GaleryDevil
Registered User
- نوشتهها
- 144
- لایکها
- 0
با عرض شرمندگی نظرات شما را تکذیب و نظرات اونیکی دوستمون را تایید میکنمدوست عزیز ممنون می شم برای تمامیه صحبت هاتون مدرک ارائه بفرمایید.
کسی که می خواد بدبین باشه همه چیو بد برداشت می کنه.
علت بزرگ تمام این اتفاقات مشکل اقتصاد جهانیه و به ایران هم رسید.
مثلا تو همین سایت های فروش جهانی نگاه بندازید تمامیه قطعات کامپیوتر قیمت دلارشون رفته بالا ، حتی با دلار 1200 قدیم هم محاسبه کنیم بازهم نمی شه مثل قیمت قبل.
یا همین چند وقت پیش پدر دوستم رفته بود مسافرت خارجه و از گرونی کالا به دلار می گفت.
ضمن اینکه قیمت میره بالا یه حرفی می زنیم ، میاد پایین یه حرفی می زنیم .
دوست عزیز با این دید هم می شه نگاه کرد که خدارو شکر وضعیت اقتصاد نسبت به قبل رو به بهبوده و قیمت ارز و سکه و اجناس رو به کاهشه.
همیشه به فکر موفقیت کشورمون باشیم نه الکی بدون کارشناسی تحلیل کردن و قضاوت کردن.
این رو هم کلی می گم که هیچوقت دشمن ما به فکر ما نیست ، این رو میگم بخاطر اینکه دوستان گل فکر نکنند CNN و VOA امثال اینها دلشون برای ما می سوزه و راست می گن
از آقا رضای عزیز هم عذر خواهی می کنم و به عنوان آپ حساب کنید.
کاش به جای این همه نظرات کارشناسی یه دونه کارت گرافیک مناسب داشتید میفروختید به من
در هر حال نظرات هر دوی شما قابل احترام هست
من هم به سهم خودم آرزو میکنم که اوضاع اقتصادی کشور روز به روز بهتر بشه
همچنان خریدار کارت گرافیک هستم
up ...
سلام آقا روزبه
زنو آدم اگه خوشش نیاد طلاق میده ولی اگه یه کارت گرافیک نا مناسب گیرم بیاد باید چه گلی به سرم بگیرم
کاملا در اشتباهی من خریدارم
مثلا کارت خودتو با توجه به عدم وجود گارانتی و قیمت نو 230 خریدارم
شک داری فردا تشریف بیارید پای معامله
راستی یکی دیگه از مشکلات تحویل حضوری تو تهران یا کرجه
اگر این شرایط نبود تا حالا 2 الی 3 مورد واقعا مناسب بهم پیشنهاد شده بود و منم میخریدم