• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
الان همه دنیای فوتبال خوشحالن که بارسلونا شکست خورده :lol: منچستری ها، میلانی ها، آرسنالی ها، اینتری ها... :D بعضی هاشونم اتفاقا خوشحالیشونو بروز میدن همینجا :D طوری نیست. بذار اونا هم کمی لذت ببرن. بازی ادامه داره دوستان :) We will be back :D

یعنی ایشالا بریم فینال و اونجا انتقام این باختو ازشون بگیریم، لذتش 100 برابر وقتی میشه که تو این بازی نتیجه گرفته بودیم و یه برد تکراری دیگه جلوی رئال به دست می اوردیم. این بارسا با وجود همه مشکلات هنوز هم اگه روز خوبش باشه به راحتی از پس رئال بر میاد.

چون تو این چند فصله حسابی به خدمت همشون رسیده بودیم :D

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
الان همه دنیای فوتبال خوشحالن که بارسلونا شکست خورده :lol: منچستری ها، میلانی ها، آرسنالی ها، اینتری ها... :D بعضی هاشونم اتفاقا خوشحالیشونو بروز میدن همینجا :D طوری نیست. بذار اونا هم کمی لذت ببرن. بازی ادامه داره دوستان :) We will be back :D

یعنی ایشالا بریم فینال و اونجا انتقام این باختو ازشون بگیریم، لذتش 100 برابر وقتی میشه که تو این بازی نتیجه گرفته بودیم و یه برد تکراری دیگه جلوی رئال به دست می اوردیم. این بارسا با وجود همه مشکلات هنوز هم اگه روز خوبش باشه به راحتی از پس رئال بر میاد.

عمو هر چه از دوست رسد نکوست. اصلا میزد تو گل خودمون. فدای سرش :happy:

آخ گفتی آخ گفتی
مثل وقتی که با اینتر بازی داشتیم.راستی الان کسی از طرفدارای اینتر خبر داره؟اونموقع جمعیتشون خـــعــــلی بود :دی

یعنی ایشالا بریم فینال و اونجا انتقام این باختو ازشون بگیریم
یعنی اونموقع از خوشحالی داغون میشم هااا.اصن له له میشم
rfp688gjuyliizjkihu2.png

عمو هر چه از دوست رسد نکوست. اصلا میزد تو گل خودمون. فدای سرش
happysmiley.gif
من دوست داشتم گل میزد بعد هی پرچم کاتالان رو میبوسید بعد من هی ذوق میکردم :لوووول

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چون تو این چند فصله حسابی به خدمت همشون رسیده بودیم :D

حق میدم بهشون. آدمیزاده دیگه. دلش میخواد همیشه برنده باشه و وقتی ناتوانیشو در برابر حریف میبینه ازش کینه به دل میگیره و عصبانی میشه :D مورد مشابهش خطاهای عمدی بدی که علی الخصوص همین رئالی ها تو ال کلاسیکوهای قبلی و به خاطر عصبانیتشون ناشی از برتری ای که بارسا بهشون تحمیل کرده بود، مرتکب میشدن. ما که بخیل نیستیم. باشد که از فشارهای درونیشان با این نتیجه کم شده باشد و کمی با تیم ما مهربان تر برخورد کنند :)

آخ گفتی آخ گفتی
مثل وقتی که با اینتر بازی داشتیم.راستی الان کسی از طرفدارای اینتر خبر داره؟اونموقع جمعیتشون خـــعــــلی بود :دی

آره از این حرکت های ائتلافی میزنن دوستان :D یکی دیگه شون را در بازی سه شنبه جلوی تیم "باقدمت" و "پر هوادار" چلسی شاهد خواهیم بود :p

من دوست داشتم گل میزد بعد هی پرچم کاتالان رو میبوسید بعد من هی ذوق میکردم :لوووول

اصلا روز روز ما نبود. اون کرنل (!) های آخر بازی راحت میتونست گل بزنه این عزیز دل. تو صحنه ها که میدیدم کلی فضا داشت برای حرکت و سر زدن، ولی نمی دونم چرا انقدر هول هولی و ناهماهنگ و بدون آمادگی توپو میفرستادن رو دروازه.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یاد بازی برزیل - فرانسه فینال جام 98 افتادم
اونروز برزیل اصن نابود شده بود.یعنی انگار جسدشون توی زمین بود.نمیدونم چرا بعضی روزها تیمها اینجوری میشن
چندتا پست قبل گفتم:ما توی بدترین بازیمون توی چند ماه اخیر،باز هم 2تا بیشتر از رئال نخوردیم و این یعنی خیلی چیزها :دی
ایشالا سه شنبه بچه ها شادمون میکنن.
47b20s0.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یاد بازی برزیل - فرانسه فینال جام 98 افتادم
اونروز برزیل اصن نابود شده بود.یعنی انگار جسدشون توی زمین بود.نمیدونم چرا بعضی روزها تیمها اینجوری میشن
چندتا پست قبل گفتم:ما توی بدترین بازیمون توی چند ماه اخیر،باز هم 2تا بیشتر از رئال نخوردیم و این یعنی خیلی چیزها :دی
ایشالا سه شنبه بچه ها شادمون میکنن.
47b20s0.gif

انسان موجودی است بس عجیب :D همش هم به خاطر بهره مندیش از هوش و احساساته. فکر کنم برای همیشه پیش اومده. بعضی وقتها با این که بلدیم ولی قفل می کنیم و نمی دانم دقیقا چرا :D
به امید آن روز (سه شنبه)
47b20s0.gif
!

