وایییی اگه تو الکلاسیکو حداقل مساوی کرده بودیم چه حالی میداد ادامه فصل
واقعا اگر مساوی هم کرده بودیم الان چه رجزی می خوندیم
وایییی اگه تو الکلاسیکو حداقل مساوی کرده بودیم چه حالی میداد ادامه فصل
ستاره هایی که هر کدوم افتخاری برای دنیای فوتبال هستنــــــــــ ، همه از لاماسیا !
بله بله حالا دیگه کاملاً روشن شدم که روی چه توجیهات بچه گانه ای گواردیولا تمام زحماتو افتخارات خودشو با بازی ندادن به ستونهای اصلی تیمش به باد دادو کارای خوب گذشتشو با خون کردن دل هوادارا بی ارزش کرد
البته من مثل بقیه نیستم که این مربی بزرگ و بومی رو آماده رفتن بدونم و باید ابقا بشه ولی ... خاک بر سر کسی که تو حیاتی ترین بازیای تاریخ بارسا بازیکنای ثابت و محوری مثل آلوز و کیتارو در بیاره و دوتا امتحان پس نداده که اصلاً در حد اعتبار اونا نیستن مثل کوینکا و تیاگو رو بگذاره واقعاً نمیشد هم آلوز تو زمین باشه هم پیکه ؟!
متأسفم برات تو خوشی زده بود زیر دلت و فقط خودتو میتونی گول بزنی پپ !
پپ تو با حماقت عمدیت برای من تا یه مدت که این افتضاحو شااااااااید فراموش کنم موجود منفور و کریهی هستی هیچوقت چهره مسخره ای که بعد از دیدن بازیکنا تو اول بازی از تو نشون دادنو فرامشو نمیکنم ننگ بر تو که عمدی این کارو کردی و بارسای افسانه ای رو شاااااااید برای همیشه از هوادارای فوتبال زیبا گرفتی
پ.ن: من طرفدار رئال بودم اما عاشق بارسا شده بودم چون یکه و تنها داشت بهترین سطح فوتبال در تاریخ رو به نمایش میگذاشت و چاره ای جز طرفداری و عشق به این تیم نداشتم اما حالا که این مردک جلوی این زیباییو گرفت نفرینش میکنم و امشبم که همونطور که پیش بینی میکردم رئالم باخت و آبروی اسپانیا رفت
شاید برم طرفدار بایر مونیخ بشم شایدم اصلاً قید دیدن این فینال مسخررو بزنم !! واقعاً حیف شد بارسای افسانه ای دیگهوجود نداره خیلی حیف شد
محسن جان من تویه خود پی تی اپلود کرده بودما پی تی که چیز نیستاین لینکت چیز بود
محسن جان من تویه خود پی تی اپلود کرده بودما پی تی که چیز نیست![]()
داداشم ما خودمون پیر سیاه باز های عالمیم! اولش که لینک 2shared گذاشته بودی
![]()
یه زمانی بزرگانی همچون یوهان کرایف، یوهان نیسکنس، برند شوستر، مارادونا، هریستو استویچکف، روماریو، مایکل لادروپ و خیلی های دیگه تو این تیم بازی می کردن و تو دهه ی اخیر هم بزرگانی آمده اند و رفته اند ولی ریشه و بنمایه ی این تیم از La Masia بوده و هست و خواهد بود پس این خزعبلاتی که میگن این تیم اومده ستاره های جهان رو جمع کرده نشان دهنده ی بی سوادی منتقدان این تیمه، این تیم با این صحبت ها کوچیک نمیشه و نخواهد شد، وقتی لاماسیا میتونه سس فابرگاس، سرگی بارخوآن، سرخیو و کارلس بوسکتس، پپ گوآردیولا، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا، بویان کرکیچ، لیونل مسی، ژرارد پیکه، تیاگو موتا، کارلس پویول، پپه رینا، پدرو، ویکتور والدز و خیلی های دیگه منجمله یوردی کرایف رو تقدیم بارسا کنه دیگه چه احتیاجی هست که به مانند تیم های کوچک و بزرگ اروپائی و به مدد پول های شیخ نشین ها و یانکی ها و روس ها دست به دامان بازیکنانی بشه که برای چند صباحی بازی پول خون هفت نسل قبل مردهای فامیلش رو طلب کنه، این تیم روزهای خوب و بد زیاد دیده و باز هم خواهد دید، به امید پیروزی مردان بارسا
همین که زحمت کشیدی آپ کردی دمت گرم... همینجوری یه چیزی گفتم بی خیال!درسته ولی خیلی سریع ویرایش کردم زمان ویرایش و زمان کوت کردن را ببینید
اول خواستم تو سایت اپلود کنم که نذاشت mp3 اپ کنم و مجبور شدم اونجا اپش کنم بعد هم زیپش کردم و اینجا اپ کردم
دقیقا نمی دونم ولی سنش پایین نیست, اگه به 30 نرسیده باشه ( که فکر نمی کنم ) 28,29 رو داره...راستی دوستان سیلوا دقیقا" چند سالشه؟
دقیقا نمی دونم ولی سنش پایین نیست, اگه به 30 نرسیده باشه ( که فکر نمی کنم ) 28,29 رو داره...
خیلی مهم نیست که از کجا شروع کرده، مهم اینه که تو لاماسیا پرورش داده شده، بقیشون هم بالاخره از یه جائی شروع کردن، یا مستقیما رفتن تو لاماسیا یا یه جای دیگه بودن و بعد اومدن لاماسیادوست عزیز اینیستا از اول تو لامسیا نبوده اگر اشتباه نکنم اول تو الباسته بود فکر کنم .
لاماسیا، پارادایسِ فوتبال ، جایی که فوتبال شکست ندارد ...
فرقی ندارد که از کدام نقطه دنیا می آیی و نژادت چیست. مهم نیست که از لابه لای رفاه و ثروت به اینجا رسیده ای یا از لایه های فقر بر خواسته ای.
کافیست در ساقهایت استعداد داشته باشی و در قلبت عشق به توپ. کافیست مهربانی کودکانه ات را فراموش نکرده باشی و دست در دست معصومیتت وارد زمین شوی. کافیست رفاقتت با توپ صادقانه باشد و فوتبال را برای فوتبال بخواهی. آنگاه دروازه سرزمین رویاها به رویت گشوده خواهد شد.
سرزمینی که در آن باید قلبت را به شاخه های تناور و سرسبز درختِ فوتبال گره بزنی تا رویاهایت تعبیر شوند. باید استعدادهایت را صادقانه به دست آموزگارنت بسپاری تا از لابه لای دستهای مهربانشان همراه توپ قد بکشی و ستاره بار بیایی.
لامسیا بهشت جاودانه فوتبال است. جایی که فوتبال را فراتر از مرزهایش تعریف میکنند آنجا که توپ دریچه ایست به سمت تولد دوباره ات. آری اگر برای رسیدن به بهشت ابدی باید از گلوگاه مرگ بگذری برای رسیدن به بهشت لاماسیا باید متولد شوی. و تمام حرف این است که اینجا متولد شدن را یادت میدهند.
ستاره هایی که هر کدوم افتخاری برای دنیای فوتبال هستنــــــــــ ، همه از لاماسیا !
مشاهده پیوست 138423
اینجا یادت میدهند که فوتبال را برای خودت نخواهی و توپ را نردبان خودخواهی ساقهایت نکنی. اینجا یادت میدهند که گل زدن هدیه ایست برای شادی یک جامعه نه روزنه ای به سمت مشهور شدنت. اینجا فوتبال را برایت هنر تعریف میکنند و زمین را عرصه ی هنرمندی. لاماسیا تنها جاییست که در آن به تو می آموزند فوتبال برد و باخت ندارد و تنها و تنها بردن است و پیروزی.
آری لاماسیا باختن را یادت نمیدهد چون باختن را بلد نیست. اینجا فلسفه فوتبال را به گونه ای نوشته اند که تو از هر سمت آن را بخوانی به چیزی جز پیروزی نمیرسی.
لاماسیا به ساقهایت می آموزد که فوتبال تلاشیست برای رسیدن به گل نه میدانی برای گل نخوردن. اینجا یادت میدهند همیشه در پایان هر نود دقیقه ای تو برنده هستی چون فوتبال را برای فوتبال بازی کرده ای و برای برنده شدن فوتبال عرق ریخته ای نه برای برنده شدن خودت یا تیمت. به همین دلیل است که بارسا همیشه و بی هیچ واهمه ای حمله میکند و حمله میکند زیرا میداند ورای نتیجه، در پایان همه نود دقیقه ها برنده است.
فرزندان لاماسیا گاهی آنقدر سخاوتمندانه و صادقانه برای فوتبال و برای ذاتش مبارزه میکنند که ایمان دارم در انتهای هر بازی این فوتبال است که مشتاقانه جلو می آید تا لباسش را با لباس عرق کرده این جوانان هنرمند عوض کند.
