• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
البته بي‌نظمي اينجا رايجه كه اصلاً تو ايران نياز به برنامه‌ريزي هم نداره، يادمه يك بار كنكور با يك ساعت و نيم تاخير شروع شد بعدشم به يك عده برگه شماره 2 داده بودن داشتن جواب ميدادن به يك عده ديگه برگه شماره 1 .

ممنون از نظرتت به هر حال شما اكثر اوقات درست پيش‌بيني ميكني :)

خواهش میکنم .حالا بزنه این دفعه برعکس بشه:)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست
biggrinsmiley.gif

قیمت:به قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت
9122065365

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست
biggrinsmiley.gif

قیمت:به قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت
9122065365

از دریافتشم بگو .

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اميدوارم حرف شما درست دربياد خب اين فقط يك پيش‌بيني، كاريشم نميشه كرد

اگه 100% ميدونستي اتفاق ميفته، اسمش ميشد واقعيت نه پيش‌بيني

خواهش میکنم .حالا بزنه این دفعه برعکس بشه:)

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری رویترز، علی رغم ثبات بهای اونس جهانی طلا در روز چهارشنبه، انتظار افزایش بهای این فلز ارزشمند به سبب نزدیک شدن به زمان فروش اوراق قرضه ی ده ساله مادرید و زیر فشار بودن بهای یورو دور از ذهن می باشد.
در روز گذشته شاخص تولیدات صنعتی و همچنین شاخص ساخت مسکن در آمریکا اعلام شد که کمتر از حد انتظار بوده است. اعلام این شاخص ها در آمریکا در حالی اتفاق داده است که اوراق قرضه ی اسپانیا در منطقه ی یورو با موفقیت به فروش رسید و همچنین اطلاعات مثبتی از سوی اقتصاد آلمان به گوش رسیده است.
به اعتقاد لی لینگ یکی از تحلیل گران بازارهای مبادلاتی، از میزان ترس سرمایه داران در منطقه ی یورو کاسته شده است و همین امر می تواند در آینده ای نزدیک موجبات افزایش بهای یورو و اونس جهانی را به دنبال داشته باشد. او در ادامه می افزاید که نگاه بسیاری از سرمایه داران به جلسه ی هفته ی آینده بانک مرکزی آمریکا می باشد. این جلسه می تواند تاثیر مستقیمی بر بهای اونس جهانی طلا به دنبال داشته باشد.
لازم به ذکر است که اونس جهانی طلا در روز چهارشنبه با اعلام ساعت 2:50 به وقت لندن با افزایش خفیفی رو به رو شد و به 1650 دلار در هر اونس رسید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان لطفا جو رو بهم نریزید.یکی از دوستان زحمت کشیدن و کلمه عبور ID من رو عوض کردند. من هم از یکی از مدیرها درخواست کردم تا واسم ID جدید بسازند تا بتونم شما رو در امر خرید و فروش سکه راهنمایی کنم.
خدا خیرتون بده ایشالا بتونیم جبران کنیم .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
از دریافتشم بگو .
شرایط خاصی نداره.برای زیره 100 تا میری شعبه ای که نوشتی و فیش واریزی و کارت ملی رو هم میبری و میگیری.برای بالای 100تا هم به مناطق سرپرستی مراجعه میکنید
یادش بخیر که خیلی از دوستان میگفتن سکه 573 تومنی پیش خریدی رو نخرید چون تحویل نمیدن و پیشتهاد خریده نقدی سکه با قیمت بالای 800 رو میدادن!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شرایط خاصی نداره.برای زیره 100 تا میری شعبه ای که نوشتی و فیش واریزی و کارت ملی رو هم میبری و میگیری.برای بالای 100تا هم به مناطق سرپرستی مراجعه میکنید
یادش بخیر که خیلی از دوستان میگفتن سکه 573 تومنی پیش خریدی رو نخرید چون تحویل نمیدن و پیشتهاد خریده نقدی سکه با قیمت بالای 800 رو میدادن!

