• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
دم شما گرم !
یعنی باخت یک تیم اینقدر خوشحالی داره؟ دیشب همه از باخت بارسا ناراحت شده بودند ، حتا هوادارای رئال . اونوقت شما اینجا عروسی گرفتید؟! واقعن که !
aloof-and-bored015.gif

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
ولي خدايش عكسه مثل فتوشاپه كله به بدنش نميخوره ...
عزیز توی سایت یاهو گذاشته بود.عکس اصلی حجمش 760 کیلوبایته و 2294*3500 رزولوشنش هستش.میخوای بذارمش؟

اینکه تو تاپیک بارسا درباره بایرن حرف می زنید بماند . ولی دیگه خواهشا نصف شبی توهم نزنید . رئال دفاع میکرد ؟ اول بازی رو ببینین بعد تحلیل کنید . اونم اینجا !!
با اینکه احتمال زیاد این پست پاک میشه ولی خدمتتون عرض کنم طرفداران رئال(و سایر تیم ها) دیشب کم به تیم ما متلک ننداختن.میتونید برید و پستها رو ببینید.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دم شما گرم !
یعنی باخت یک تیم اینقدر خوشحالی داره؟ دیشب همه از باخت بارسا ناراحت شده بودند ، حتا هوادارای رئال . اونوقت شما اینجا عروسی گرفتید؟! واقعن که !
aloof-and-bored015.gif

این دو موردو با هم مقایسه نکن! شرایط متفاوته. البته ناراحت کننده هم بود باخت بارسلونا، با اون فوتبال مسخره ای که چلسی بازی میکرد. ولی من که به شخصه به عنوان یه هوادار بیطرف از بازی بایرن واقعا لذت بردم.

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
دم شما گرم !
aloof-and-bored015.gif

نه. ولی من بعد بازی دیشب خیلی دلم میخواست بایرن بره فینال چلسیو بترکونه انتقام بگیره ...!!:evil:
رئال اگه میرفت فینال میبرد بعدن شاخ بازی در می اوردن بهترین گزینه واسه انتقام بایرن بود ...:ph34r2:

• Like
Reactions: HoP

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
لاماسیا، پارادایسِ فوتبال ، جایی که فوتبال شکست ندارد ...

فرقی ندارد که از کدام نقطه دنیا می آیی و نژادت چیست. مهم نیست که از لابه لای رفاه و ثروت به اینجا رسیده ای یا از لایه های فقر بر خواسته ای.

کافیست در ساقهایت استعداد داشته باشی و در قلبت عشق به توپ. کافیست مهربانی کودکانه ات را فراموش نکرده باشی و دست در دست معصومیتت وارد زمین شوی. کافیست رفاقتت با توپ صادقانه باشد و فوتبال را برای فوتبال بخواهی. آنگاه دروازه سرزمین رویاها به رویت گشوده خواهد شد.
سرزمینی که در آن باید قلبت را به شاخه های تناور و سرسبز درختِ فوتبال گره بزنی تا رویاهایت تعبیر شوند. باید استعدادهایت را صادقانه به دست آموزگارنت بسپاری تا از لابه لای دستهای مهربانشان همراه توپ قد بکشی و ستاره بار بیایی.

لامسیا بهشت جاودانه فوتبال است. جایی که فوتبال را فراتر از مرزهایش تعریف میکنند آنجا که توپ دریچه ایست به سمت تولد دوباره ات. آری اگر برای رسیدن به بهشت ابدی باید از گلوگاه مرگ بگذری برای رسیدن به بهشت لاماسیا باید متولد شوی. و تمام حرف این است که اینجا متولد شدن را یادت میدهند.

