• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
شما می تونید یک جا با من موافق باشید و می توانید این جا نباشید ولی بهتر است احترام خودتان را داشته باشید. من نه تحلیل گر هستم نه قرار است وارد این مسائل باشم. ولی مثل اون کسانی که شما بهش تحلیل گر می گید و بهشون آفرین می گید نیستم. همون کسی که نتیجه یک مسابقه رو برد و باخت و مساوی پیش بینی می کنه و همه بعد ها برایش دست می زنند. چون بالاخره یکی رو درست گفته.
متاسفانه در دنیای مجازی به دلایلی نمی شه وارد مباحث ( از هر نوع ) شد. انگ چسباندن، توهین کردن، تهمت زدن ... و آخر سر هم طلبکار شدن.
زمان همه چیز را معلوم می کند. فکر کنم با این یک مورد موافق باشید!!

گرامی ! بنده توهینی نکردم ! گفتم اینجا جایی هست که باید حرف نو زد ! حرف های شما عینا در تلویزیون زده می شه و نیازی به گفتنش نیست ! مردم تمام دروغ های تلویزیون رو از بر هستند ! به همین دلیل نیاز به تکرار نیست !
توهینی هم نکردم واقیعت رو گفتم !
در ضمن شما از کجا می دونید تحیلیل هام از اشخاصه ؟ من چیزی که ذهنم می رسه و تحلیل می کنم رو می گم !
متاسفانه این دوستان شما ( نمی گم شما ) هستند که اجازه نمی دهند کسی صحبت و نظر خودش رو بگه ! سریع انگ چسبونده یا هر چیزه دیگه !

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
در مورد سویفت یک مقاله خوندم گفتم شر کنم بد نیست از وال استریت ژورنال هست:

EU Goes Further On Iran Sanctions Under U.S. Pressure - Real Time Brussels - WSJ

Only one problem with that: “SWIFT cannot partially disconnect a bank,” a SWIFT spokesman said. “EU-sanctioned banks will be disconnected from SWIFT and they will no longer have access to the global secure messaging service of SWIFT.”

In other words, Iran’s central bank was being entirely thrown off the SWIFT system whatever the purpose of the transactions.

در مورد بانک مرکزی توضیح داده که اتحادیه اروپا گفته بانک مرکزی بار تامین ما یحتاج مجازه مبادلات مالی انجام بده اما سویفت از لحاظ فنی نتونسته این مورد رو اجرایی کنه برای همین کلا بانک مرکزی رو قطع کرده.

It’s also true that international payments can still be made–but they will take longer and be costlier.

درسته که جلوی مبادلات مالی گرفته نشده اما خیلی سخت تر و پر هزینه تر شده اند.

اینم توضیحاتش در مورد اینکه بدون سویفت چطوری مبادلات صورت می پدیره:

Without SWIFT, Iran’s central bank can send financial messages by fax or secured emails for legitimate businesses to European banks. But they’d have to agree legal terms on precisely when a payment should be settled, the messages would need translating into a commonly understood language and secure communication lines would be needed between the central bank and each of their counterparties – banks from Paris to Bucharest.

بانک مرکزی از طریق ایمیل یا فکس می تونه بفرسته ولی باید هماهنگی های دراز مدت انجام بده با بانک ها که به یک زبان و فرمتی باشه که بانک ها متوجه بشوند.

Certainly, the EU was–and remains–under pressure from Washington. Congress is now crafting legislation which would hit SWIFT’s board and directors unless they cut ties with all Iranian banks– sanctioned or not.

واشنگتن داره به اتحادیه اروپا فشار میاره که به مدیریت سویفت فشار بیارند که کلا بانک های ایرانی چه تحریم شده و نشده رو از سیستم سویفت بیرون بندازند.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
کاربران گرام glofin و hesam 63 سیاسی نکنید قضیه رو . داوود جان یه پستی داد درباره اینکه وارد کننده کلا به سمت نقد شوندگی رفته و صد البته کار زیرکانه ای کرده این شخص که داوود جان نقل قولش کرد چون اشراف به بازار داره ولی به لطف شما 2 نفر تاپیک کلا شد سیاسی :eek: . در ضمن کاربر عزیز glofin لطفا نزاکت رو رعایت کنید چه در لفافه و چه در کنایه توهین میکنید . اگر میبینید نمی تونید نظر دیگران رو تحمل کنید لطفا تاپیک رو سیاسی نکنید و در پیغام خصوصی با همدیگه مشاجره کنید :eek: . پست های بسیار زیبایی این تاپیک و صد البته دوستان دارن نظراتشون رو به اشتراک میزارن ولی جو رو ریختید بهم هم .

