elinet0
Registered User
- نوشتهها
- 461
- لایکها
- 128
الان سايت طلا 698 زده يعني كاهش
قیمت سکه امروز چند هست؟؟؟افزایش پیدا کرده یا کاهش؟؟؟
قیمت سکه امروز چند هست؟؟؟افزایش پیدا کرده یا کاهش؟؟؟
البته بينظمي اينجا رايجه كه اصلاً تو ايران نياز به برنامهريزي هم نداره، يادمه يك بار كنكور با يك ساعت و نيم تاخير شروع شد بعدشم به يك عده برگه شماره 2 داده بودن داشتن جواب ميدادن به يك عده ديگه برگه شماره 1 .
ممنون از نظرتت به هر حال شما اكثر اوقات درست پيشبيني ميكني![]()
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست![]()
قیمت:به قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت
9122065365
خواهش میکنم .حالا بزنه این دفعه برعکس بشه![]()
خدا خیرتون بده ایشالا بتونیم جبران کنیم .دوستان لطفا جو رو بهم نریزید.یکی از دوستان زحمت کشیدن و کلمه عبور ID من رو عوض کردند. من هم از یکی از مدیرها درخواست کردم تا واسم ID جدید بسازند تا بتونم شما رو در امر خرید و فروش سکه راهنمایی کنم.
شرایط خاصی نداره.برای زیره 100 تا میری شعبه ای که نوشتی و فیش واریزی و کارت ملی رو هم میبری و میگیری.برای بالای 100تا هم به مناطق سرپرستی مراجعه میکنیداز دریافتشم بگو .
شرایط خاصی نداره.برای زیره 100 تا میری شعبه ای که نوشتی و فیش واریزی و کارت ملی رو هم میبری و میگیری.برای بالای 100تا هم به مناطق سرپرستی مراجعه میکنید
یادش بخیر که خیلی از دوستان میگفتن سکه 573 تومنی پیش خریدی رو نخرید چون تحویل نمیدن و پیشتهاد خریده نقدی سکه با قیمت بالای 800 رو میدادن!
از اینکه به گفته های بنده ارج می نهید کمال تشکر رو دارم.همانطور که عرض کردم دوستان در خرید سکخ تا اواخر تابستان صبر کنند. تجربه من نشان می دهد در اواخر تابستان بازار به ثبات خواهد رسید و با آرامش کامل می توانید سکه خریداری کنند. دوستانی هم که در حال حاضر قصد فروش سکه رو دارند زودتر به بنده مراجعه کنند.
:lol: خرابتم ...به نظر بنده که الان دوستان نیز من رو در این تالار رو بعنوان کارشناسی خبره خرید و فروش سکه میشناسند. باید عرض کنم که بهترین زمان خرید تابستان می باشد. حدودا اوخر تابستان یعنی شهریور ماه که جو روانی بازار آرامشی کامل را طی خواهد کرد. پس فعلا دست نگه دارید..
تلفن دادم دیگه.زنگ میزنی و حضوری تحویل میدم.سعادت آباد یا گیشانه منظورم این بود که نوشتی پرداختی حساب به حساب خندم گرفته بود که چرا از دریافتش چیزی نگفتی
میخوای بفروشی برو بده پلمبشون کنن , یا اگه صبر میکردی پته میگرفتی راحت تر میتونستی ردشون کنی.تلفن دادم دیگه.زنگ میزنی و حضوری تحویل میدم.سعادت آباد یا گیشا
جلوی ..... این یوزر رو کی میخوان بگیرن؟خواهش می کنم. من به وظیفه شرعی خودم عمل می کنم.به هر حال این وسط یکی باید ضرر کنه و ما سربازان گمنام امام مکان این مصیبت عظمی رو به جون می خریم. به قول حاج صادق آهنگران بهر آزادی قدس، از کربلا باید گذشت.
خواهش می کنم. من به وظیفه شرعی خودم عمل می کنم.به هر حال این وسط یکی باید ضرر کنه و ما سربازان گمنام امام مکان این مصیبت عظمی رو به جون می خریم. به قول حاج صادق آهنگران بهر آزادی قدس، از کربلا باید گذشت.