• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اینو قبلا هم گفتم

یه خرده حافظه کوتاه مدت رو قوی کنید

هی مجبور نشیم حرف تکراری بزنیم

بزرگترین مشکل شما با بانک مرکزی اینه که فک میکنید بانک مرکزی فردا که میخاد
کثلا سکه بده - امروز میره طلاشو میخره

دوستانی که فک میکنن بانک با تح.یل سکه مشکل داره و چرا باید سکه رو زیر قیمت بده

بانک ها و کلا تمام موسساتی که کار مالی میکنن برنامه یه روزه نمیریزن

اگه 4 ماه پیش 1000 تا سکه پیش فروش کرده فرداش رفته طلاش رو خریده
اگه امرو 1000 تا سکه میفروشه فردا میره طلاش رو میخره

اینکه شما تصور کنید الان ارزش سکه تو بازار با دلاره ازاد اینقده پس برا چی بیاد
سکه رو زیر قیمت بده و بعدم نتیجه بگیرید که پس اصلا نمیده و ... کاملا غلطه

ضمن اینکه تامین دلار برای بانک مرکزی با تامین دلار برا من و شما که میریم از کوچه خیابون ارز میخریم
فرق داره

پس نرخ دلارم براش فرق داره

شما قیمت سکه رو با قیمت دلار آزاد در میارید
درحالی که بانک مرکزی اصلا کاری به قیمت ریالی دلار نداره

بانک مرکزی طلا رو به دلار میخره
قیمت سکه رم به دلار در میاره

اونم نه به قیمت امروز به قیمت زمان پیش فروش

حالا با این پیش فرض ها مساله دادن سکه های پیش فروش رو حل کنید ببینید نتیجه چی میشه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
زحمت کشیدید اینقدر توضیح دادید خودتون هم زحمت بکشید مسالش رو حل کنید و نتیجش رو بفرمایید که استفاده کنن.

اینو قبلا هم گفتم

یه خرده حافظه کوتاه مدت رو قوی کنید

هی مجبور نشیم حرف تکراری بزنیم

بزرگترین مشکل شما با بانک مرکزی اینه که فک میکنید بانک مرکزی فردا که میخاد
کثلا سکه بده - امروز میره طلاشو میخره

دوستانی که فک میکنن بانک با تح.یل سکه مشکل داره و چرا باید سکه رو زیر قیمت بده

بانک ها و کلا تمام موسساتی که کار مالی میکنن برنامه یه روزه نمیریزن

اگه 4 ماه پیش 1000 تا سکه پیش فروش کرده فرداش رفته طلاش رو خریده
اگه امرو 1000 تا سکه میفروشه فردا میره طلاش رو میخره

اینکه شما تصور کنید الان ارزش سکه تو بازار با دلاره ازاد اینقده پس برا چی بیاد
سکه رو زیر قیمت بده و بعدم نتیجه بگیرید که پس اصلا نمیده و ... کاملا غلطه

ضمن اینکه تامین دلار برای بانک مرکزی با تامین دلار برا من و شما که میریم از کوچه خیابون ارز میخریم
فرق داره

پس نرخ دلارم براش فرق داره

شما قیمت سکه رو با قیمت دلار آزاد در میارید
درحالی که بانک مرکزی اصلا کاری به قیمت ریالی دلار نداره

بانک مرکزی طلا رو به دلار میخره
قیمت سکه رم به دلار در میاره

اونم نه به قیمت امروز به قیمت زمان پیش فروش

حالا با این پیش فرض ها مساله دادن سکه های پیش فروش رو حل کنید ببینید نتیجه چی میشه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ساده و خلاصه میشه بگید بعد از عرضه سکه های بانکی قیمت سکه و طلا افت خواهد کرد یا نه؟
میشه حدودی برای رشد قیمت بعد از عرضه محاسبه کرد یا نه؟
سکه های سری اول حتما تحویل میشه، بنابراین تعداد زیادی سکه بدست میریزن تو بازار برای فروش و طبیعتا قیمت میاد پایین و بازار قفل میشه (بهترین زمان برای خرید)

