*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
محمد جان ، چه پافشاری ای هست که ژاوی بازی نکنه ؟
در مورد جوانگرایی و پشتوانه ما تیگو رو داریم که بازیکن خوبیه و بعنوان یه جوون بازی قابل قبولی هم داره . چند ساله که تو تیم هست و در کنار ژاوی یا با تعویض ژاوی داره بازیش رو میکنه . لازم نیست ژاوی به کل نباشه و تیاگو بازی کنه . تمام تیمهای دنیا حسرت داشتن بازیکنی مثل ژاوی رو دارن.
خط میانی ما الان با بوسکت ، ژاوی و اینیستا ، یکی از بهترین های دنیاست. بوسکت هافبک قد بلند و دونده که بسیار باهوشه و کمتر توپی رو لو میده بعدش ژاوی که با آرامش بازی رو آروم میکنه و با پاسهای ساده ولی تاثیر گذارش قلب تپنده ی تیم ماست ، هر موقع هم لازم باشه تکنیکش رو به رخ میکشه . یکم جلوتر اینیستا ، با خواص تهاجمی و حفظ توپ عالی ، قابلیت حرکت تو کناره و توی محوطه هم که یه گلزن به تمام معنا . این یه پکیج هست که با هم و در کنار هم تمامی وظایفی رو که یه خط هافبک داره ، انجام میده . (دقیقا خط میانی تیم ملی اسپانیا)
تو خط هافبک ما فابرگاس رو هم داریم که بسیار امیدوار کننده هست و مثل تیاگو نیست که منتظر کامل شدنش باشیم . همین الان یه هافبک کامل و سطح بالاست منتها باالاجبار تو کناره ها ازش استفاده میشه که بنظرم کارکردش خیلی میاد پایین. ولی من چشمم عجیب دنبال سیلوا هافبک اسپانیایی من سیتی هست . از نصری هم بسیار خوشم میاد و امیدوارم روزی یکی از این دو تا رو تو تیم ببینم . اما تقریبا قطعیه که برای سال بعد ما خرید هافبک نخواهیم داشت . بیل رو هم اگه بگیریم تو کناره یا دفاع استفاده میکنیم .
ویا هم معلوم نیست وقتی میاد چند درصد قبلش باشه . خیلی وقته که بازی نکرده . فقط امیدوارم پدرو و سانچز از باشگاه نرن.
خرید ون پرسی هم که به گوش میرسه . بنظرم با توجه به اینکه نیمار هم چندان ارزون نیست خرید ون پرسی عالیه . با این وضعیت و اینکه ما تو لالیگا و اروپا در عرض 1 هفته حذف شدیم بنظرم باشگاه تو خریدهای تابستانی همت بیشتری خواهد کرد .
.
محسن جان من نگفتم که ژاوی باید تا ابد بمونه و بازی کنه نه من منظورم اینکه هنوز جانشینی به اونصورت نیست من تو حرفای قبلیم هم گفتم که تیاگو هنوز به اوج پختگی نرسیده و هنوز یه مدت جا داره که به پختگی کامل برسه و کمی در کنار ژوای و انیستا و سسک بازی کنه تا کمی حرفه ای تر بشه واسه همین میگم که هنوز وقتش نیست . و اینو واسه بازیکنان دیگمون هم صدق میکنه
در این شکی نیست که خط میانی ما حرف اول رو میزنه
افرین دمت گرم در مورد سیلوا منم قبولش دارم بد جور وقتی رفت سیتی خیلی ناراحت شدم من منتظر بودم که بیاد بارسا که نشد . این سیلوا یه چیزی تو مایه های انیستا خودمونه
در مورد نصری هم نظر خاصی بهش ندارم فکر نکنم به درد بارسا بخوره به اونصورت
در مورد گرت بیل اصلا" قبولش ندارم به هیچ وجه چون ما یه بازیکن میخوایم دفاع کردن هم بلد باشه ولی بیل اینطور نیست فقط وفقط میره جلو بازیش بگیر نگیر داره و به نظر من به درد تیم نمیخوره
یکی مثل جورجیو کیلینی که واقعا" یه مدافع عالی و هست ولی فکر نکنم یووه رو ترک کنه . البا هم بدرد بارسا میخوره
مطمئن بارسا امسال خریدهای خوبی واسه تقویت بیشتر تیم میکنه . میخوای ناکامی های امسال رو از یاد ببره و از قبل هم بهتر کار کنه
موفق باشید
++++++++++++++++++
دوستان خواهشا" در مورد تیم های دیگه اینجا نگن
شاید باور نکنید من فقط فوتبال بارسا رو نگاه میکنم یه کمی هم ماله یووه . شاید فکر کنید دارم دروغ میگم
ولی الان چند ساله که این روالمه و به جز بارسا بازی تیم های دیگه رو نمیبینم