• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد سكه هاي پيش فروش
بارها گفتم مطئمن باشيد دولت به دنبال اينه كه سكه ها رو نده و تبديل كنه به اشكال ديگه پرداخت سود تا تحويل سكه طلا به دلايل ذيل
1-خيلي واضحه. سوال ميكنم از شما آيا دولت دچار كمبود ارزي نيست ؟(تازه ميگيم احمدي نژاد غلو كرد گفت ذخيره ارزي صفر)
2- آياسيستم تبادلات مالي ايران قطع نشده (سويفت) يا حداقل سخت تر نشده؟
3-آيا اكثر بانكهاي ما تحريم بين الملي نيستن و در اكثر كشور هاي دنيا تحريم نشدن؟
4-اصلا تمامي موارد بالا دروغ و بهتان آيا ساده ترين اصل اقتصادي نمي گويد در صورت افزايش تقاضا (دلار) بايد عرضه را به همان نسبت افزايش داد كو پس عرضه دلار. حتي دلار1226 توماني را هم دولت به وارد كنندگان ومسافران بد بخت نداد و ناچارن صرافها رو پيش انداخت
نتيجه گيري : كمبو ارز كاملا مشهوده و اين ارز گرانبها بايد براي اقلام حياتي مانند خوراك مردم در نظر گرفته بشه
خوب حالاكه ارز كمه و يا تبادلش سخت چه چيزي ميتونه قدرت مبادلاتي همچون ارز داشته باشه خوب معلومه ديگه طلا
حالا شما بگيد اين فلزي كه حالا به اين ارزشمنديه و يه جورايي ممكنه قدرت سياسي مملكت رو حفظ كنه ميان بدن دست مردم و بجاش ريالي رو بگيرن كه هر روز رو به تنزله. فقط خواهشا چند دقيق تامل و دقت كنيد
منبع :بارسا مسي ازتحلیل قیمت طلا نقره نفت یک تریدر

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سكه هاي پيش فروش
بارها گفتم مطئمن باشيد دولت به دنبال اينه كه سكه ها رو نده و تبديل كنه به اشكال ديگه پرداخت سود تا تحويل سكه طلا به دلايل ذيل1-خيلي واضحه. سوال ميكنم از شما آيا دولت دچار كمبود ارزي نيست ؟(تازه ميگيم احمدي نژاد غلو كرد گفت ذخيره ارزي صفر)
4-اصلا تمامي موارد بالا دروغ و بهتان آيا ساده ترين اصل اقتصادي نمي گويد در صورت افزايش تقاضا (دلار) بايد عرضه را به همان نسبت افزايش داد كو پس عرضه دلار. حتي دلار1226 توماني را هم دولت به وارد كنندگان ومسافران بد بخت نداد و ناچارن صرافها رو پيش انداخت
نتيجه گيري : كمبو ارز كاملا مشهوده و اين ارز گرانبها بايد براي اقلام حياتي مانند خوراك مردم در نظر گرفته بشه
خوب حالاكه ارز كمه و يا تبادلش سخت چه چيزي ميتونه قدرت مبادلاتي همچون ارز داشته باشه خوب معلومه ديگه طلا
حالا شما بگيد اين فلزي كه حالا به اين ارزشمنديه و يه جورايي ممكنه قدرت سياسي مملكت رو حفظ كنه ميان بدن دست مردم و بجاش ريالي رو بگيرن كه هر روز رو به تنزله. فقط خواهشا چند دقيق تامل و دقت كنيد
احسنت بسیار عالی

متأسّفانه چند دقيقه تأمّل و دقّت کردن برای برخی از ما بسیار مشکل شده .

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
در مورد سكه هاي پيش فروش
بارها گفتم مطئمن باشيد دولت به دنبال اينه كه سكه ها رو نده و تبديل كنه به اشكال ديگه پرداخت سود تا تحويل سكه طلا به دلايل ذيل
1-خيلي واضحه. سوال ميكنم از شما آيا دولت دچار كمبود ارزي نيست ؟(تازه ميگيم احمدي نژاد غلو كرد گفت ذخيره ارزي صفر)

این حرف ها درست ولی ار یک سو هم به هر حال با این حرکت هم نقدینگی رو از بازار داخلی جمع می کنه و اگه سکه ها هم ندن براشون کلی مشکل داخلی با مردم پیش میاد

به نظر شما کدوم رو انتخاب می کنه ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
امریکا گوشت گوساله 3 تا 6 دلار هست و درامد ماهیاغنه حد اقل 1500 تا 3000 دلار

