• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار جالب بود .

متأسّفانه این ها فکر می کنند مردم صغیر اند و نقش ولیّ و قیّم را بازی می کنند !

ولی مردم باید آگاه باشند و از گذشته و وعده های پوشالی عبرت بگیرند و حتّی اگر باد کلاه شان را جلوی بانک اسلامی انداخت برای برداشتنش نزدیک بانک هم نروند .

این دکتر ! عبّاسی از خود فروخته هایی است که تام و جری را عامل صهیونیسم دانسته و شنیده ام که در ساخت ننگی به نام قلّاده های طلا هم از خود تئوری در کرده .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

به آمار بازدید این مطلب یه نگا بندازین بد نیس

آمار نشون میده این بابا چه مدت و چقدر تو این بازار فعاله

گمونم اگه شما این لینک رو نمیزاشتی تو همون صفر میموند :D

یعنی ممکنه سرمایه ای که توی سکه خوابیده بره توی ارز؟

اینطوری خیلی ارز رشد خواهد کرد. من فکر می کنم تا آخر فروردین و با توجه به اینکه احتمال به توافق رسیدن طرف ها پایین هست در اجلاس بعدی دلار قیمتش از سکه بیشتر رشد خواهد داشت!

اگه بشه سکه ها رو نقد کرد شاید همچین اتفاقی بیفته

مساله اینه که تا مدتی کسی خریدار سکه نیس تا قیمتش مشخص بشه

اگه خریداری هم باشه احتمالا به قیمت خیلی پایین میخره تا دچار ضرر نشه

دقیقا مث قضیه دلار که 1800 میخریدن 1900 میفروختن

همین مساله خودش عاملی برای پایین اومدن قیمت حتی تا زیره قیمت واقعی میشه

اينجا من يك سئوال داشتم از دوستاني كه توي كار جواهر هستن ممنون ميشم راهنماييم كنن، يك نفر به من گفت ما توي ايران ما كارشناس رسمي جواهر نداريم. بعد توي ايران اكثر جواهر فروشي‌هاي معروف ايران ميان الماس اتمي را به جاي الماس اصل به مردم ميندازن، بعد يك شناسنامه‌ي الكي هم براش صادر مي‌كنن. خريدار اين جواهر به فرض ميره دوبي اينو بفروشه اونجا كارشناسا ميگن هم سندش بين‌المللي نيست (تقلبيه) هم خود جواهر كه واقعاً تقلبيه بعد آدم بدبخت بابت يك جواهر بي‌ارزش مثلاً 100 ميليون پول داده اينجا هم نمي‌تونه هيچي رو ثابت كنه چون كارشناس رسمي ندارنو اينجا گواهي كارشناس دوبيي را قبول ندارند. ميتونيد بگيد اين موضوع چقدر صحت داره. ممنون

حرفه بیخود زده

میرداماد و میدون محسنی پره کارشناسه

بغل میدون جواهری خاتم یه نمونش

خودشونم وارد کننده سنگ هستند

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
تحویل سکه‌های پیش خرید شده از 29 فروردین/خریداران 5 درصد هم باید بپردازند

عباس کمره ای در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر، گفت: نخستین سری سکه های تمام بهار آزادی که سال گذشته در شعب بانک ملی پیش خرید شد از 29 فروردین به تدریج و متناسب با زمان پیش خرید، تحویل خریداران خواهد شد.

وی افزود: همانگونه که هنگام پیش خرید اعلام شد خریداران سکه هنگام تحویل ان فقط پنج درصد مالیات برارزش افزوده را پرداخت و سکه های خریداری شده را تحویل خواهند گرفت .

این مقام مسئول در بانک مرکزی با اشاره به تقاضای پیش خریداران سکه مبنی بر فراهم شدن امکان فروش حواله های دریافت سکه گفت: این موضوع در دست بررسی است تا با اعطای برگه اوراق ویژه بتوان سکه های پیش خرید شده را از این طریق فروخت اما مادامیکه این طرح به تصویب نرسیده است فقط شخصی که مبادرت به پیش خرید سکه کرده است با ارائه مدرک شناسایی معتبر به همان شعبه ای که سکه را پیش خرید کرده می تواند مراجعه و ان را دریافت کند.