آری خانه فوتبال را که بگردی پر است از پیراهن شاگردان لاماسیا که فوتبال آنها را با افتخار به کلکسیونش اضافه کرده است. لاماسیا گهواره همیشه گردان فوتبال است و درست به همین خاطر است که بارسا همیشه سرزمین ستاره ها هست و میماند. به همین خاطر است که برای بارسا شکست معنا ندارد چون آموزگارانش تعریفی از شکست در ذهنش ترسیم نکرده اند.
جایی که در آن ثروتمند و فقیر، سیاه و سفید با معصومیت کودکانه گرد هم می آیند تا زیر چتر فوتبال مهربانی بیاموزند و صلح. جایی که میتوانید انسانهایی را بیابید که از زیستمانشان خوشنودند و از نفس کشیدنشان راضی. جایی که پیشرفت را به نبوغ و استعداد میدهند نه به بها و بهانه. جایی که استعداد، ایمان دارد که پنهانش نمیکنند و در مسیرش سنگ نمی اندازند.
و چه زیباست که اینها به تمامی تنها در جشنواره ی معصومانه ی کودکانِ لاماسیا به دست آمده است. معصومیت کودکانه، به راستی جهانی که از اینجا آغاز شود چه زیبا و رویاییست و حقیقتا درست ترین، محکمترین و استوارترین خشتی که میتوان دنیای پر از صلح آینده را روی آن بنا کرد همین معصومیت کودکانه است. چیزی که در لاماسیا به وفور یافت میشود.
فرهنگ لاماسیا از دریچه فوتبال در حال دیده شدن، جذب کردن و گسترش است. فرهنگی که ورای برد و باختها همیشه پیروز است چون در سایه ی شعار فوتبال برای فوتبال، انسان را برای انسان بودن میخواهد و استعداد و نبوغ را در خدمت انسانیت.
اگر تا به حال نویسندگان ورزشی سعی کرده اند شعار «فوتبال زندگیست» را ترویج بدهند لاماسیا به آن عینیت بخشیده است.
تریبونها را روشن کنید و دوربینها را به این سمت بچرخانید ، عینک تعاریف سنتی را از روی چشمهایتان بردارید و به شُشهایتان اجازه بدهید تا هوای لاماسیا را نفس بکشد. آنگاه حقیقت فوتبال را درمیابید و میبینید که فوتبال میتواند فراتر از مرزهای خودش حرکت کند و بیاموزد
لینک مربوط به لاماسیا در سایت باشگاه
.
یه زمانی بزرگانی همچون یوهان کرایف، یوهان نیسکنس، برند شوستر، مارادونا، هریستو استویچکف، روماریو، مایکل لادروپ و خیلی های دیگه تو این تیم بازی می کردن و تو دهه ی اخیر هم بزرگانی آمده اند و رفته اند ولی ریشه و بنمایه ی این تیم از La Masia بوده و هست و خواهد بود پس این خزعبلاتی که میگن این تیم اومده ستاره های جهان رو جمع کرده نشان دهنده ی بی سوادی منتقدان این تیمه، این تیم با این صحبت ها کوچیک نمیشه و نخواهد شد، وقتی لاماسیا میتونه سس فابرگاس، سرگی بارخوآن، سرخیو و کارلس بوسکتس، پپ گوآردیولا، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا، بویان کرکیچ، لیونل مسی، ژرارد پیکه، تیاگو موتا، کارلس پویول، پپه رینا، پدرو، ویکتور والدز و خیلی های دیگه منجمله یوردی کرایف رو تقدیم بارسا کنه دیگه چه احتیاجی هست که به مانند تیم های کوچک و بزرگ اروپائی و به مدد پول های شیخ نشین ها و یانکی ها و روس ها دست به دامان بازیکنانی بشه که برای چند صباحی بازی پول خون هفت نسل قبل مردهای فامیلش رو طلب کنه، این تیم روزهای خوب و بد زیاد دیده و باز هم خواهد دید، به امید پیروزی مردان بارسا
گواردیولا: امسال، سال ما نبود - Goal.comگواردیولا در آستانه جدایی؟
براساس گزارش اینفو اسپورت، گواردیولا در پایان فصل بارسا را ترک خواهد کرد. گفته می شود سرمربی کاتالان ها امروز با ساندرو روسل و خوسه ماریا بارتومئو، رئیس و نایب رئیس باشگاه بارسلونا دیدار و با آنها در مورد آینده اش در باشگاه کاتالانی مذاکره کرد اما دو طرف برای تمدید قرارداد به توافق نرسیدند.
قراراست این مسئله فردا به طور رسمی اعلام شود اما گواردیولا قصد دارد پیش از آن با بازیکنان بارسا صحبت کند.