ستاره هایی که هر کدوم افتخاری برای دنیای فوتبال هستنــــــــــ ، همه از لاماسیا !
50484389041728873223.jpg

اینجا یادت میدهند که فوتبال را برای خودت نخواهی و توپ را نردبان خودخواهی ساقهایت نکنی. اینجا یادت میدهند که گل زدن هدیه ایست برای شادی یک جامعه نه روزنه ای به سمت مشهور شدنت. اینجا فوتبال را برایت هنر تعریف میکنند و زمین را عرصه ی هنرمندی. لاماسیا تنها جاییست که در آن به تو می آموزند فوتبال برد و باخت ندارد و تنها و تنها بردن است و پیروزی.

آری لاماسیا باختن را یادت نمیدهد چون باختن را بلد نیست. اینجا فلسفه فوتبال را به گونه ای نوشته اند که تو از هر سمت آن را بخوانی به چیزی جز پیروزی نمیرسی.

لاماسیا به ساقهایت می آموزد که فوتبال تلاشیست برای رسیدن به گل نه میدانی برای گل نخوردن. اینجا یادت میدهند همیشه در پایان هر نود دقیقه ای تو برنده هستی چون فوتبال را برای فوتبال بازی کرده ای و برای برنده شدن فوتبال عرق ریخته ای نه برای برنده شدن خودت یا تیمت. به همین دلیل است که بارسا همیشه و بی هیچ واهمه ای حمله میکند و حمله میکند زیرا میداند ورای نتیجه، در پایان همه نود دقیقه ها برنده است.

فرزندان لاماسیا گاهی آنقدر سخاوتمندانه و صادقانه برای فوتبال و برای ذاتش مبارزه میکنند که ایمان دارم در انتهای هر بازی این فوتبال است که مشتاقانه جلو می آید تا لباسش را با لباس عرق کرده این جوانان هنرمند عوض کند.

آری خانه فوتبال را که بگردی پر است از پیراهن شاگردان لاماسیا که فوتبال آنها را با افتخار به کلکسیونش اضافه کرده است. لاماسیا گهواره همیشه گردان فوتبال است و درست به همین خاطر است که بارسا همیشه سرزمین ستاره ها هست و میماند. به همین خاطر است که برای بارسا شکست معنا ندارد چون آموزگارانش تعریفی از شکست در ذهنش ترسیم نکرده اند.

جایی که در آن ثروتمند و فقیر، سیاه و سفید با معصومیت کودکانه گرد هم می آیند تا زیر چتر فوتبال مهربانی بیاموزند و صلح. جایی که میتوانید انسانهایی را بیابید که از زیستمانشان خوشنودند و از نفس کشیدنشان راضی. جایی که پیشرفت را به نبوغ و استعداد میدهند نه به بها و بهانه. جایی که استعداد، ایمان دارد که پنهانش نمیکنند و در مسیرش سنگ نمی اندازند.

و چه زیباست که اینها به تمامی تنها در جشنواره ی معصومانه ی کودکانِ لاماسیا به دست آمده است. معصومیت کودکانه، به راستی جهانی که از اینجا آغاز شود چه زیبا و رویاییست و حقیقتا درست ترین، محکمترین و استوارترین خشتی که میتوان دنیای پر از صلح آینده را روی آن بنا کرد همین معصومیت کودکانه است. چیزی که در لاماسیا به وفور یافت میشود.

فرهنگ لاماسیا از دریچه فوتبال در حال دیده شدن، جذب کردن و گسترش است. فرهنگی که ورای برد و باختها همیشه پیروز است چون در سایه ی شعار فوتبال برای فوتبال، انسان را برای انسان بودن میخواهد و استعداد و نبوغ را در خدمت انسانیت.

اگر تا به حال نویسندگان ورزشی سعی کرده اند شعار «فوتبال زندگیست» را ترویج بدهند لاماسیا به آن عینیت بخشیده است.

