• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار در هایپراستار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با توجه به سنت به نظر من برو حیفه از دست بره. همونطور که دوستان هم گفتن چیزی از تو دانشگاه درنمیاد!
آخرش مدرک رو میگیری و بیکار میمونی ولی با توجه به اینکه بیمه هم داره به نظر من برو.(یعنی اگه من به جات بودم بخاطر بیمه هم که شده میرفتم)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خدمت رفتم دوست عزیز.

دوست گرامی

درس رو ول کن ، برو آموزشگاههای کامپیوتر !
هزینه هاش سنگین هست ، حداقل دوره شبکه حرفه ایی 10 تومانی هزینه داره تو 2 سال !
یا همین هزینه برنامه نویسی !
می تونی راحت با کار کردن هزینه رو در بیاری !

تو این 2 سال ، فوق دیپلم نگرفتی هیچ ، فوق لیسانس هم داشتی هیچی بارت نخواهد بود ، چون هیچی یاد نمی دن ! رشته کامپیوتر در دانشگاه !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دوست گرامی

درس رو ول کن ، برو آموزشگاههای کامپیوتر !
هزینه هاش سنگین هست ، حداقل دوره شبکه حرفه ایی 10 تومانی هزینه داره تو 2 سال !
یا همین هزینه برنامه نویسی !
می تونی راحت با کار کردن هزینه رو در بیاری !

تو این 2 سال ، فوق دیپلم نگرفتی هیچ ، فوق لیسانس هم داشتی هیچی بارت نخواهد بود ، چون هیچی یاد نمی دن ! رشته کامپیوتر در دانشگاه !

ببين اول خودت چي ميخواي ؟
سه مدل آدم داريم كه دانشگاه هستن :
1 - فقط واسه مدرك
2 - برا درس خوندن و بالابردن سطح فكرشون
3 - فقط واسه الواتي

خوب ببين تو جزو كدوم دسته هستي ، اگه از خانواده مرفهي هستي كه لنگ كار نميموني بعد دانشگاهت پس به درس خوندنت
ادامه بده .
اگه نه نياز به درآمد داري و بعد دانشگاه بايد با پارتي و خواهش تمنا جايي استخدامت كنن پس از الان به فكر شغل و درامد باش
در كنار درست .
و فكر نميكنم جزو دسته ي سوم باشي .

پس به نظر من اگه وضع ماديت خوب نيست حتما به يه كار و درآمد جنبي فكر كن و دنبالش برو .

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
بچه ها اگه مجبور بشم بین این کار و دانشگاه یکی رو انتخاب کنم چیکار کنم؟
چون شیفت های این کار طوریه که اصلا نمیشه روی درس و دانشگاه حساب کرد حتی اگه نخوام سر کلاس برم و فقط بخوام امتحان بدم بعید میدونم درسا رو پاس بشم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mziper :
چون شیفت های این کار طوریه که اصلا نمیشه روی درس و دانشگاه حساب کرد حتی اگه نخوام سر کلاس برم و فقط بخوام امتحان بدم بعید میدونم درسا رو پاس بشم.

برودرستو بخون

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
]

با محل کارت صحبت کن بگو برنامه دانشگاهت چه جوریه اگه قبول کردن که بتونی هم کار کنی هم درس تو بردی .
بعدم عزیزم دیگه 26 همچین سنت هم کم نیست دیر شروع کردی به کار بجنب دیگه .
بعدم که تو محل کارت جا بیفتیو کارو یاد بگیری دیگه برا دانشگاه راحت تر برخورد میکنن

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
]

با محل کارت صحبت کن بگو برنامه دانشگاهت چه جوریه اگه قبول کردن که بتونی هم کار کنی هم درس تو بردی .
بعدم عزیزم دیگه 26 همچین سنت هم کم نیست دیر شروع کردی به کار بجنب دیگه .
بعدم که تو محل کارت جا بیفتیو کارو یاد بگیری دیگه برا دانشگاه راحت تر برخورد میکنن
آخه هم کار خوبیه و موقعیت خوبی داره با توجه به اینکه زیرمجموعه شرکت فرانسوی و اماراتی هست و از طرفی هم واقعا دلم نمیاد درسم رو ول کنم.
نمیدونم بتونم هم کار کنم هم درس بخونم. دانشگامم علمی کاربردیه هر ترم بیشتر از 12 واحد نمیدن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ادمی که برای کسی کار میکنه کارفرما هر وقت عشقش کشید از کار بیکارت میکنه ، اونوقت هیچی نداری، ولی مدرکتو کسی ازت نمیتونه بگیره.
این کارم جدای از استرسش جایی برای پیشرفت فکر نمیکنم داشته باشه .الان بری صندوق داری ده سال دیگه هم همینه. پس تنها چیزی که به دست میاری همون ماهی فلانقدره که بهت میدن در ازای ترک تحصیل

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه هم کار خوبیه و موقعیت خوبی داره با توجه به اینکه زیرمجموعه شرکت فرانسوی و اماراتی هست و از طرفی هم واقعا دلم نمیاد درسم رو ول کنم.
نمیدونم بتونم هم کار کنم هم درس بخونم. دانشگامم علمی کاربردیه هر ترم بیشتر از 12 واحد نمیدن.