به صرفه هست که در موقع عرضه سکه ها خرید کرد و چند ماه بعد فروخت؟ سود منطقی خواهد داشت؟
عرضه سری اول سکه های بانکی چه زمانی هست؟
به احتمال زیاد سکه های سری دوم به این راحتی ها تحویل نمیشه، بنابراین قیمت میره بالا
نتیجه:
بهترین زمان خرید: از زمان تحویل (28 فروردین) تا 15 -20 روز بعد
بهترین زمان فروش: همزمان با کوچکترین لغزش دولت در تحویل سکه های سری دوم (انفجار قیمت)

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
سکه های سری اول حتما تحویل میشه، بنابراین تعداد زیادی سکه بدست میریزن تو بازار برای فروش و طبیعتا قیمت میاد پایین و بازار قفل میشه (بهترین زمان برای خرید)

به احتمال زیاد سکه های سری دوم به این راحتی ها تحویل نمیشه، بنابراین قیمت میره بالا
نتیجه:
بهترین زمان خرید: از زمان تحویل (28 فروردین) تا 15 -20 روز بعد
بهترین زمان فروش: همزمان با کوچکترین لغزش دولت در تحویل سکه های سری دوم (انفجار قیمت)

انفجار قیمت ؟؟!!

اینم نمیشه گفت

بالارفتن قیمت سکه هم تو همین دم دمای آخر یه دلیلش نرخ دلار بوده یه دلیل حمله مردم

حالا اگه افکار عمومی رو بشه جم کرد و قیمت دلار تغییر نکنه اتفاق خاصصی نمی افته

فعلا افکار عمومی از قضیه کشیده بیرون

اگه 25 فروردین اتفاق خاصصی نیفته و دلار بالا نکشه - با توجه به ثبات نسبی در قیمت انس
قیمت بالا نمیره

ورود سکه ها باعث از بین رفتن حباب - اگه حبابی باشه - و پایین اومدن قیمت میشه

چیزی که روشنه اینه که بازار دیگه خریدار سکه نیس
و باید سکه رو دس دس رد کنی یا بخری

نگه داشتن سکه تو اون دوره یه ریسکه چون هر آن ممکنه بیافته و افت قیمت و خواب سرمایه برا بازاری جماعت

یعنی سرطان

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
عزيز فعلاً سرطان به جون مردم افتاده جنسي رو كه تا يك ماه پيش 3000000 بوده الان رفتم قيمت كردم ميگه شده 4500000 تازه ميگفت شركت فردا ميخواد 18% بذاره روش من 10% بيشتر ازش قبول نمي‌كنم برام صرف نداره، گوشت كيلويي 27000 اين سرطان به جون همه‌ي مردم طوري ميشه كه مثل كشورهاي گومباگومبا بجاي گوشت علف مي‌خوريم
عزيز توي همه‌ي جاي دنيا تورم كه ايجاد ميشه مطابق با تورم حقوق كارمندا افزايش پيدا ميكنه حالا توي كشور ما يك كارگر حقوقش زيره 400000 تومنه اين سرطانه
اينكه همش غصه بخوري و نگران فردات باشي اين سرطانه
حالا شما بفرماييد براي اجناسي كه بازاري همه رو با قيمت دلار حساب ميكنه به مردم ميده، همشونم چند برابر شده، كي مي‌خواد يا بهتر بگم كي مي‌تونه دوباره قيمت‌ها رو به قيمت اول برگردونه
الان حتي با ثابت بودن نسبي قيمت دلار باز هم افزايش قيمت رو هر روز داريم مي‌بينيم
از قديم گفتند: يك ديوانه يك سنگ مي‌ندازه تو چاه صد تا عاقل نمي‌تونن درش بيارن
خواهي يا نخواهي چه بازاري سكه بخره يا نخره، در نهايت اونم گرفتار اين سرطان ميشه

انفجار قیمت ؟؟!!

