• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب حذف شدیم
بازم شاهد این بودیم که همانند بازی رفت تو پهامون به گل تبدیل نمیشد
حس نوشتن هم نداریم .
اون اتفاقی که واسه پیکه افتاد یه لحظه فکر ناجور کردم .اینقدر جو گیر شدم نیم خیز شدم و گفتم بلند شو پیکه
که خدا شکر بلند شد
بابا دمتون گرم تو این هفته بروبکس خوب توپیدین به پپ !!!!!! نکنه فکر میکنید پپ از فضا اومده که نباید اشتباه نکنه؟
واقعا" من پپ رو تحسین میکنم خیلی به بارسا خدمت کرده و امیدوارم این فصل هم تمدید کنه ساله دیگه تو بارسا هم ببینمیش و شاهد برد بارسا با این مربی خوش فکر و با اخلاق باشیم
خلاصه پرچم کاتالان و بارسا همچنان بالاست​

فایل های ضمیمه

• barca.jpg
    barca.jpg
    11.7 KB · نمایش ها: 92
Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عمو جان شما هم مثل من خوابت نمیبره :) منم خیلی عصبانی و ناراحتم

بایرن تیم خیلی خوبیه. کلا تیمهای المانی رو باید ازشون ترسید.

اما رئال هم الان در اوج دوران امادگیش هست. به نظر من اگه بایرن بتونه نیمه اول مقاومت کنه و گل نخوره شاید بتونه برای نیمه دوم گل بزنه. چیزی که من بعید میدونم.

با ناراحتیش کنار اومدم عمو :happy: هر طوری بود گذشت. اتفاقا خوشحالم که این فصل لعنتی و نحس تقریبا به پایان رسید.

در مورد رئال-بایرن هم بله کار بایرن خیلی سخته تو برنابئو... مخصوصا این که گل هم خورده تو زمین خودش... ولی خب فوتباله دیگه. هیچ چیزی توش غیر ممکن نیست. همونطور هم که خودت میدونی بایرن تیم زهرداریه و دروازه بان خیلی خوب و آماده ای هم داره. به هر حال تمایل قلبیم به بایرنه ولی اگه رئالم رفت بالا بازم دوست دارم بزنه این 4030 حال به هم زنو له کنه.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یه کامنت خیلی خیلی عالی توی این صفحه هستش.فقط این قسمتش رو ببینید:
If anti-football is the way forward then I don't see the point of creative players being in the game
//
چرا صحنه ی گل تورس تکرار نشد؟
توی کامنتهای سایت های خارجی به این موضوع هم اشاره شده بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صحنه گل اولیه که خوردیم

181514hp2.jpg

قسمت بود نریم بالا.... اون از تیر دروازه ها

اونم از مصدومیت پیکه که به والدز برخورد کرد. شاید اگه پیکه مصدوم نمیشد بازی شکل دیگه ای میشد. به هر حال شاید و اگر و اما فایده ای نداره.

تمام شد و رفت

ما هم بریم بخوابیم.

باید امیدوار بود. به فصل بعد و تقویت تیم.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
باقی فصل هم پپ باید جونها را بفرسته تو زمین
چون تیم اصلی واقعا خسته شده مسابقات یورو هم در پیشه و این میتونه مصدومیت برای بازیکنان به همراه داشته باشه

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
این عکس قدیمی و مال فصل پیشه .
جدی؟! ندیده بودم فکر کردم جدیده ... آخه آخر بازی هم داشت گریه می کرد گفتم شاید بعد از اون بوده !

حالا بی مناسبت هم نیست !
biggrinsmiley.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب دیگه

ناراحت نباشید.... بالاخره یه روز میبریم یه روز هم نمیبریم :)

این قضیه برای هر تیمی هست و هیچ تیمی دائم در صدر جدول نیست.

البته این واقعیت رو نمیشه رد کرد که ما این 2 بازی واقعا روی بد فونبال رو دیدیم. دفاع اتوبوسی رو دیدیم. دیدیم که وقتی خدا نخواد توپ تو گل نره , تیر دروازه ها نمیذارن. ضد فوتبال دیدیم. وقت کشی به سبک قطر و بحرین دیدیم.

اون فینال مسکو که چلسی جلو منچستر باخت و قهرمان نشد خیلی دلم براش سوخت و گفتم ایکاش میشد اینا هم یه بار قهرمان بشن. اما امشب واقعا از وقت کشیشون حالم بد شد.