مرتضی جان ! یعنی اینقدر امکان جهش نزولی هست که دلار رو تبدیل به ریال کرده با قیمت 1900 تومان ؟

چه فاکتوری رو در نظر گرفته که احساس کرده دلار رو به کاهش می شه بعد عید

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
کاربران گرام glofin و hesam 63 سیاسی نکنید قضیه رو . داوود جان یه پستی داد درباره اینکه وارد کننده کلا به سمت نقد شوندگی رفته و صد البته کار زیرکانه ای کرده این شخص که داوود جان نقل قولش کرد چون اشراف به بازار داره ولی به لطف شما 2 نفر تاپیک کلا شد سیاسی :eek: . در ضمن کاربر عزیز glofin لطفا نزاکت رو رعایت کنید چه در لفافه و چه در کنایه توهین میکنید . اگر میبینید نمی تونید نظر دیگران رو تحمل کنید لطفا تاپیک رو سیاسی نکنید و در پیغام خصوصی با همدیگه مشاجره کنید :eek: . پست های بسیار زیبایی این تاپیک و صد البته دوستان دارن نظراتشون رو به اشتراک میزارن ولی جو رو ریختید بهم هم .

عزيز دل برادر ،
جواب هاي هويه .
تا وقتي بحث سر موضوع تاپيك باشه ، حرفي نيست .
ولي وقتي بعضيا اينجا رو با منبر و روضه و حوضه علميه اشتباه ميگيرن شرمنده ولي بايد به زبون خودشون باهاشون حرف زد .
شما هم درس ادب و رفتار به ما نديد عزيز كه اين دروس به عنوان دكتر بودن و چهارتا پست به ظاهر مربوط و در اصل نامربوط
نيست .
از بعضي پشتا خوشتون نمياد چشاتون رو ببنديد و يكم اسكرول بار رو بياريد پايين تا به پست بعدي برسيد .
خاله ي عزيزتر از دايه نشيد !!!!
تشكر

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
عزيز دل برادر ،
جواب هاي هويه .
تا وقتي بحث سر موضوع تاپيك باشه ، حرفي نيست .
ولي وقتي بعضيا اينجا رو با منبر و روضه و حوضه علميه اشتباه ميگيرن شرمنده ولي بايد به زبون خودشون باهاشون حرف زد .
شما هم درس ادب و رفتار به ما نديد عزيز كه اين دروس به عنوان دكتر بودن و چهارتا پست به ظاهر مربوط و در اصل نامربوط
نيست .
از بعضي پشتا خوشتون نمياد چشاتون رو ببنديد و يكم اسكرول بار رو بياريد پايين تا به پست بعدي برسيد .
خاله ي عزيزتر از دايه نشيد !!!!
تشكر

نقل قول فوق فقط برا تاکید نه برای پاسخ به کاربر نقل کننده

این جا منطقه آزاده

توهین و ... رو میتونید تو پیغام خصوصی بزارید تا کاربرا مجبور به استفاده از اسکرول نشن

اون اسکرول هم در کنار پنجره همه ما هست

شاید اگه گاهی ازش استفاده کنید مجبور نباشید فحاشی کنید

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
همون کسی که نتیجه یک مسابقه رو برد و باخت و مساوی پیش بینی می کنه و همه بعد ها برایش دست می زنند. چون بالاخره یکی رو درست گفته.

اینو خوب اومدی !
57021_LaieA_009.gif

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
منبع روینترز:

U.S. exempts 11 states from Iran sanctions; China, India exposed | Reuters
The United States on Tuesday exempted Japan and 10 EU nations from financial sanctions because they have significantly cut purchases of Iranian crude oil, but left Iran's top customers China and India exposed to the possibility of such steps.
آمریکا ۱۰ تا کشور اروپایی و ژاپن رو مجاز به معامله با ایران کرد.

چین و هند در خطرند که در صورت ادامه معاملات با ایران موسسات مالیشون از فعالیت در آمریکا منع شوند.

گفته که ژاپن یک مدل خوب از کشوری بود که خرید خودش از ایران رو کم کرده و برای همین بهش پاس دادند برای معاملات فعلی و آیندش با ایران.