اینم نمیشه گفت

بالارفتن قیمت سکه هم تو همین دم دمای آخر یه دلیلش نرخ دلار بوده یه دلیل حمله مردم

حالا اگه افکار عمومی رو بشه جم کرد و قیمت دلار تغییر نکنه اتفاق خاصصی نمی افته

فعلا افکار عمومی از قضیه کشیده بیرون

اگه 25 فروردین اتفاق خاصصی نیفته و دلار بالا نکشه - با توجه به ثبات نسبی در قیمت انس
قیمت بالا نمیره

ورود سکه ها باعث از بین رفتن حباب - اگه حبابی باشه - و پایین اومدن قیمت میشه

چیزی که روشنه اینه که بازار دیگه خریدار سکه نیس
و باید سکه رو دس دس رد کنی یا بخری

نگه داشتن سکه تو اون دوره یه ریسکه چون هر آن ممکنه بیافته و افت قیمت و خواب سرمایه برا بازاری جماعت

یعنی سرطان

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من چند بار گفتم این رو ... طلا پشتوانه پول ملی هست و دادنش دست مردم به قیمتی زیر قیمت جهانیش یک نوع آتش زدن به خزانست!

اگر قیمت بیفته مطمئن باش دلال ها و قاچاقچی ها از فرصت استفاده خواهند کرد و پول زیادی به جیب می زنند که البته این اتفاق نمیفته!
شما طلا هر طوریش رو داشته باشی حتی سکه می تونی تبدیلش کنی به فرم دیگه مثلا تزئینی و در بازارهای جهانی بفروشی ... البته باید اینکاره باشی و اگر قیمت ها بیان پایین اینکاره هاش توی ایران کم نیستند.

به نظر من افت محسوسی حتی با تحویل همه سکه ها هم رخ نخواهد داد مگر اینکه قیمت دلار یا انس طلا بصورت فاحشی بیان پایین!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
با توجه به تجربتون، به نظر شما در هفته‌هاي آتي اونس روند نزولي داره يا صعودي؟ ممنون ميشم نظرتونو بدونم

من چند بار گفتم این رو ... طلا پشتوانه پول ملی هست و دادنش دست مردم به قیمتی زیر قیمت جهانیش یک نوع آتش زدن به خزانست!

اگر قیمت بیفته مطمئن باش دلال ها و قاچاقچی ها از فرصت استفاده خواهند کرد و پول زیادی به جیب می زنند که البته این اتفاق نمیفته!
شما طلا هر طوریش رو داشته باشی حتی سکه می تونی تبدیلش کنی به فرم دیگه مثلا تزئینی و در بازارهای جهانی بفروشی ... البته باید اینکاره باشی و اگر قیمت ها بیان پایین اینکاره هاش توی ایران کم نیستند.

به نظر من افت محسوسی حتی با تحویل همه سکه ها هم رخ نخواهد داد مگر اینکه قیمت دلار یا انس طلا بصورت فاحشی بیان پایین!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
راستش من هم فقط می تونم آنالیز بقیه رو بخونم ... خودم آنالیز ندارم. به آنالیز هایی که می رسم می خونم برا خودم تصمیم می گیرم.

چند وقت پیشم گفت که طلا حباب داره و همینطورم شد و قیمتش افت کرد من هم اینجا گفتم و کامنتش رو گذاشتم.

فکر کنم با توجه به اینکه نفت داره رو به بالا میره قیمت اونس هم رو به بالا باشه. می بینیم که یورو هم رو به بالاست. من به نظرم از این پایین تر نمیره تا ۲ هفته دیگه بالا تر امکان داره. این نظر شخصی منه اصلا نمی دونم اینطوری بشه یا نه!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

چرا شما فک میکنید بانک مرکزی میخاد سکه های فروختهشده رو از پشتوانه طلا ضرب کنه بده دست مردم

اینا هر روز استخراج و خرید طلا دارن

پولشو که قبلا گرفتن 4 ماهم وخ داشتن تو بهترین زمان طلاش رو بخرن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
چرا شما فک میکنید بانک مرکزی میخاد سکه های فروختهشده رو از پشتوانه طلا ضرب کنه بده دست مردم

اینا هر روز استخراج و خرید طلا دارن

پولشو که قبلا گرفتن 4 ماهم وخ داشتن تو بهترین زمان طلاش رو بخرن

اون پول رو از کجا داشتند که طلا خریدند؟ یعنی ذخیره دلارشون رو تبدیل به طلا کردند درسته؟ یا نقدینگی رو تبدیل به طلا کردند!

