• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
@محسن؛ البته این همش نیست! فکر کنم یه 4 تاییش کمه :happy:

پ.ن: دوستان همگی بی خیال! هر چی بود تموم شد رفت پی کارش. غمشو از دلتون بیرون کنید. 4 ساله به اندازه کافی پشت سر هم بهمون حال دادن. دیگه خیلی تکراری میشه هر سال جام پشت جام. یه سال طعم تلخ پایین موندن را میچشیم تا قدر اون لحظات پیروزی و فتح جام را بیشتر بدونیم و از شیرینیش بیشتر لذت ببریم.

و در آخر باید افتخار کنیم که...

"ایستاده مردیم"!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست من
منظور من دقایق آخر بازی نیست

بارسا باید این هنر رو داشته باشه که بازی رو مدیریت کنه.نباید روند بازی طوری بشه که چلسی اونطوری بکشه عقب.

فوتبال فقط این نیست که خودت هرکاری میخوای با توپ بکنی.باید حریف رو هم مجبور کنی کاری رو که دلت میخواد انجام بده و این دیگه هنر مربیه.

بارسا تو هرچیز انعطافپذیر باشه تو تاکتیک اینطوری نیست.

خیلی از تیم ها با توجه به داشته هاشون تاکتیک مشخص می کنند ولی تو بارسا اینطور نیست.

بازیکن هایی رو بازی میدن که تیکی تاکا بلد باشن یا بهشون یاد میدن که تیکی تاکا بازی کنند اگه هم بلد نباشن تیکی تاکا بازی کنند دیگه جایی تو تیم ندارند

نمونش زلاتان.تو میلان - یووه و اینتر بهترینه ولی تو بارسا نه.چرا ؟چون نمیتونه تیکی تاکا بازی کنه.

البته هر تیمی واسه خودش فلسفه ای داره و فلسفه بارسا همینه.دوست داره اینطوری بازی کنه ولی باید قبول کرد اگه یه بازیکن مثل زلاتان الان تو تیم بود میشد از تاکتیک های متنوعی استفاده کرد

دقیقا با این جملت موافقم. اتفاقا خودم هم میخواستم بگم. شاید اگه بازیکنی با فیزیک زلانان تو خط حمله داشتیم میشد روی سانتر از جناحین و ضربات سر و فضا سازیش حساب کرد.

ما در خط حمله 3 مهاجم داریم که همه استایلشون روی زمینه. هوایی نیستند.

یه دونه ویا داشتیم که تو بازی هوایی بهتر از بقیه بود که اونم مصدوم شد متاسفانه.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دقیقا با این جملت موافقم. اتفاقا خودم هم میخواستم بگم. شاید اگه بازیکنی با فیزیک زلانان تو خط حمله داشتیم میشد روی سانتر از جناحین و ضربات سر و فضا سازیش حساب کرد.

ما در خط حمله 3 مهاجم داریم که همه استایلشون روی زمینه. هوایی نیستند.

یه دونه ویا داشتیم که تو بازی هوایی بهتر از بقیه بود که اونم مصدوم شد متاسفانه.

فلسفه بارسا از خیلی وقت پیش به این صورت بوده ولی چندسال اخیر خیلی بیشتر روی بازی زمینی تاکید می کنن

زمانی که کلایورت تو بارسا بود کلی بازیکن تکنیکی دوروبرش بودن و بارسا بازهم قشنگ کار می کرد.

یه نگاه به 4 تیم نیمه نهایی بندازین. رئال - بارسا - چلسی و بایرن

به غیر از بارسا بقیه تیم ها بازیکن سرزن دارن

تنوع در بازیکن یعنی تنوع در تاکتیک.

اگه تو جنگ واقعی هم باشی گاهی میبینی بجای مسلسل باید از چاقو استفاده کنی تا بی سر و صدا کار کنی

تو هر تیمی خلاصه باید یه بازیکن باشه که سر زدن بلد باشه واسه این روزها.

علی دایی اسطوره فوتبال ایرانه.اونموقع که داشتیمش و برامون گل میزد همش مسخره میکردیم که طرف دریبل بلد نیست و شوت نمیتونه بزنه ولی وجدانن جاش الان تو تیم ملی خالیه چون هنری رو داشت که هر بازیکنی نداشت اونم سرزنیه

کار گره میخورد یه سانتر می کردی براش میزد تو گل.الانم شده جریان بارسا.کارش گره خورد ولی حتی ابزار لازم برای تغییر تاکتیک رو هم نداشت

از دوستان بارسایی پوزش میخوام بابت اینکه تو تاپیکشون زیاد پست زدم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
منظور من دقایق آخر بازی نیست

منم منظورم دقایق اخر بازی نیست!!
حتی تو بازی رفت هم چلسی جلو نمیومد و بارسلونایی ها مجبور میشدند برند جلو پرس کنند

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
خداییش بعضی طرفدارهای بارسا خیلی بی انصاف هستند.... اگر اشتباه مادرید و رو بکنید و پپ رو بیرون کنید تا ۱۰ سال پشیمون میمونید... اخه مرد مومن کدوم مربی بزرگی حاضر میشه ۳ تا بازیکن از تیم پایه رو تو همچین بازی حساسی بازی بده تقصیر گواردیولا چیه مسی پنالتیش رو گل نمیکنه.. ۲ سال دیگه همین تیتو وتیاگو و بقیه جوانها میشن اس دنیا... من ارزوم بود مورینیو ۴ تا بازیکن از مدرسه فوتبال بزاره تو ترکیب اما هیچ جامی نیاره‌... که برای خرید یک بازیکن معمولی ۳۰ تا ۴۰دمیلیون دلار تیغت نزنن... خداییش قدر مربی که تو ۴ سال از ۲۰ تا جام ممکن ۱۵ تایش رو گرفته باید بدونن و قرارداد پپ رو تمدید بکنند و گرنه این تیم با این روحیه خراب و رفتن پپ کلا فاتحه اش خونده... یکی از دلایل افت ریال تو سال ۲۰۰۳ نبود یک بارسای قدرتمند بود ... بارسا که قوی باشه تضمین قوی موندن ریال هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فلسفه بارسا از خیلی وقت پیش به این صورت بوده ولی چندسال اخیر خیلی بیشتر روی بازی زمینی تاکید می کنن

زمانی که کلایورت تو بارسا بود کلی بازیکن تکنیکی دوروبرش بودن و بارسا بازهم قشنگ کار می کرد.

یه نگاه به 4 تیم نیمه نهایی بندازین. رئال - بارسا - چلسی و بایرن

به غیر از بارسا بقیه تیم ها بازیکن سرزن دارن

تنوع در بازیکن یعنی تنوع در تاکتیک.

اگه تو جنگ واقعی هم باشی گاهی میبینی بجای مسلسل باید از چاقو استفاده کنی تا بی سر و صدا کار کنی

تو هر تیمی خلاصه باید یه بازیکن باشه که سر زدن بلد باشه واسه این روزها.

علی دایی اسطوره فوتبال ایرانه.اونموقع که داشتیمش و برامون گل میزد همش مسخره میکردیم که طرف دریبل بلد نیست و شوت نمیتونه بزنه ولی وجدانن جاش الان تو تیم ملی خالیه چون هنری رو داشت که هر بازیکنی نداشت اونم سرزنیه

کار گره میخورد یه سانتر می کردی براش میزد تو گل.الانم شده جریان بارسا.کارش گره خورد ولی حتی ابزار لازم برای تغییر تاکتیک رو هم نداشت

از دوستان بارسایی پوزش میخوام بابت اینکه تو تاپیکشون زیاد پست زدم

نه عزیز جان

عذرخواهی لازم نیست. حرفت کاملا درسته. اگه گواردیولا بخواد تغییر تاکتیک بده. واقعا ابزارشو هم نداره.

رئال از نظر مهره و قابلیت هاش وضعیت بهتری داره. خود رونالدو هم سر زن هست هم روی زمین خوب کار میکنه. بنزما و هیگواین هم به نسبت الکسیس و پدرو بازیکنای کاملتری هستند. منظور از کاملتر اینه که فیزیکشون طوریه که هم با سر میتونن گل بزنن هم با پا. نه مثل مسی طوری هستند که 90 درصد گلهاش زمینه. نه مثل پیتر کراچ و یان کولر 2 متری هستند که بازی زمینشون در حد 0 هست.

امیدوار اگه پپ میمونه برای فصل بعد روی پلان B خیلی فکر کنه. شایدنیاز باشه ما یه مهاجم متفاوت بگیریم. یکی مثل نیمار. البته اونم سر زدنش رو نمیدونم چطوریه. پوریا (رونان) میگفت بازیکن سر زنیه.

به فکر خط دفاع هم باشیم. واقعا نیاز به بازنگری اساسی داره.

