drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
يكي به من توضيح بده كه 25 فروردين چه خبره مگه؟ چه رويدادي قراره اتفاق بيوفته؟
نشست ایران با 1+5 هست . باید ببینیم این دفعه چه جوری مذاکره میکنن !
يكي به من توضيح بده كه 25 فروردين چه خبره مگه؟ چه رويدادي قراره اتفاق بيوفته؟
اینو قبلا هم گفتم
یه خرده حافظه کوتاه مدت رو قوی کنید
هی مجبور نشیم حرف تکراری بزنیم
بزرگترین مشکل شما با بانک مرکزی اینه که فک میکنید بانک مرکزی فردا که میخاد
کثلا سکه بده - امروز میره طلاشو میخره
دوستانی که فک میکنن بانک با تح.یل سکه مشکل داره و چرا باید سکه رو زیر قیمت بده
بانک ها و کلا تمام موسساتی که کار مالی میکنن برنامه یه روزه نمیریزن
اگه 4 ماه پیش 1000 تا سکه پیش فروش کرده فرداش رفته طلاش رو خریده
اگه امرو 1000 تا سکه میفروشه فردا میره طلاش رو میخره
اینکه شما تصور کنید الان ارزش سکه تو بازار با دلاره ازاد اینقده پس برا چی بیاد
سکه رو زیر قیمت بده و بعدم نتیجه بگیرید که پس اصلا نمیده و ... کاملا غلطه
ضمن اینکه تامین دلار برای بانک مرکزی با تامین دلار برا من و شما که میریم از کوچه خیابون ارز میخریم
فرق داره
پس نرخ دلارم براش فرق داره
شما قیمت سکه رو با قیمت دلار آزاد در میارید
درحالی که بانک مرکزی اصلا کاری به قیمت ریالی دلار نداره
بانک مرکزی طلا رو به دلار میخره
قیمت سکه رم به دلار در میاره
اونم نه به قیمت امروز به قیمت زمان پیش فروش
حالا با این پیش فرض ها مساله دادن سکه های پیش فروش رو حل کنید ببینید نتیجه چی میشه
سکه های سری اول حتما تحویل میشه، بنابراین تعداد زیادی سکه بدست میریزن تو بازار برای فروش و طبیعتا قیمت میاد پایین و بازار قفل میشه (بهترین زمان برای خرید)ساده و خلاصه میشه بگید بعد از عرضه سکه های بانکی قیمت سکه و طلا افت خواهد کرد یا نه؟
میشه حدودی برای رشد قیمت بعد از عرضه محاسبه کرد یا نه؟
به احتمال زیاد سکه های سری دوم به این راحتی ها تحویل نمیشه، بنابراین قیمت میره بالا
به صرفه هست که در موقع عرضه سکه ها خرید کرد و چند ماه بعد فروخت؟ سود منطقی خواهد داشت؟
عرضه سری اول سکه های بانکی چه زمانی هست؟
سکه های سری اول حتما تحویل میشه، بنابراین تعداد زیادی سکه بدست میریزن تو بازار برای فروش و طبیعتا قیمت میاد پایین و بازار قفل میشه (بهترین زمان برای خرید)
به احتمال زیاد سکه های سری دوم به این راحتی ها تحویل نمیشه، بنابراین قیمت میره بالا
نتیجه:
بهترین زمان خرید: از زمان تحویل (28 فروردین) تا 15 -20 روز بعد
بهترین زمان فروش: همزمان با کوچکترین لغزش دولت در تحویل سکه های سری دوم (انفجار قیمت)
انفجار قیمت ؟؟!!
اینم نمیشه گفت
بالارفتن قیمت سکه هم تو همین دم دمای آخر یه دلیلش نرخ دلار بوده یه دلیل حمله مردم
حالا اگه افکار عمومی رو بشه جم کرد و قیمت دلار تغییر نکنه اتفاق خاصصی نمی افته
فعلا افکار عمومی از قضیه کشیده بیرون
اگه 25 فروردین اتفاق خاصصی نیفته و دلار بالا نکشه - با توجه به ثبات نسبی در قیمت انس
قیمت بالا نمیره
ورود سکه ها باعث از بین رفتن حباب - اگه حبابی باشه - و پایین اومدن قیمت میشه
چیزی که روشنه اینه که بازار دیگه خریدار سکه نیس
و باید سکه رو دس دس رد کنی یا بخری
نگه داشتن سکه تو اون دوره یه ریسکه چون هر آن ممکنه بیافته و افت قیمت و خواب سرمایه برا بازاری جماعت
یعنی سرطان
من چند بار گفتم این رو ... طلا پشتوانه پول ملی هست و دادنش دست مردم به قیمتی زیر قیمت جهانیش یک نوع آتش زدن به خزانست!