که اقساط و اجاره منزل و ماشین حدود 70%رو صرف میکنه

یعنی چیزی حدود 500 دلار خرج خورد و خوراک و مایحتاج دیگه زندگی میشه کرد

تقریبا امکان پس انداز ندارن و همیشه بدهکار هستن و زندگیشون برنامه درستی داره

که اخراج و یا مشکلات اقتصادی کشوری فقط میتونه زندگیشون رو به هم بزنه

قربانت / حجت

خودت خندت نمی گیره این پست رو می زدی؟
شما می گی ۱۵۰۰ دلار ۷۰٪ ش قسط خونه و ماشین میره.
این ۸۵۰ دلار رو تو ایران قسط ماشین بده ببینم اون خونه و اون ماشین رو می تونی بگیری!؟ بعد این قسط رو میدن سرمایه براشون نمیشه که شما می گی همش بدهکارند؟

برنامه های بازنشستگی و آیندشون 401K و غیره رو چرا نمی گید؟ tax returns رو چرا نمی گید؟ درآمد هایی که دولت آلاسکا (منابع نفتی داره) که به مردم مستقیم به حسابشون میریزه رو چرا نمی گید؟ کمکهای دولت رو چرا نمی گید؟‌ کسی که تا ۳۳۰۰ دلار درآمد داشته باشه (زیر خط فقر) بیمه اش می کنند و بهش مواد غذایی میدن تا خودش و بچه هاش از لحاظ مواد غذایی کمبود نداشته باشه و جامعه ای سالم داشته باشند. حالا من از پولی که دولت میده به عنوان حق بیکاری چیزی نگفتم این برای کسایی هست که کار دارند!

من یک مقاله می خوندم که آمریکایی ها به ازای هر ۱ دلار درآمد ۱.۳۶ دلار بدهکار بودند تا ۲۰۰۶ ولی الان این شده ۱.۱۶. یعنی اعتبار دارند این که حرف منطقی ای هست نیست؟

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این حرف ها درست ولی ار یک سو هم به هر حال با این حرکت هم نقدینگی رو از بازار داخلی جمع می کنه و اگه سکه ها هم ندن براشون کلی مشکل داخلی با مردم پیش میاد

به نظر شما کدوم رو انتخاب می کنه ؟
مثلاً چه مشکلی ؟

فکر نمی کردم حافظۀ تاریخی ما از دو سه سال هم کمتر باشد !

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
مثلاً چه مشکلی ؟

فکر نمی کردم حافظۀ تاریخی ما از دو سه سال هم کمتر باشد !
اون رو که یادمه ولی موضوع خیلی شفاف تر و انگیزه مادی خیلی قوی تره ٬ نیست ؟

خودم نظری ندارم فقط هر دو تا مسئله رو گفتم ببینم نظر دوستان چیه؟

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودت خندت نمی گیره این پست رو می زدی؟
شما می گی ۱۵۰۰ دلار ۷۰٪ ش قسط خونه و ماشین میره.
این ۸۵۰ دلار رو تو ایران قسط ماشین بده ببینم اون خونه و اون ماشین رو می تونی بگیری!؟ بعد این قسط رو میدن سرمایه براشون نمیشه که شما می گی همش بدهکارند؟

برنامه های بازنشستگی و آیندشون 401K و غیره رو چرا نمی گید؟ tax returns رو چرا نمی گید؟ درآمد هایی که دولت آلاسکا (منابع نفتی داره) که به مردم مستقیم به حسابشون میریزه رو چرا نمی گید؟ کمکهای دولت رو چرا نمی گید؟‌ کسی که تا ۳۳۰۰ دلار درآمد داشته باشه (زیر خط فقر) بیمه اش می کنند و بهش مواد غذایی میدن تا خودش و بچه هاش از لحاظ مواد غذایی کمبود نداشته باشه و جامعه ای سالم داشته باشند. حالا من از پولی که دولت میده به عنوان حق بیکاری چیزی نگفتم این برای کسایی هست که کار دارند!

من یک مقاله می خوندم که آمریکایی ها به ازای هر ۱ دلار درآمد ۱.۳۶ دلار بدهکار بودند تا ۲۰۰۶ ولی الان این شده ۱.۱۶. یعنی اعتبار دارند این که حرف منطقی ای هست نیست؟
ضمن تأیید فرمایشات شما ، شاید مقایسۀ یک شهروند ایرانی با یک آمریکایی خیلی ملموس نباشد .

