• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
امتیاز منفیتون رو حذف کردم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
با عرض سلام و خسته نباشید
راستش من یه گوشیه امسپریا مینی پرو از کاربر xftm خریدم اومدشو دیدم یسری مشکلات داشت تاپیکه شکایتمم موجوده خودشونم قبول کردن وسایل رو نفرستادن اول گفتن شارژر نوکیا جایه شارژر اصلی فرستادن بعد هم که کلا عوض شد نظرشون گفتن فرستادن همکار انجمن هم حق رو به من دادن و گفتن تنها کاری که میشه کرد اینه که با وجدان موضوع رو حل کنید که اگر نشد هم شما به ایشون امتیازه منفی بدی!ایشون که زیره بار نرفتن منم امتیازه منفی رو دادم بعد در کماله تعجب دیدم ایشون هم اومده به امتیاز منفی دادن!فکر کنم منو خیلیا بشناسن این کاره نیستم که بخاطره 30 40 تومن دروغ بگم منم که کلا بیخیالش شدم اما من این آبرو و اعتبار رو یهو بدست نیاوردم 1 سال تلاش کردم گوشیرو که گفتم فدایه سرم اما آبروم و اعتبارم واسم از همه چی مهم تره خواهش میکنم این امتیاز منفیه من رو پاک کنید چون تو این معامله در هر صورت ایشون که ضرری نکردن مبلغ مورد نظر رو گرفتن و رفتن من ضرر کردم...خیلی خیلی ممنون میشم رسیدگی کنید

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امتیاز منفی شده بچه بازی
به منم امتیاز منفی دادن الکی. اونی که داده میگه من ندادم و یوزرم جعل شده و یکی دیگه مثل یوزر من اومده امتیاز منفی داده.
برسید یه دادمون
این تاپیک هم بخونین

سایت مثل اینکه باگ داره؟
ببینید:
اول اینو ببینین نمایش مشخصات: Tanha-Mobіle - PersianTools Forums

حالا اینو ببینین نمایش مشخصات: Tanha-Mobile - PersianTools Forums

هر دوتا اسم کاربری یکیه ولی شماره عضویتشونو ببینین! یکی u229910 یکی دیگه u230828

Last edited:

economist

Registered User
لایک‌ها
165
منم امتیاز منفی گرفتم! هنوز پاک نشده

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
من هفته پیش تو این تایپیک تعویض Sony Ericcson Live قصد خرید Live ایشون رو داشتم.(اما سر قیمت با هم کنار نیومدیم.)بعد من رفتم بازار و یه Live کارکرده تمیز خریدم.و تو این تایپیک ایشون هم نوشتم که از خرید گوشی شما منصرف شدم و از بازار خریدم.#43.روز دوشنبه مورخ 91/03/08
اما فردای همون روز دیدم که گوشی که خریدم شیشه محافظ لنز نداره.به خاطر همین گوشی رو به مغازه دار پس دادم.
پنج شنبه مورخ 91/03/11 از بازار گوشی Live آکبند خریدم.آک آک
گوشی رو برای پدرم میخواستم.پدرم از سونی اریکسون خوشش نیومد.به خاطر همین صبح روز شنبه مورخ 91/03/13 یک تایپیک زدم و گوشی یک روز کارکرده رو برای فروش گذاشتم.
در این تایپیکفروش یا تعویض Live با یک روز کارکرد
من که این تایپیک رو گذاشتم کاربرHolden.C اومدن و گفتن که: #13
به خاطر همین کار ایشون دوستان فکر کردن که من دروغ میگم و دارم گوشی که دوشنبه به قیمت 240 خریدم رو به عنوان گوشی یک روز کارکرده میفروشم.
حالا اینا هیچی...
کاربر Tanha-Mobile
معلوم نیست از کجا پیداشون شد و بدون هیچ پرس و جویی زود قضاوت کردن و به بنده به ناحق امتیاز منفی دادن.
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=222889
و به من کلاش و دروغگو گفتن.
حالا من شکایتم از کاربر Tanha-Mobile هست که بیخود و بی جهت و به ناحق و با قضاوت زود هنگام به بنده امتیاز منفی داده.
لطفا رسیدگی بشه...
ممنون
امتیاز منفیتون رو حذف کردم
خیلی ممنون
ولی این کاربر دوباره بهم امتیاز منفی داده.
اصلا این کاربر ممنوع اعلام شده.Banned
Tanha-Mobile
نمایش مشخصات: ah.gh - PersianTools Forums
لطفا این یکی رو هم پاک کنید.
باتشکر فراوان

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
برو بالا که پست بالایی دیده بشه...

