جسارتا سيستم خود شما است يا مشتری؟
مال یکی از دوستان بردارمه!
جسارتا سيستم خود شما است يا مشتری؟
تقریبا همشون هستن!اگه مادربورد كاملا سالم باشه و همه متعلقاتش:
1 x UltraDMA 133/100/66 cable
1 x FDD cable
8 x Serial ATA cable
2 x 2-port Serial ATA power cable
1 x 2-port USB and 1-port 1394 (4-pin) module
1 x Q-Shield
1 x 3 in 1 Q-connector
1 x ASUS optional fan for water-cooling or passive-cooling only
2 x WiFi-AP @n antenna omni-directional antennae
User's manual
ASUS WiFi-AP @n manual
Drivers
ASUS PC Probe II
ASUS Update
ASUS AI Suite
Anti-virus software (OEM version)
Image-Editing Suite
همراهش باشه من نهايتا 170 هستم
يا علي
در ضمن من با یه سری از دوستان مشکل فلسفی دارم! حداقل 200 تا قطعه دست دوم تو سال جاری و گذشته تو پی تی فروختم! حتی یه نفر نگفته اقا جنس رو گرون داد به من! یا جنس مشکلی داشت یا مطابق گفته فروشنده بود! من اینو موندم که وقتی وقتی میگم جنس گارانتی داره و ظاهرشم سالمه دیگه بحث سلامت جنس در مورد چیه!؟ لابد دوستان از من که 10 ساله کارم اینه واردتر هستند!
ok متوجه شدم دوست گرامي(بنده به طور كلي عرض كردم قصد جسارت نداشتم)
ولي اين قسمت نوشتتون زياد جالب نيست:
لابد دوستان از من که 10 ساله کارم اینه واردتر هستند!
من انصراف ميدم
يا حق
آخرین قیمت برای قطعات رو تو پست اول نمی نویسی ؟
چون حس خوندن 5 - 6 صفحه تاپیک نیست واقعا ! :دی
سلام
گرافیک موجوده یا فروخته شده؟
ببخشید گارانتی گرافیک مال کجاست؟
کسی که پاور + گرافیک رو بخواد تو اولویت قرار میگیره یا نه؟
ممنون.
رییس ما جسارت نکردیم فقط از خط گارانتی اون رو خوندم که باقی گارانتی ندارنجعبه همه قطعات هست ولی هنوز نرسیده دست من! البته گرافیک که چیزی نداره! فقط یه جعبس و یه تبدیل! گارانتیشم که چسبیده روش!مهلت تست هم وقتی گارانتی داره چه معنی داره؟ تو بگو 1 ماه مهلت تست!
رییس ما جسارت نکردیم فقط از خط گارانتی اون رو خوندم که باقی گارانتی ندارن
و قسمت گارانتی برد و گرافیک رو ندیدم در هر حال احساس می کنم بهتون برخورد و م یه عذر خواهی به شما بده کارم
حالا که همه چی ردیفه شماره کارت و ......... ارسال کنید برای هماهنگی
لول.. بجون خودم منم نمیدونم دقیق چقدره بنویسم سر در تاپیک! هر کی هر چی دوست داشته گفته! ولی گرافیک رو 170 و پردازنده و برد و 350 خواستن! پاور هم کسی هنوز قیمت نداده چون اکثرا مدلشو اشتباه میگیرن!
نه برارد هنوز موجوده! اولویت با برادر lorn ائه ولی هنوز موجوده! گارانتی برد و گرافیک طبیعتا الماسه چون ایسوس هستن!
اگر پاور رو خوب بخواید اولویت با شماست! ولی اکثر دوستان نمیدونن پاور چقدر گرون شده!
البته بنده جسارت نکردم و اجازه همچین کاری رو بخودم هم نمی دملول.. بجون خودم من اصلا منظورم شخص خاصی نبود! کلا نوشتم که اگر دوستان سوابرداشت کردن از وجود گارانتی و سلامت کالا من خودم تضمین میکنم! من الان منتظرم جعبه گرافیک برام برسه! گارانتیش روش چسبیده ولی جعبش به این خاطر لازمه که تبدیل برقش هم توشه احتمالا (چون 2 تا 6 پین میخوره)!
پاور + گرافیک چند مال من؟
که همین الان قطعی کنیم؟
اگر پیشنهادم برای گرافیک تنها بالای 170 باشه بازم اولویت با ایشونه؟
البته بنده جسارت نکردم و اجازه همچین کاری رو بخودم هم نمی دم
هر چند خطا چشمی بود و از جانب بنده عذر خواهی
ولی با این کلاه برداری میلیونی که اخیرا شد یکمی به بچه ها تازه وارد حق بدید من خودم به شخصه با همین کلاه برداری که این بلا رو سر بچه ها که خیلی از بچه ها (هم از بچه های شناس و با تجربه بودن ولی نمی دونم چطوری این بلا سرشون اومد) آورد تا معامله پیش رفتم ولی خوشبختانه سر مسائله ای قبول نکردم وگرنه که بنده داشتم 3-4 میلیون از اون cpu های خیالی می خریدم وای اگر معامله کرده بودم و سرم کلاه رفته بود 110% روانه بهشته زهرا شده بودم
البته شما که تمامی قوانین رو رعایت کردین در مورد فروش ولی من نمی دونم دوستان دیگه چطوری گول اون ادم رو خورده بودن نه عکسی از قطعات گذاششته بود نه چیزی قیمته اون اقا هم عجیب زیر بازار بود ولی از طرفی منم با ایشون قطعه فروخته بودم و اصلا به ذهنم خطور نمی کرد کلاه بردار باشن
در کل شرمنده سفره دل رو باز کردیم برای شما ولی کلا می خوام بگم سوء تفاهمی بیش نیست به دل نگیرید بعدشم بخشش از بزرگانه عزیز
در کلا دوباره عذر خواهی می کنم و شرمنده سرتون رو درد آوردم
سلام به استارتر گل گلاب
با گالاگسی اس می زنی(یعنی کلا 530 مال من)؟
اینم پیشنهاد تو تاپیک:happy:
سلام وحید جان
مادربرد و سی پی یو را 340 خریدارم .
اگر گرافیک هم موجود باشه به همراه سی پی یو و مادربرد 500 خریدارم .
اگر بالای 170 باشه اولویت با ایشون نیست ولی خود من ریکامند نمیکنم بالای 170 تومنو! اگر کسی بالای 170 پول داره به نظر من 6790 نو بصرفه تره چون مصرف برقش کمتره!