کد مطلب : 150458

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از پاسختون

كارشناس كه مطمئناً داريم ولي منظور من كارشناس رسمي خاص صنف جواهر فروش‌ها، تا جايي كه من اطلاع دارم جواهر فروش‌ها صنف اختصاصي ندارند و زير پوشش صنف طلا فروش‌ها هستند

در ضمن كسي كه اين مطالب رو به من گفت خودش جواهرسازه

حرفه بیخود زده

میرداماد و میدون محسنی پره کارشناسه

بغل میدون جواهری خاتم یه نمونش

خودشونم وارد کننده سنگ هستند

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
قيمت ديروز كه بازار باز بوده توي سايت زده 779000 امامي و 785000 طرح قديم

معمولاً سايت قيمت فروشو ميزنه، توي بازار الان حداقل 10000 تفاوت قيمت خريد و فروشة احتمالاً فروش 790000 امامي و 795000 طرح قديم بوده

الان سکه تمام طرح جدید چنده ؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
تحویل اولین سری سکه‌های پیش فروش در پایان فروردین با پرداخت 5 درصد مالیات برارزش افزوده

براساس دستورالعمل بانک مرکزی قیمت مذکور هر قطعه مسکوک طلا بدون محاسبه مالیات بر ارزش افزوده بوده است وتنها از طریق همان شعبه که پیش فروش توسط آن صورت پذیرفته به فرد متقاضی تحویل می شود.
مشتریانی که اقدام به پیش خرید مسکوک طلا نموده اند، حداکثر به مدت دو ماه پس از موعد روز تحویل، فرصت دارند جهت دریافت مسکوک طلای خود به بانک ملی ایران مراجعه کنند.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب با اين خبر باز هم اعتقاد داريد سكه‌هارو نمي‌دن؟

MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

ممنون ميشم نظرتونو بدونم

این ها فکر همه چیز را کرده اند و شرایط کشور را جنگی اعلام کرده اند ( رئیس اتاق بازرگانی تهران : در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم ) و هر کسی که بخواهد به زعم آن ها در اقتصاد اسلامی اخلال کند به اعدام محکوم می کنند ( به گفتۀ ملّا صادق لاریجانی ) .

در همین انجمن مجازی که حتّی یک در صد مردم هم آن را نمی بینند چنان دست به اخطار و تذکّر و توهین و ارعاب و تحدید زده اند که بیا و ببین ! به نظر شما در دنیای غیر مجازی چه کار می کنند ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خب با اين خبر باز هم اعتقاد داريد سكه‌هارو نمي‌دن؟

MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

ممنون ميشم نظرتونو بدونم

یعنی برای سری اولی ها هر سکه در میاد 570 تومن

اما باید دید با توزیع این سکه ها خریدی اصلا به وجود میاد یا سکه ها روی دست ثبت نام کننده ها می ماند

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9

اما باید دید با توزیع این سکه ها خریدی اصلا به وجود میاد یا سکه ها روی دست ثبت نام کننده ها می ماند

پیش فرض شما اینه که اکثر ثبت نام کننده ها فروشنده خواهند بود ؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا امروز هيچ كس اينجا نيست نظر بده ؟! حوصلم سر رفت :hmm:

يه چندتا تحليل بذاريد خيلي خوشحال ميشيم

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

خیلی از کسایی که سکه پیش خرید کردن برای سرمایه گذاری طولانی مدت این کارو کردن و به نظر من سکه هایی رو که تحویل بگیرند رو همون موقع نمیفروشن .به همین خاطر سکه افت قیمت شدید نخواهد داشت.ملت برای حفظ سرمایه این کار رو کردن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
بله اكثراً براي حفظ ارزش پولشون اين كارو كردن، ولي بستگي داره اونا چه تصميمي بگيرن

به نظر من خيلي ربطي به فروش سكه توسط مردم نداره، فقط براي طبيعي جلوه دادن وضعيت از اين حربه استفاده ميشه تا يك عده بتونن سكه‌هارو مفت بخرن تا بعد سوداي كلان بكنند

مثل همون ديماه كه سكه رو به 1100 ميليون هم رسوندن و بعد گفتن عوامل سودجو اين كارو كردن طوريكه وضعيت بازار عين وضعيت جنگي شده بود.

فقط بايد بشينيم ببينيم چي ميشه

خیلی از کسایی که سکه پیش خرید کردن برای سرمایه گذاری طولانی مدت این کارو کردن و به نظر من سکه هایی رو که تحویل بگیرند رو همون موقع نمیفروشن .به همین خاطر سکه افت قیمت شدید نخواهد داشت.ملت برای حفظ سرمایه این کار رو کردن.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پیش فرض شما اینه که اکثر ثبت نام کننده ها فروشنده خواهند بود ؟

ببینید بحث سر 10 تا سکه نیست که شما بخوای بزاری زیر فرش و متکا یا اصلا گاو صندوق :D

مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی در تازه ترین گزارش اعلام کرد هموطنان در44 روز اخیر بیش از 9 میلیون و 300 هزار قطعه معادل حدود شش هزار میلیارد تومان سکه تمام بهارازادی پیش خرید کرده اند.
http://www.bina.ir/news/index.php?o...11930:9--------&catid=100:1390-02-20-15-10-28

بحث ورود حداقل 4 میلیون سکه پیش فروش دوره اول است.خیلی ها 100 تایی خریدن.200 تایی خریدن.500 تایی خریدن.1000 تایی خریدن.2000 تایی خریدن ...... n تای خریدن :D

یعنی اینهمه سکه کجا میره؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب اول بگيد اين همه طلا از كجا آوردن تا ما بگيم كجا ميره :lol:

ببینید بحث سر 10 تا سکه نیست که شما بخوای بزاری زیر فرش و متکا یا اصلا گاو صندوق :D

9 ميليون سکه از فرودين واگذار می شود

بحث ورود حداقل 4 میلیون سکه پیش فروش دوره اول است.خیلی ها 100 تایی خریدن.200 تایی خریدن.500 تایی خریدن.1000 تایی خریدن.2000 تایی خریدن ...... n تای خریدن :D

یعنی اینهمه سکه کجا میره؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خب اول بگيد اين همه طلا از كجا آوردن تا ما بگيم كجا ميره :lol:
ما فرض رو میزاریم که قراره سکه ها رو بدن....... خوب حالا شما پاسخ بده
(جواب سوالتون رو هم دارم که بعدش میدم)

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب من شنيدم خيلي از افراد با بودجه‌ي سازمان‌ها ولي به اسم شخصي پيش خريد كردن

حالا تشخيص صحت و سقمش با شما

يعني ميره همونجا كه اول بوده

ما فرض رو میزاریم که قراره سکه ها رو بدن....... خوب حالا شما پاسخ بده
(جواب سوالتون رو هم دارم که بعدش میدم)

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده، روز جمعه اعلام کرد، تولید نفت جهان به اندازه‌ای است که تحریم نفت ایران لطمه‌ای به بازار و اقتصاد جهانی وارد نکند. باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده، روز جمعه اعلام کرد، تولید نفت جهان به اندازه‌ای است که تحریم نفت ایران لطمه‌ای به بازار و اقتصاد جهانی وارد نکند. تنها ساعاتی به پایان مهلت قانون مصوب کنگره برای تحریم ایران، باراک اوباما، اعلام کرد، ایالات متحده می‌تواند بانک‌ها و دیگر موسسه‌های مالی را که از ایران نفت می‌خرند، تحریم کند بدون آنکه بازار جهانی نفت آسیب ببیند. انتظار می‌رود این اقدام باراک اوباما ضربه‌‌ دیگری به بخش نفت و انرژی ایران وارد کند، چرا که از این پس کشورهای خریدار نفت باید میان نفت ایران و تحریم‌های مجازات‌های یکجانبه آمریکا یکی را انتخاب کنند. تنها ساعاتی پیش از اظهارات باراک اوباما، وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد که این کشور ۱۰ درصد از واردات نفت از ایران را کاهش خواهد داد. اوباما با صدور بیانیه‌ای گفت: «عرضه نفت کافی است و تولیدات نفت دیگر کشورها این امکان را می‌دهد که نفت و محصولات نفتی که از ایران ... خریداری می‌شود، به طور چشمگیری کاهش یابد.» باراک اوباما تصریح کرد: «من از نزدیک وضعیت را پیگیری می‌کنم تا اطمینان حاصل شود که بازار می‌تواند به کاهش خرید نفت و محصولات نفتی از ایران ادامه دهد.» با بیانیه اوباما بهای نفت نزدیک به یک دلار در بازار نیویورک افزایش یافت. باراک اوباما، مصوبه دفاعی کنگره را که تحریم بانک مرکزی ایران هم جزئی از آن بود، در واپسین روز از سال ۲۰۱۱ امضا کرد؛ اوباما در عین حال اعلام کرد برخی از بندهای مصوبه کنگره را به خاطر منافع ملی آمریکا ممکن است به اجرا درنیاورد. اوباما در بیانیه روز جمعه خود تاکید کرده که میزان تولید جهانی و نیز «وجود ذخایر استراتژیک» نفت وی را به این نتیجه رسانده که تحریم نفتی ایران را به پیش ببرد. اوباما طبق قانون موظف بود تا جمعه ۱۱ فروردین ( ۳۰ مارس) درباره محدود کردن صادرات نفت ایران تصمیم بگیرد. طبق مصوبه کنگره اوباما هر شش ماه یک بار باید وضع عرضه و تقاضا در بازار نفت را بررسی کرده و نسبت به ادامه تحریم‌ها یا معافیت کشورها تصمیم بگیرد. این قانون به باراک اوباما اجازه می‌دهد که از تاریخ هشتم تیرماه (۲۸ ژوئن) بانک‌ها و موسسه‌های مالی‌ای را که در نقل و انتقال پول حاصل از فروش نفت ایران نقش دارند، هدف تحریم یکنجانبه آمریکا قرار دهد و ‌آنها را از **** مالی آمریکا بیرون بیندازد.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خب من شنيدم خيلي از افراد با بودجه‌ي سازمان‌ها ولي به اسم شخصي پيش خريد كردن