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
يك مشكلي كه براي استفاده از اين سيستم وجود دارد اين است كه حتما بايد به لينك تاپيكي اشاره شود كه يا خريدار يا فروشنده آغاز كننده آن تاپيك باشند در حالي كه در قسمت خريد و فروش ارزهاي الكترونيكي فقط چند تاپيك كلي وجود دارد و خريدار و فروشندگان زيادي در همين تاپيك هاي محدود به صورت مشترك كار مي كنند و به همين دليل نمي توانند امتياز بدهند و يا در نهايت مجبور مي شوند به تاپيك غير مرتبط ديگري كه داشته اند اشاره كنند.
راه كار به چه صورت است؟ همه يك تاپيك جديد با قصد امتياز دادن باز كنند؟
اگر امكان داشته باشد كه تغييري در سيستم بدهيد كه به جاي اشاره به تاپيك، بتوان به پستي كه با توجه به آن معامله صورت گرفته اشاره كرد اين مشكل حل خواهد شد.
از زحمات شما براي اين فروم متشكرم

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و عرض ادب
صاحب تاپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t232480.html
به شناسه کاربری bahram241
نمایش مشخصات: bahram241 - PersianTools Forums

در مورخ 4 خرداد مبلغ مربوطه به حسابشون واریز و اطلاعات تکمیلی براشون پی ام شد ولی در تاریخ 13 خرداد بسته تحویل اداره پست گردیده اینم کد رهگیری 98158007311902063863
ایشون در طول این مدت با وجود اینکه آنلاین میشدن از پاسخ به پی ام خصوصی اینجانب در خصوص وضعیت ارسال و ارائه کد رهگیری سر باز زده که موجبات نارضایتی بنده رو بدنبال داشت که باعث شد موضوع رو در تاپیک مربوطه دنبال کنم
http://forum.persiantools.com/t232480-page9.html پست های شماره 330 و 336
به همین خاطر بنده به ایشون یک امتیاز منفی دادم و علت رو هم عدم تهیه و ارسال سفارش در موعد مقرر / عدم پاسخگویی به سوالات خریدار / عنوان کردم
که با صحبت هایی که با این دوستمون داشتیم سوء تفاهم بوجود آمده بطرف شد . از مدیریت محترم استدعا دارم امتیاز منفی ایشون رو حذف بفرمایند.
با تشکر فراوان

Last edited:

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام .

طی توافق بین بنده و zadis تصمیم گرفتیم امتیاز منفی که به همدیگه دادیم رو حذف کنیم اما متاسفانه ابزار نداشتیم.

لطفا امتیاز منفی بنده و ایشون رو حذف کنید. درضمن هر دو طرف راضی هستند بزودی ایشون هم پیام خواهند داد.

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=154974

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=161442

با تشکر

سلام . حرف ایشون کاملا تائید میشه . خوهشا امتیاز منفی رو حذف کتید

خواهشا رسیدگی شه

اصل تاپیک ها هم در اینجا:

http://forum.persiantools.com/t199732-page58.html#post5050495

http://forum.persiantools.com/t199732-page58.html#post5050684

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
يك مشكلي كه براي استفاده از اين سيستم وجود دارد اين است كه حتما بايد به لينك تاپيكي اشاره شود كه يا خريدار يا فروشنده آغاز كننده آن تاپيك باشند در حالي كه در قسمت خريد و فروش ارزهاي الكترونيكي فقط چند تاپيك كلي وجود دارد و خريدار و فروشندگان زيادي در همين تاپيك هاي محدود به صورت مشترك كار مي كنند و به همين دليل نمي توانند امتياز بدهند و يا در نهايت مجبور مي شوند به تاپيك غير مرتبط ديگري كه داشته اند اشاره كنند.
راه كار به چه صورت است؟ همه يك تاپيك جديد با قصد امتياز دادن باز كنند؟
اگر امكان داشته باشد كه تغييري در سيستم بدهيد كه به جاي اشاره به تاپيك، بتوان به پستي كه با توجه به آن معامله صورت گرفته اشاره كرد اين مشكل حل خواهد شد.
از زحمات شما براي اين فروم متشكرم

لینک تاپیک رو برای این اجباری کردیم که مشخص باشه تو چه تاپیکی خرید و فروش انجام شده و بابتش امتیاز داده شده.
البته حرف شما هم درسته.
چک میکنم ببینم امکانش هست این تغییر تو سیستم اعمال بشه یا نه.