تریبونها را روشن کنید و دوربینها را به این سمت بچرخانید ، عینک تعاریف سنتی را از روی چشمهایتان بردارید و به شُشهایتان اجازه بدهید تا هوای لاماسیا را نفس بکشد. آنگاه حقیقت فوتبال را درمیابید و میبینید که فوتبال میتواند فراتر از مرزهای خودش حرکت کند و بیاموزد

لینک مربوط به لاماسیا در سایت باشگاه

2011-01-26_MASIA_17.v1319470873.JPG

La-Masia_RETOCAT.v1312211995.jpg

2011-06-24_REPORTAJE_NUEVA_MASIA_001.v1312447857.jpg

2011-08-02_REPORTAJE_NOVA_MASIA_003.v1319451794.jpg

.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
,Blaugrana al vent
,un crit valent
tenim un nom, el sap tothom
!Barça!, Barça!, Barça

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
این قسمتی از شعری که برای بارسلونا میخونن نیست ؟
بله! بخش پایانی شعر...
(پرچم) ابی و اناری در باد در اهتزاز است
یک دلاور فریاد میزند
ما نامی داریم که همه ان را میشناسند
بارسا،بارسا،بارسا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بله! بخش پایانی شعر...
(پرچم) ابی و اناری در باد در اهتزاز است
یک دلاور فریاد میزند
بارسا،بارسا،بارسا

من از لفظ "بارسا" که 3 بار تکرار میشه حدس زدم .
اگه لینک از آهنگ داری زحمتشو بکش بذار .
متن کامل شعر هم چه اسپانیایی یا انگلیسی یا فارسی اگه داری بذار . تشکر .

.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من از لفظ "بارسا" که 3 بار تکرار میشه حدس زدم .
اگه لینک از آهنگ داری زحمتشو بکش بذار .
متن کامل شعر هم چه اسپانیایی یا انگلیسی یا فارسی اگه داری بذار . تشکر .

.
چشم!
سال ها از تاریخ دانلود می گذره اما حتما یه لینک می ذارم ( اگر هم لینک سالم پیدا نکردم خودم آپ می کنم ), متن شعر رو هم به هر سه زبان میذارم....ایشالا تا نیم ساعت دیگه... الان دستم تو آشپزخونه بنده :D

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
چشم!
سال ها از تاریخ دانلود می گذره اما حتما یه لینک می ذارم ( اگر هم لینک سالم پیدا نکردم خودم آپ می کنم ), متن شعر رو هم به هر سه زبان میذارم....ایشالا تا نیم ساعت دیگه... الان دستم تو آشپزخونه بنده :D

عجله ای نیست ، مشغول باش ... :happy:

همیشه تو نیوکمپ این سرود را میزارند من الان حفظ شدم دیگه :D اپش کردم فقط خدا کنه درست اپ کرده باشم اخه نصف شبی نمیتونم تستش کنم :D

مشاهده پیوست 138438

ممنون ولی داش سجاد این لینکت چیز بود . یعنی چیز لازم داشت بعد با چیز که رفتم دیگه نمیشد دانلود کنی .

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
[h=2]"El Cant del Barça"[/h]In Catalan
Tot el camp
és un clam
som la gent blaugrana
Tant se val d'on venim
si del sud o del nord
ara estem d'acord, ara estem d'acord,
una bandera ens agermana.
Blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom el sap tothom:
Barça, Barça, Baaarça!

Jugadors, seguidors,
tots units fem força.
Son molt anys plens d'afanys,
son molts gols que hem cridat
i s'ha demostrat, i s'ha demostrat,
que mai ningu no ens podrà torcer.
Blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom el sap tothom:
Barça, Barça, Baaarça!

In English
The whole stadium
loudly cheers
We’re the blue and claret supporters
It matters not where we hail from
Whether it's the south or the north
Now we all agree, we all agree,
One flag unites us in brotherhood.
Blue and claret blowing in the wind
One valiant cry
We’ve got a name that everyone knows:
Barça, Barça, Baaarça!

