• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Q9400/P5Q3 Deluxe-WiFi-AP/Asus GTX260-216SP/Green 680B

goldsky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اگه مادربورد كاملا سالم باشه و همه متعلقاتش:
1 x UltraDMA 133/100/66 cable
1 x FDD cable
8 x Serial ATA cable
2 x 2-port Serial ATA power cable
1 x 2-port USB and 1-port 1394 (4-pin) module
1 x Q-Shield
1 x 3 in 1 Q-connector
1 x ASUS optional fan for water-cooling or passive-cooling only
2 x WiFi-AP @n antenna omni-directional antennae
User's manual
ASUS WiFi-AP @n manual
Drivers
ASUS PC Probe II
ASUS Update
ASUS AI Suite
Anti-virus software (OEM version)
Image-Editing Suite
همراهش باشه من نهايتا 170 هستم:blush:
يا علي

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگه مادربورد كاملا سالم باشه و همه متعلقاتش:
1 x UltraDMA 133/100/66 cable
1 x FDD cable
8 x Serial ATA cable
2 x 2-port Serial ATA power cable
1 x 2-port USB and 1-port 1394 (4-pin) module
1 x Q-Shield
1 x 3 in 1 Q-connector
1 x ASUS optional fan for water-cooling or passive-cooling only
2 x WiFi-AP @n antenna omni-directional antennae
User's manual
ASUS WiFi-AP @n manual
Drivers
ASUS PC Probe II
ASUS Update
ASUS AI Suite
Anti-virus software (OEM version)
Image-Editing Suite
همراهش باشه من نهايتا 170 هستم
يا علي
تقریبا همشون هستن!

در ضمن من با یه سری از دوستان مشکل فلسفی دارم! حداقل 200 تا قطعه دست دوم تو سال جاری و گذشته تو پی تی فروختم! حتی یه نفر نگفته اقا جنس رو گرون داد به من! یا جنس مشکلی داشت یا مطابق گفته فروشنده بود! من اینو موندم که وقتی وقتی میگم جنس گارانتی داره و ظاهرشم سالمه دیگه بحث سلامت جنس در مورد چیه!؟ لابد دوستان از من که 10 ساله کارم اینه واردتر هستند!

اینم برای دوستانی که عکس گرافیک رو جداگونه میخواستن:

kdk_0098.jpg
kdk_0099.jpg

goldsky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
در ضمن من با یه سری از دوستان مشکل فلسفی دارم! حداقل 200 تا قطعه دست دوم تو سال جاری و گذشته تو پی تی فروختم! حتی یه نفر نگفته اقا جنس رو گرون داد به من! یا جنس مشکلی داشت یا مطابق گفته فروشنده بود! من اینو موندم که وقتی وقتی میگم جنس گارانتی داره و ظاهرشم سالمه دیگه بحث سلامت جنس در مورد چیه!؟ لابد دوستان از من که 10 ساله کارم اینه واردتر هستند!

ok متوجه شدم دوست گرامي(بنده به طور كلي عرض كردم قصد جسارت نداشتم)
ولي اين قسمت نوشتتون زياد جالب نيست:
لابد دوستان از من که 10 ساله کارم اینه واردتر هستند!
من انصراف ميدم
يا حق

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

ok متوجه شدم دوست گرامي(بنده به طور كلي عرض كردم قصد جسارت نداشتم)
ولي اين قسمت نوشتتون زياد جالب نيست:
لابد دوستان از من که 10 ساله کارم اینه واردتر هستند!
من انصراف ميدم
يا حق

منظور من واضح بود! بعضی از دوستان فکر میکنند که زرنگ هستند و دارن همنه جوانب رو برای خرید کردن رعایت میکنند! اینجا سابقه افراد و نوع معامله کردنشون مهمتر از قیمت و عکس انداختن و 100 تا مسئله دیگست! من میتونم خیلی راحت یه برد 100% سالم از نظر دوستان رو بزارم برای فروش در حالیکه خودم میدونم برد مشکل داره! حتی با مهلت تست هم نشه فهمید برد مشکل داره! ولی نه وجدانم اجازه همچین کاری میده نه عقل حکم میکنه سابقم رو بخاطر یه برد خراب کنم! مخالف این نیستم که دوستان سوال کنند و از سلامت جنس مطمئن بشن ولی در درجه اول خود من از همه برام مهمتره که جنسم سالم باشه! وقتی میگم برد و گرافیک گارانتی دارن و از گارانتیشون مونده و ظاهرشون هم سلامته دیگه چیزی به نام اطمینان از سلامت معنی نداره! کسی ه ناراحت شد و بهش برخورد دیگه مشکل خودشه! من یه سری مسائل رو تو فروش رعایت میکنم که به خیلیا بر میخوره! ولی وجدان و عقل من میگه که کار من درسته!

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
من چند روز پیش 20 قلم جنس از وحید گرفتم که حتی عکسشونم ندیده بودم.همه قطعات سالم وبدون کوچکترین مشکلی هستند.ایشون کاملا قابل اعتماد هستند..

omid bagheri

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

گرافیک موجوده یا فروخته شده؟

ببخشید گارانتی گرافیک مال کجاست؟

کسی که پاور + گرافیک رو بخواد تو اولویت قرار میگیره یا نه؟

ممنون.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آخرین قیمت برای قطعات رو تو پست اول نمی نویسی ؟

چون حس خوندن 5 - 6 صفحه تاپیک نیست واقعا ! :دی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آخرین قیمت برای قطعات رو تو پست اول نمی نویسی ؟

چون حس خوندن 5 - 6 صفحه تاپیک نیست واقعا ! :دی

لول.. بجون خودم منم نمیدونم دقیق چقدره بنویسم سر در تاپیک! هر کی هر چی دوست داشته گفته! ولی گرافیک رو 170 و پردازنده و برد و 350 خواستن! پاور هم کسی هنوز قیمت نداده چون اکثرا مدلشو اشتباه میگیرن!:D

سلام

گرافیک موجوده یا فروخته شده؟

ببخشید گارانتی گرافیک مال کجاست؟

کسی که پاور + گرافیک رو بخواد تو اولویت قرار میگیره یا نه؟

ممنون.

نه برارد هنوز موجوده! اولویت با برادر lorn ائه ولی هنوز موجوده! گارانتی برد و گرافیک طبیعتا الماسه چون ایسوس هستن!
اگر پاور رو خوب بخواید اولویت با شماست! ولی اکثر دوستان نمیدونن پاور چقدر گرون شده!

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
جعبه همه قطعات هست ولی هنوز نرسیده دست من! البته گرافیک که چیزی نداره! فقط یه جعبس و یه تبدیل! گارانتیشم که چسبیده روش!مهلت تست هم وقتی گارانتی داره چه معنی داره؟ تو بگو 1 ماه مهلت تست!
رییس ما جسارت نکردیم فقط از خط گارانتی اون رو خوندم که باقی گارانتی ندارن
و قسمت گارانتی برد و گرافیک رو ندیدم در هر حال احساس می کنم بهتون برخورد و م یه عذر خواهی به شما بده کارم
حالا که همه چی ردیفه شماره کارت و ......... ارسال کنید برای هماهنگی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
رییس ما جسارت نکردیم فقط از خط گارانتی اون رو خوندم که باقی گارانتی ندارن
و قسمت گارانتی برد و گرافیک رو ندیدم در هر حال احساس می کنم بهتون برخورد و م یه عذر خواهی به شما بده کارم
حالا که همه چی ردیفه شماره کارت و ......... ارسال کنید برای هماهنگی

لول.. بجون خودم من اصلا منظورم شخص خاصی نبود! کلا نوشتم که اگر دوستان سوابرداشت کردن از وجود گارانتی و سلامت کالا من خودم تضمین میکنم! من الان منتظرم جعبه گرافیک برام برسه! گارانتیش روش چسبیده ولی جعبش به این خاطر لازمه که تبدیل برقش هم توشه احتمالا (چون 2 تا 6 پین میخوره)!

omid bagheri

Registered User
لایک‌ها
29
پاور + گرافیک چند مال من؟
که همین الان قطعی کنیم؟

لول.. بجون خودم منم نمیدونم دقیق چقدره بنویسم سر در تاپیک! هر کی هر چی دوست داشته گفته! ولی گرافیک رو 170 و پردازنده و برد و 350 خواستن! پاور هم کسی هنوز قیمت نداده چون اکثرا مدلشو اشتباه میگیرن!:D

نه برارد هنوز موجوده! اولویت با برادر lorn ائه ولی هنوز موجوده! گارانتی برد و گرافیک طبیعتا الماسه چون ایسوس هستن!
اگر پاور رو خوب بخواید اولویت با شماست! ولی اکثر دوستان نمیدونن پاور چقدر گرون شده!

اگر پیشنهادم برای گرافیک تنها بالای 170 باشه بازم اولویت با ایشونه؟

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
لول.. بجون خودم من اصلا منظورم شخص خاصی نبود! کلا نوشتم که اگر دوستان سوابرداشت کردن از وجود گارانتی و سلامت کالا من خودم تضمین میکنم! من الان منتظرم جعبه گرافیک برام برسه! گارانتیش روش چسبیده ولی جعبش به این خاطر لازمه که تبدیل برقش هم توشه احتمالا (چون 2 تا 6 پین میخوره)!
البته بنده جسارت نکردم و اجازه همچین کاری رو بخودم هم نمی دم
هر چند خطا چشمی بود و از جانب بنده عذر خواهی
ولی با این کلاه برداری میلیونی که اخیرا شد یکمی به بچه ها تازه وارد حق بدید من خودم به شخصه با همین کلاه برداری که این بلا رو سر بچه ها که خیلی از بچه ها (هم از بچه های شناس و با تجربه بودن ولی نمی دونم چطوری این بلا سرشون اومد) آورد تا معامله پیش رفتم ولی خوشبختانه سر مسائله ای قبول نکردم وگرنه که بنده داشتم 3-4 میلیون از اون cpu های خیالی می خریدم وای اگر معامله کرده بودم و سرم کلاه رفته بود 110% روانه بهشته زهرا شده بودم
البته شما که تمامی قوانین رو رعایت کردین در مورد فروش ولی من نمی دونم دوستان دیگه چطوری گول اون ادم رو خورده بودن نه عکسی از قطعات گذاششته بود نه چیزی قیمته اون اقا هم عجیب زیر بازار بود ولی از طرفی منم با ایشون قطعه فروخته بودم و اصلا به ذهنم خطور نمی کرد کلاه بردار باشن :(

در کل شرمنده سفره دل رو باز کردیم برای شما ولی کلا می خوام بگم سوء تفاهمی بیش نیست به دل نگیرید بعدشم بخشش از بزرگانه عزیز
در کلا دوباره عذر خواهی می کنم و شرمنده سرتون رو درد آوردم

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام وحید جان
مادربرد و سی پی یو را 340 خریدارم .
اگر گرافیک هم موجود باشه به همراه سی پی یو و مادربرد 500 خریدارم .

edennvi

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به استارتر گل گلاب
با گالاگسی اس می زنی(یعنی کلا 530 مال من)؟
اینم پیشنهاد تو تاپیک:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پاور + گرافیک چند مال من؟
که همین الان قطعی کنیم؟

اگر پیشنهادم برای گرافیک تنها بالای 170 باشه بازم اولویت با ایشونه؟

خوب شما خودت پیشنهاد بده دیگه!
اگر بالای 170 باشه اولویت با ایشون نیست ولی خود من ریکامند نمیکنم بالای 170 تومنو! اگر کسی بالای 170 پول داره به نظر من 6790 نو بصرفه تره چون مصرف برقش کمتره!

البته بنده جسارت نکردم و اجازه همچین کاری رو بخودم هم نمی دم
هر چند خطا چشمی بود و از جانب بنده عذر خواهی
ولی با این کلاه برداری میلیونی که اخیرا شد یکمی به بچه ها تازه وارد حق بدید من خودم به شخصه با همین کلاه برداری که این بلا رو سر بچه ها که خیلی از بچه ها (هم از بچه های شناس و با تجربه بودن ولی نمی دونم چطوری این بلا سرشون اومد) آورد تا معامله پیش رفتم ولی خوشبختانه سر مسائله ای قبول نکردم وگرنه که بنده داشتم 3-4 میلیون از اون cpu های خیالی می خریدم وای اگر معامله کرده بودم و سرم کلاه رفته بود 110% روانه بهشته زهرا شده بودم
البته شما که تمامی قوانین رو رعایت کردین در مورد فروش ولی من نمی دونم دوستان دیگه چطوری گول اون ادم رو خورده بودن نه عکسی از قطعات گذاششته بود نه چیزی قیمته اون اقا هم عجیب زیر بازار بود ولی از طرفی منم با ایشون قطعه فروخته بودم و اصلا به ذهنم خطور نمی کرد کلاه بردار باشن :(

در کل شرمنده سفره دل رو باز کردیم برای شما ولی کلا می خوام بگم سوء تفاهمی بیش نیست به دل نگیرید بعدشم بخشش از بزرگانه عزیز
در کلا دوباره عذر خواهی می کنم و شرمنده سرتون رو درد آوردم

اتفاقا منم همین رو داشتم میگفتم تو تاپیک های قبلی! اونجا اگر معاملات شفاف و داخل تاپیک انجام میشد سر خیلیا کلاه نمیرفت! من ادعا نکردم که ادم خیلی مطمئنی هستم ولی اطمینان به خرید کردن رو چیز دیگه تعریف میکنم! طرف میگه اقا مادبرد سالمه؟ من فروشنده مگر میشه چواب بدم خرابه؟ چه کلاه بردار باشم و چه با معرفت در هر حال میگم سالمه:D

راستی اینم عکس از برد و پردازنده مجزا:
kdk_0102.jpg

سلام به استارتر گل گلاب
با گالاگسی اس می زنی(یعنی کلا 530 مال من)؟
اینم پیشنهاد تو تاپیک:happy:

البته نوشتم بچه ها بیشتر خواستن ولی دقیق کدوم قطعات رو میوای؟ هر 4تاشو؟ الان پایه قیمتی که خواستن برای 3 تاش 520 بوده!

سلام وحید جان
مادربرد و سی پی یو را 340 خریدارم .
اگر گرافیک هم موجود باشه به همراه سی پی یو و مادربرد 500 خریدارم .

پیشنها شما بهترین پیشنهاده تقریبا بهزاد جان چون 3تاشو باهم میخوای! منم ترجیح میدم 3تاشو باهم رد کنم! ولی ببینم تا اخر شب چی میشه×!

omid bagheri

Registered User
لایک‌ها
29
اگر بالای 170 باشه اولویت با ایشون نیست ولی خود من ریکامند نمیکنم بالای 170 تومنو! اگر کسی بالای 170 پول داره به نظر من 6790 نو بصرفه تره چون مصرف برقش کمتره!

نه خیلی بالا:p

پیشنهاد من 172 تومنه:happy:

ممنون.

subzero7111

Registered User
لایک‌ها
61
اقا چرا من هرچی میگردم هیچ اطلاعاتی راجع به پاور شما پیدا نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا