• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
خیلی جالبه به محض این که میاد زیر 700 تومن دوباره قیمت برمیگرده رو همون 700. در ادامه یکی دو نظر قبلیم باید این فرضیه رو مطرح کنم که فعلا بازار کاملا دست بانک مرکزیه. اگه سود پول 640 تومن برای هر سکه رو سالانه 20 درصد فرض کنیم برای 4 ماه میشه 6،7 درصد یا به عبارتی حدود40 تومن که به اضافه مالیات حدود 30 تومنی برای هرسکه میشه حدود 710 هزار تومن و این تقریبا همین قیمت فعیله. بانک با وارد شدن تو بازار به عنوان خریدار یا خارج شدن از بازار جوری تو بازار عرضه و تقاضا دخالت میکنه که قیمت همین حول و حوش باقی بمونه تا بقول خودش هم یه بازی برد – برد با خریدارای سکه از خودش رو پیش برده باشه و مردم برای خارج کردن ناگهانی پولشون هجوم نبرن هم گزینه های رقیب تحویل سکه فیزیکی مثل اوراق هم کاملا از نظر دور نمونه. الیته این فقط یه فرضیه س که اگه همینجور تا خرداد که زمان مذاکرات هسته ایه قیمت 700 تا 710 بمونه تایید میشه. از خرداد هم یا کاهش شدید خواهیم داشت یا افزایش شدید که برای اظهار نظر باید منتظر خبرهای رسیده از بیت عاقا باشیم که قراره سرنوشت هشتاد میلیون نفر رو تعیین کنه !اما فعلا با صحبتهای اسراییل و اوباما نظرم افزایش شدیده!

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان این قوانین گواهی سپرده چیه با نام؟الان اعلام کرده با سود 24 درصد متقاضیان میتوانند به جای سکه بگیرن

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان این قوانین گواهی سپرده چیه با نام؟الان اعلام کرده با سود 24 درصد متقاضیان میتوانند به جای سکه بگیرن

گواهی سپرده مثل اوراق که از تاریخ ثبت نام پیش فروش محاسبه میشه و سود سالینه هم که 24 درصد و جزییاتش هم شنبه اعلام میشه و از تاریخ 2 اریبهشت تا 15 اردیبهشت میتونین به بانک مرجعه کنین وکسانی که موعد تحویلشون ماههای اینده است اونها هم شامل میشن

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب خيلي جالب بود اين موضوع پيش‌فروش‌ها چون خيلي از اونا كه توي خارج نشستن و دادار دودور ميكنن مشخص شد كه چه طوري دارن اين كارو ميكنن

تبلیغ معکوس!!
وقتی میبینی یه چیزی میگی ملت باور نمیکنن و برعکسشو انجام میدن، برعکسشو بگو تا اونی که میخوای رو انجام بدن!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

دوست داشتم نظر شما (LAPD) را در مورد اين اظهارات (poole21) بدونم. آيا شما هم با ايشون هم عقيده هستيد

ممنون از وقتي كه براي اين كار مي‌گذاريد

دوستان خواهش میکنم با طناب کسی ته چاه نرین لطفا تحلیل داشته باشین بزرگترین بازنده کسی هست که بخواد رو حرف دیگران خرید یا فروش کنه؟منم یه هشدار میدم بوهای سازش بیشتر از همیشه به مشام میرسه اینو در نظر داشته باشین بازار بی رحم هست و کلان سرمایه دارها پول شما رو راحت هپولی میکنن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان عزیز 5 صفحه قبل رو خوندم کامل توی این 2 روز هم واکنش بازار رو دید . تفاوت قیمت خرید و فرش بین 10 الی 12 هزار تومن هست یعنی بازار ثبات نداره چون رقم باید بین 4 تا 5 هزار تومن باشه . حواستون باشه نرخ اصلی بازار روز 1 شنبه درمیاد نه شنبه . چون شنبه شبات هست (روز تعطیل کلیمی ها ) . بازار خوبی هست برای نوسان گیری :lol: ولی به وقتش توی این هفته البته مثل اون کاری 2 روز پیش کردم نی در اون حد شاید باید 1 یا 2 روز صبر کرد احتمالا
i298960_ddd.gif
. در ضمن دوستانه میگم در مسائلی که پای پول میون هست هیچ موقع به صورت آنلاین با کسی ارتباط برقرار نکنید الا اینکه فرد با اعتباری باشه و بشناسیدش . در بازار سرمایه به راحتی میشه سرمایه رو دست دیگران در آورد . توصیه بود دوستانه کسی به خودش نگیره این قسمت رو کوت کنید و اگر بگید منظورت منم رک راست میگم بله :دی . آنلاین معامله نکنید . اگر وارد این بازار میشید برای خودتون یک صراف انتخاب کنید و فقط با اون کار کنید . توجه کنید صراف مثل بانک هست صراف یکی بانک یکی :دی . سکه ها رو هم دادن :دی