Players, Supporters
United we are strong.
We’ve achieved much over the years,
We’ve shouted many goals
And we have shown, we have shown,
That no one can ever break us.
Blue and claret blowing in the wind
One valiant cry
We’ve got a name that everyone knows:
Barça, Barça, Baaarça!

In Persian

همه استادیوم همزمان فریاد میزنند
ما هواداران آبی و اناری ها هستیم
فرقی نمیکند اهل کجا باشیم
جنوبی باشیم یا شمالی
اکنون ما همه موافقیم ،همه موافقیم
که یک پرچم ما را در برادری متحد میکند
{پرچم}ابی و اناری در باد در اهتزاز است
یک دلاور فریاد میزند
بارسا،بارسا،بارسا
.
بازیکنان ،هواداران
اگر متحد باشیم قدرتمندیم
ما سالها سختکوشانه کار کردیم
گلهای بسیاری زدیم
و ما نشان داده ایم ،نشان داده ایم
که هیچکس هیچگاه نمیتواند ما را بشکند
{پرچم}ابی و اناری در باد در اهتزاز است
یک دلاور فریاد میزند
بارسا،بارسا،بارسا

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
Fc_Barcelona_Cant_Del_Barca.mp3
این از اونی که دوستمون زحمتشو کشید کیفیتش بالاتره.... خودم آپ کردم , سیستمم هم ویروسی نیست با خیال راحت دان کن...
-------------------------------------
همیشه در کمپ نو یک بار قبل شروع بازی و یک بار بعد سوت پایان هم خوانی بیش از 98000 نفری این سرود با شکوه و اقتدار بی نظیری انجام می شه...
------
این تک جمله از خودم بود اما حالا یه توضیح کوتاه در مورد این آهنگ از سایت باشگاه ترجمه شده توسط سایت رسمی هوادارن:
---
این به عنوان یک سنت تثبیت شده در باشگاه در آمده است که در آغاز دیدارهایی که در نیوکمپ برگزار می شود، سرود باشگاه، که ‘El Cant del Barça' نام گرفته است، بوسیله سیستم صوتی ورزشگاه پخش شود و تمام هواداران آن را یک صدا بخوانند.

این کار اولین بار در 27 نوامبر 1974، پیش از بازی ای که جشن پایان هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس باشگاه بود، انجام شد. یک گروه کر شامل 3600 نفر، که بوسیله اوریول مارتورل ***** می شدند، برای اولین اجرای رسمی سرود جدید، در زمین مسابقه گرد آمدند. کلمات شعر توسط جوزپ ماریا اسپیناس و خائوم پیکاس نوشته شده بودند و موسیقی بوسیله مانوئل والس ساخته شده بود. این آهنگ، به سرعت مشهور و همه گیر شد. هواداران عاشق این بودند که می توانستند دست هایشان را هماهنگ با ریتم جذاب آن به هم بزنند. کلمات نیز به طور کامل ارزش هوادار بارسا بودن را الهام می کردند، مخصوصا حال و هوایی که برای خارجی هایی که به تازگی به جامعه کاتالان می پیوستند، داشت، حال و هوایی که به طور کامل بازتاب عضویت در باشگاه بود.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Fc_Barcelona_Cant_Del_Barca.mp3
این از اونی که دوستمون زحمتشو کشید کیفیتش بالاتره.... خودم آپ کردم , سیستمم هم ویروسی نیست با خیال راحت دان کن...
-------------------------------------
همیشه در کمپ نو یک بار قبل شروع بازی و یک بار بعد سوت پایان هم خوانی بیش از 98000 نفری این سرود با شکوه و اقتدار بی نظیری انجام می شه...

بله ، اینهم کلیپش هست :rolleyes:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
یک سری از دوستان میگن بارسا باید پویول و ژاوی رو آخر فصل بفروشه، فقط تو ذهنتون تصور کنید که مثلا پویول و ژاوی پیرهنی بغیر از پیرهن آبی و اناری بارسا رو بپوشن؟ خنده داره

بالا