حالا تشخيص صحت و سقمش با شما

يعني ميره همونجا كه اول بوده

100% این حرف درسته و مقامات ارشد دولت هم تاییدش کردن
ولی تمام خریدها متعلق به اینها نبوده..... کار این نهادها باعث شده بازار بهم بریزه و عرضه کفاف تقاضا رو نده....تحریمها هم که فشار مضاعفی بر بازار آوردن با پرش ارز

در نتیجه مردم عادی هم وارد بحث خرید شدن و قسمت زیادی از خریدها مال مردم بوده.... توی همین تاپیک افرادی هستن که 1000 تا هم خریدن

حالا بحث داشتن ذخایر
رئیس بانک مرکزی بارها گفته که 500 تن ذخیره طلا داریم
500 تن ذخيره طلا داريم
تازه ایران سالهاست به دلیل شرایط خاص، هیچوقت ذخایر واقعی خودش رو اعلام نمیکنه.حتی در مورد گندم و برنج!!! و همیشه بیشتر از مقدار اعلامی ذخیره داره
مثلا رئیس اتاق بازرگانی عدد دقیق رو این ادعا کرده: طلانیوز | رییس اتاق بازرگانی تهران: ذخیره 907 تن طلا و 120 میلیارد دلار ارز در ایران | اقتصاد ایران

چند ماه گذشته در خبرها آمده بود که قسمتی از پول نفت ایران به طلا داده میشه
از طرف دیگه به دلیل کنترل تبادلات بانکی، خریدهای نظامی و تحریم شده مدتهاست که با طلا صورت میگیره.پس مقدار زیادی طلا هم به همین خاطر ذخیره شد

پس شما خیالت راحت.ایران خیلی بیش از اون چیزی که فکر کنی طلا داره.چون همیشه در شرایط خطر بوده......

حالا حتی فرض می کنیم که سالی 10 میلیون سکه بخواد بانک مرکزی بده دست مردم.هر سکه 8 گرمه و میشه 80 تن حدودا.......پس برای 5-6 سال راحت طلا داره!!!
اما نکته مهمتر اینه که داره نقدینگی مردم رو جمع میکنه
در کل مردم نقدینگی بی نهایت که ندارن.برای خرید مسکن، خودرو، زمین و .... بالاخره باید طلاها رو بفروشن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقا مهدی گل

این داستان یک کامیون پر طلا که بردن بعد پلیس ترکیه توقیفش کرد رو یادته؟ حتی مقامات ترکی هم صحتش رو تایید کردند. به نظر من بزرگان ما هم همه طلاهایی که گفتی رو خارج از کشور ذخیره کردند و به مردم رحم نمی کنند.

بالا