• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
یک ادم ... امروز الکی بهم نمره منفی داده
میشه پاکش کنید
مدیران طرف رو بن کردن
اگه اون نمره منفی هم پاک کنید ممنون میشم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام.
ببخشید من در پروفایلم 8 تا امتیاز بازارچه دارم اما توی تاپیک ها زیر مشخصات کاربریم فقط 7 تا هستش. اون 1 دونه ثبت نمیشه؟ یا مشکلی داشته؟پ
ممنون

دوست عزیز کاربر " Arash Moghaddas " دو بار به شما Vote داده ، که فقط مورد اولش ثبت میشه ، اما در سوابق شما هستش.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام یه انسان.... به من امتیاز منفی الکی داده چیکار کنم داداش

این امتیاز خذف شد .

سلام.
ببخشید من در پروفایلم 8 تا امتیاز بازارچه دارم اما توی تاپیک ها زیر مشخصات کاربریم فقط 7 تا هستش. اون 1 دونه ثبت نمیشه؟ یا مشکلی داشته؟پ
ممنون

امتیاز های مشخصات هر چند وقت یک بار آپدیت میشوند. تامل کنید .

ببشید این یک کاربر بی شعور به من امتیاز منفی الکی داده ، میشه حذفش کنید؟

سلام
یک ادم ... امروز الکی بهم نمره منفی داده
میشه پاکش کنید
مدیران طرف رو بن کردن
اگه اون نمره منفی هم پاک کنید ممنون میشم

این امتیازات خذف شد .

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
مدیر عزیز این امتیازای الکی که به منم دادن رو هم پاک کن. بعضی کاریرا کاراگاه بازیشون شروع شده و کلاه بردارمون هم کردن

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام , خسته نباشید , من زمانی که بازی مکس پین 3 اومد , برای فروش در بازار چه قرار دادم , بعد یه اقایی از ما خرید کردند و به گفته خودشون من بسته رو با 10 هزار تومن هزینه ایاب ذهاب تا ترمینال رسوندم , با اینکه من بابت بسته 8500 تومان دریافت کردم , یعنی 1500 ضرر + هزینه های دیگه , بعد ایشون اومده و به من میگه بی مسئولیت , و من نمی دونم رو چه حساب اینقدر به بنده توهین کردند.من خودم تو پرشین معامله کردم , هیچ کس هم از دستم نارازی نبوده.

http://forum.persiantools.com/t267338-page2.html
تایپیک مربوطه.

شما خرید و فروش داشتید . لطفا موضوع را از طریق مدیران بازارچه پیگیری کنید در صورت تایید آنها امتیاز شما حذف خواهد شد .

امتیاز اخری که کاربر محمـــود مخمصه دادن الکی هست بنده خرید و فروشی نداشتم باهاش ولی امتیاز + رو دادن بی زحمت پاکش کنید

پاک شد .

مدیر عزیز این امتیازای الکی که به منم دادن رو هم پاک کن. بعضی کاریرا کاراگاه بازیشون شروع شده و کلاه بردارمون هم کردن

متوجه منظور شما نشدم . شما امتیاز منفی ندارید .

همکاران گرامی تمام امتیازات این کاربر حذف شود! به علت دادن امتیاز الکی به خودش با ساختن یوزرهای دیگر...

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=232029

حذف شد مدیر محترم .

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
مدیر عزیز این امتیازا الکی هستن و من باهاشون هیچ معامله ای نداشتم. و بی دلیل دادن به من.

اگر به اسامی کسانی که به ایشون رای دادن دقت کنید، می بینید که تماما تقلبی و مشابه کاربران معروف هستند.
مثلا به جای DesertRose که مدیر بخش سخت افزار هستند یکی به نام DessertRose به ایشون رای داده.

یه سوال دارم:
من متوجه شدم که اگر فرد خاصی به مثلا من 4 تا امتیاز مثبت بده، گرچه در سوابق من ثبت میشه اما در امتیاز بازارچه لحاظ نمیشه. از طرفی مشکل آپدیت هم نیست، چون اگر فرد جدیدی امتیاز بده، بلافاصله امتیازش لحاظ میشه.
درسته؟
ممنونم

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
اگر به اسامی کسانی که به ایشون رای دادن دقت کنید، می بینید که تماما تقلبی و مشابه کاربران معروف هستند.
مثلا به جای DesertRose که مدیر بخش سخت افزار هستند یکی به نام DessertRose به ایشون رای داده.
دقیقا. ممنون برای توضیحتون

MK SOLTAN

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
مدیران محترم یه نگاه به امتیاز بازارچه بنده بندازین بنده گوشی فروختم یه آقایی 5 ماه پیش فیدبک داده بهم
بعد پنج ماه اومده فید بک منفی داده که گوشی سوکت شارژش خراب بوده(توی این پنج ماه سالم بوده حالا خراب شده)امتیاز منفیش به پای منه؟شما امتیاز قبلیشو ببین که داده مربوط به 5 ماه پیشه حالا جند روز پیش امتیاز منفی داده
تو رو خدا رسیدگی کنین عشقی میان نظر میدنو میرن

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
مدیرا بیاید این روانی ها رو بن کنید برن. دوباره داره هی بهم امتیاز الکی میدن.

MK SOLTAN

Registered User
لایک‌ها
74
بنده هنوز منتظر رسیدگی هستم.الکی الکی امتیاز منفی میخوریم به خدا
این سیستم واقعا معلوم نیست چطوره......
راحت میشه بدون معامله هم به کسی امنیاز منفی داد...یا مثبت تقاضا دارم رسیدگی کنین به عرض بنده توی دو پست قبل

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بالا