بابا 12 واحد که چیزی نیست بخون بابا .من خودم ترم آخر بودم رفتم سر کار البته افت کردم نمیگم افت نکردم ولی همرو پاس کردم ببین دیگه بستگی به خودت داره که چه جوری باشیو همت هم داشته باشی ولی من بودم حتما میرفتم درسته حالا اول کاری حقوقت خیلی بالا نیست ولی یواش یواش بالا میره
بعدم اینکه الان چند ترمت مونده؟باید بخونی خلاصه دیگه سختی بکشی
ولی اگه مجبور به انتخابی درس
بعدم حالا بگرد شاید کاره نیمه وقت پیدا کنی

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
من شخصا کار و درس رو با هم توصیه نمیکنم مخصوصا اگه ترمای اول باشی .... مطمئن باش مدرکت رو که بگیری هرجا استخدام بشی حداقل پول مدرکت رو بهت میدن، ضمن اینکه جایگاه بهتری هم خواهی داشت .
این از استخدام و این حرفا ، بحث دیگه هم پول درآوردن هست که شما برای اینکه خرج خودت ( خرج دانشجویی) رو در بیاری حتما نیاز نیست بری یه جایی استخدام بشی .... خیلی کارهای دانشجویی هست
که خودت میتونی انجام بدی مثلا از اینترنت ، تدریس خصوصی ، و خیلی کارهای دیگه به نظرم اگه نیاز مالی خیلی شدید داری و نمیخوای خانواده رو تحت فشار بزاری، رو بخش دوم (کارهایی که خودت بتونی ازش پول در بیاری)
بیشتر تمرکز کن
:)

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
بابا 12 واحد که چیزی نیست بخون بابا .من خودم ترم آخر بودم رفتم سر کار البته افت کردم نمیگم افت نکردم ولی همرو پاس کردم ببین دیگه بستگی به خودت داره که چه جوری باشیو همت هم داشته باشی ولی من بودم حتما میرفتم درسته حالا اول کاری حقوقت خیلی بالا نیست ولی یواش یواش بالا میره
بعدم اینکه الان چند ترمت مونده؟باید بخونی خلاصه دیگه سختی بکشی
ولی اگه مجبور به انتخابی درس
بعدم حالا بگرد شاید کاره نیمه وقت پیدا کنی

ترم اول هستم
و اینکه گفتم چون تا حالا سابقه بیمه نداشتم و باید زودتر برام سابقه بیمه رد بشه .
استخدام هم که دیگه حرفشو نزنید وقتی من مدرکمو بگیرم دیگه از سن استخدامم گذشته مگر کار آزاد بکنم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ترم اول هستم
و اینکه گفتم چون تا حالا سابقه بیمه نداشتم و باید زودتر برام سابقه بیمه رد بشه .
استخدام هم که دیگه حرفشو نزنید وقتی من مدرکمو بگیرم دیگه از سن استخدامم گذشته مگر کار آزاد بکنم.

کار دولتی نمیتونی مگه جاهای خصوصی کار کنی .تو قبل از دانشگاه یعنی هیچ جا کار نکردی ؟
پس چی کار میکردی :دی

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
آخه درسی که بدرد بازار کار نخوره چه فایده ای داره، این دوستمون سنش کم نیست کار تو اولویت بعد درس.
درسم بهتره بری علمی کاربردی که واحد کم برداری راحت تر پاس کنی.

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
به نظر من فرصت مناسبيه
تو اين زمونه كار به اين راحتيا پيدا نميشه
من الان دربدر كار هستم ولي هيچ جا كار خوب پيدا نكردم

بله خودمم میدونم که موقعیت خیلی خوبی هست ولی بخاطر دانشگام که ترم اول هم هستم واقعا به مشکل میخورم اگه بخوام برم وگرنه از خدامه.

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
دانشگاه مفت گرونه
یادم میوفته حالم بهم می خوره
خودم لیسانس نرم افزار گرفتم هیچی یاد نمی دن 4 سال عمر + کلی پول می ریزی سطل آشغال
تو 144 واحدی که داشتیم 9 واحدش یکم مفید بود : مهندسی نرم 1 و 2 و پایگاه داده بقیه تماما بی ربط و مزخرف
نمونش اینا: ریاضی 2 - ادبیات عمومی - آمار و احتمالات - معماری کامپیوتر - وصایای آقا - معارف - ریزپردازنده - طراحی کامپایلر و ...
هیچ فایده نداره فقط اگه لنگ مدرکی برو وگر نه اگه فکر کردی با دانشگاه کار خوب گیرت میاد باور نکن

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
دانشگاه مفت گرونه
یادم میوفته حالم بهم می خوره
خودم لیسانس نرم افزار گرفتم هیچی یاد نمی دن 4 سال عمر + کلی پول می ریزی سطل آشغال
تو 144 واحدی که داشتیم 9 واحدش یکم مفید بود : مهندسی نرم 1 و 2 و پایگاه داده بقیه تماما بی ربط و مزخرف
نمونش اینا: ریاضی 2 - ادبیات عمومی - آمار و احتمالات - معماری کامپیوتر - وصایای آقا - معارف - ریزپردازنده - طراحی کامپایلر و ...
هیچ فایده نداره فقط اگه لنگ مدرکی برو وگر نه اگه فکر کردی با دانشگاه کار خوب گیرت میاد باور نکن
دقیقا همین جمله ی آخریه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا