• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کارت گرافیک 5850/5870/6790/6850/6870

j-e

Registered User
لایک‌ها
37
اینم واسه همشهری....up

pes2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
up واسه دوستمون.....

REZA-NADERI

Registered User
لایک‌ها
0
از تمام دوستانی که تو بالا اومدن این تاپیک با بنده همکاری فرمودند سمیمانه تشکر میکنم
ایشالا فن CPU هاتون به شادی بچرخه
هنوز خریدارم

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
upingaa...........................

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
یه SAPPHIRTE 6870 دارم گارانتی هم داره
در خدمتم

REZA-NADERI

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز
یه آپ دیگه
کارت گرافیکاتونو بفروشید دلار همینجوری داره میاد پایین
rolleyessmileyanim.gif

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
آپ........................

subzero7111

Registered User
لایک‌ها
61
متاسفانه تو این جامعه هرچی گرون بشه دیگه ارزون نمیشه!

ممنون دوست عزیز
یه آپ دیگه
کارت گرافیکاتونو بفروشید دلار همینجوری داره میاد پایین
rolleyessmileyanim.gif

دولت به خاطر اینکه نفت رو دیگه نفروخت و به خاطر بزرگترین دزدی بانکی ذخیره ارزی کم شد که بد یهو اومد سکه رو گرون کرد و طبق شایعاتی با همکاری صرافی ها دلار رو به قیمت 2000 تومن میداد و خود بانک مرکزی 1200! که نگن تقصیره بانکه! سپس در یه اقدام هوشمندانه تر اومد قبل عید سکه پیش فروش کرد و در درجه اخر هرچی پول دست مردم بود گرفت!!!
الانم که اوضاع مالی بهتر شه سزیع سکه ودلارو رو ارزون میکنه که کسایی که قصد فروش دارن و سکه هارو به قیمت هنگفتی خریدن الان با ضرر بفروشن و سودشو خودشون ببرن!!!
و البته خیلی چیرای دیگه!
ولی خوب متاسفانه هیچ چیزی تو جامعه ما اکه کرون بشه ارزون نمیشه!!!!! مثلا گوجه میشه کیلو 3 تومن بعد شهرداری میاد طرح تنظیم بازار میزنه و کلی تبلیغات میده کیلو 2900!!! اون صد تومن به ادم شکلاتم نمیدن دیکه والا!!!!! در حالی که چند ساله حقوق هیچکی زیاد نشده و همون حقوق 5 سال قبل رو میگیرن در ازاش تمام قیمتا 5 برابر شده!!:f34r:
اپ برای دوستومن!!!!

REZA-NADERI

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از آپ و تحلیل اقتصادی دوست عزیزمون
ولی من فکر میکنم کاهش قیمت ارز بخاط 1+5 باشه
امیدوارم قیمت قطعات هم به طبع اون بیاد پایین
پس پیشنهاد میکنم کارت گرافیکتونو به من بفروشید

vaziri69

Registered User
لایک‌ها
45

دولت به خاطر اینکه نفت رو دیگه نفروخت و به خاطر بزرگترین دزدی بانکی ذخیره ارزی کم شد که بد یهو اومد سکه رو گرون کرد و طبق شایعاتی با همکاری صرافی ها دلار رو به قیمت 2000 تومن میداد و خود بانک مرکزی 1200! که نگن تقصیره بانکه! سپس در یه اقدام هوشمندانه تر اومد قبل عید سکه پیش فروش کرد و در درجه اخر هرچی پول دست مردم بود گرفت!!!
الانم که اوضاع مالی بهتر شه سزیع سکه ودلارو رو ارزون میکنه که کسایی که قصد فروش دارن و سکه هارو به قیمت هنگفتی خریدن الان با ضرر بفروشن و سودشو خودشون ببرن!!!
و البته خیلی چیرای دیگه!
ولی خوب متاسفانه هیچ چیزی تو جامعه ما اکه کرون بشه ارزون نمیشه!!!!! مثلا گوجه میشه کیلو 3 تومن بعد شهرداری میاد طرح تنظیم بازار میزنه و کلی تبلیغات میده کیلو 2900!!! اون صد تومن به ادم شکلاتم نمیدن دیکه والا!!!!! در حالی که چند ساله حقوق هیچکی زیاد نشده و همون حقوق 5 سال قبل رو میگیرن در ازاش تمام قیمتا 5 برابر شده!!:f34r:
اپ برای دوستومن!!!!

