• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

FarshidT

Registered User
لایک‌ها
3
موافقم

یه احتمال ضعیف دیگه همین هست. با عرضه درست سکه توسط بانک مرکزی ( به شرط اینکه مثل بچه ی آدم سکه ها رو تحویل بده ) بازار میدونه که سکه ریزش خواهد داشت. چرا؟

به دو دلیل : یکی اینکه کسایی که سکه تحویل میگیرن به امید قیمت بالاتر (تحلیل جناب انونی) سکه هاشون رو نگه میدارن و نمیفروشن /

از طرفی یه عده هم هستند که دنبال فرصت برای خريد سکه هستند و بازار میدونه که اینها در کمین نشسته اند. بخاطر همین قیمت سکه رو کم کم میبره بالا تا اینها توجیه بشن که اگر امروز نخرن فردا دیره ! /

همچنین بازار میدونه که این آخرین فرصت اش برای فروش سکه ها به قیمت خوب هست چرا که اونس نشون داده که خیلی تمایلی به صعود نداره و حتی ممکنه سقوط هم کنه ! و دلار هم اگه مذاکرات خوب پیش بره خیلی نمیتونه افزایشی باشه (حالت بعید)

در نتیجه بازار یا قفل میشه یا به یک باره ریزش میکنه

به نظرم دست بانک و گنده های بازار تو یه کاسس برای رد کردن سکه ها !

یادتونه سکه شد 1 میلیون ! کیا سود بردن !؟ دولت و بازار ! دولت تونست کلی پول از مردم جمع کنه در قالب پیش فروش ! بازار هم سکه هاش رو گرون رد کرد رفت !

الان هم به نظرم همون بازیه ! این قیمت تا یه جایی بالا میره و بعد میریزه ! دلیلشم اینه که گنده های بازار بتونن سکه هاشون رو با قیمت بالا رد کنن بره ! باز هم مردم جوگیری خواهند بود که هجوم ببرن و بخرن ! دولت هم احتمالا این وسط یه بده بسطونی با بازار کرده که داره اینجوری حال میده بهشون ! شاید قولی از بازار گرفته که برای پایین اوردن قیمت دلار (هر چند کم) , بازار همکاری کنه ! امروز هم وزیر اقتصاد از پایین اوردن قیمت دلار در بازار ازاد صحبت میکرد !

من به این نتیجه رسیدم هر وقت قیمت ها بدون دلیل بالا میره یعنی قراره یه سری (کله گنده) جنس هاشون رو به قیمت بالا رد کنن بره (به ملت همیشه در صحنه) و بعدش ملت بمونن و قیمت های سقوط کرده !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظرم دست بانک و گنده های بازار تو یه کاسس برای رد کردن سکه ها !

یادتونه سکه شد 1 میلیون ! کیا سود بردن !؟ دولت و بازار ! دولت تونست کلی پول از مردم جمع کنه در قالب پیش فروش ! بازار هم سکه هاش رو گرون رد کرد رفت !

الان هم به نظرم همون بازیه ! این قیمت تا یه جایی بالا میره و بعد میریزه ! دلیلشم اینه که گنده های بازار بتونن سکه هاشون رو با قیمت بالا رد کنن بره ! باز هم مردم جوگیری خواهند بود که هجوم ببرن و بخرن ! دولت هم احتمالا این وسط یه بده بسطونی با بازار کرده که داره اینجوری حال میده بهشون ! شاید قولی از بازار گرفته که برای پایین اوردن قیمت دلار (هر چند کم) , بازار همکاری کنه ! امروز هم وزیر اقتصاد از پایین اوردن قیمت دلار در بازار ازاد صحبت میکرد !

من به این نتیجه رسیدم هر وقت قیمت ها بدون دلیل بالا میره یعنی قراره یه سری (کله گنده) جنس هاشون رو به قیمت بالا رد کنن بره (به ملت همیشه در صحنه) و بعدش ملت بمونن و قیمت های سقوط کرده !

