ببخشید این یک کاربر بی شعور به من امتیاز منفی الکی داده ، میشه حذفش کنید؟
Last edited:
سلام.
ببخشید من در پروفایلم 8 تا امتیاز بازارچه دارم اما توی تاپیک ها زیر مشخصات کاربریم فقط 7 تا هستش. اون 1 دونه ثبت نمیشه؟ یا مشکلی داشته؟پ
ممنون
سلام یه انسان.... به من امتیاز منفی الکی داده چیکار کنم داداش
سلام.
ببخشید من در پروفایلم 8 تا امتیاز بازارچه دارم اما توی تاپیک ها زیر مشخصات کاربریم فقط 7 تا هستش. اون 1 دونه ثبت نمیشه؟ یا مشکلی داشته؟پ
ممنون
ببشید این یک کاربر بی شعور به من امتیاز منفی الکی داده ، میشه حذفش کنید؟
سلام
یک ادم ... امروز الکی بهم نمره منفی داده
میشه پاکش کنید
مدیران طرف رو بن کردن
اگه اون نمره منفی هم پاک کنید ممنون میشم
این امتیاز خذف شد .
امتیاز های مشخصات هر چند وقت یک بار آپدیت میشوند. تامل کنید .
این امتیازات خذف شد .
پس چرا امتیاز منفی من رو حذف نکردی رفیق؟
سلام , خسته نباشید , من زمانی که بازی مکس پین 3 اومد , برای فروش در بازار چه قرار دادم , بعد یه اقایی از ما خرید کردند و به گفته خودشون من بسته رو با 10 هزار تومن هزینه ایاب ذهاب تا ترمینال رسوندم , با اینکه من بابت بسته 8500 تومان دریافت کردم , یعنی 1500 ضرر + هزینه های دیگه , بعد ایشون اومده و به من میگه بی مسئولیت , و من نمی دونم رو چه حساب اینقدر به بنده توهین کردند.من خودم تو پرشین معامله کردم , هیچ کس هم از دستم نارازی نبوده.
http://forum.persiantools.com/t267338-page2.html
تایپیک مربوطه.
امتیاز اخری که کاربر محمـــود مخمصه دادن الکی هست بنده خرید و فروشی نداشتم باهاش ولی امتیاز + رو دادن بی زحمت پاکش کنید
مدیر عزیز این امتیازای الکی که به منم دادن رو هم پاک کن. بعضی کاریرا کاراگاه بازیشون شروع شده و کلاه بردارمون هم کردن
همکاران گرامی تمام امتیازات این کاربر حذف شود! به علت دادن امتیاز الکی به خودش با ساختن یوزرهای دیگر...
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=232029
متوجه منظور شما نشدم . شما امتیاز منفی ندارید .
مدیر عزیز این امتیازا الکی هستن و من باهاشون هیچ معامله ای نداشتم. و بی دلیل دادن به من.
دقیقا. ممنون برای توضیحتوناگر به اسامی کسانی که به ایشون رای دادن دقت کنید، می بینید که تماما تقلبی و مشابه کاربران معروف هستند.
مثلا به جای DesertRose که مدیر بخش سخت افزار هستند یکی به نام DessertRose به ایشون رای داده.
به من 30 فید بک داده شده
اما 29 فید بک نشون میده
یعنی الان امتیازم 29 هست
واسه اون یکی باید چیکار کنم؟
دوست عزیز 1 کاربر دو بار به شما Vote داده ، که فقط مورد اولش ثبت میشه ، اما در سوابق شما هستش.