قیمت فروش اسکناس تهران :
1902 الی 1907
قیمت فروش اسکناس تبریز
1896 الی 1903
قیمت فروش جلفا و توابع مرزی
1920
امروز که رفت بالا فکر کنم به خاطر خبر سوییفت باشه
بله دقیقا سعادت جان البته + اینکه عید هست و هر سال همین سو استفاده در این بازار میشه. البته خبر تحریم سوئیفت چون قبلا در بازار ارز پیش خور شده نتونست زیاد تاثیر بازاره
. به نرخ جلفا دقت کنید . همیشه منطق آزاد پائین از نرخ سرزمین اصلی هستند ولی الان چون تقاضا بالاست حتی خودتون می بینید که نرخ منطقه آزاد از تهران هم بالاتر .
دوستان ! یه موضوعی سخت من فکر فرو برده ! یه فعال بازار ! تمام اجناسش رو برای فروش گذاشته و فروخت قبل عید !
نظرش این بود که بعد عید سیر نزولی داره ارز !
واقعا گیج شدم !
آدم کوچکی هم نبود ، راحت تو سال بالای میلیون دلار جنس وارد می کنه !
چطور ارزیابی می کنید ؟
دوستان ! یه موضوعی سخت من فکر فرو برده ! یه فعال بازار ! تمام اجناسش رو برای فروش گذاشته و فروخت قبل عید !
نظرش این بود که بعد عید سیر نزولی داره ارز !
واقعا گیج شدم !
آدم کوچکی هم نبود ، راحت تو سال بالای میلیون دلار جنس وارد می کنه !
چطور ارزیابی می کنید ؟
من ماهها قبل رسیدن دلار به 2000 تومن رو از یکی شنیدم.اون موقع حدود 1200 بود دلار. به اون بنده خدا چقدر بدبین شدم توی دلم . ولی وقتی رسید به 2000 تومن میخواستم پیداش کنم و ازش معذرت خواهی کنم.
یکی از فعالان بزرگ اقتصادی بود و کم آدمی نبود ولی من .... حرفش رو باور نکردم.
آقا لاو لایف عزیز این رو گفتم شاید کمکت کنه.
قابل تامل هست.
ولی ممکنه ارزیابیش درست نباشه.
الان 1 هفته هست حجم معاملات تو بازار خیلی پایین اومده واسه همین هست که قیمتا زیاد بالا نمیرن.
ولی بعد عید که دوباره وارد کننده ها برای واردات میخوان ارز بخرن قیمتا میره بالا.
عزیز!! جنگ در منطقه اجتناب ناپذیر است.اصلا نمیگم حتما به ایران حمله میشه
ولی منطقه الان در آستانه انفجاره و ما اخباری داریم که برای سلطه بر منطقه داره رقابت شدیدی صورت میگیره
شما با فرض اینکه جنگهای شدید و چند ماهه در منطقه صورت بگیره، فکر میکنی قیمتها پایین بیاد؟
پیش بینی من که عکس اینه
بله ، دقیقا گرامی ! همین بنده رو شک انداخته
مشکل این هست ، فعالین بازار که درگیر بازار هستند چطور این فکر به ذهنشون رسیده که سرمایه دلاریش رو ریال کنه
به عکس ، من احتمال جنگ رو کمتر از سالی که هست می دونم ! حداقل تو سوریه اگه ایران شکست بخوره مجبور هست رو به مصالحه بیاره ! اون موقع می شه گفت قیمت دلار افت خواهد داشت !
به نظرم تمام بستگی به اوضاع سوریه داره
برا نخستين بار ا حرفاي مهدي موافقم .
كبريت جنگ بزودي يا روي باروت سوريه كشيده ميشه يا ايران كه البته احتمال سوريه خيلي بيشتره در آينده ي نزديك .
سوریه یک منطقه استراتژیک مهم نه برای ایران بلکه برای روسیه است. ما این جا نه سیاست مدار هستیم و نه می تونیم در جزئیات ریز بشیم و نتیجه را حدس بزنیم. اگر قرار بر حمله باشد یقین داشته باشید ضد حمله ای هم وجود دارد. من فکر می کنم سوریه مجهز به عنوان سلاح های موشکی است. اگر قرار باشد جنگی رخ دهد موشک ها به کجا می رود ؟ برنده این بازی کی هست ؟ آن هم درست نزدیک انتخابات آمریکا و وضع اقتصادی اتحادیه اروپا ...
ایران بدون چک و چانه شاهد درگیری کشورهای مخالفش می شود. موشک های سوریه خیلی راحت به اسرائیل و ترکیه می رسد. این جا چه کسی سود می کنه ؟ البته سوریه هم دوست نداره این اتفاق بیفته ولی اگر قرار باشه همه چیزش از دست بره پس اون موقع دیگه چیزی برای از دست دادن نداره. اسرائیل هم اگر بخواهد بازی را با این وضع به سمت ایران بکشاند ایران تنگه هرمز را ببنده و یا حتی مقابله به مثل کند اون موقع آمریکا و غرب به جای 20 درصد باید 200 درصد از حقوق کارمندان شون رو کم کنن.
شک نکنید که ایران از لحاظ سیاست خارجی در بهترین موقعیتش در این سی و چند سال قرار داره.
عزیز اینجا مسجد یا صدا و سیما نیست ! این تحیلیل ها آبکی رو در اینترنت نکنید !
عزیز اینجا مسجد یا صدا و سیما نیست ! این تحیلیل ها آبکی رو در اینترنت نکنید !
شب عیدی توفیق بزرگی نصیب ما شدبرا نخستين بار ا حرفاي مهدي موافقم .
كبريت جنگ بزودي يا روي باروت سوريه كشيده ميشه يا ايران كه البته احتمال سوريه خيلي بيشتره در آينده ي نزديك .
برادر عزیز اجازه بدید با واقعیات مسائل رو تحلیل کنیم...سوریه یک منطقه استراتژیک مهم نه برای ایران بلکه برای روسیه است. ما این جا نه سیاست مدار هستیم و نه می تونیم در جزئیات ریز بشیم و نتیجه را حدس بزنیم. اگر قرار بر حمله باشد یقین داشته باشید ضد حمله ای هم وجود دارد. من فکر می کنم سوریه مجهز به عنوان سلاح های موشکی است. اگر قرار باشد جنگی رخ دهد موشک ها به کجا می رود ؟ برنده این بازی کی هست ؟ آن هم درست نزدیک انتخابات آمریکا و وضع اقتصادی اتحادیه اروپا ...
ایران بدون چک و چانه شاهد درگیری کشورهای مخالفش می شود. موشک های سوریه خیلی راحت به اسرائیل و ترکیه می رسد. این جا چه کسی سود می کنه ؟ البته سوریه هم دوست نداره این اتفاق بیفته ولی اگر قرار باشه همه چیزش از دست بره پس اون موقع دیگه چیزی برای از دست دادن نداره. اسرائیل هم اگر بخواهد بازی را با این وضع به سمت ایران بکشاند ایران تنگه هرمز را ببنده و یا حتی مقابله به مثل کند اون موقع آمریکا و غرب به جای 20 درصد باید 200 درصد از حقوق کارمندان شون رو کم کنن.
شک نکنید که ایران از لحاظ سیاست خارجی در بهترین موقعیتش در این سی و چند سال قرار داره.