اگر قیمت بیفته مطمئن باش دلال ها و قاچاقچی ها از فرصت استفاده خواهند کرد و پول زیادی به جیب می زنند که البته این اتفاق نمیفته!
شما طلا هر طوریش رو داشته باشی حتی سکه می تونی تبدیلش کنی به فرم دیگه مثلا تزئینی و در بازارهای جهانی بفروشی ... البته باید اینکاره باشی و اگر قیمت ها بیان پایین اینکاره هاش توی ایران کم نیستند.
به نظر من افت محسوسی حتی با تحویل همه سکه ها هم رخ نخواهد داد مگر اینکه قیمت دلار یا انس طلا بصورت فاحشی بیان پایین!
من چند بار گفتم این رو ... طلا پشتوانه پول ملی هست و دادنش دست مردم به قیمتی زیر قیمت جهانیش یک نوع آتش زدن به خزانست!
اگر قیمت بیفته مطمئن باش دلال ها و قاچاقچی ها از فرصت استفاده خواهند کرد و پول زیادی به جیب می زنند که البته این اتفاق نمیفته!
شما طلا هر طوریش رو داشته باشی حتی سکه می تونی تبدیلش کنی به فرم دیگه مثلا تزئینی و در بازارهای جهانی بفروشی ... البته باید اینکاره باشی و اگر قیمت ها بیان پایین اینکاره هاش توی ایران کم نیستند.
به نظر من افت محسوسی حتی با تحویل همه سکه ها هم رخ نخواهد داد مگر اینکه قیمت دلار یا انس طلا بصورت فاحشی بیان پایین!
چرا شما فک میکنید بانک مرکزی میخاد سکه های فروختهشده رو از پشتوانه طلا ضرب کنه بده دست مردم
اینا هر روز استخراج و خرید طلا دارن
پولشو که قبلا گرفتن 4 ماهم وخ داشتن تو بهترین زمان طلاش رو بخرن
مساله دلار رو با طل قاطی نکن
طلا و سکه یه کالاس اگه افزایش قیمت طلا و سکه ناشی از ازایش انس باشه
تقریبا هیچ تاثیری رو بقیه کالا ها نداره
اگه ناشی از افزایش دلار باشه ...
اینکه دلار رو به جا سکه و طلا بده تو بازار تا قیمت و پایین بکشه
به نظر من خنده داره
دلار هزار تا مصرف دیگه داره - اولیش هم که تو کشور عزیزما - قاچاق کالاس
با افزایش قیمت دلار قیمت همه چی از جمله کالاهای قاچاق خارجی به قیمت واقعیش نزدیک شده
گرچه همه میگن گرون شده و فلان و بیسار
ولی من میگم خیلی چیزا تازه به قیمت واقعیش رسیده
مقایسه ساده ترین راهه
با 2 دلار تو خود ایالات متحده چقد مثلا مرغ و گوشت میشه خرید
این چیزیه که قبلا بهش میگفتن اونور همه چی ارزونه
البته اینکه سطح درامد ما خیلی پایینه و 60 درصد زیر خط فقریم جای خودشه
من اصلاً متوجه نميشم چه شباهتي بين ما و آمريكا وجود داره؟! كه مارو همش با اروپا و آمريكا مقايسه ميكنن، ما حتي اختيار لباس تنمونم نداريم
همين كشورهايي اطراف خودمونو يه نگاه بندازيد كه به قول شما مسلمان هم هستند ببنيد چقدر پيشرفت كردند
كارمون به جايي رسيده كه پارچه از افغانستان وارد ميكنيم اونم چه پارچههايي!!! چقدر اين چند ساله بدبخت شديم
اگه بنا به مقايسه باشه چرا خيلي از همون كشورهاي اروپايي رو نام نميبريد كه از همون موقع كه كودك بهدنيا مياد و درس ميخونه دولت بهش حقوق ميده تا فارغالتحصيل بشه
چرا از سيستم رايگان خدمات درماني در خيلي از كشورهاي پيشرفته ياد نميكنيد
هزاران هزار مثال ديگه كه اينجا جاش نيست
اگه منو و شما بنا باشه مثل يك آمريكايي بخوريمو و بپوشيم با اين حقوقا خرج يك هفتهمونم نيست حالا ديگه اجاره خونه و ... بماند
گذشته از همهي اينها اونس افزايش پيدا كرده ولي سكه قيمتش تكون نخورده چرا؟!