وای خدا دیشب چقدر خندیدم
این رامبد جوان رفته بود 90
خدایا این ساوژه خنده است یعنی تا 3 صبح قه قه میزدم پای تی وی
@حسین
یعنی خدایی این الان کیستونه؟وژدانا این الان وضعیت اتاقتونه؟؟یعنی حضرت عباسی با این وضعیت خونواده بهت گیر نمیدن؟؟
من فکر میکردم خودم و این اتاقی که توش هستم خیلی به هم ریختس که هی ماردم و خواهرم و برادردم و خلاصه کل فامیل گیر میدن.حالا به خودم امیدوار شدم![]()
البته خداوکیلی نصف به همریختگی اتاق مربوط به اعضای خونواده میشه و من نقش زیادی در این به همریختگی ندارم![]()
وای خدا دیشب چقدر خندیدم
آره عکسای اتاقتو قبلا دیدم.دیگه اون وضع فجیع رو یادم نیار :دیپ.ن: عکس های قدیمی اتاقم رو نگاه کنی کلا" به خودت خیلی بیشتر از این امیدوار میشیتو عکس اتاق بچه ها هست![]()
و این نکته رو بگم که اتاق ما روی پشت بومه.بعد به خاطر همین موضوع کسی زیاد سری نمیزنه.
آره عکسای اتاقتو قبلا دیدم.دیگه اون وضع فجیع رو یادم نیار :دی
ما هم یه اتاق بالای پشت بوم داریم.ولی بدیش اینه تابستون ها جهنمه،زمستون ها سیبری.غیر از این فعلا برادر محترم اتاق رو تصاحب کرده
عید همگی مبارک ..
خلاصه و مفید![]()
عید همگی مبارک.ایشالا به آرزوهاتون برسید
عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی
عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی عیدی
![]()
------------------------------------------------------------------------
![]()
حوصلم سر رفته![]()