این طلا که حالا از هر جایی تهیه کردند رو زیر قیمت بدن به نفع کیه؟‌ اگه دلار معادلش رو توی بازار بریزند و قیمت طلا پایین بیاد بهتر نیست؟ قیمت کالاها و خدمات در کشور پایین نمیاد؟‌ تورم رو پایین نمیاره؟

من نمی دونم چرا فکر می کنید که این طلا رو دولت می خواد زیر قیمت جهانی عرضه کنه و نتیجش این میشه که قیمت سکه که به قیمت طلا و دلار وابسته است پایین میاد!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
مساله دلار رو با طل قاطی نکن

طلا و سکه یه کالاس اگه افزایش قیمت طلا و سکه ناشی از ازایش انس باشه

تقریبا هیچ تاثیری رو بقیه کالا ها نداره

اگه ناشی از افزایش دلار باشه ...

اینکه دلار رو به جا سکه و طلا بده تو بازار تا قیمت و پایین بکشه

به نظر من خنده داره

دلار هزار تا مصرف دیگه داره - اولیش هم که تو کشور عزیزما - قاچاق کالاس

با افزایش قیمت دلار قیمت همه چی از جمله کالاهای قاچاق خارجی به قیمت واقعیش نزدیک شده

گرچه همه میگن گرون شده و فلان و بیسار

ولی من میگم خیلی چیزا تازه به قیمت واقعیش رسیده

مقایسه ساده ترین راهه

با 2 دلار تو خود ایالات متحده چقد مثلا مرغ و گوشت میشه خرید

این چیزیه که قبلا بهش میگفتن اونور همه چی ارزونه

البته اینکه سطح درامد ما خیلی پایینه و 60 درصد زیر خط فقریم جای خودشه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
مساله دلار رو با طل قاطی نکن

طلا و سکه یه کالاس اگه افزایش قیمت طلا و سکه ناشی از ازایش انس باشه

تقریبا هیچ تاثیری رو بقیه کالا ها نداره

اگه ناشی از افزایش دلار باشه ...

اینکه دلار رو به جا سکه و طلا بده تو بازار تا قیمت و پایین بکشه

به نظر من خنده داره

دلار هزار تا مصرف دیگه داره - اولیش هم که تو کشور عزیزما - قاچاق کالاس

با افزایش قیمت دلار قیمت همه چی از جمله کالاهای قاچاق خارجی به قیمت واقعیش نزدیک شده

گرچه همه میگن گرون شده و فلان و بیسار

ولی من میگم خیلی چیزا تازه به قیمت واقعیش رسیده

مقایسه ساده ترین راهه

با 2 دلار تو خود ایالات متحده چقد مثلا مرغ و گوشت میشه خرید

این چیزیه که قبلا بهش میگفتن اونور همه چی ارزونه

البته اینکه سطح درامد ما خیلی پایینه و 60 درصد زیر خط فقریم جای خودشه

امریکا گوشت گوساله 3 تا 6 دلار هست و درامد ماهیاغنه حد اقل 1500 تا 3000 دلار

که اقساط و اجاره منزل و ماشین حدود 70%رو صرف میکنه

یعنی چیزی حدود 500 دلار خرج خورد و خوراک و مایحتاج دیگه زندگی میشه کرد

تقریبا امکان پس انداز ندارن و همیشه بدهکار هستن و زندگیشون برنامه درستی داره

که اخراج و یا مشکلات اقتصادی کشوری فقط میتونه زندگیشون رو به هم بزنه

قربانت / حجت

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی به مهمترین تحولات اقتصاد ایران در سال گذشته و پیش بینی تحولات اقتصادی در سال آینده پرداخته است:
- پیش‌بینی اهم تحولات اقتصادی سال آتی

بر اساس مجموعه تحلیل‌های مذکور، مهمترین موضوع سیاستی برای سال آتی را باید در احتمال شتاب گرفتن نرخ تورم و محدودیت‌های موجود برای افزایش نرخ رشد اقتصادی خلاصه کرد. نرخ افزایش شاخص قیمت‌ مصرف‌کننده در پایان دی ماه 1390 (نرخ تورم) ‌به 21 درصد رسید و همانگونه که انتظار می‌رفت، تغییرات نقطه به نقطه شاخص مذکور با افتی قابل توجه به 9/20 درصد کاهش یافت.

بنایراین، درصورت عدم وجود عوامل جدید:blink:،‌ می‌شد انتظار داشت شاخص قیمت‌ها بخش قابل توجهی از فشار ناشی از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها را پشت سرگذارد.

بر اساس غالب پیش‌بینی‌ها، تورم جهانی و فضای بی‌ثبات اقتصادی، سیاسی و نهادی در غالب کشورها و حوزه‌های انتشار دهنده اسعار عمده، کنترل تورم ناشی از واردات را دشوار خواهد کرد،‌ آثار روانی ناشی از تحریم و دشوارتر شدن نقل و انتقال وجوه می‌تواند خود منشاء نگرانی‌های جدیدی باشد
به لحاظ برنامه‌های سیاستی موجود برای سال آتی، اجرای گام دوم قانون هدفمندسازی یارانه‌ها را می‌توان مهم‌ترین اصلاح سیاستی و ساختاری دولت دانست. اگرچه جزئیات برنامه مذکور هم‌اکنون تعیین شده، لیکن با توجه به فرآیند معمول نهایی نمودن برنامه مذکور و احتمال برخی بازنگری‌ها در بردار قیمت‌ها، باید دید گام دوم در چه ابعادی به لحاظ حجم منابع آزاد شده و برنامه تخصیص آن میان اقشار برخوردار اجراخواهد شد.
بر اساس اطلاعات موجود، وزارت صنعت و معدن و تجارت در سه سال گذشته برنامه‌های متعددی برای افزایش ذخایر استراتژیک اقلام خاص داشته است. بخش عمده‌ای از برنامه‌های مذکور، پیش از اجرای گام نخست قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به اجرا درآمده که خوشبختانه به کمک مدیریت صحیح بازار، میزان موجودی انبارها در حدی است که حتی در صورت مواجهه با مشکلی غیرمنظره و یکباره نیز، اقتصاد بتواند تا ماه‌ها به معیشت معمول خود ادامه دهد.:lol:
یکی از دغدغه‌های اقتصاد در سال‌های اخیر، نرخ مشارکت پایین شرکت‌های برتر بین‌المللی در پروژه‌های اکتشاف، استخراج و صنایع بالادستی حوزه انرژی بوده است. تهدید به تحریم‌ها سبب شد بانک مرکزی با استفاده از ابزارهای گوناگون اعم از اوراق مشارکت ارزی و ریالی و حتی منابع خود، درصدد رفع این نقیصه برآید و این موضوع، یکی از افتخارات این بانک در سال‌های اخیر بوده است.:lol:

با توجه به اینکه لبه تیز پیکان تحریم‌های جدید متوجه مراودات بانکی و بانک مرکزی است، باید تاکید کرد بانک مرکزی در سال‌های اخیر تلاش کرده بخش عمده‌ای از دارایی‌های خارجی خود را به داخل اقتصاد انتقال دهد و یا صرف سرمایه‌گذاری‌های مولد و ارزشمند کند.:D علاوه برآن، کارشناسان خبره این بانک به اقتضای تشدید مشکلات دسترسی به منابع مالی و کانال‌های بین‌المللی انتقال وجوه، تلاش کرده‌اند مسیرهای جدیدی برای انجام امور اقتصاد کشور تعبیه کنند که در صورت لزوم، می‌تواند گره‌گشا باشد.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من اصلاً متوجه نميشم چه شباهتي بين ما و آمريكا وجود داره؟! كه مارو همش با اروپا و آمريكا مقايسه مي‌كنن، ما حتي اختيار لباس تنمونم نداريم

همين كشورهايي اطراف خودمونو يه نگاه بندازيد كه به قول شما مسلمان هم هستند ببنيد چقدر پيشرفت كردند

كارمون به جايي رسيده كه پارچه از افغانستان وارد مي‌كنيم اونم چه پارچه‌هايي!!! چقدر اين چند ساله بدبخت شديم

اگه بنا به مقايسه‌ باشه چرا خيلي از همون كشورهاي اروپايي رو نام نمي‌بريد كه از همون موقع كه كودك به‌دنيا مياد و درس مي‌خونه دولت بهش حقوق ميده تا فارغ‌التحصيل بشه

چرا از سيستم رايگان خدمات درماني در خيلي از كشورهاي پيشرفته ياد نمي‌كنيد

هزاران هزار مثال ديگه كه اينجا جاش نيست

اگه منو و شما بنا باشه مثل يك آمريكايي بخوريمو و بپوشيم با اين حقوقا خرج يك هفته‌مونم نيست حالا ديگه اجاره خونه و ... بماند

گذشته از همه‌ي اينها اونس افزايش پيدا كرده ولي سكه قيمتش تكون نخورده چرا؟!

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
من اصلاً متوجه نميشم چه شباهتي بين ما و آمريكا وجود داره؟! كه مارو همش با اروپا و آمريكا مقايسه مي‌كنن، ما حتي اختيار لباس تنمونم نداريم

همين كشورهايي اطراف خودمونو يه نگاه بندازيد كه به قول شما مسلمان هم هستند ببنيد چقدر پيشرفت كردند

كارمون به جايي رسيده كه پارچه از افغانستان وارد مي‌كنيم اونم چه پارچه‌هايي!!! چقدر اين چند ساله بدبخت شديم

اگه بنا به مقايسه‌ باشه چرا خيلي از همون كشورهاي اروپايي رو نام نمي‌بريد كه از همون موقع كه كودك به‌دنيا مياد و درس مي‌خونه دولت بهش حقوق ميده تا فارغ‌التحصيل بشه

چرا از سيستم رايگان خدمات درماني در خيلي از كشورهاي پيشرفته ياد نمي‌كنيد

هزاران هزار مثال ديگه كه اينجا جاش نيست

اگه منو و شما بنا باشه مثل يك آمريكايي بخوريمو و بپوشيم با اين حقوقا خرج يك هفته‌مونم نيست حالا ديگه اجاره خونه و ... بماند

گذشته از همه‌ي اينها اونس افزايش پيدا كرده ولي سكه قيمتش تكون نخورده چرا؟!

خوب داداش ،
توي ايران كه خودتم گفتي زياد كارها و برنامه ها رو منوال نيست .
قيمت سكه هم انگار نه انگار كه طلا توشه ! ( بيشتر از اينكه با قيمت انس جهاني بالا پايين بشه
مياد و با قيمت دلار بالا ميره ! و يا دو تا حرف مفت و خبر سياسي ) .

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
اگرچه از نظر فاندامنتالی نزول طلا بعید است ولی اگر تحلیل دوستان حرفه ای تکنیکال برای طلا درست باشد احتمال نزول فیوچر هم وجود دارد ولی فشار خرید در آتی زیاد است و همچنین بازار به اشباع فروش رسیده است بازار نقدی هم در مقابل نزول بیشتر ازین مقاومت خواهد کرد و بسیار بعید است که نقدی کاهش یابد

شاید خروج از از بازار و نظاره کردن به همراه نوشیدن چای بهترین استراتژی باشد

فتحی
منبعمشاوره و تحلیل معاملات آتی سکه طلا و ارز

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
قیمتهای تسویه معاملات آتی سکه 7 فروردین1391
فروردین 7749556 اردیبهشت 7985889 خرداد 8292313 تیر 8654632

بالا