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
از فیس پوک کاپیتان؛

Hola a todos, no hemos podido lograr acercarnos más a la Liga, gracias por vuestro apoyo hasta el final, el martes os volvemos a necesitar! Un abrazo.

ترجمه:

Hello to all, not have been able to come closer to the League, thanks for your support until the end, on Tuesday again you need! A hug.

:(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
آفساید نبود ؟!!

هر چند که فرقی نمیکرد . مساوی با باخت خیلی برامون فرقی نداشت .

Khedira-en-posicion-mas-que-du_54284697590_54115221152_960_640.jpg

[QUOTE="AmirHesam";4780258]
...
ولی لازم دونستم چند تا نکته رو اشاره کنم ...
به نظر شما این خوبه که به این مربی جوون که واقعا من میتونم بگم مربی فوق العاده ای هست توهین کنید ؟
این مربی چندتا جام برای شما اوورده ؟ این مربی تو این 4 ساله چند تا باخت فقط اوورده
...[/QUOTE]

چرا فکر میکنید اگه به یه نفر انتقاد شد کل سابقش نابود شده ؟!
کارنامه ی گواردیولا درخشانتر از اینه که حالا حالاها کسی بخواد پپ رو تموم شده فرض کنه ولی به 1001 دلیل باخت امشب حاصل اشتباهات پیاپی گواردیولا در ترکیب ، نحوه بازی و تعویض ها بود . چون خیلی کارها کرده بیایم بگیم گواردیولا امشب عالی بود ؟
من کل بازیهای این تیم رو در فصل دیدم و نمیتونم اینقدر اختلاف رو درک کنم . تیم اصول اولیه فوتبال رو هم درست اجرا نمیکرد ، حالا همه اینها جایی اتفاق افتاد که رئال مثل چند بازی قبلیش تماما تو زمین خودی دفاع میکرد . اگه میومد جلو و روی بارسلونا فشار میاورد بازی بد تیم که حاصل ترکیب اشتباه پپ بود بیشتر مشخص میشد . همون چند دقیقه پایانی که رئال حمله کرد بهم ریختگی تیم مشهود بود .

دنی آلوز شده بود هافبک ما !
هیچکس هم کنارش نبود که بتونه باهاش همکاری کنه . دقیقا مثل بازی چلسی .

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
عکس جالب از الکلاسیکو امشب

uploadfromtaptalk1335047336421.jpg

Sent from my XPERIA S

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
آفساید نبود ؟!!

چون بازیکن ها رو هوا هستن نمیشه دقیق گفت ولی اگه دقت کرده باشین والدز توپ رو میگیره و بعد پویول میگیره و بعدش خدیرا میزنه

ممکن بود که خدیرا تو ضربه اول تو آفساید بوده باشه که بعید میدونم ولی وقتی پویول توپ رو زد دیگه آفساید منتفی میشه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
خوب بالاخره همیشه نباید برنده بود
تیم اصلا خوب نبود. اصلا شب بارسا نبود. والدز واقعا دروازه بانی نیست که در سطح بارسا باشه(خوبه ولی نه برای بارسای بزرگ)، بازی با چلسی هم اشتباه کرد اینجا هم تو هر دو گل اشتباه داشت.

خدا کنه تو بازی سه شنبه جریان بازی مثل این دو تا بازی اخیر با چلسی و رئال نباشه، که مطمئنا خواهد بود و باز شاهد دفاع اتوبوسی حریف خواهیم بود.
به امید روزهای خوش آینده. با قهرمانی در چام باشگاه ها این باخت هم فراموش میشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چون بازیکن ها رو هوا هستن نمیشه دقیق گفت ولی اگه دقت کرده باشین والدز توپ رو میگیره و بعد پویول میگیره و بعدش خدیرا میزنه

ممکن بود که خدیرا تو ضربه اول تو آفساید بوده باشه که بعید میدونم ولی وقتی پویول توپ رو زد دیگه آفساید منتفی میشه

درسته افساید نبود. اگه پویول توپ رو نمیزد و خدیرا میزد تو گل افساید بود. اما اینجا که پویول مداخله کرد دیگه افساید بی معنی بود.

دیشب واقعا خوب نبودیم. نمیشه برای باخت توجیه اورد. مادرید از فرصتهاش که 2 3 تا بودند خوب استفاده کرد. فرصتهایی که اشتباهات بازیکنان بارسا اونها رو به مادرید داد.

از این طرف دقت کردید کاسیاس تا اخرین لحظه تسلیم نشد و اون گل ما هم بعد از چند بار رفت و برگشت بالاخره با سماجت الکسیس که باید از اول بازی میکرد به ثمر رسید.