کافی است دوستان سری به کشور دوست و برادر ترکیه بزنند و کمی با زندگی آن ها آشنا تر گردند تا ببینند در چه جهنّمی ساکن اند.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون رو که یادمه ولی موضوع خیلی شفاف تر و انگیزه مادی خیلی قوی تره ٬ نیست ؟خودم نظری ندارم فقط هر دو تا مسئله رو گفتم ببینم نظر دوستان چیه؟
این ها فکر همه چیز را کرده اند و شرایط کشور را جنگی اعلام کرده اند ( رئیس اتاق بازرگانی تهران : در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم ) و هر کسی که بخواهد به زعم آن ها در اقتصاد اسلامی اخلال کند به اعدام محکوم می کنند ( به گفتۀ ملّا صادق لاریجانی ) .

در همین انجمن مجازی که حتّی یک در صد مردم هم آن را نمی بینند چنان دست به اخطار و تذکّر و توهین و ارعاب و تحدید زده اند که بیا و ببین ! به نظر شما در دنیای غیر مجازی چه کار می کنند ؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
اون رو که یادمه ولی موضوع خیلی شفاف تر و انگیزه مادی خیلی قوی تره ٬ نیست ؟

خودم نظری ندارم فقط هر دو تا مسئله رو گفتم ببینم نظر دوستان چیه؟

انگیزه جانی اینجا پررنگ تره!
ضمنا اگر بخوان سکه ها رو ندن از یه هفته قبل چنان پروپاگاندایی تو رسانه راه میندازن که ملت خودشون اصل مبلغ رو هم در راستای تولید ملی! اهدا بکنن!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
انگیزه جانی اینجا پررنگ تره!
ضمنا اگر بخوان سکه ها رو ندن از یه هفته قبل چنان پروپاگاندایی تو رسانه راه میندازن که ملت خودشون اصل مبلغ رو هم در راستای تولید ملی! اهدا بکنن!!

پرورپوگاندا رو هستم ... جدا سوریه سر همین مساله فکر کنم کم آورد!

خیلی مهمه ... خیلی!

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
منم موافقم....

پروپاگاندا (Propaganda)