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شما هفته‌ آينده بازار سكه رو چه طوري مي‌بينيد؟

افزايش يا كاهش بيشتر؟

دوستان عزیز 5 صفحه قبل رو خوندم کامل توی این 2 روز هم واکنش بازار رو دید . تفاوت قیمت خرید و فرش بین 10 الی 12 هزار تومن هست یعنی بازار ثبات نداره چون رقم باید بین 4 تا 5 هزار تومن باشه . حواستون باشه نرخ اصلی بازار روز 1 شنبه درمیاد نه شنبه . چون شنبه شبات هست (روز تعطیل کلیمی ها ) . بازار خوبی هست برای نوسان گیری :lol: ولی به وقتش توی این هفته البته مثل اون کاری 2 روز پیش کردم نی در اون حد شاید باید 1 یا 2 روز صبر کرد احتمالا
i298960_ddd.gif
. در ضمن دوستانه میگم در مسائلی که پای پول میون هست هیچ موقع به صورت آنلاین با کسی ارتباط برقرار نکنید الا اینکه فرد با اعتباری باشه و بشناسیدش . در بازار سرمایه به راحتی میشه سرمایه رو دست دیگران در آورد . توصیه بود دوستانه کسی به خودش نگیره این قسمت رو کوت کنید و اگر بگید منظورت منم رک راست میگم بله :دی . آنلاین معامله نکنید . اگر وارد این بازار میشید برای خودتون یک صراف انتخاب کنید و فقط با اون کار کنید . توجه کنید صراف مثل بانک هست صراف یکی بانک یکی :دی . سکه ها رو هم دادن :دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب خيلي جالب بود اين موضوع پيش‌فروش‌ها چون خيلي از اونا كه توي خارج نشستن و دادار دودور ميكنن مشخص شد كه چه طوري دارن اين كارو ميكنن

دوست داشتم نظر شما (LAPD) را در مورد اين اظهارات (poole21) بدونم. آيا شما هم با ايشون هم عقيده هستيد

ممنون از وقتي كه براي اين كار مي‌گذاريد

من رفتاری که از بانک مرکزی میبینم در زمینه سکه اینه که تمایلش به رد کردن سکه هاش زیاد شده !! و هر کاری که داره میکنه در جهت بالابردن قیمت سکست , چند صفحه پیشم گفتم , این کارو نمیکنه که مردم سود کنن , حتما خبر داره که قراره خبری بشه که ارزون بشه ! پس چه بهتر الان هرچی داره رد کنه ! این احتمالا بخاطر مذاکرات بعدیه.
از طرفی امریکا هدفش از مذاکرات این نیست که با اینا به نتیجه برسه هدف هر دو طرف زمان خریدنه , پس شاید بشه اینجوری گفت که مذاکرات بعدی هم باز یه خوش و بشی با همدیگه بکنن و موکول بشه به یه جلسه ای دیگه , که تاثیرش روی بازار ایران دیگه ایندفه میترکونه قیمتارو و قیمتا میریزه و هرچی با قیمت گرون دادن دست مردم با قیمت ارزون از دست مردم در میارن !
این سناریوییه که به نظر من میرسه.
البته اینجوری هم میشه به قضیه نگاه کنیم , که بانک داره وانمود میکنه که جنساشو میخواد رد کنه چون قراره قیمتا بکشه پایین !! در نتیجه مردم بترسن و سکه نگیرن !!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از راهنمايي‌هاي ارزنده تون

من رفتاری که از بانک مرکزی میبینم در زمینه سکه اینه که تمایلش به رد کردن سکه هاش زیاد شده !! و هر کاری که داره میکنه در جهت بالابردن قیمت سکست , چند صفحه پیشم گفتم , این کارو نمیکنه که مردم سود کنن , حتما خبر داره که قراره خبری بشه که ارزون بشه ! پس چه بهتر الان هرچی داره رد کنه ! این احتمالا بخاطر مذاکرات بعدیه.
از طرفی امریکا هدفش از مذاکرات این نیست که با اینا به نتیجه برسه هدف هر دو طرف زمان خریدنه , پس شاید بشه اینجوری گفت که مذاکرات بعدی هم باز یه خوش و بشی با همدیگه بکنن و موکول بشه به یه جلسه ای دیگه , که تاثیرش روی بازار ایران دیگه ایندفه میترکونه قیمتارو و قیمتا میریزه و هرچی با قیمت گرون دادن دست مردم با قیمت ارزون از دست مردم در میارن !
این سناریوییه که به نظر من میرسه.
البته اینجوری هم میشه به قضیه نگاه کنیم , که بانک داره وانمود میکنه که جنساشو میخواد رد کنه چون قراره قیمتا بکشه پایین !! در نتیجه مردم بترسن و سکه نگیرن !!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کلا احتمال هر چی هست دیگه:wacko::D
به نظر می یاد قمار کامله
خداییش فقط ملک تو شهر ما تو این 3 ماهه 70 درصد رفته بالا
من که کلی ضرر کردم اگه ملک خریده بودم کلی سود توش بود

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
صد رحمت به قماربازي، اين همه ميشيني فكر مي‌كني، تحليل مي‌كني، مطلب مي‌خوني، تمام اخبارو پيگيري مي‌كني، خلاصه 24 ساعته دنبالشي ...

آخرش ميرسي به يا شانس و يا اقبال

توي قمار از همون اول همينو ميگي و خودتو راحت مي‌كني :p:D

کلا احتمال هر چی هست دیگه:wacko::D
به نظر می یاد قمار کامله
خداییش فقط ملک تو شهر ما تو این 3 ماهه 70 درصد رفته بالا
من که کلی ضرر کردم اگه ملک خریده بودم کلی سود توش بود

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
اما یه جایی امید هست
کلا چیزی باید خرید که ارزونه چون در آینده ممکنه گرون تر بشه
تو این 4 ماهه همه چی صعودی بوده به جز این طلا که در حال نزوله
الان ارزون تر از طلا چیزی دیگه نیست:blink:
---------------------------------
طلا طلایی چه نازی
چه ارزونی چه ماهی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شما هفته‌ آينده بازار سكه رو چه طوري مي‌بينيد؟

افزايش يا كاهش بيشتر؟

والا خرداد نقشه کشیدن واسه ملت اساسی
i298960_ddd.gif
. درباره مذاکرات قبلی هم گفتم سناریو و دید که همون شد . ببینید اگر مذاکرات بغداد مثل همین اوکی بشه و چند تا از تحریم ها برداشته بشه
i298960_ddd.gif
فاتحه بعضی از سود ها خونده هست . این رو همیشه مد نظرتون قرار بدید . طلا کالایی هست که تحت تاثیر جو روانی و جو سیاسی هست . همیشه هم به این شکل بوده . این رو مد نظر قرار بدید که اگر اقتصاد آمریکا شروع به ریباد اساسی بکنه و شاخص های بورس های مثل نزدک و دکس بیاد بالا اونس همون روز تحت تاثیر ریباد افت شدید داره . این فاکتور رو هم مد نظر قرار بدید . دوستای گلم با سند و مدرک به شما نشون دادم که بنده شکارچی موقعیت هستم نه سرمایه گذار یا شخصی که بخواد حفظ سرمایه کنه . تحلیل هایی که من میکنم برای سود گیری سریع و آزاد کردن سریع سرمایه خوبه . ببینید من به شخصه وقتی وارد بازار میشم برای خرید هیچ موقع فکر این رو نمیکنم که حتی یک روز هم بخوام سرمایم رو بخوابونم . باید نهایت 5 ساعته سرمایه آزاد بشه
i298960_ddd.gif

این بود توصیه دوستانه دکستر
i298960_ddd.gif
:دی

در ضمن برای اونایی که میگن سکه ندادن . امروز همین امروز :دی یکی از همکاران ما 378 سکه پیش خرید کرده بود که کیلویی توی این بسته های پلاستیکی بهش دادن (بسته های 100 تایی)

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
جناب دکستر شما چرا اینقدر در لفافه حرف میزنید؟ خرداد قراره چی بشه ؟ میره بالا یا سقوط ؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از پاسختون، خب اين كار شغل شماست هم مهارت و هم زمان كافي براي شكار لحظه‌هارو داريد. ولي متاسفانه براي من مقدور نيست چون اصلا حرفه من چيزه ديگه‌اي هست.

براي افرادي مثل من بيشتر جنبه‌ حفظ سرمايه رو داره ولي با اين اوصاف مثل اينكه براي سرمايه‌هاي مردم حسابي نقشه كشيدن

درضمن همه مثل شما ريسك‌پذير نيستن شايد اينم برمي‌گرده به اينكه شغلشون اين نيست و مهارت لازم رو ندارن

خب قبلاً هم گفتم يكي از آشناها از پارسال بهار گفت كه كلي قاچاق شمش از دوبي به ايران كردن كه شايد اينا هم همون طلاهاست چون همش من به اون موضوع مشكوكم

اميدوارم هيچ‌كس اين وسط متضرر نشه

والا خرداد نقشه کشیدن واسه ملت اساسی
i298960_ddd.gif
. درباره مذاکرات قبلی هم گفتم سناریو و دید که همون شد . ببینید اگر مذاکرات بغداد مثل همین اوکی بشه و چند تا از تحریم ها برداشته بشه
i298960_ddd.gif
فاتحه بعضی از سود ها خونده هست . این رو همیشه مد نظرتون قرار بدید . طلا کالایی هست که تحت تاثیر جو روانی و جو سیاسی هست . همیشه هم به این شکل بوده . این رو مد نظر قرار بدید که اگر اقتصاد آمریکا شروع به ریباد اساسی بکنه و شاخص های بورس های مثل نزدک و دکس بیاد بالا اونس همون روز تحت تاثیر ریباد افت شدید داره . این فاکتور رو هم مد نظر قرار بدید . دوستای گلم با سند و مدرک به شما نشون دادم که بنده شکارچی موقعیت هستم نه سرمایه گذار یا شخصی که بخواد حفظ سرمایه کنه . تحلیل هایی که من میکنم برای سود گیری سریع و آزاد کردن سریع سرمایه خوبه . ببینید من به شخصه وقتی وارد بازار میشم برای خرید هیچ موقع فکر این رو نمیکنم که حتی یک روز هم بخوام سرمایم رو بخوابونم . باید نهایت 5 ساعته سرمایه آزاد بشه
i298960_ddd.gif

این بود توصیه دوستانه دکستر
i298960_ddd.gif
:دی

در ضمن برای اونایی که میگن سکه ندادن . امروز همین امروز :دی یکی از همکاران ما 378 سکه پیش خرید کرده بود که کیلویی توی این بسته های پلاستیکی بهش دادن (بسته های 100 تایی)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
جناب دکستر شما چرا اینقدر در لفافه حرف میزنید؟ خرداد قراره چی بشه ؟ میره بالا یا سقوط ؟

دوست عزیز والا لفافه نیست . میدونی چرا اینجوری میگم ؟ چون گمانه زنی نمیکنم . ببین چون من دوست عزیز اگر حرفی میزنم میدونم سرمایه به سختی به دست میاد و با گمانه زنی به راحتی به باد میره :( . خرداد دوست گلم نشست دور دوم 1+5 با ایران هست به خاطر مسائل هسته ای که در بغداد انجام میشه . ببین این بار اینا سر چه مسائلی چه جوری مذاکره کرده بودن که کاترین اشتون میخواست 3 بار جلیلی رو بغل کنه :دی
i298960_ddd.gif
بنده خدا این جلیلی مونده بود حرف بزنه یا هوای خودش رو داشته باشه که موقع بغل کاترین نباشه
i298960_ddd.gif
پس نمی دونیم من و شما عمق موافقات چی بوده . سوئیس هم همین دیروز با تحریم بانک مرکزی مخالفت کرد . اسرائیل هم فعلا کوتاه اومده پس اگر این سری موافقات به صورت علنی اعلام بشه و چند تا تحریم هم برداشته بشه دیگه بازار میره تو کف و یا بهت اگر برعکس بشه که میشه موشک و میره فضا
i298960_ddd.gif
. به خاطر همین هست که کلی پست میدم چون گمانه زنی نمیکنم . سعی میکنم من بعد این با جزئیات به این صورت کامل توضیح بدم

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
دوست عزیز والا لفافه نیست . میدونی چرا اینجوری میگم ؟ چون گمانه زنی نمیکنم . ببین چون من دوست عزیز اگر حرفی میزنم میدونم سرمایه به سختی به دست میاد و با گمانه زنی به راحتی به باد میره :( . خرداد دوست گلم نشست دور دوم 1+5 با ایران هست به خاطر مسائل هسته ای که در بغداد انجام میشه . ببین این بار اینا سر چه مسائلی چه جوری مذاکره کرده بودن که کاترین اشتون میخواست 3 بار جلیلی رو بغل کنه :دی
i298960_ddd.gif
بنده خدا این جلیلی مونده بود حرف بزنه یا هوای خودش رو داشته باشه که موقع بغل کاترین نباشه
i298960_ddd.gif
پس نمی دونیم من و شما عمق موافقات چی بوده . سوئیس هم همین دیروز با تحریم بانک مرکزی مخالفت کرد . اسرائیل هم فعلا کوتاه اومده پس اگر این سری موافقات به صورت علنی اعلام بشه و چند تا تحریم هم برداشته بشه دیگه بازار میره تو کف و یا بهت اگر برعکس بشه که میشه موشک و میره فضا
i298960_ddd.gif
. به خاطر همین هست که کلی پست میدم چون گمانه زنی نمیکنم . سعی میکنم من بعد این با جزئیات به این صورت کامل توضیح بدم

تشکر از توضیح.لطف کردین.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوست عزیز اگر کسی میدونست چی میشه که دیگه نشست و... کشک بود ! من از خیلی ها که وصلن م پرسیدم خبر دقیق نمیدن ولی این رو در آوردم که ایران قراره راه بیاد ! این یعنی....

بالا