برای همین ارزو میکنم هر تیمی رفت فینال بزنه کار اینها رو یک سره کنه. داغ قهرمانی بمونه به دلشون :)

ما هم باید به فکر فینال جام حذفی باشیم و 100 التبه ترمیم خطوط

دفاع کناری جای ابیدال, دفاع میانی جای پویول یا پیکه, خط میانمون بد نیست. مهاجم متفاوت از مسی و الکسیس. مهاجم سر زن و شوت زن. (شاید نیمار)

باید اماده باشیم برای فصل بعد که با قدرت ظاهر بشیم.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من همون زماني كه رايكارد اومد گفتم بايد ارسل ونگر رو بگيرن و هنوزم رو حرفم هستم با تمام احترام براي پپ كه تو اين چند سال جام هاي فراواني گرفت

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
من همون زماني كه رايكارد اومد گفتم بايد ارسل ونگر رو بگيرن و هنوزم رو حرفم هستم با تمام احترام براي پپ كه تو اين چند سال جام هاي فراواني گرفت

موافقم ونگر (ونژه) بهترين گزينه هست به نظر زيباترين + تاكتيكي ترين (فوتبال بارسلون فقط زيبا هست) فوتبال رو آرسنال داره
بچه ها من از ديشب داشتم فكر ميكردم خواستم حرفم رو پس گيرم گوارديولا خير سرش تغيير تاكتيك هم داده كيتا رو آورده از قدرت سر زنيش استفاده كنه!
جريان تو شهر كورها آدم يك چشم پادشاه هست اينجا صدق ميكنه بين همه قد كوتاه ها چون كيتا قدش بلند بوده فكر كرده سر زن هم هست!!!

خيلي از دست اين گوراديولا شاكيم واقعا تيم رو به ...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
موافقم ونگر (ونژه) بهترين گزينه هست به نظر زيباترين + تاكتيكي ترين (فوتبال بارسلون فقط زيبا هست) فوتبال رو آرسنال داره
بچه ها من از ديشب داشتم فكر ميكردم خواستم حرفم رو پس گيرم گوارديولا خير سرش تغيير تاكتيك هم داده كيتا رو آورده از قدرت سر زنيش استفاده كنه!
جريان تو شهر كورها آدم يك چشم پادشاه هست اينجا صدق ميكنه بين همه قد كوتاه ها چون كيتا قدش بلند بوده فكر كرده سر زن هم هست!!!

خيلي از دست اين گوراديولا شاكيم واقعا تيم رو به ...

بازی دیگه تموم شد. نمیشع دیگه به این گواردیلا حرفی زد وگرنه من حاضرم برم تو بغلش عملیات انتحاری کنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
من هنوز نفهمیدم علت نبود بازیکنای اصلی مثل چابی و دیوید ویا و کیتا و آلوز چی بود ؟! کسی میتونه مارو روشن کنه ؟ :blink:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
بارسا هم در بازي رفت و هم در بازي برگشت برتري محسوسي داشت از زدن توپ به تير دروازه و پنالتي و ... همه دست به دست هم دادند تا بارسا حذف بشه
بعد از باخت از رئال توقع اين نتيجه رو نداشتيم

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
حمايت گوارديولا از مسي

در پي ناکامي تيم بارسلونا از شکست چلسي و رسيدن به فينال رقابتهاي جام قهرمانان اروپا پپ گوارديولا از عملکرد ليونل مسي که در اين ديدار يک پنالتي را از دست داد حمايت کرد.

مسي در دقايق نخست نيمه دوم اين مسابقه با خطاي دروگبا روي فابرگاس صاحب يک ضربه پنالتي شد اما در به ثمر رساندن آن ناکام ماند.

در صورت به ثمر رسيدن اين ضربه پنالتي تيم بارسلونا به برتري 3 بر 1 دست مي يافت و عملا به فينال راه مي يافت و اين در حالي بود که چلسي نيز در نيمه نخست با اخراج جان تري ده نفره شده بود.

با وجود اين ناکامي گوارديولا از مسي که در هشت مسابقه مقابل چلسي موفق به گل زدن مقابل چلسي نشده است دفاع کرد.

گوارديولا گفت:«‌ قرار گرفتن در جايگاه امروز ما به لطف عملکرد مسي است. من بيش از هر زماني از عملکرد وي قدرداني مي کنم.»

