• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ستاره هایی که هر کدوم افتخاری برای دنیای فوتبال هستنــــــــــ ، همه از لاماسیا !

متن کامل و زیبایی بود...من همیشه در مقابل خیل عظیم کسانی که میگن بارسا چون بهترین های جهانو تو تیمش جمع کرده و منتخب جهانه دوست نداریم طرفدارش باشیم و دوست داریم ببازه همیشه..

همیشه من در مقابل این دوستان حرفی رو میزنم که بعدش هیچ حرفی برای گفتن ندارن و ساکت میمونن اونهم این هست که میگم

اگر بارسا بهترین هارو دور خودش جمع کرده همه پرورش یافته باشگاه بارسلونن و مثل تمام تیم های دنیا من جمله مادریدی ها که اکثرشون بازیکنانی هستند که قبلا تو تیم دیگری بازی کردند و بعد به مادرید امدند...اسکلت اصلی بازیکنان بارسلونا همگی از لاماسیا هستند و من همیشه به این تیم که طرفدارشم افتخار می کنم.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
سلام به همه...

اول از همه متاسفم بابت این بدشانسی های پی در پی...
اما فوتبال هنوز ادامه داره...نباید ناامید شد...
بارسا به یک شوک نیاز داشت...شاید ما هم به حس استرس(چیزی که با بردها و فتحهای متوالی داشت فراموش میشد)...
چلسی خیلی خوب دفاع کرد و این نشون دهنده تفکر خوب مربی شون بود اما این به این معنا نیست که بارسا و پپ کم گذاشتن...
امیدوارم که موضوع رفتن گواردیولا در حد یه حرف باقی بمونه...امیدوارم بارسا یتیم نشه...با رفتن پپ تمام آرمانهای کاتالونیای جدید به باد میره...
پپ تیم رو متحول کرد...وقتهایی که جامها پشت سر هم فتح میشد کمتر از او یاد میشد...اما الان با این باختها همه مشکلات به سرمربی ربط داده شده...
بیاین باور کنیم اگه بارسا با ناکامی مواجه شد قسمت زیادیش به تیم خسته اش مربوط میشد،به نبود تمام کننده،به افت مسی...
بارسا و پپ نیاز به حمایت و اعتماد دارند...مطمئنم دوباره روزهای خوبی برای ما در پیشه...فقط باید صبر داشت...
بارسایی بودن بهترین حس دنیاست...

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
بله بله حالا دیگه کاملاً روشن شدم که روی چه توجیهات بچه گانه ای گواردیولا تمام زحماتو افتخارات خودشو با بازی ندادن به ستونهای اصلی تیمش به باد دادو کارای خوب گذشتشو با خون کردن دل هوادارا بی ارزش کرد
البته من مثل بقیه نیستم که این مربی بزرگ و بومی رو آماده رفتن بدونم و باید ابقا بشه ولی ... خاک بر سر کسی که تو حیاتی ترین بازیای تاریخ بارسا بازیکنای ثابت و محوری مثل آلوز و کیتارو در بیاره و دوتا امتحان پس نداده که اصلاً در حد اعتبار اونا نیستن مثل کوینکا و تیاگو رو بگذاره واقعاً نمیشد هم آلوز تو زمین باشه هم پیکه ؟!
متأسفم برات تو خوشی زده بود زیر دلت و فقط خودتو میتونی گول بزنی پپ !
پپ تو با حماقت عمدیت برای من تا یه مدت که این افتضاحو شااااااااید فراموش کنم موجود منفور و کریهی هستی هیچوقت چهره مسخره ای که بعد از دیدن بازیکنا تو اول بازی از تو نشون دادنو فرامشو نمیکنم ننگ بر تو که عمدی این کارو کردی و بارسای افسانه ای رو شاااااااید برای همیشه از هوادارای فوتبال زیبا گرفتی
پ.ن: من طرفدار رئال بودم اما عاشق بارسا شده بودم چون یکه و تنها داشت بهترین سطح فوتبال در تاریخ رو به نمایش میگذاشت و چاره ای جز طرفداری و عشق به این تیم نداشتم اما حالا که این مردک جلوی این زیباییو گرفت نفرینش میکنم و امشبم که همونطور که پیش بینی میکردم رئالم باخت و آبروی اسپانیا رفت
شاید برم طرفدار بایر مونیخ بشم شایدم اصلاً قید دیدن این فینال مسخررو بزنم !! واقعاً حیف شد بارسای افسانه ای دیگهوجود نداره خیلی حیف شد

شما حالت خوبه ؟

ذهنیتت از فوتبال مثل بچه هاست

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
چقدر مالتی یوزرها زیاد شدند! :D
بارسلونا هم هیچ احتیاجی به هوادارای حزب باد ی نداره :hmm: هرچند میشه فهمید این یوزر...