امیدوارم پپ بمونه اما اگه بخواد بره به نظر من بیلسا بهترین جانشینش هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش بعضی طرفدارهای بارسا خیلی بی انصاف هستند.... اگر اشتباه مادرید و رو بکنید و پپ رو بیرون کنید تا ۱۰ سال پشیمون میمونید... اخه مرد مومن کدوم مربی بزرگی حاضر میشه ۳ تا بازیکن از تیم پایه رو تو همچین بازی حساسی بازی بده تقصیر گواردیولا چیه مسی پنالتیش رو گل نمیکنه.. ۲ سال دیگه همین تیتو وتیاگو و بقیه جوانها میشن اس دنیا... من ارزوم بود مورینیو ۴ تا بازیکن از مدرسه فوتبال بزاره تو ترکیب اما هیچ جامی نیاره‌... که برای خرید یک بازیکن معمولی ۳۰ تا ۴۰دمیلیون دلار تیغت نزنن... خداییش قدر مربی که تو ۴ سال از ۲۰ تا جام ممکن ۱۵ تایش رو گرفته باید بدونن و قرارداد پپ رو تمدید بکنند و گرنه این تیم با این روحیه خراب و رفتن پپ کلا فاتحه اش خونده... یکی از دلایل افت ریال تو سال ۲۰۰۳ نبود یک بارسای قدرتمند بود ... بارسا که قوی باشه تضمین قوی موندن ریال هست

والا اگه لاپورتا بود من شک ندارم نگهش میداشتن

اما این راسل رو اصلا خوشم نمیاد ازش. از اون موقع که چوب حراج به پیراهن تیم زد و اونم اسم یه شرکت قطری (که حالم ازشون بهم میخوره) رو انداخت رو لباس

این راسل ادم مالی نیست به نظر من. معلوم نیست اخر فصل چطور بشه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.
.

تازه داشتم آروم میشدم ، با دیدن این عکسها نمیدونم چی بگم ...
128fs4765852.gif

چیکار کردی با ما ، پپ !

1335301869512.jpg

1335301837145.jpg

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
.
.
.

حق با شماست. این شیوه اصلی جز در موارد انگشت شمار خیلی خوب جواب داده و خیلی تیم های حتی بزرگ را هم بدجوری به زانو دراورده، ولی plan b نداریم برای مواقع نیاز.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270

البته اخبار این چند وقت میگه که این پپ هست که فعلا تمدید نکرده و خود باشگاه دوست داره تمدید بکنه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
همین مسی هم کم توپ لو ندادها پنالتیش هم که...
نگران پپ هم نباشید اخر فصل میره تا از دستش راحت بشید :(
کاش فقط وقتی میرفت این راسل را هم با خودش میبرد :D

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
حق با شماست. این شیوه اصلی جز در موارد انگشت شمار خیلی خوب جواب داده و خیلی تیم های حتی بزرگ را هم بدجوری به زانو دراورده، ولی plan b نداریم برای مواقع نیاز.

تو بازی امشب هم تری اخراج شد و هم کیهیل اجباراً رفت بیرون یعنی 2 تا از بهترین سرزن های چلسی رفتن بیرون و این بهترین موقعیت برای بارسا بود تا با آوردن یه بازیکن سرزن (در صورت داشتن همچین بازکنی) به گل برسه

یادمه زمان لوئیس فنخال هروقت بازی گره میخورد بارسا یه بازیکن داشت که اسمش دنی(Dani) بود و شمارش 20 بود رو میاورد و اونم اکثراً با سر گل میزد

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خوشم میاد در تلخترین لحظات هم شنگولی :happy: این روحیه ات را می ستایم ;)

نه بابا بذار کوپا را هم بگیریم عریضه خالی نمونه :D روند اتفاقات امسال و پارسال ما و رئال دارن جابه جا میشن با هم! امسال هم لالیگارو از دست دادیم و هم لیگ قهرمانان، و روم به دیفال داریم میریم برای فتح کوپا :D دقیقا مثل پارسال رئال.

شوت زن قهاری نداریم ولی موافقم باهات. حداقل دنی آلوز هم که چند بار گل های قشنگی زده روی شوت از راه دور، امشب خبری نشد ازش.

خوب غصه خوردن فایده ای نداره.ما الان باید پشت تیم باشیم.
اگه قرار باشه من فقط وقتی تیم میبره طرفدارش باشم بدرد عمم میخوره :دی

این پپ هم باید اشتباه کنه.تا اشتباه نکنه به مربی بزرگ تبدیل نمیشه(منظورم این نیست که الان مربی بزرگی نیستش منظورم اینه که هنوز مربی کاملی نیست :دی)

الان شدیدا دوست دارم بایرن قهرمان بشه.
woy58s0r06zj5ehdve7x.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همین مسی هم کم توپ لو ندادها پنالتیش هم که...
نگران پپ هم نباشید اخر فصل میره تا از دستش راحت بشید :(
کاش فقط وقتی میرفت این راسل را هم با خودش میبرد :D

پپ چرا باید بره ؟ ما نیاز به تقویت تیم داریم در بعضی خطوط

گرت بیل , نیمار و اگه بشه یه دروازه بان خوب مثل نویر. خداییش والدز خوبه اما از روی اشتباه ضربه زد به تیم. دروازه بان اونم تو تیم بزرگی مثل بارسلونا پست خیلی مهمیه. ایکاش گلر ما مثل کاسیاس بود.