وي گفت:‌ قدرداني من از مسي حد و مرزي ندارد وي بازيکني شجاع است که در شرايط متفاوت بسيار زيبا بازي مي کند.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اون تیر دروازه لعنتی.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
حضرت علی می فرماید:
همانا خدا را از راه به هم خوردن تصميم ها، گشوده شدن گره ها و نقض شدن اراده ها شناختم
شما اراده کرده بودین که ببرین، تلاش کردین، ولی انگار تقدیر یه جور دیگه رقم خورد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
فابرگاس: هيچ گاه پس از شکست نيوکمپ را اين طور نديده بودم

سسک فابرگاس با تشکر از هواداران براي حمايت آنها در بازي شب گذشته مقابل چلسي در دور برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا، تأکيد کرد: اين شکست يک ناکامي بزرگ براي بازيکنان بود. از هم‌تيمي‌هايم مي‌خواهم که نگاه رو به جلويي داشته باشند و به 4 بازي پاياني در لاليگا و فينال جام پادشاهي فکر کنند. براي قضاوت درباره فصل بعد هنوز خيلي زود است.

فابرگاس در اين باره گفت: اين طور حذف شدن از مسابقات دردناک است زيرا ما تيم برتر بوديم. نتيجه استمفوردبريج اين شکست را براي ما رقم زد.

وي ادامه داد: عالي بازي کرديم، برتر بوديم و موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه حريف خلق کرديم. شيوه بازي خود را در اين مسابقه قرباني نکرديم.

هافبک آبي و اناري پوشان خاطرنشان کرد: ما بايد سر خود را بالا نگه داريم. سال ديگر فرصت انجام کارهاي مهمي را خواهيم داشت. بازيکنان نشان دادند که مي‌توانند بهتر باشند.

فابرگاس با وجود اين شکست از هواداران به خاطر رفتار خوب و تشويق تيم تشکر کرد و افزود: هيچ‌گاه نيوکمپ را پس از شکست اين طور نديده بودم. بارسا تيم بزرگي است زيرا بازيکنان، سرمربي و هواداران فوق‌العاده‌اي دارد.

پويول و ژاوي پس از مسابقه شب گذشته تست دوپينگ دادند؛ بارسلونا 2 روز استراحت خواهد کرد و سپس جلسه تمريني خود را روز جمعه ساعت 11 به وقت محلي آغاز خواهد کرد. سرخيو بوسکتس پس از اين جلسه در کنفرانس مطبوعاتي حاضر خواهد شد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گل یه متن خیلی زیبا گذاشته
بخشیش به این شکله
برای پپ:
برای پپ

خسته بودی ، حتی اگر نشان نمیدادی ، چشمانت گواهی بودند چشمان آدمها هرگز دروغ نمیگویند .شاید کمی آرامش و استراحت کمکی باشد اما رفتنت از بارسا بچه های لامااسیا را یتیم خواهد کرد .هیچ دایه ایی مهربان تر از مادر نخواهد شد .دیگر کسی آنها را به بازی نخواهد گرفت.ماندنت برای تیم معنایی را میدهد که رفتنت را بی معنا میکند اگر از خستگی و دلتنگی های این روزهای بی مرام سری به سانتا پدور و به خانه پدری زدی ، دن خوان همسایه را اگر دیدی شعری در وصف حال اینروزهایت از لورکا برایت خواهد خواند " من که رام کننده ستاره های تاریک ام راه خود را پی میگیرم تا آن دم که همه عالم از کوچه باریک کبود به قلب من در نشیند
یادداشت ویژه:چگونه بارسا کابوس را در آغوش گرفت؟ - Goal.com

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
عجب بازی بدی بود...بازم تیرک و باز هم بدشانسی پشت بد شانسی...اشکال نداره به هر حال همیشه که نمیشه برد...دیشب روز سختی برای بارسلونا و طرفدارهاش بود..

به نظر من افت بارسلونا از زمانی شروع شد که که داوید ویا مصدوم شد...خیلی ضربه محلکی به پیکره تیم وارد شد...این جووون ها هرگز نتونستن جاش رو پر کنند و عملا خط حمله بارسلونا در مقابله این دفاع های اتوبوسی به مشکل خورد.

ارزش یک بازیکن اینجا مشخص میشه.

البته من 100% مطمنم بارسا به فینال می رسید همه جا جار می زدنند فیفا بازهم باعث شد بارسا به فینال برسه

داور یار 12 هم بارسا این تیم رو به فینال فرستاد و...امثال هم از این جمله های بی درو پیکر

بالا