سلام خدمت دوستای خوبم
خوب بالاخره من آخر سالی یه کار مفید انجام دادم
کاری که خودم هم باورم نمیشد حوصله اش رو داشته باشم.البته چیز قابل تعریفی نیست ولی برای کسایی که اهل کارای ابتکاری هستند خوبه :دی
جریان از این قراره که این سیستم توی مغازه است.در نوع خودش خیلی خوبه.
evga 460 fpb vga
. ram:twinmos 1gig*4(cheep micron amrica) 1600 cl7
power: 535b green
mother board: msi 790 gd7
cpu: 965 amd black series
cpu cooler old:buffalo green
case :magnum 2 green
و بعد برادرم یه cpu cooler v10 cooler master دست دوم دید و چشمش رو گرفت.قبل عید رفتیم با هم خریدیم و کف کردیم :دی
و بعد در عین ناباوری دیدیم که توی کیس ما جاش نمیشه.اگر از پایین میگذاشتم به گرافیک و کارت usb3 گیر میکرد.و اگر هم 180 درجه میچرخوندیمش به رایتر ها گیر میکرد.
خلاصه این که رفتیم تو فکر خرید یه کیس جدید.تحقیقات رو کردیم و دیدیم مدل 690 کولر مستر رو میتونیم بگیریم.و همچنین مدل x9 گرین رو
توی بازار هیچ کسی کولر مستر رو نداشت و قیمت x9 هم خیلی بالا بود که برای این سیستم نمی ارزید.از طرفی هم توی میزمون جا نمیشد.
یک مدل zalman هم دیدیم که قیمتش 260 بود و باز هم نمی ارزید این همه خرج برای این سیستم
بعد به فکرم زد که خودم یه دستکاری ای توی کیس انجام بدم.از اون جایی که تو کار کابینت mdf هم چند وقت بودم و عموم هم کارگاه داشت به فکرم افتاد با mdf یه چیزی براش بسازم که به رایتر ها گیر نکنه.بعد دیدم که حدود 6 سانت کم داره.و رنگ مشکی هم فقط ملامین بود.
رفتم و بریدم و فارسی کردم.جای پین های پنل جلو رو هم توش در اوردم.
و حالا ما بدون خرج کردن پولی صاحب یک کیس مگنوم درازتر شدیم.که کولر v10 هم توش جا میشه
عکس ها رو در زیر میذارم.
البته این ها ربطی به این تایپیک نداره و فقط میخواستم بگم که خوشحالم از این که ظرافت قدیم هنوز توی وجودم از بین نرفته :دی
ببخشید که انقدر از خودم و کیسمون تعریف کردم
نما از بقل:
از روبه رو با زاویه ی 45:
از پشت با زاویه 45:
البته این رو هم بگم که میتونستیم از همین کیس های حرفه ای قدیمی گرین هم بگیریم.که پاورش بالا میخورد.ولی من به شخصه زیاد از اون مدل ها خوشم نمیاد و اعتقاد دارم بهترین کیس ها اونهایی هستند که پاور پایین میخوره و هوای مورد نیازش رو از بیرون از کیس تامین میکنه.و همین طور از سیم کشی رو کار زیاد خوشم نمیاد.خودم هم اگر با برادر گرامی توی مغازه سیستمی ببندیم سعی میکنم سیم های پاور و بقیه ی سخت افزار ها رو با بست کمر بندی جوری ببندم که زیبا تر بشه
باز هم ببخشید بابت این چرت و پرت ها و خود باروی و غرور این جانب.حس میکنم لحن صحبتم توی این پست اصلا" خوب نیست