• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام رفقا.
یه دوربین تو حدودای 800 تومان میخوام تهیه کنم.چی بگیرم بهتره؟نظرتون درباره ی جی12 چیه؟
یا اس ایکس 40.کلا گیجم یک کم.
دوربین جی9 هم دستم هست.ولی کیفیتش راضیم نمیکنه.اصلا با این پول میشه همچین دوربینی که مد نظر من هست تهیه کرد؟
ممنون

سلام رضا جان.اگر میخواید به صورت حرفه ای کار کنید بهتره سراغ sx40 نرید.چون تنها مزیتش زوم خیلی بالای اونه.
g12 خیلی دوربین خوبیه.به نسبت g9 کیفیتش بهتر شده و میتونم بگم تو هم رده های خودش از نظر قیمت بهترین هست
منتها اگر بخواید عکس های خوبی بگیرید هیچ وقت به مود اتومات دوربین دل نبندید.چه بسا با همون g9 و مود دستی بتونید عکس های زیبایی بگیرید.
من خودم این رو به شخصه تو چند تا دوربین مختلف تست کردم.البته کامپکت ها.اگر کمی میتونید هزینه رو بالاتر ببرید و عجله ندارید فکر میکنم اگر g1 وارد بازار بشه از هر دوی این ها خیلی بهتره.
راستی Olympus-XZ-1 هم هست که من به شخصه برای کم بودن عمق میدان بهتون توصیه نمیکنم.البته مزیت هایی هم داره که فکر نمیکنم به کار شما بیاد
در مورد برند های دیگه تو این رنج اطلاعی ندارم.بچه هایی که اطلاعات بیشتری دارند حتما" شما رو راهنمایی میکنند
موفق باشی.
روز خوش

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام رضا جان.اگر میخواید به صورت حرفه ای کار کنید بهتره سراغ sx40 نرید.چون تنها مزیتش زوم خیلی بالای اونه.
g12 خیلی دوربین خوبیه.به نسبت g9 کیفیتش بهتر شده و میتونم بگم تو هم رده های خودش از نظر قیمت بهترین هست
منتها اگر بخواید عکس های خوبی بگیرید هیچ وقت به مود اتومات دوربین دل نبندید.چه بسا با همون g9 و مود دستی بتونید عکس های زیبایی بگیرید.
من خودم این رو به شخصه تو چند تا دوربین مختلف تست کردم.البته کامپکت ها.اگر کمی میتونید هزینه رو بالاتر ببرید و عجله ندارید فکر میکنم اگر g1 وارد بازار بشه از هر دوی این ها خیلی بهتره.
راستی Olympus-XZ-1 هم هست که من به شخصه برای کم بودن عمق میدان بهتون توصیه نمیکنم.البته مزیت هایی هم داره که فکر نمیکنم به کار شما بیاد
در مورد برند های دیگه تو این رنج اطلاعی ندارم.بچه هایی که اطلاعات بیشتری دارند حتما" شما رو راهنمایی میکنند
موفق باشی.
روز خوش

مرسی از راهنماییهات داداشی.
من نمیخوام حرفه ای عکاسی کنم.بیشتر برای استفاده ی خونگی خودم و خانواده میخوام.
راستی یه دوربین 450d گذاشتن تو بازارچه. 6 7 هزار تا شات حورده.قیمت هم زده 600.ارزش داره؟یه سوال دیگه هم داشتم panasonic fz100.این رو هم خیلی تعریف میکنند؟ولی من تا حالا اصلا با دوربین های پاناسونیک کار نکردم :(

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مرسی از راهنماییهات داداشی.
من نمیخوام حرفه ای عکاسی کنم.بیشتر برای استفاده ی خونگی خودم و خانواده میخوام.
راستی یه دوربین 450d گذاشتن تو بازارچه. 6 7 هزار تا شات حورده.قیمت هم زده 600.ارزش داره؟یه سوال دیگه هم داشتم panasonic fz100.این رو هم خیلی تعریف میکنند؟ولی من تا حالا اصلا با دوربین های پاناسونیک کار نکردم :(

رضا جان من این جا این دو تا دوربین رو ساید بای ساید کردم:

Side by Side Comparison: Digital Photography Review

راستش به نظر من که همین g12 بهتره.البته رنج تنظیمات fz100 بیشتره.به جاش اندازه سنسورش کوچیکتره.همین طور سنسورش cmos هست که باز هم یک مزیته در مقابل g12
من هم تجربه ای با پاناسونیک ها نداشتم.بذارید حامد یا بقیه ی بچه ها هم نظرشون رو بگند.این طوری بهتره
در مورد اون دوربین دست دوم من نظرم مثبت نیست.به خاطر شات زیاد و قدیمی بودن.مخصوصا" این که شما نمیخوای حرفه ای کار کنی.اگر میخواستی حرفه ای عکاسی کنی به نظرم همون بهتر بود ولی الان فرق میکنه.
موفق باشی

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
رضا جان من این جا این دو تا دوربین رو ساید بای ساید کردم:

Side by Side Comparison: Digital Photography Review

راستش به نظر من که همین g12 بهتره.البته رنج تنظیمات fz100 بیشتره.به جاش اندازه سنسورش کوچیکتره.همین طور سنسورش cmos هست که باز هم یک مزیته در مقابل g12
من هم تجربه ای با پاناسونیک ها نداشتم.بذارید حامد یا بقیه ی بچه ها هم نظرشون رو بگند.این طوری بهتره
در مورد اون دوربین دست دوم من نظرم مثبت نیست.به خاطر شات زیاد و قدیمی بودن.مخصوصا" این که شما نمیخوای حرفه ای کار کنی.اگر میخواستی حرفه ای عکاسی کنی به نظرم همون بهتر بود ولی الان فرق میکنه.
موفق باشی
مرسی داداش.بله منتظر نظر بقیه هم میمونم.
راستی چه جالب.قیمت جی 12 تو حدود 140 50 تومن تو ایران بالاتر از این دوربین پاناسونیک هست.ولی قیمت جهانیش طبق لینکی که شما دادید پایین تره

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
FZ100 به خاطر نویز بالا و کیفیت پایین عکسش اصلا دوربین موفقی برای پاناسونیک نبوده حتی مدل پایینترش که FZ40 باشه خیای وضعیتش بهتره . G12 قابل مقایسه با این دوربین نیست و اگرم میخواین تو پاناسونیک دوربینی رو باهاش مقایسه کنین باید با LX5 مقایسش کنین که با توجه به دیافراگم بازش F 2 میشه با شرایط یکسان با سرعت دوبرابر یا ایزو یه استپ پایینتر نسبت به مثلا G12 که F2.8 هست عکاسی کرد .

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
FZ100 به خاطر نویز بالا و کیفیت پایین عکسش اصلا دوربین موفقی برای پاناسونیک نبوده حتی مدل پایینترش که FZ40 باشه خیای وضعیتش بهتره . G12 قابل مقایسه با این دوربین نیست و اگرم میخواین تو پاناسونیک دوربینی رو باهاش مقایسه کنین باید با LX5 مقایسش کنین که با توجه به دیافراگم بازش F 2 میشه با شرایط یکسان با سرعت دوبرابر یا ایزو یه استپ پایینتر نسبت به مثلا G12 که F2.8 هست عکاسی کرد .

خب در کل نظرتون چیه.
این دو مدل هم هست.
nikon d5000
canon eos500d
فقط یه سوال دیگه.این canon eos500d هنوز تو بازار هست؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من خودم 500 داشتم . اگرم باشه قیمتش نزدیک به 550 هست که کیفیت تصویرش خیلی بهتره .
d5000 هم مشخصاتش از 500 و 550 پایینتره . اگر استفادتون بیشتر عکاسیه 550 رو پیشنهاد میدم ولی اگه فیلمبرداری هم براتون مهمه 600 رو پیشنهاد میدم که زوم دیجیتال 10 برابر بدون افت کیفیت تصویر داره و همچنین نمایشگر چرخان .
الان مدلهای زیادی slr تو بازار هست باید دقیقا آیتمهایی که براتون مهمه لیست کنید که راحت تر تصمیم بگیرید .

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
من خودم 500 داشتم . اگرم باشه قیمتش نزدیک به 550 هست که کیفیت تصویرش خیلی بهتره .
d5000 هم مشخصاتش از 500 و 550 پایینتره . اگر استفادتون بیشتر عکاسیه 550 رو پیشنهاد میدم ولی اگه فیلمبرداری هم براتون مهمه 600 رو پیشنهاد میدم که زوم دیجیتال 10 برابر بدون افت کیفیت تصویر داره و همچنین نمایشگر چرخان .
الان مدلهای زیادی slr تو بازار هست باید دقیقا آیتمهایی که براتون مهمه لیست کنید که راحت تر تصمیم بگیرید .

من اصلا فیلم برداری برام مهم نیست.500d الان دور و بر 800 میچرخه.و 550 دور و بر 1100.که 550 برا من یه گرونه یه مقداری

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

دادا یه چیزی میگی که....
FZ100 کیفیت عکساش پایینه؟
خدایی باهاش کار کردی؟
من آلفا 380 سونی دارم
خیلی بهتر از 380 عمل کرد...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من رویو های fz100 رو که دیدم هیچ کس تعریف نمیکرد مثل sx1 کنون . شما مگه این دوربین رو داری ؟

بین 500 و 550 نهایتا 150 تومن اختلاف ارزش داره در غیر اینصورت همون 500 خوبه .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من حدود 7-8 روز این دوربین رو داشتم
عکساش کیفیت خیلی بالایی دارن
چون تعریف نمیکمنن کیفیتش پایینه؟
من خودم تست کردم میگم عالیه
واقعا با این قیمت ارزش خرید داره
514 دلاره با این وضعیتی که پیش اومده مطمئن باشین بعد عید بالای 900 قیمتشه

Panasonic Lumix DMC-FZ100 Digital Camera Kit Including + Digital Flash + 8 GB SD Card + Card Reader + Case + Tripod + Mini HDMI CABLE!

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من اصلا فیلم برداری برام مهم نیست.500d الان دور و بر 800 میچرخه.و 550 دور و بر 1100.که 550 برا من یه گرونه یه مقداری

سلام دوست عزیز
شرمنده یه کم دیر سر زدم اینجا دوستان جواب های خوبی دادن
اما راستش من که این پست های اخیرتون رو خوندم حس کردم کلا بین چند تا دوربین گیر نکردید بین چند رده دوربین گیر کردین
مشا اول نیاز هاتون رو مشخص کنید
ببینید بین Sx40 و g12 تفاوت زیاد هست اینا تو 2 رده هستن هرکدوم خاصیت ها و مزایایی دارند fz 100 هم همینطور تو رده sx40 که رده اولترا زوم هست جا میگیره
ولی دوربین های slr داستانش کلا جداست ( خرید دوربین پایان کار نیست اول یادگیری و هزینه های بسیار بعدی خواهد بود)
تو یکی از پست هاتون نوشتید الان g9 دارید و از کیفیتش راضی نیستن ! چرا ؟ منظورم اینه که چه چیزیش ازیتتون میکنه؟ عکسها شارپ نیست ؟ رزولیشن بیشتری برای چاپ نیاز دارید ؟ زوم بیشتری نیاز دارید ؟ یا نویز عکس هاتون تو نور کم اذیتتون کرده؟ نیاز به ویرایش فایل خام دارید؟
اگه سوال های مربوط به g9 رو بدونیم خیلی بهتر میشه مدلی رو معرفی کرد که باب میل شما باشه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
من یه دوربین میخوام باکیفت باشه ( بخصوص محیط های بسته )
فیلم Full Hd بگیره
زومش عالی باشه
HDMI داشته باشه
LCD شفاف و خوبی هم داشته باشه..

قیمت هم تا 350.
اگه پیشنهادی دارید مطرح کنید ممنون میشم...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
با این قیمت چیز خیلی خوبی با زوم بالا و فول اچ دی نمیتونی بگیری . با این حدود قیمت wx10 sony و canon sx130 or 150 رو پیشنهاد میدم . البته سونی به خاطر دیافراگم بازتر احتمالا تتو شب بهتر عکس میگیره .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من یه دوربین میخوام باکیفت باشه ( بخصوص محیط های بسته )
فیلم Full Hd بگیره
زومش عالی باشه
HDMI داشته باشه
LCD شفاف و خوبی هم داشته باشه..

قیمت هم تا 350.
اگه پیشنهادی دارید مطرح کنید ممنون میشم...

سلام
نمیدونم منظورتون از اینکه زومش عالی باشه یعنی چقدر اما خب اگه دنبال 10x به بالا هستید اگه یه مقدار بودجه رو افزایش بدید دوربین (Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S دوربین خوبی هست ومشخصات مد نظر شما رو داره اما اگه زوم کمتر تز 10 هم براتون کافی باشه گزینه های بهتری میشه معرفی کرد
موفق وپیروز باشید

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام دوست عزیز
شرمنده یه کم دیر سر زدم اینجا دوستان جواب های خوبی دادن
اما راستش من که این پست های اخیرتون رو خوندم حس کردم کلا بین چند تا دوربین گیر نکردید بین چند رده دوربین گیر کردین
مشا اول نیاز هاتون رو مشخص کنید
ببینید بین Sx40 و g12 تفاوت زیاد هست اینا تو 2 رده هستن هرکدوم خاصیت ها و مزایایی دارند fz 100 هم همینطور تو رده sx40 که رده اولترا زوم هست جا میگیره
ولی دوربین های slr داستانش کلا جداست ( خرید دوربین پایان کار نیست اول یادگیری و هزینه های بسیار بعدی خواهد بود)
تو یکی از پست هاتون نوشتید الان g9 دارید و از کیفیتش راضی نیستن ! چرا ؟ منظورم اینه که چه چیزیش ازیتتون میکنه؟ عکسها شارپ نیست ؟ رزولیشن بیشتری برای چاپ نیاز دارید ؟ زوم بیشتری نیاز دارید ؟ یا نویز عکس هاتون تو نور کم اذیتتون کرده؟ نیاز به ویرایش فایل خام دارید؟
اگه سوال های مربوط به g9 رو بدونیم خیلی بهتر میشه مدلی رو معرفی کرد که باب میل شما باشه

خیلی ممنون از توضیحاتتون.آره.حقیقتش مدل ها زیاد هستند.منم دقیقا نمیدونم چی میخوام
جی 9 دوربین خیلی خوبیه ها ولی چیزی که هست اینه که من احساس میکنم رنگ ها توش اونقدر زنده نیستند!!!نور اگه ایده آل نباشه عکس ها کیفیت حوبی ندارن.زومش برای من کافیه!
من کلا جی 9 رو وقتی با 500 دی مقایسه میکنم خیلی عکس های جالبی نمیگیره!بخصوص رنگا!!!حتی توی اس ایکس 30 هم رنگها خیلی زنده تر هستن.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خیلی ممنون از توضیحاتتون.آره.حقیقتش مدل ها زیاد هستند.منم دقیقا نمیدونم چی میخوام
جی 9 دوربین خیلی خوبیه ها ولی چیزی که هست اینه که من احساس میکنم رنگ ها توش اونقدر زنده نیستند!!!نور اگه ایده آل نباشه عکس ها کیفیت حوبی ندارن.زومش برای من کافیه!
من کلا جی 9 رو وقتی با 500 دی مقایسه میکنم خیلی عکس های جالبی نمیگیره!بخصوص رنگا!!!حتی توی اس ایکس 30 هم رنگها خیلی زنده تر هستن.

سلام رضا جان.شاید این مشکل مربوط به تنظیمات وایت بالانس باشه.چون نمونه عکس های G9 زیاد هم بد نیست.مشکل زنده نبودن رنگ ها بیشتر به همین نکته مربوط میشه.

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
سلام بر دوستان
دوستان حرفه ای و متبحر درباره این مدل دوربین نظر خودشون رو بگن ممنون میشم
و یا اینکه مدلهایی که می تونه مشابه این مدل باشه و یا بهتر ممنون میشم راهنمایی کنید (بدون در نظر گرفتن مبلغ)
Canon PowerShot SX40 HS
با تشکر

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سلام
نمیدونم منظورتون از اینکه زومش عالی باشه یعنی چقدر اما خب اگه دنبال 10x به بالا هستید اگه یه مقدار بودجه رو افزایش بدید دوربین (Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S دوربین خوبی هست ومشخصات مد نظر شما رو داره اما اگه زوم کمتر تز 10 هم براتون کافی باشه گزینه های بهتری میشه معرفی کرد
موفق وپیروز باشید
ok
اگه زوم رو بیخیال شم، در حد معمول باشه بقیه موارد خوب میشه با قیمت در حدود 300 تومن ؟

amirrh1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من دو تا سوال دارم تا 250 و تا 350 چه دوربین هایی توصیه می شوند ؟ برا من سبک بودن و کیفیت عکس مهمه بنظرم لومیکس بهترین دوربین ها رو داره درسته؟

بالا