شک ندارم کاسیاس اون چیپ رو نمیخورد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
پپ چرا باید بره ؟ ما نیاز به تقویت تیم داریم در بعضی خطوط

گرت بیل , نیمار و اگه بشه یه دروازه بان خوب مثل نویر. خداییش والدز خوبه اما از روی اشتباه ضربه زد به تیم. دروازه بان اونم تو تیم بزرگی مثل بارسلونا پست خیلی مهمیه. ایکاش گلر ما مثل کاسیاس بود.

شک ندارم کاسیاس اون چیپ رو نمیخورد.

من نگفتم بره اتفاقا انتقاد کردم از دوستانی که مقصر را پپ میدونستن:blink:
والدز باید بره رو نیمکت اونجا بیشتر بهش نیاز داریم
و یک دروازه بان درجه یک + دفاع چپ خوب+یک مهاجم +یک دفاع وسط خوب هم بگیریم (ترجیحا کند نباشند و قدشون هم 170 نباشه :D)

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
متاسفم برای تیمتون، عالی بازی کردین،اون لحظه که پیکه بیهوش شده بود یه لحظه واقعا اشکم دراومد
من که هزار تا فکر بد کردم ، پیکه اصلن تکون نمی خورد. ببینید طفلک شکیرا چه حالی داشت اون موقع !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوب غصه خوردن فایده ای نداره.ما الان باید پشت تیم باشیم.
اگه قرار باشه من فقط وقتی تیم میبره طرفدارش باشم بدرد عمم میخوره :دی

این پپ هم باید اشتباه کنه.تا اشتباه نکنه به مربی بزرگ تبدیل نمیشه(منظورم این نیست که الان مربی بزرگی نیستش منظورم اینه که هنوز مربی کاملی نیست :دی)

الان شدیدا دوست دارم بایرن قهرمان بشه.
woy58s0r06zj5ehdve7x.gif

بله همیشه هر سیستم نسبت کاملی که تو دنیا وجود داشته با درس گرفتن از اشتباهات و نقص های گذشته درست شده. از ماشین و خونه و هواپیما و گوشی موبایل بگیر تا مربی فوتبال :D این باخت بد یه خوبی ای که داشت همین کسب تجربه و درس گرفتن بود برای پپ... هنوز هم جوونه و خیلی فرصت داره برای کسب تجربه. ایشالا میمونه و تو همین بارسلونا کامل میشه و با روندی که در پیش گرفته یه روزی تبدیل میشه به پرافتخارترین مربی دنیا. هر چند خودش سابقه دل زدگی از جوی که توشه و ترک نیوکمپو داشته و بعید هم نیست دوباره این کارو انجام بده
164.gif

آقا این بایرنو هم حس نوستالژیک بهش دارم من :D بارسا که رفت تو فاز ریکاوری و تعطیلات، بریم طرفداریشو کنیم. تاپیک داره؟ :D

من که هزار تا فکر بد کردم ، پیکه اصلن تکون نمی خورد. ببینید طفلک شکیرا چه حالی داشت اون موقع !

خیلی شوک آور بود صحنه. من که دلم ریخت پایین از ترس. البته تصویر شاکیرا هم در اون لحظه اومد توی ذهنم گفتم بی شوهر شد زبونم لال :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله همیشه هر سیستم نسبت کاملی که تو دنیا وجود داشته با درس گرفتن از اشتباهات و نقص های گذشته درست شده. از ماشین و خونه و هواپیما و گوشی موبایل بگیر تا مربی فوتبال :D این باخت بد یه خوبی ای که داشت همین کسب تجربه و درس گرفتن بود برای پپ... هنوز هم جوونه و خیلی فرصت داره برای کسب تجربه. ایشالا میمونه و تو همین بارسلونا کامل میشه و با روندی که در پیش گرفته یه روزی تبدیل میشه به پرافتخارترین مربی دنیا. هر چند خودش سابقه دل زدگی از جوی که توشه و ترک نیوکمپو داشته و بعید هم نیست دوباره این کارو انجام بده
164.gif

آقا این بایرنو هم حس نوستالژیک بهش دارم من :D بارسا که رفت تو فاز ریکاوری و تعطیلات، بریم طرفداریشو کنیم. تاپیک داره؟ :D

عمو جان شما هم مثل من خوابت نمیبره :) منم خیلی عصبانی و ناراحتم

بایرن تیم خیلی خوبیه. کلا تیمهای المانی رو باید ازشون ترسید.

اما رئال هم الان در اوج دوران امادگیش هست. به نظر من اگه بایرن بتونه نیمه اول مقاومت کنه و گل نخوره شاید بتونه برای نیمه دوم گل بزنه. چیزی که من بعید میدونم.

بالا