ژاپن بین ۱۱-۲۲ درصد خرید نفتش رو از ایران کم کرده!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منبع روینترز:

U.S. exempts 11 states from Iran sanctions; China, India exposed | Reuters

آمریکا ۱۰ تا کشور اروپایی و ژاپن رو مجاز به معامله با ایران کرد.

چین و هند در خطرند که در صورت ادامه معاملات با ایران موسسات مالیشون از فعالیت در آمریکا منع شوند.

گفته که ژاپن یک مدل خوب از کشوری بود که خرید خودش از ایران رو کم کرده و برای همین بهش پاس دادند برای معاملات فعلی و آیندش با ایران.

ژاپن بین ۱۱-۲۲ درصد خرید نفتش رو از ایران کم کرده!

فکر کنم یه فرصت شش ماهه داده بهشون

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
مگه فرصت 6 ماهه قبلا بهشون نداده بود؟
الان قضیش چیه پس؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
عربستان ! از لحاظ ارسال سوخت دچار مشکل هست ! تولید رو مناسب کرده ولی ارسال هنوز ضعیف هست

لطفا منبعش رو می گید.

این خبر مال امروزه از رویترز:

NYMEX-Crude below $107/bbl after hefty losses on Saudi comment | Reuters

* Saudi Arabian Oil Minister Ali al-Naimi said the kingdom was pumping 9.9 million barrels per day, the most in decades and supplying every customer request, adding the country was willing to turn the taps to the maximum 12.5 million bpd immediately if needed.

الان وزیر نفت عربستان گفته ما در حال حاضر داریم ۹.۹ میلیون بشکه در روز پمپ می کنیم و هر لحظه که لازم باشه تا ۱۲.۵ میلیون که ظرفیت آزاد دارند پمپ می کنیم.

نفت برنت به ۱۲۳ دلار رسید بعد که گزارش ذخایر انرژی آمریکا اومد به ۱۲۴ دلار افزایش پیدا کرد:

* The market's heavy losses were pared slightly after U.S. inventory data from the American Petroleum Institute showed an unexpected 1.4-million-barrel decline in crude stockpiles last week. The market will now await inventory data from the U.S. Energy Information Administration on Wednesday for confirmation of the drawdown.

* Brent May crude contract gained 13 cents a barrel to $124.25. In the previous session, it settled at $124.12 a barrel, down $1.59 on the day and off earlier lows of $123.20.

* Technical problems have halted exports from Iraq's new oil export terminal for the past week after it loaded 2 million barrels of oil on a tanker, the terminal's first ship, which marked a major increase in export capacity.
مشکلات فنی ترمینال جدید عراق رو فعلا متوقف کرده. این اتفاق بعد از شروع به کار این ترمینال و بارگیری اولین تانکر ۲ میلیون بشکه ای واقع شد.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اگر همینجوری به افشاگری ادامه بدی ، توسط چریک های دکتر دکستر هدف ترور قرار میگیری :D

پ.ن : شما مثل اینکه فروم رو با KGB اشتباه گرفتی ! :lol:

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
این افشاگری هایی که این تاپیک و اون تاپیک راجع به فلان شخص میشه بزرگترین توهین به من خواننده و امثال منه
من وقتی وقت می زارم و یه تاپیک 20 30 صفحه ای رو می خونم می تونم بفهمم کی خیرخواهه کی با مقصد حرف می زنه
بعدش هم یه جا اومدی گفتی فلانی اینجوری اونجوریه، فلانه بهمانه.... دیگه گفتی دیگه لازم نیست بری ده تا تاپیک رو به گند بکشی با اراجیفت
کی می خوایم یاد بگیریم کناره هم بشینیم 2 کلمه حرف حساب با هم بزنیم خدا هم نمی دونه

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان بپردازید به بحث اصلی مطلب.

من نمی دونم چرا همه دوست دارند تاپیک به حاشیه کشیده بشه. لطفا این بحث ها رو در پ خ انجام بدید.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بازم دو روز بازار تعطیل شد همه افتادن به جون هم :p

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
عمان گفته نگران تورمش نیست. تورم که تا ۵.۳ درصد رسیده بود الان زیر ۴٪ هست که در برنامه اقتصادی دولت می گنجه:

Oman Fin Min says not worried about inflation - paper | Reuters

Balushi also said that an escalation in tensions around Iran's disputed nuclear programme would hit the economies in the world's top oil-exporting region hard, adversely affecting inflation.