پروپاگاندا در لغت به معنای تبلیغات است و در معنای اصطلاحی عبارت است از: كوشش برای ترویج نظرات خاص سیاسی از طریق بیان واقعیات با گزارش‌های غیر واقعی به قصد تأثیرگذاشتن بر ذهن مخاطب و ترغیب به رفتار خاص. این عمل بوسیله دولت‌ها و احزاب و گروه‌ها صورت می‌گیرد و هدف اصلی آن جهت‌دهی افكار عمومی و القاء اندیشه‌ها و افكار خاص و مقبولیت بخشی عملكردها در نزد توده‌های مردم و افكار جهانیان است.
پروپاگاندا در اشكال گوناگون، همواره در جوامع بشری وجود داشته است. این واژه در كلیسای كاتولیك كه مسئولیت تبلیغ دین را داشت، ریشه دارد. در این زمان پروپاگاندا به معنای ترویج اعتقاد به نیروهای فوق طبیعت به كار رفته است.
در نیمه اول قرن بیستم نازی‌ها و فاشیست‌ها از این واژه در تبیین كنترل اجتماعی و مشروعیت سازی حكومت بهره بردند. در دوران جنگ جهانی دوّم نیز، دولت‌های درگیر جنگ با بكارگیری ابزارهای مختلف تبلیغی در جهت نیل به اهداف سیاسی خود همچون تقویت روحیه مردم و بسیج نیروها و تضعیف روحیه دشمن تلاش كرده‌اند. از همین دوران بود كه پروپاگاندا به معنای تبلیغات سیاسی رواج یافت. در دوران جنگ سرد نیز، دو بلوك شرق و غرب به طور بسیار گسترده‌ و پیشرفته از تبلیغات در جهت گسترش حوزه نفوذ خود علیه جبهه مقابل استفاده كرده‌اند.
پروپاگاندا در جهان كنونی و در عصری كه عصر انفجار اطلاعات خوانده می‌شود در سیاست جایگاه ویژه‌ای دارد. گسترش وسایل ارتباط جمعی و رسانه‌های گوناگون، تبلیغات سیاسی را پیچیده و روز افزون كرده است. از همین رو همۀ دولت‌ها و گروه‌ها و احزاب سیاسی در تلاش هستند با بكارگیری همۀ ابزارهای تبلیغی همچون: مطبوعات، فرستنده‌های قوی، ماهواره، سایت‌های اینترنت، سخنرانی‌ها، سینما و .... ایده‌ها و اندیشه‌های خویش را به مخاطبین انتقال دهند و در دستیابی به قدرت بیشتر بوسیله جلب رضایت مردم تمام همت خود را به كار بسته‌اند.
امروزه پروپاگاندا بخش پایداری از كوشش هر دولت و حزب سیاسی را تشكیل می‌دهد، دولت‌ها با تأسیس ارگان‌هایی با نام‌های گوناگون مانند: وزارت تبلیغات، اداره نشر و توسعه ارزش‌ها و اندیشه‌ها، سازمان انتشارات و تبلیغات و غیره فعالیت‌ها و تلاش‌های تبلیغی خود را در جهت‌‌دهی افكار عمومی و مشروعیت بخشی اعمال دولت نهادینه كرده‌اند.
تبلیغات سیاسی به دو دسته تقسیم می‌شود:
الف) تبلیغ سفید: در این شیوه با استفاده از رسانه‌های جمعی، سیاست‌ها و عملكردهای دولت و یا حزب خاصی تشریح و تبیین می‌گردد و نگرش مثبت نسبت به آن القاء می‌گردد.
ب) تبلیغ سیاه: در این شیوه دولت و یا گروهی كه وسایل ارتباط جمعی را در اختیار دارند در تلاشند رقیب خویش را در عرصه سیاسی تضعیف كرده و ناكارآمد جلوه دهند و نسبت به آن نگرش منفی ایجاد نمایند؛ به این شیوه از پروپاگاندا «جنگ روانی» و یا «جنگ تبلیغاتی» نیز اطلاق می‌گردد.
جنگ تبلیغاتی امروزه بیش از گذشته با پیشرفت رسانه‌های جمعی و ارتباطی در عرصه رقابت‌های سیاسی نمودار شده است. در دوران جنگ سرد میان دو ابرقدرت شرق و غرب، جنگ تبلیغاتی بیش از گذشته نمایان شد و در عرصه داخلی کشورها همیشه گروه های چپ و راست از این شیوه تبلیغی علیه هم استفاده کرده اند.
از جمله مفاهیمی که ارتباط نزدیکی با مفهوم تبلیغات دارد، ارشادگری است. ارشاد و ارشادگری به ***** و هدایت در زمینه‌های اخلاقی و دینی گفته می‌شود. هدف از ارشاد راهنمایی و جهت دهی انسان به راه راست و زدودن خرافات و آموزه‌های غیر واقعی از اعتقادات است. ارشاد ضد اضلال است. پروپاگاندا برخلاف ارشاد، تلاش در جهت تغییر نظرات و عقاید مخاطبان و واقعی جلوه دادن امور غیر واقعی در جهت منافع دولت‌ها و گروه‌های خاص است.

منبع: پروپاگاندا (Propaganda)

پرورپوگاندا رو هستم ... جدا سوریه سر همین مساله فکر کنم کم آورد!

خیلی مهمه ... خیلی!

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به رشد قیمت طلا در روز گذشته می توان دو سناریو برای آن متصور بود.
اولین سناریو می تواند این باشد که رشد قیمت طلا از جنس روند صعودیست که در آنصورت این رشد با شکستن 1790 دلار می تواند تا بالای 1890 دلار هم ادامه داشته باشد که تقریبا منطقه مقاومتی طلا در چند ماه اخیر بوده است. این سناریو حالت خوشبینانه برای طلا می باشد.
در سناریوی دیگر می توان انتظار داشت تا رشد قیمت طلا موقت باشد که در آنصورت حرکت رو به بالای آن از جنس استراحت است و تا 1725 دلار هم ادامه می یابد. هر چه قیمت طلا بالاتر از این سطح برود طبیعتا سناریوی اول از احتمال بالاتری برخوردار خواهد شد. احتمال اینکه روند منفی در طلا شکل بگیرد با توجه به موجهای قبلی بسیار ضعیف است و لذا فعلا سناریوی رشد را پی می گیریم.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
در بمب ارزي گول خورديم
در دلار 1226 توماني گول خورديم
خريد سكه هر چي دلتون بخواد از سوپر ماركت محل گول خورديم
ارز مسافرتي هم كه خوب گرفتيم از صراافهاي گرامي
اوراق 20% بعد يكسال سپرده (قبل يك سال 18%) بيشتر نيست كه گول خورديم
ارزوني وعده داده شده بعد از فروردين 90 شد تورم 40 در صدي باور كرديم و گول خورديم
بنزين مي شه 1000 تومان دروغه وگول خورديم
تورم آينده 40 % حداقل هست دروغ گفتن و گول خورديم
هر كي بگه سكه نمي دن دروغ مي گه ها گولش نخورين مانند دفعات بالا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا دنیا دست این برنانکه است هر هفته بگه حالم خوبه اونس 100 تا میاد پایین هفته بعد فقط کافیه بیاد بگه نه بابا اونقدر ها هم حالم خوب نیست اونس بلافاصله 100 تا میره بالا.کلا فعلا تنها عاملی که تاثیر داده ایشونه و تمامی پیش بینی های کارشناس های جهانی بر عکسش اتفاق می افته.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
به نقل از رویترز تحریم های بیشتری در راه است:

US Senate to soon move on new Iran sanctions-Reid | Reuters

The sanctions would focus on foreign banks that handle transactions for Iran's national oil and tanker companies, and include a host of measures aimed to close loopholes in existing sanctions.
تحریم ها شامل تمام بانک هایی می شن که فعالیت مالی با ایران دارند و حفره های تحریم های فعلی رو می بندد!

یک مقایسه ساده بین تورم ۶٪ ای اون دوره با الان کنید لطفا! فکر می کنید تاثیر نداره!؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فعلا دنیا دست این برنانکه است هر هفته بگه حالم خوبه اونس 100 تا میاد پایین هفته بعد فقط کافیه بیاد بگه نه بابا اونقدر ها هم حالم خوب نیست اونس بلافاصله 100 تا میره بالا.کلا فعلا تنها عاملی که تاثیر داده ایشونه و تمامی پیش بینی های کارشناس های جهانی بر عکسش اتفاق می افته.

من یک مقاله می خوندم در مورد این شخص و همپاهاش.

کل سیاست مالی دنیا رو فارق التحصیل های دانشگاه MIT آمریکا دارند می چرخونند.

در مقاله می گفت من الان لینکش رو ندارم که برنانکه پروفسوری در دانشگاه MIT بود و دانشجوهاش رئیس بانک مرکزی اسرائیل و انگلستان شدند و حتی رئیس بانک مرکزی هند هم فارق التحصیل این دانشگاه است.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
سه هفته ديگه تكليف همه مشخص ميشه، بعد ميشه روش تفسير كرد :)

شما يك خورده رقم تورم خوش‌بينانه 40% گفتيد پفك 400 تومني شده 800 تومن اين تورم 40%؟! شايد من رياضيم خوب نيست

به جاي نگه‌داشتن ريال، پفك خريده بوديد انبار مي‌كرديد الان سرمايتون 2 برابر شده بود :D

در بمب ارزي گول خورديم
در دلار 1226 توماني گول خورديم
خريد سكه هر چي دلتون بخواد از سوپر ماركت محل گول خورديم
ارز مسافرتي هم كه خوب گرفتيم از صراافهاي گرامي
اوراق 20% بعد يكسال سپرده (قبل يك سال 18%) بيشتر نيست كه گول خورديم
ارزوني وعده داده شده بعد از فروردين 90 شد تورم 40 در صدي باور كرديم و گول خورديم
بنزين مي شه 1000 تومان دروغه وگول خورديم
تورم آينده 40 % حداقل هست دروغ گفتن و گول خورديم
هر كي بگه سكه نمي دن دروغ مي گه ها گولش نخورين مانند دفعات بالا

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اين برنانكه امروز عاقبت چي گفت؟ امروز بنا بود ساعت 17 به وقت ايران سخنراني داشته باشه، اونس كه داره مياد پايين

در ضمن كسي از تصميمات دقيق امروز سناي آمريكا مبني بر عدم اعمال تحريم‌هاي بيشتر عليه ايران اگه مطلبي داره بذاره ممنون ميشم

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
اونس:

شب گذشته نتوانست از مقاومت جدی 1694 عبور کند. احتمالا پس از کمی توقف، مجددا برای فتح 1700 آماده خواهد شد. ساپورت های فعلی1680 و 1674 هستند. در سشن لندن ممکن است شاهد افت اونس تا 1674 و سپس حرکت مجدد به سمت 1690 باشیم. صندوق اسپایدر شب گذشته 2 تن طلا فروخته. ظاهرا با این حرکات متناقض و متضاد، حدس زدن روند بازار از داده های این صندوق و توجه به تحرکات آن با ریسک بالایی همراه است. امروز حدود 72 درصد تریدرهای خرده پا اعتقاد به خرید دارند و این میتواند بدان معنی باشد که طلا پتانسل نزول دارد اما بنظر من این نزول اونس را یه زیر 1670 نخواهد برد.

بالا