• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

دایی

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
مشکلی نیست ! مثل ساعت کار میکنه!!

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
یه آپدیت هم امتیازها رو بکنید خوب مبشه .

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
از امروز براي ثبت امتياز در بازارچه پيغام خطا مي دهد كه به لينك معامله مربوط است : deal tread

مثلا من سعي كردم از اين لينك استفاده كنم
"http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=110402"

ولي خطاي زير را مي دهد:
"آدرس خرید یا فروشی که وارد کرده اید صحیح نیست. دقت کنید که این آدرس باید مربوط به موضوعی باشد که خرید یا فروش از طریق آن انجام شده است. "

مشكل از كجاست؟

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
یه آپدیت هم امتیازها رو بکنید خوب مبشه .

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
لطفا فرمت آدرس تاپیک رو در بخش امتیاز دهی تغییر بدید .. فرمت سیستم انجمن باید بدین صورت باشه :
http://www.site.com/forum/showthread.php?t=1234
در حالیکه انجمن PT فرمت دیگری داره و چند ماه است که این سیستم امتیاز دهی از کار افتاده ...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آیا این امکان وجود داره که به خریدار نما ها ( کسانی که آدم رو سر کار می ذارند و خریدار نیستند ) هم منفی داد ؟

اگه این امکان باشه خیلی از اسپم ها کاهش پیدا می کنه و فقط خریدار های واقعی پست خرید می دن...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آیا این امکان وجود داره که به خریدار نما ها ( کسانی که آدم رو سر کار می ذارند و خریدار نیستند ) هم منفی داد ؟

اگه این امکان باشه خیلی از اسپم ها کاهش پیدا می کنه و فقط خریدار های واقعی پست خرید می دن...

خیر .
امتیاز فقط به معامله انجام شده داده میشه . خریدار به فروشنده و برعکس .

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
آقا اين يه دونه امتياز من چرا اضافه نميشه ؟
خيلي وقته اين طوريه

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
سلام خسته نباشید
یکی از دوستان(valimaster) تو پرشین تولز به من امتیاز منفی دادن دلیلشم حتی من نمیدونم
ایشون دارن امتیاز بازارچه منو خراب میکنن اقا خواهش میکنم یه کاری کنین سریع تر بررسی کنید تا این امتیازو مشتریای من تو بازار چه ندیدن
مرسی

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

behdad_TNT

Registered User
لایک‌ها
11
بنده تایید میکنم سوتفاهمی پیش اومد که رفع شد

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
یکی از دوستان(erroric) تو پرشین تولز به من امتیاز منفی دادن دلیلشم تو قسمت توضیحات توضیح دادم.
ایشون دارن امتیاز بازارچه منو خراب میکنن اقا خواهش میکنم یه کاری کنین سریع تر بررسی کنید تا این امتیازو مشتریای من تو بازار چه ندیدن
مرسی

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
یکی از دوستان(erroric) تو پرشین تولز به من امتیاز منفی دادن دلیلشم تو قسمت توضیحات توضیح دادم.
مرسی

من توضیحات ایشون و شما رو خوندم
طبق توضیحات، معامله ای بین شما و ایشون اتفاق نیوفتاده، درسته؟
اگه اینطور هست که ایشون به خاطر "دادن امتیاز بدون اینکه خرید و فروشی با طرف مقابل داشته باشن" دسترسیشون محدود میشه.

6600

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

خواهشا این سیستم امتیازدهی رو درستش کنید...اگر هم نمیشه کلا برش دارید که خیال همه راحت بشه.

هر url که تو این قسمت وارد میکنیم ارور میده:

Deal thread URL: (Required)
ex: http://www.site.com/forum/showthread.php?t=1234

ممنون

economist

Registered User
لایک‌ها
165
ای بابا یکی از کاربران به من همینجوری امتیاز منفی دادن.بعد من قانع کردم ایشون رو.تا الان هم ایشون انلاین نشدن.من 1روز قبل از انجام معامله با ایشون انصراف دادم.حالا مدیران نمی خوان امتیاز منفی منو پاک کنن؟ اگه اینجوریه منم برم به کاربران امتیاز منفی بدم! بدون مدرک! اینجا قانون نداره؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
ای بابا یکی از کاربران به من همینجوری امتیاز منفی دادن.بعد من قانع کردم ایشون رو.تا الان هم ایشون انلاین نشدن.من 1روز قبل از انجام معامله با ایشون انصراف دادم.حالا مدیران نمی خوان امتیاز منفی منو پاک کنن؟ اگه اینجوریه منم برم به کاربران امتیاز منفی بدم! بدون مدرک! اینجا قانون نداره؟؟

اگر امتیاز الکی هست و بی دلیل ... از دکمه ریپورت که همونجا هست استفاده کن و مدارک رو بزار که بی دلیل هست تا رسیدگی کنن
اگر واقعا الکی باشه پاک میشه

بالا