دروازه بان کلیدی ترین پست بازیه. تیمی مثل بارسا دروازه بانی در حد این تیم میخواد. والدز دروازه بان خوبیه اما همونطور که گفته شد در حد این تیم نیست. یه اشتباه و پذیرش گل میتونه کل بازی تیم رو بریزه به هم. کما اینکه در 2 بازی اخیر شاهدش بودیم.

کاسیاس الان در اوج امادگیش نیست اما هنوز هم گل زدن بهش سخته. تیم یکی مثل نویر میخواد. ایکاش سالهای قبل که یوونتوس اسیر کالچوپولی شد بوفون رو به هر ترتیبی بود میگرفتند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Barca More than a club , Pep More than a coach

مشاهده پیوست 136802

.
چیزی که میگم فقط در مورد این تصویره. شاید فیلم این قضیه رو ببینیم به این شکل نباشه.

مثلا داره خودشو بی اهمین نشون میده !! فرگوسن و ونگر که 10 15 ساله رقیب هم هستند من ندیدم اینطوری با هم برخورد کنند. پپ داره بهش سلام میکنه اون خودشو میزنه به کوچه علی چپ. جالبه مربی کنار دستش داره نگاه میکنه به پپ. واقعا سوای اشتباهاتی که پپ کرده در چند باخت اخیر (که فدای سرش) مرامش قابل تحسینه.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
باخت امشب چند دلیل داشت
نمی دونم چرا ولی احساس می کردم پپ و بارسا و هوادرانش می خواستن ببازن
پپ خودشو برای باخت اماده کرده بود. یکی نیست بازی به این مهمی چرا از سسک استفاده نمی کنی
جوانگرایی باید در مکانش باشه
اصلا وقتی این جوان رو نگاه می کردی بیچاره خودشم دست و پاشو گم کرده بود....
تک به تک رو میزنه اسمون.....
دلیل دیگه اش ارضای بازیکنان بود
مردیم از بس رئال رو بردیم
دلیل مهمترش هم
هزار بارررر گفته شده یه دروازه بان درست و درمون بگیرین
اخه اون چیه وقتی کرنر میزن میاد بیرون
نه مشت می کنه نه میگیره
پاس گل میده انگار...
در گل دوم هم مدافع داشت به رونالدو نزدیک میشد
چون هر دو اریب می اومدن
اومده بیرون اونم میکشه کنار میزنه تو گل دیگه
یا خیلی ساده یه چیپ میزدد....

------
حق بارسا به خاطر این کارهای احمقانه اش بود که ببازه
---------
یه چیزی هم که ادمو اذیت می کنه خونسردی بیش از حد پپ هستش
بابا دربی رو باختی لیگ رو خراب کردی راحت میاد میگه چیکار میکردم
حقشه مسئولین بارسا یه اخطاری بهش بدن زیاد شل نگیره

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خدار رو شكر كه ديشب با مادريد بازي داشتيم ٢ تا بيشتر نخورديم ، يقينا اگه اين تيم و چيدمان رو جلو ارسنال داشتيم با اختلاف ٣ تا ٤تا ميباختيم ...

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
من یه طرفدار رئال هستم و واقعا رفتار و حرفای دوستان طرفدار بارسا رو تحسین میکنم.
بازی دیشب هم خیلی خوب بود ولی نه بارسا اون بارسای همیشگی بود نه مسی اون مسی قبل..
موفق باشید

Sent from my X10 using Tapatalk

LiGA.iR

Registered User
لایک‌ها
12
درسته .. همیشه طرفدارای بارسا خیلی بهتر از طرفدارای رئال هستن .. !

حالا شما این گل خدیرارو فرض کنید بازیکنان بارسا زده بودن و این بازی رو بارسا برده بود .. ؟؟؟!!؟؟!!

تا حالا به عاقبت این کار فکر کردین ؟؟ که مورینیو چه جنجالی درست میکرد و هواداران رئال رو تحریک میکرد ؟؟ مثل بازی های قبلی که باخت میدادن و میزاشتن تقصیر داور و میگفتن حقمون باخت نبود و ......... !

دیشب رئال خوب بازی کرد و حقش برد بود و این برد به همه طرفدارای رئال تبریک میگم ..

فقط دوست دارم فینال لیگ قهرمانان بارسا و رئال به هم بخورن بعد تو آلینس آرنا مسی و بقیه بچه هااا جبران میکنن این باخت و .. !

قهرمانی لالیگا هم نوش جون رئالی های عزیز .. بعد از چند سال بالاخره حقتون یه جام هست .. !

یا حق

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Barca More than a club , Pep More than a coach

مشاهده پیوست 136802

.

مشاهده پیوست 136846

خب دوستمون smohammadhendi عزیز لطف کردن و در تاپیک رئال تصویر دیگه ای رو گذاشتن. همونطور که شک داشتم بی احترامی ای هم در کار نبوده. واسه همین گفته بودم فیلم قضیه رو میدیدم قضاوت ها فرق میکرد. (اون قضاوت فقط برای اون عکس بود که خب حالا مشخص بود قضاوت درستی نبوده)

بالا