با سلام و عرض ادب
صاحب تاپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t232480.html
به شناسه کاربری bahram241
نمایش مشخصات: bahram241 - PersianTools Forums

در مورخ 4 خرداد مبلغ مربوطه به حسابشون واریز و اطلاعات تکمیلی براشون پی ام شد ولی در تاریخ 13 خرداد بسته تحویل اداره پست گردیده اینم کد رهگیری 98158007311902063863
ایشون در طول این مدت با وجود اینکه آنلاین میشدن از پاسخ به پی ام خصوصی اینجانب در خصوص وضعیت ارسال و ارائه کد رهگیری سر باز زده که موجبات نارضایتی بنده رو بدنبال داشت که باعث شد موضوع رو در تاپیک مربوطه دنبال کنم
http://forum.persiantools.com/t232480-page9.html پست های شماره 330 و 336
به همین خاطر بنده به ایشون یک امتیاز منفی دادم و علت رو هم عدم تهیه و ارسال سفارش در موعد مقرر / عدم پاسخگویی به سوالات خریدار / عنوان کردم
که با صحبت هایی که با این دوستمون داشتیم سوء تفاهم بوجود آمده بطرف شد . از مدیریت محترم استدعا دارم امتیاز منفی ایشون رو حذف بفرمایند.
با تشکر فراوان

موارد بالا همه حذف شدند.

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
.....

حذف کردم بد بود اخه

Last edited:

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
در مورد امتیاز منفی که این شخص amir9496khw لات و بی شعور به من داده لطفا بررسی کنید .این شخص اصلا من باهاش معامله نداشتم .
یه نگاهی به امتیاز بازارچش بندازید
یه نگاهی هم به تاپیکی که برای فروش wii گذاشته بندازید که اصلا حاضر نیست توش عکس بزاره
حتما دو مورد بالا رو چک کنید
یه شخصی هم توی یه سایت دیگه با اسم امیر و ایدی stone cold برای من فحش نوشته بود که بن شدن
رسیدگی کنید لطفا

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253

به جای اینکه تو جای خودش درخواست حذف بدین ( مثل بقیه کاربرا که اینجا پست زدن ) تاپیک زدین که "پی تی صاحاب نداره" ؟؟

در مورد امتیاز منفی که این شخص amir9496khw لات و بی شعور به من داده لطفا بررسی کنید .این شخص اصلا من باهاش معامله نداشتم .
یه نگاهی به امتیاز بازارچش بندازید
یه نگاهی هم به تاپیکی که برای فروش wii گذاشته بندازید که اصلا حاضر نیست توش عکس بزاره
حتما دو مورد بالا رو چک کنید
یه شخصی هم توی یه سایت دیگه با اسم امیر و ایدی stone cold برای من فحش نوشته بود که بن شدن
رسیدگی کنید لطفا

حذف کردم.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
ممنونم از رسیدگی سریع شما
خسته نباشید

abavi4

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من با کاربر saeed2009 معامله داشتم و یک گلکسی اس 9000 به ایشون فروختم ، چون امتیاز مثبت اول ایشون اشتباها ایشون رو فروشنده معرفی می کرد ، ازشون خواستم تا درست کنن
و ایشون هم زحمت این کارو کشیدن

مشاهده پیوست 161308

لطفا بر طبق عکس بالا اصلاح کنید و پایینی رو حذف کنین

با تشکر فراوان

×××××××××××
انجام شد! توسط شما بوده؟!؟!؟!
ممنونم

Last edited:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام

من با کاربر saeed2009 معامله داشتم و یک گلکسی اس 9000 به ایشون فروختم ، چون امتیاز مثبت اول ایشون اشتباها ایشون رو فروشنده معرفی می کرد ، ازشون خواستم تا درست کنن
و ایشون هم زحمت این کارو کشیدن

لطفا بر طبق عکس بالا اصلاح کنید و پایینی رو حذف کنین

با تشکر فراوان

×××××××××××
انجام شد! توسط شما بوده؟!؟!؟!
ممنونم

بله انجام شده.

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
بالا