دوست عزیز ممنون می شم برای تمامیه صحبت هاتون مدرک ارائه بفرمایید.

کسی که می خواد بدبین باشه همه چیو بد برداشت می کنه.

علت بزرگ تمام این اتفاقات مشکل اقتصاد جهانیه و به ایران هم رسید.

مثلا تو همین سایت های فروش جهانی نگاه بندازید تمامیه قطعات کامپیوتر قیمت دلارشون رفته بالا ، حتی با دلار 1200 قدیم هم محاسبه کنیم بازهم نمی شه مثل قیمت قبل.

یا همین چند وقت پیش پدر دوستم رفته بود مسافرت خارجه و از گرونی کالا به دلار می گفت.

ضمن اینکه قیمت میره بالا یه حرفی می زنیم ، میاد پایین یه حرفی می زنیم .

دوست عزیز با این دید هم می شه نگاه کرد که خدارو شکر وضعیت اقتصاد نسبت به قبل رو به بهبوده و قیمت ارز و سکه و اجناس رو به کاهشه.

همیشه به فکر موفقیت کشورمون باشیم نه الکی بدون کارشناسی تحلیل کردن و قضاوت کردن.

این رو هم کلی می گم که هیچوقت دشمن ما به فکر ما نیست ، این رو میگم بخاطر اینکه دوستان گل فکر نکنند CNN و VOA امثال اینها دلشون برای ما می سوزه و راست می گن

از آقا رضای عزیز هم عذر خواهی می کنم و به عنوان آپ حساب کنید.

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز ممنون می شم برای تمامیه صحبت هاتون مدرک ارائه بفرمایید.

کسی که می خواد بدبین باشه همه چیو بد برداشت می کنه.

علت بزرگ تمام این اتفاقات مشکل اقتصاد جهانیه و به ایران هم رسید.

مثلا تو همین سایت های فروش جهانی نگاه بندازید تمامیه قطعات کامپیوتر قیمت دلارشون رفته بالا ، حتی با دلار 1200 قدیم هم محاسبه کنیم بازهم نمی شه مثل قیمت قبل.

یا همین چند وقت پیش پدر دوستم رفته بود مسافرت خارجه و از گرونی کالا به دلار می گفت.

ضمن اینکه قیمت میره بالا یه حرفی می زنیم ، میاد پایین یه حرفی می زنیم .

دوست عزیز با این دید هم می شه نگاه کرد که خدارو شکر وضعیت اقتصاد نسبت به قبل رو به بهبوده و قیمت ارز و سکه و اجناس رو به کاهشه.

همیشه به فکر موفقیت کشورمون باشیم نه الکی بدون کارشناسی تحلیل کردن و قضاوت کردن.

این رو هم کلی می گم که هیچوقت دشمن ما به فکر ما نیست ، این رو میگم بخاطر اینکه دوستان گل فکر نکنند CNN و VOA امثال اینها دلشون برای ما می سوزه و راست می گن

از آقا رضای عزیز هم عذر خواهی می کنم و به عنوان آپ حساب کنید.

Wovvvv
پسر ما نمیدونستیم وضعیت اقتصاد کشور رو به رشده . اصلا چجوری روت میشه حرف از اقتصاد بزنی وقتی یکی از بزرگترین مردان این کشور که اسمشو نمیبرم فرمودند اقتصاد برای چهار پایان هستش .
یا وضع مالیت تپله یا از ................................. در هر صورت تو یاش شکی نیست :lol:
تو کشور ما از نظر اقتصادی 3 پله وجود داشت . فقیر . متوسط و پولدار . که داره میرسه به 2 پله یعنی فقیر و پولدار و به هول قوه الهی و با همیاری و همکاری و همبستگی میخوایم عدالت رو برقرار کنیم و همرو به یه پله یعنی زیر خط فقر سوق بدیم تا همه برابر و برادر باشیم
عزیز بندرو شب عید با اینکه 4 ماه حقوقم رو نداده بودند اخراج کردند فقط به خاطر اینکه عیدی شب عیدم مالیده بشه و هنوز که هنوزه هر روز دنبال کارم تا بتونم حداقل زنده بمونم و همین بلا رو سر خیلی از کسای دیگه اووردن که چیزی حدود 5 تا از دوستانم رو شامل میشه
درضمن گور پدر cnn و voa . من به این کانالها کاری ندارم ولی دردی که خودم تو جامعه دارم لمسش میکنم رو باور دارم نه اون کانالهایی که شما فرمودید
up برای عزیزمون . امیدوارم کارت مورد علاقتونو با قیمت خوب گیر بیارید

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238

vaziri69

Registered User
لایک‌ها
45
Wovvvv
پسر ما نمیدونستیم وضعیت اقتصاد کشور رو به رشده . اصلا چجوری روت میشه حرف از اقتصاد بزنی وقتی یکی از بزرگترین مردان این کشور که اسمشو نمیبرم فرمودند اقتصاد برای چهار پایان هستش .
یا وضع مالیت تپله یا از ................................. در هر صورت تو یاش شکی نیست :lol:
تو کشور ما از نظر اقتصادی 3 پله وجود داشت . فقیر . متوسط و پولدار . که داره میرسه به 2 پله یعنی فقیر و پولدار و به هول قوه الهی و با همیاری و همکاری و همبستگی میخوایم عدالت رو برقرار کنیم و همرو به یه پله یعنی زیر خط فقر سوق بدیم تا همه برابر و برادر باشیم
عزیز بندرو شب عید با اینکه 4 ماه حقوقم رو نداده بودند اخراج کردند فقط به خاطر اینکه عیدی شب عیدم مالیده بشه و هنوز که هنوزه هر روز دنبال کارم تا بتونم حداقل زنده بمونم و همین بلا رو سر خیلی از کسای دیگه اووردن که چیزی حدود 5 تا از دوستانم رو شامل میشه
درضمن گور پدر cnn و voa . من به این کانالها کاری ندارم ولی دردی که خودم تو جامعه دارم لمسش میکنم رو باور دارم نه اون کانالهایی که شما فرمودید
up برای عزیزمون . امیدوارم کارت مورد علاقتونو با قیمت خوب گیر بیارید

دوست گلم من هم مثل همه دوستان کار می کنم برای پول دراوردن تلاش می کنم.

دوست عزیز مثل اینکه شما پست من رو کامل نخواندید.

من می گم وضعیت اقتصادی که بوجود امده برای کل جهانه که ایران هم فکر کنم تو این جهان هست .

به جمله من دقت کنید می گم خدارو شکر نسبت به قبل(مشکلات اقتصادی قبل از عید) رو به بهبوده ، نگفتم که عالی شده .

از نظر من تو این وضعیت اقتصادی که کشورهای تراز اول و صنعتی به چنین روزی افتادند ، کشور در حال توسعه ای مثل ایران که پس از سونامی اقتصادی که بوجود امد داره به سمت بهبود حرکت می کنه خوبه(ایشالله آینده هم بهتر می شه)

دوست عزیز سرکار خصوصی شما چه ارتباطی به دولت و اقتصاد و امثال اینها داره ، یکی دیگه اشتباه می کنه می چسبونید به اقتصاد و دولت!!!!

این آخرین پست من بود،دوستانی که منطقی باشند خودشون مقایسه می کنند و متوجه می شن.
عذر خواهی فراوان از استارتر

REZA-NADERI

Registered User
لایک‌ها
0
کاش به جای این همه نظرات کارشناسی یه دونه کارت گرافیک مناسب داشتید میفروختید به من
در هر حال نظرات هر دوی شما قابل احترام هست
من هم به سهم خودم آرزو میکنم که اوضاع اقتصادی کشور روز به روز بهتر بشه
همچنان خریدار کارت گرافیک هستم
up ...

بالا