و چند سال قرار داره.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سوریه یک منطقه استراتژیک مهم نه برای ایران بلکه برای روسیه است. ما این جا نه سیاست مدار هستیم و نه می تونیم در جزئیات ریز بشیم و نتیجه را حدس بزنیم. اگر قرار بر حمله باشد یقین داشته باشید ضد حمله ای هم وجود دارد. من فکر می کنم سوریه مجهز به عنوان سلاح های موشکی است. اگر قرار باشد جنگی رخ دهد موشک ها به کجا می رود ؟ برنده این بازی کی هست ؟ آن هم درست نزدیک انتخابات آمریکا و وضع اقتصادی اتحادیه اروپا ...
ایران بدون چک و چانه شاهد درگیری کشورهای مخالفش می شود. موشک های سوریه خیلی راحت به اسرائیل و ترکیه می رسد. این جا چه کسی سود می کنه ؟ البته سوریه هم دوست نداره این اتفاق بیفته ولی اگر قرار باشه همه چیزش از دست بره پس اون موقع دیگه چیزی برای از دست دادن نداره. اسرائیل هم اگر بخواهد بازی را با این وضع به سمت ایران بکشاند ایران تنگه هرمز را ببنده و یا حتی مقابله به مثل کند اون موقع آمریکا و غرب به جای 20 درصد باید 200 درصد از حقوق کارمندان شون رو کم کنن.
شک نکنید که ایران از لحاظ سیاست خارجی در بهترین موقعیتش در این سی و چند سال قرار داره.

عزیز اینجا مسجد یا صدا و سیما نیست ! این تحیلیل ها آبکی رو در اینترنت نکنید !

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

دقیقا!!قبل از اینکه پست شما رو بخونم یاد صدا و سیما افتادم!!واقعا باورش سخته ولی سرنوشت همه ماها دست همین سیاست مدار ها با این نظریه هاشونه که دارن برای دنیا شاخ و شونه میکشن و زندگی 70 ملیون رو به بازی گرفتن.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899

شما می تونید یک جا با من موافق باشید و می توانید این جا نباشید ولی بهتر است احترام خودتان را داشته باشید. من نه تحلیل گر هستم نه قرار است وارد این مسائل باشم. ولی مثل اون کسانی که شما بهش تحلیل گر می گید و بهشون آفرین می گید نیستم. همون کسی که نتیجه یک مسابقه رو برد و باخت و مساوی پیش بینی می کنه و همه بعد ها برایش دست می زنند. چون بالاخره یکی رو درست گفته.
متاسفانه در دنیای مجازی به دلایلی نمی شه وارد مباحث ( از هر نوع ) شد. انگ چسباندن، توهین کردن، تهمت زدن ... و آخر سر هم طلبکار شدن.
زمان همه چیز را معلوم می کند. فکر کنم با این یک مورد موافق باشید!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کاربران گرام glofin و hesam 63 سیاسی نکنید قضیه رو . داوود جان یه پستی داد درباره اینکه وارد کننده کلا به سمت نقد شوندگی رفته و صد البته کار زیرکانه ای کرده این شخص که داوود جان نقل قولش کرد چون اشراف به بازار داره ولی به لطف شما 2 نفر تاپیک کلا شد سیاسی :eek: . در ضمن کاربر عزیز glofin لطفا نزاکت رو رعایت کنید چه در لفافه و چه در کنایه توهین میکنید . اگر میبینید نمی تونید نظر دیگران رو تحمل کنید لطفا تاپیک رو سیاسی نکنید و در پیغام خصوصی با همدیگه مشاجره کنید :eek: . پست های بسیار زیبایی این تاپیک و صد البته دوستان دارن نظراتشون رو به اشتراک میزارن ولی جو رو ریختید بهم هم .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شب عیدی توفیق بزرگی نصیب ما شد :D

برادر عزیز اجازه بدید با واقعیات مسائل رو تحلیل کنیم...
سال 2000 حزب الله در درگیری های مقطعی جنوب لبنان را آزاد کرد و ایران دخالتی نکرد
سال 2006 حزب الله چند اسرائیلی را به اسارت گرفت و جنگ 33 روزه آغاز شد و ایران دخالت نکرد
سال 2009 اسرائیل به یک باریکه ی کوچک به نام غزه شدیدترین و وحشیانه ترین حمله را طی 22 روز کرد و ایران دخالت نکرد

البته منظور از دخالت ورود مستقیم به جنگ است.وگرنه بحثهای آموزشی و تسلیحاتی و ... که جای خود!!!!

الان اتفاقات بزرگتری در منطقه در حال رخ دادن است......... بزرگان عرب و اسلام یکی پس از دیگری سقوط کردند
بن علی-مبارک-قذافی-عبدالله صالح

و به زودی
پادشاه بحرین و قطر و ................ حتی سوریه

البته تا وقتی پادشاه عربستان زنده است بعید است جنگ رخ دهد ولی او به روایتی 88 ساله است و به روایت دیگر 95 ساله...
ولی عهد اولش که مرد و ولی عهد دومش سکته مغزی کرده!!

اگر پادشاه عربستان هم بمیرد به دلیل خلا قدرت، اعراب و حتی غیر اعراب به جان هم خواهند افتاد!!! ایران این وسط می خواهد طرف کدامشان را بگیرد؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
مهدی جان جای این بحث ها اینجا نیست ...

بالا