نه منظورم این بود که نوشتی پرداختی حساب به حساب خندم گرفته بود که چرا از دریافتش چیزی نگفتی

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
از اینکه به گفته های بنده ارج می نهید کمال تشکر رو دارم.همانطور که عرض کردم دوستان در خرید سکخ تا اواخر تابستان صبر کنند. تجربه من نشان می دهد در اواخر تابستان بازار به ثبات خواهد رسید و با آرامش کامل می توانید سکه خریداری کنند. دوستانی هم که در حال حاضر قصد فروش سکه رو دارند زودتر به بنده مراجعه کنند.

من به عنوان یکی از کاربرای فروم که مثل بقیه شما رو به عنوان یکی از زبده ترین کارشناسای اینجا قبول داره، با توجه به تحلیل شما یه سوال برام پیش میاد؟؟؟:blink:
اینکه شما میگید برای خرید سکه بهتره تا اواخر تابستون صبرکنیم، چرا خودتون حاضر میشید الان و تو این بلبشو و نواسان بازار اقدام به خرید سکه های دوستان کنید؟!!! آخه اینطوری متضرر نمیشید؟؟؟:D

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تبلیغ معکوس!!
وقتی میبینی یه چیزی میگی ملت باور نمیکنن و برعکسشو انجام میدن، برعکسشو بگو تا اونی که میخوای رو انجام بدن!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان خواهش میکنم با طناب کسی ته چاه نرین لطفا تحلیل داشته باشین بزرگترین بازنده کسی هست که بخواد رو حرف دیگران خرید یا فروش کنه؟منم یه هشدار میدم بوهای سازش بیشتر از همیشه به مشام میرسه اینو در نظر داشته باشین بازار بی رحم هست و کلان سرمایه دارها پول شما رو راحت هپولی میکنن

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
حالا اگه سازش هم شكل بگيره تورم رو هم بايد در نظر گرفت. به هر حال ارزش ريال سقوط كرده و تورم هم در حد پنجاه درصد به بالاس. پس قيمت سكه به هر حال از يه قيمت مشخص پايين تر نمياد.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
به نظر بنده که الان دوستان نیز من رو در این تالار رو بعنوان کارشناسی خبره خرید و فروش سکه میشناسند. باید عرض کنم که بهترین زمان خرید تابستان می باشد. حدودا اوخر تابستان یعنی شهریور ماه که جو روانی بازار آرامشی کامل را طی خواهد کرد. پس فعلا دست نگه دارید..
:lol: خرابتم ...

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
نه منظورم این بود که نوشتی پرداختی حساب به حساب خندم گرفته بود که چرا از دریافتش چیزی نگفتی
تلفن دادم دیگه.زنگ میزنی و حضوری تحویل میدم.سعادت آباد یا گیشا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تلفن دادم دیگه.زنگ میزنی و حضوری تحویل میدم.سعادت آباد یا گیشا
میخوای بفروشی برو بده پلمبشون کنن , یا اگه صبر میکردی پته میگرفتی راحت تر میتونستی ردشون کنی.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خواهش می کنم. من به وظیفه شرعی خودم عمل می کنم.به هر حال این وسط یکی باید ضرر کنه و ما سربازان گمنام امام مکان این مصیبت عظمی رو به جون می خریم. به قول حاج صادق آهنگران بهر آزادی قدس، از کربلا باید گذشت.
جلوی ..... این یوزر رو کی میخوان بگیرن؟

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
خواهش می کنم. من به وظیفه شرعی خودم عمل می کنم.به هر حال این وسط یکی باید ضرر کنه و ما سربازان گمنام امام مکان این مصیبت عظمی رو به جون می خریم. به قول حاج صادق آهنگران بهر آزادی قدس، از کربلا باید گذشت.

یعنی حاجی واقعا باحالی!!!
تایپیک رو از خشکی درآوردی!کلی حال کردم، روزمون رو ساختی:D

بالا