یکی از دلایلی که بر نرخ تورم کشورهای حوضه خلیج فارس تاثیر داره و بالا می بره تنش هایی هست که بر سر مساله اتمی ایران وجود دارد.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر همینجوری به افشاگری ادامه بدی ، توسط چریک های دکتر دکستر هدف ترور قرار میگیری :D

پ.ن : شما مثل اینکه فروم رو با KGB اشتباه گرفتی ! :lol:
بله همان طور که شما فرمودید چریک ( یا بهتر بگوییم چماق دار ! ) های ایشان مشغول ترور کاربران سایت اند !

پ . ن : نه خیر ، فروم جایی است که افراد آزادانه عقیده شان را ابراز و دیگران کمک کنند نه این که با دروغ و ارعاب و چماق صدای مخالفین را خفه کنند !
کسانی فروم را با زیر زمین پایگاه های بسیج مساجد و کهریزک اشتباه گرفته اند که نمی خواهند سند دروغ گویی هایشان رو شوذ . من سند آوردم زمانی که دلار 1300 تومان بوده جناب دکتر برای جلوگیری از خرید مردم دروغ گفته و تحدید و ارعاب کرده ولی برخی که اشاره شد سعی در لاپوشانی و ماله کشی دارند !
این افشاگری هایی که این تاپیک و اون تاپیک راجع به فلان شخص میشه بزرگترین توهین به من خواننده و امثال منه
من وقتی وقت می زارم و یه تاپیک 20 30 صفحه ای رو می خونم می تونم بفهمم کی خیرخواهه کی با مقصد حرف می زنه
بعدش هم یه جا اومدی گفتی فلانی اینجوری اونجوریه، فلانه بهمانه.... دیگه گفتی دیگه لازم نیست بری ده تا تاپیک رو به گند بکشی با اراجیفت
کی می خوایم یاد بگیریم کناره هم بشینیم 2 کلمه حرف حساب با هم بزنیم خدا هم نمی دونه
با تشکّر مضاعف از فهم و شعور و ادب و تربیت خانوادگی شما که در حدّ فرمایشات حکیمانه تان می باشد .
دوستان بپردازید به بحث اصلی مطلب.

من نمی دونم چرا همه دوست دارند تاپیک به حاشیه کشیده بشه. لطفا این بحث ها رو در پ خ انجام بدید.
دوست عزیزم ، من نظر خودم را در مورد پُست کذب شش ماه پیش دکتر ! مبنی بر متضرّر شدن خریداران دلار عرض کردم و با سند و مدرک هم حرفم را زدم . آیا این حاشیه است ؟
اگر این طور است بفر مایید در مورد اکاذیب دکتر ! بهمنی مبنی بر ضرر کردن سوداگران سکّه ( به گفتۀ خودش ) هم حرفی زده نشود و تحلیلی ارائه نگردد .

من پُست ایشان را نقل قول کردم و ب مقایسۀ قیمت ها بحث کردم ولی ایشان و چماق داران سایبری شان حملۀ شخصی کرده و آن چه لایق خودشان بود را به من نسبت دادند .
ببخشیدولی من یادم نمیاد کسی رو با کس دیگه مقایسه کرده باشم
شما فرموده بودید :من نمیدونم چرا اخیرا همه دارند گیر میدن به آقای موذنیآخرشم یک کار می کنید ایشونم مثل کاربر annoy از این بخش فرار کنهآقای آنونی توسّط چُماق به دستان سایبری مورد حمله و افتراء قرار گرفت و به دلیل کوتاهی مدیران در برخورد با کاربران خاطی دیگر فعّالیّت نکردند .
ولی آیا شما آن رفتار متوحّش را با نقل قول نوشتۀ سراسر کذب شش ماه پیش یک نفر و تحلیل آن یکی می کنید ؟

بازم دو روز بازار تعطیل شد همه افتادن به جون هم :p
از نظر شما تحلیل دروغ ها و گفتار کِذب به جان هم افتادن است ؟