دقیقا میتونه همچین چیزی باشه.
از این مذاکراته استفاده کردن قیمت دلار رو بیارن پایین تا 1640 اومد پایین , گویا گنده ها داشتن ضرر میکردن , حالا بعید نیست بانک باهاشون ریخته باشه روی هم بگه , میخوام قیمت دلارو بیارم پایین , دیدید که اوردم , حالا این برنامه رو میچینم دوباره میبرمش بالا , جنساتونو رد کنید که ضرر نکنید چون باز میارمش پایین , اینجوری باشه هم اونا جنساشونو بدون ضرر رد میکنن هم دوباره پایین اومد شروع میکنن به خریدن. دو سر سوده براشون. در نتیجه دیگه برای پایین اومدن قیمت مقاومت نمیکنن و قیمت دلار رو به راحتی میارن پایین .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
بابا این چه وعضشه هر میاد یه چیزی میگه مگه الان با این وضع گرونی کمبود درامد ارزی دولت سکه که در بازار جهانی بدون مالیات 391 دلار ارزش داره که اگر با دلار 1800 تومان هم حساب کنیم + 35000 تومان مالیات میشه حدود 738000 تومان بعد شما میگید بانک داره سکه رو میبره بالا بابا به خدا بیشتر از اینا میرزه یه سری به بازار بزنید ببینید هر چند وقت جنس ها داره گرون تر میشه الان بازاری ها جنس ها رو حداقل با دلار 1900 تا 2000 تومان حساب میکنند

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خب یه اتفاق طبیعی هم که می تونه افتاده باشه اینه که خیلی ها منتظر بودن با تحویل سکه ها خرید کنند. احتمالا در چند روز اخیر تقاضا برای خرید خیلی بیشتر شده.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به به نفتم پیدا شد باز شه برم بخونم

بچه ها اینم توجه کنین خیلی از کسایی که سکه پیش خرید کردن مخصوصا دور اول از خود همین بانکیا و فک و فامیلاشون صرافیهای بزرگ بودن که همگی 1000 به بالا ثبت نام کردن بدیهیه که همینا سکه هاشونو تو بازار نمیارن و نگه میدارن و تقریبا سکه های بازار جمع میشه و چون موج ارزونی رفته تو ذهن مردم که الان سکه ها بیاد بیرون ارزون میشه و زیاده و تقاضا نیست الان این ولوشو ایجاد شده

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
الان شرط میبندم 2 ماه دیگه اگه یه بارم قیمتا بیاد مثل روز یکشنبه شه هیچکدوممون نمیریم خرید کنیم.هر بار میگیم ایندفعه دیگه با دفعه های قبل فرق میکنه.:(
به به نفتم پیدا شد باز شه برم بخونم

بچه ها اینم توجه کنین خیلی از کسایی که سکه پیش خرید کردن مخصوصا دور اول از خود همین بانکیا و فک و فامیلاشون صرافیهای بزرگ بودن که همگی 1000 به بالا ثبت نام کردن بدیهیه که همینا سکه هاشونو تو بازار نمیارن و نگه میدارن و تقریبا سکه های بازار جمع میشه و چون موج ارزونی رفته تو ذهن مردم که الان سکه ها بیاد بیرون ارزون میشه و زیاده و تقاضا نیست الان این ولوشو ایجاد شده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
الان شرط میبندم 2 ماه دیگه اگه یه بارم قیمتا بیاد مثل روز یکشنبه شه هیچکدوممون نمیریم خرید کنیم.هر بار میگیم ایندفعه دیگه با دفعه های قبل فرق میکنه.:(
یادته سجاد همون روز اول که قیمت اومد پایین باید میرفتیم .بیچاره ویش مستر هم هی گفت .
ویشی کجایی خریدی؟

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بابا من هزار بار گفتم بخرین ازین پایینتر نمیاد
روز یکشنبه ببینید
اصلا بازار غیر طبیعی نیست بر خلاف چیزی که بعضی از دوستان میگن . تقاضا برای خرید بیشتر از عرضه توسط مردمه و هرچی بگذره این قضیه بیشتر میشه .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بابا من هزار بار گفتم بخرین ازین پایینتر نمیاد
روز یکشنبه ببینید
اصلا بازار غیر طبیعی نیست بر خلاف چیزی که بعضی از دوستان میگن . تقاضا برای خرید بیشتر از عرضه توسط مردمه و هرچی بگذره این قضیه بیشتر میشه .

آره خدا وکیلی تو هم هی میگفتی .
ولی قبول کن من تحلیلگر برتریم :دی
انونی کوشش .استاد بزرگ .خدا وکیلی ایول ایول

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ایشونم که میگفت منتظر زیر 650 تومن هستم.من تا حالا انصافا تو بهترین موقعیتها فروختم ولی زمانهای خریدم خوب نیستن.
یادته سجاد همون روز اول که قیمت اومد پایین باید میرفتیم .بیچاره ویش مستر هم هی گفت .
ویشی کجایی خریدی؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ایشونم که میگفت منتظر زیر 650 تومن هستم.من تا حالا انصافا تو بهترین موقعیتها فروختم ولی زمانهای خریدم خوب نیستن.

منم انصافا میدونم کی وقت خریده کی فروش منتها تنبلم .:دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان امروز 4 شنبه هست تقریبا آخر هفته پیش بینیتون هفته آینده چیه ؟چه جوری میبینین بازارو؟
من میگم فقط یعنی کافیههههههههههه دولت کوچکترین اخلالی تو دادن سکه ها بکنه قیمت میره رو 900 تا 1 .ولی به مدت چند هفته بعدش نزدیک مذاکرات 3 خرداد مجددا قیمت افت میکنه .
داود هم تو تاپیک دلار گفته که از یه مطمین بازار شنیده که قیمت دلارم میره بالا ولی مجدد افت میکنه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
منم یه چند باری خرید وفروش کردم انصافا سود خوبی کردم ولی متاسفانه الان دستم خالیه وگرنه یک شنبه خریده بودم چون بازار مثل اون دفعه که بهمنی اعلام کرد دلار تک نرخی و فرداش دلار تا 1600 وسکه تا 700 هم پایین اومد بعد یه هفته دلار 1900 سکه تا 800 هم رسید

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان امروز 4 شنبه هست تقریبا آخر هفته پیش بینیتون هفته آینده چیه ؟چه جوری میبینین بازارو؟
من میگم فقط یعنی کافیههههههههههه دولت کوچکترین اخلالی تو دادن سکه ها بکنه قیمت میره رو 900 تا 1 .ولی به مدت چند هفته بعدش نزدیک مذاکرات 3 خرداد مجددا قیمت افت میکنه .
داود هم تو تاپیک دلار گفته که از یه مطمین بازار شنیده که قیمت دلارم میره بالا ولی مجدد افت میکنه

بستگی داره تا اون موقع ایران با غربی ها چجوری تا کنه و ایا مذاکرات مثبت باشه یا نه ولی هفته اینده به نظر من یا ارزان تر میشه یا همین قیمت ها میمونه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

به نظرم ایران راهی جز سازش نداره. بانک هم که الان داره سکه ها رو می ده، حتی پته و خرید هم در کار نیست. اینا همه نشانه های اینه که شاید قیمت بیفته. البته فقط یه احتمال هست، اونم این که سران فعلی اسرائیل که عقل درست و حسابی ندارند یهو حمله کنند. در اون حالت بعید می دونم سکه به کارمون بیاد. :wacko:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نظرم ایران راهی جز سازش نداره. بانک هم که الان داره سکه ها رو می ده، حتی پته و خرید هم در کار نیست. اینا همه نشانه های اینه که شاید قیمت بیفته. البته فقط یه احتمال هست، اونم این که سران فعلی اسرائیل که عقل درست و حسابی ندارند یهو حمله کنند. در اون حالت بعید می دونم سکه به کارمون بیاد. :wacko:

اونا بدون هماهنگی با امریکا حمله نمیکنن ! امریکا هم مطمئننا فعلا منتظره ببینه مذاکرات به جایی میرسه یا نه !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ویشی کجایی خریدی؟
نه نخریدم، صرافی که من ازش خرید می کنم ساعت 5 تعطیل میشه، من دیروز ساعت 7 کارم تموم شد.
الانم که سکه شده 718 ، البته ناراحت نباش چون برای ما که می خریم نگه می داریم و دنبال نوسان گیری نیستیم (چون نه حسش هست نه وقتش نه تخصص کافی) 20-30 تومان بالاتر و پایینتر فرق نمی کنه
من از 320 تومان سکه خریده بودم تا 690 تومان، چندین بار وقتی سکه خریدم چند روز بعد 70-80 تومان اومد پایینو ولی در نهایت وقتی روی 765 فروختم میانگین خریدم 521 بود.
الانم اگه بخریم دیگه تا بالای 900 یا 1 تومان نمی فروشیم
پس زیاد خودتو اذیت نکن که اگه دیروز می خریدیم بهتر بود ولی من امروز ساعت 3 روی هر قیمتی باشه خرید می کنم، فعلا 20 تا تمام می خرم بعدا اگه ارزونتر شد بازم می خرم گرونتر هم شد بازم می خرم، چون در نهایت آخرش هیچ ضرری توش نیست ...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اونا بدون هماهنگی با امریکا حمله نمیکنن ! امریکا هم مطمئننا فعلا منتظره ببینه مذاکرات به جایی میرسه یا نه !

والا آمریکا بیشتر دنبال اونا حرکت می کنه تا اونا دنبال آمریکا. اسرائیل هم وقتی احساس خطر کنه نه منطق رو در نظر می گیره نه با کسی هماهنگ می کنه، چون می دونه آمریکا به هر حال اگر در موقعیت انجام شده قرار گرفت، مجبوره همکاری کنه.

بالا