دفعه 5 هست که داری اون پست رو میاری ولی دریغ 1 مثقال شعور که نداری . دقیقا 5 بار گفتم که تاریخ همون پست رو نگاه کن ! دوستای دیگه هم به خاطر نادانی شما همون پست رو اوردن در این برهه از زمان دلار تا 1320 هم رفت بالا ولی همون موقع مصادف بازمانی بود که بانک مرکزی از طریق بعضی از طرفی های بانک ها دلار 1250 تومن وارد بازار کرد و به هر شخص با کارت ملی تا 5000$ می داد . ظرف چند روز دوباره دلار تا 1260 افت کرد .

آدم اگر شعور داشته چیز خوبی هست

که فکر نکنم با این همه توضیحاتی که دادم و دقیقا که شما هم دوست دارید بشینید تک تک پستای منو بخونید می تونید ببینید که دقیقا چند بار این قضیه رو گفتم

ولی متاسفانه خودتون نمی تونید بفهمید . کاربر گرامی در صورتیکه داری انگ چماق بدست و این اصطلاح جدید چماق سایبری رو به کسی رو بچسبونی فروم زیاد هست سیاسی و اونجا واقعا با این طرز فکر شما واسه شما هم دست میزنن ولی کار بچه گانه نکن . من در هیچ تاپیکی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید و نه می گم چی بخرید . 3 بار تا حالا این سه پست رو گذاشتی من هم هر سه بار توضیح کامل دادم ولی متاسفانه نمی فهمی !

. من بارها گفتم کارم با ارز هست و باید سود گیری از بازار رو در حالت ایمن و ثابت انجام بدم چون اگر حداقل خریدم 50000$ باشه و 1320 بخره و فرداش بشه 1260 میشه فاجعه و ضرر سنگین نمیشه هم بگی نمیفروشم چون اعتبارت توی بازار خدشه دار میشه . پس هر موقع منظور من رو از ضرر سنگین فهمیدی 2 باره اون سه پست رو نقل قول کن .و طرفهای کاریت برای یک مدتی تحریم میکنن طرفی رو که این کار رو انجام داده . نمی دونم توی اون پست آخر چی خواری توش هست که هی اونو میاری . اگر سود 15 تومن روی بازار ارز نباشه به شخصه شما و امثال هم نمی تونید در شرایط عادی بازار ریالی روش سود کنید اگر فاصله خرید و فروش 50 تومن بود الان تعداد صراف 10 برابر حالت عادی بود .
در ضمن در تاپیک ارز 1226 تومنی شما برو یک مقدار فکر کن و ببین چه پستایی زدی با زشت سیاسی . اون همه کاربر ها اومدن پست زدن اظهار نظر کردن بحث کردیم با هم رفیق شدیم الا تو یکی ! چرا ؟ چون همه پستات سیاسی هست و ادبیات حق به جانب و صد البته حال به همزن . 1000 بار گفتم من سیاسی نیستم پستی میخوای نقل قول کنی مثل همه باش و در سیاسی نده ولی متاسفانه دوست داری بگی که از همه فهم سیاسیت بالاتره . متاسفانه هم هی داری اون موقع دلار 1300 بوده رو میگی و من برات وقت میزارم و توضیح میدم ولی متاسفانه بازم نمیفهمی .
توی پست آخرت هم مثل همیشه که من توهین میکردی بازم به یوزر
sepul.boy توهین کردی متاسفانه به علت کمبود شعور نمی تونی فقط به خود شخص توهین کنی . باید کلمه خانواده رو هم بیاری

که ثابت کنی
یک بار دیگه این سه پست رو نقل قول کنی به خاطر اینکه تا حالا با این دفعه 5 بار برات و اون دوستای دیگه که خاطر جو روانی که ایجاد کردی چه از من سوال کردن و یا اونها هم به من گفتن دقیقا توضیخ دادم برات تاپیک شکایت باز میکنم و همچین رک راست از شما شکایت قضایی انجام میدم . احترام خودت رو نگه دار سرسنگینی خودت بمون اگر میخوایی به من فحش بدی مرد باش رک و راست فقط به خود من فحش بده فقط و فقط به خودم . حتی بهت ایراد نمیگیرم . ولی اگر بخوای دوباره جو رو بهم بزنی و بخوایی شخصیت من رو زیر سوال ببری بد جور شرمندت میشم چون هویت کاربری و اعتبار من اینجا به هم وابسته هست .
دوست داری تست کن