متأسّفم که این گونه فکر می کنید .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دفعه 5 هست که داری اون پست رو میاری ولی دریغ 1 مثقال شعور که نداری . دقیقا 5 بار گفتم که تاریخ همون پست رو نگاه کن ! دوستای دیگه هم به خاطر نادانی شما همون پست رو اوردن در این برهه از زمان دلار تا 1320 هم رفت بالا ولی همون موقع مصادف بازمانی بود که بانک مرکزی از طریق بعضی از طرفی های بانک ها دلار 1250 تومن وارد بازار کرد و به هر شخص با کارت ملی تا 5000$ می داد . ظرف چند روز دوباره دلار تا 1260 افت کرد . :eek: آدم اگر شعور داشته چیز خوبی هست :eek: که فکر نکنم با این همه توضیحاتی که دادم و دقیقا که شما هم دوست دارید بشینید تک تک پستای منو بخونید می تونید ببینید که دقیقا چند بار این قضیه رو گفتم :eek: ولی متاسفانه خودتون نمی تونید بفهمید . کاربر گرامی در صورتیکه داری انگ چماق بدست و این اصطلاح جدید چماق سایبری رو به کسی رو بچسبونی فروم زیاد هست سیاسی و اونجا واقعا با این طرز فکر شما واسه شما هم دست میزنن ولی کار بچه گانه نکن . من در هیچ تاپیکی نه گفتم بخرید و نه گفتم بفروشید و نه می گم چی بخرید . 3 بار تا حالا این سه پست رو گذاشتی من هم هر سه بار توضیح کامل دادم ولی متاسفانه نمی فهمی ! :eek: . من بارها گفتم کارم با ارز هست و باید سود گیری از بازار رو در حالت ایمن و ثابت انجام بدم چون اگر حداقل خریدم 50000$ باشه و 1320 بخره و فرداش بشه 1260 میشه فاجعه و ضرر سنگین نمیشه هم بگی نمیفروشم چون اعتبارت توی بازار خدشه دار میشه . پس هر موقع منظور من رو از ضرر سنگین فهمیدی 2 باره اون سه پست رو نقل قول کن .و طرفهای کاریت برای یک مدتی تحریم میکنن طرفی رو که این کار رو انجام داده . نمی دونم توی اون پست آخر چی خواری توش هست که هی اونو میاری . اگر سود 15 تومن روی بازار ارز نباشه به شخصه شما و امثال هم نمی تونید در شرایط عادی بازار ریالی روش سود کنید اگر فاصله خرید و فروش 50 تومن بود الان تعداد صراف 10 برابر حالت عادی بود .

در ضمن در تاپیک ارز 1226 تومنی شما برو یک مقدار فکر کن و ببین چه پستایی زدی با زشت سیاسی . اون همه کاربر ها اومدن پست زدن اظهار نظر کردن بحث کردیم با هم رفیق شدیم الا تو یکی ! چرا ؟ چون همه پستات سیاسی هست و ادبیات حق به جانب و صد البته حال به همزن . 1000 بار گفتم من سیاسی نیستم پستی میخوای نقل قول کنی مثل همه باش و در سیاسی نده ولی متاسفانه دوست داری بگی که از همه فهم سیاسیت بالاتره . متاسفانه هم هی داری اون موقع دلار 1300 بوده رو میگی و من برات وقت میزارم و توضیح میدم ولی متاسفانه بازم نمیفهمی . :eek:

توی پست آخرت هم مثل همیشه که من توهین میکردی بازم به یوزر sepul.boy توهین کردی متاسفانه به علت کمبود شعور نمی تونی فقط به خود شخص توهین کنی . باید کلمه خانواده رو هم بیاری :eek: که ثابت کنی

یک بار دیگه این سه پست رو نقل قول کنی به خاطر اینکه تا حالا با این دفعه 5 بار برات و اون دوستای دیگه که خاطر جو روانی که ایجاد کردی چه از من سوال کردن و یا اونها هم به من گفتن دقیقا توضیخ دادم برات تاپیک شکایت باز میکنم و همچین رک راست از شما شکایت قضایی انجام میدم . احترام خودت رو نگه دار سرسنگینی خودت بمون اگر میخوایی به من فحش بدی مرد باش رک و راست فقط به خود من فحش بده فقط و فقط به خودم . حتی بهت ایراد نمیگیرم . ولی اگر بخوای دوباره جو رو بهم بزنی و بخوایی شخصیت من رو زیر سوال ببری بد جور شرمندت میشم چون هویت کاربری و اعتبار من اینجا به هم وابسته هست . دوست داری تست کن

بالا