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظرم این باخت ها برای تیم نیاز بود هم به خاطر مسائل مربوط به انگیزه و هم
اینکه خرید هامون منطقی بشه نه احساسی
وقتی که قرار باشه یه تیم نبره همینطورری میشه،مسی پنالتی رو زد به تیر، یه شوت زد خورد به تیر
بازی رفت هم که الکسیس زد به تیر از اون طرف چلسی 3 تا حمله کرد 3 تا گل زد
دیگه زمان اون رسیده که یه دفاع چپ (حداقل در سطح نزدیک به الوز) بخریم وادریانو رو شوت
کنیم بیرون، ذخیره هم براش زیاده،یه مهاجم تراز اول سر به راه غیر سرکش هم میخوایم نه کسی
که برای سر مربی شاخ و شونه بکشه
ارزوی داشتن یه دروازه بان عالی (مثل نویر یا بوفون) رو هم که باید به گور ببریم
گواردیولا هم بهتره که بمونه هم برای خودش بهتره و هم برای بارسا
سال بعد دوباره میجنگیم برای جامها
viva barca

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اين يوزر manoonam حالش خوب نيست !!!
تو چند پست قبل كه گفت چرا گوارديولا از ژاوي و ويا استفاده نكرد من فهميدم كه يا فوتبالي نيست يا اومده اينجا الكي مسخره بازي در بياره

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
:pداداشم ما خودمون پیر سیاه باز های عالمیم! اولش که لینک 2shared گذاشته بودی ;)

درسته ولی خیلی سریع ویرایش کردم زمان ویرایش و زمان کوت کردن را ببینید
اول خواستم تو سایت اپلود کنم که نذاشت mp3 اپ کنم و مجبور شدم اونجا اپش کنم بعد هم زیپش کردم و اینجا اپ کردم

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
یه زمانی بزرگانی همچون یوهان کرایف، یوهان نیسکنس، برند شوستر، مارادونا، هریستو استویچکف، روماریو، مایکل لادروپ و خیلی های دیگه تو این تیم بازی می کردن و تو دهه ی اخیر هم بزرگانی آمده اند و رفته اند ولی ریشه و بنمایه ی این تیم از La Masia بوده و هست و خواهد بود پس این خزعبلاتی که میگن این تیم اومده ستاره های جهان رو جمع کرده نشان دهنده ی بی سوادی منتقدان این تیمه، این تیم با این صحبت ها کوچیک نمیشه و نخواهد شد، وقتی لاماسیا میتونه سس فابرگاس، سرگی بارخوآن، سرخیو و کارلس بوسکتس، پپ گوآردیولا، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا، بویان کرکیچ، لیونل مسی، ژرارد پیکه، تیاگو موتا، کارلس پویول، پپه رینا، پدرو، ویکتور والدز و خیلی های دیگه منجمله یوردی کرایف رو تقدیم بارسا کنه دیگه چه احتیاجی هست که به مانند تیم های کوچک و بزرگ اروپائی و به مدد پول های شیخ نشین ها و یانکی ها و روس ها دست به دامان بازیکنانی بشه که برای چند صباحی بازی پول خون هفت نسل قبل مردهای فامیلش رو طلب کنه، این تیم روزهای خوب و بد زیاد دیده و باز هم خواهد دید، به امید پیروزی مردان بارسا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه زمانی بزرگانی همچون یوهان کرایف، یوهان نیسکنس، برند شوستر، مارادونا، هریستو استویچکف، روماریو، مایکل لادروپ و خیلی های دیگه تو این تیم بازی می کردن و تو دهه ی اخیر هم بزرگانی آمده اند و رفته اند ولی ریشه و بنمایه ی این تیم از La Masia بوده و هست و خواهد بود پس این خزعبلاتی که میگن این تیم اومده ستاره های جهان رو جمع کرده نشان دهنده ی بی سوادی منتقدان این تیمه، این تیم با این صحبت ها کوچیک نمیشه و نخواهد شد، وقتی لاماسیا میتونه سس فابرگاس، سرگی بارخوآن، سرخیو و کارلس بوسکتس، پپ گوآردیولا، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا، بویان کرکیچ، لیونل مسی، ژرارد پیکه، تیاگو موتا، کارلس پویول، پپه رینا، پدرو، ویکتور والدز و خیلی های دیگه منجمله یوردی کرایف رو تقدیم بارسا کنه دیگه چه احتیاجی هست که به مانند تیم های کوچک و بزرگ اروپائی و به مدد پول های شیخ نشین ها و یانکی ها و روس ها دست به دامان بازیکنانی بشه که برای چند صباحی بازی پول خون هفت نسل قبل مردهای فامیلش رو طلب کنه، این تیم روزهای خوب و بد زیاد دیده و باز هم خواهد دید، به امید پیروزی مردان بارسا

دوست عزیز اینیستا از اول تو لامسیا نبوده اگر اشتباه نکنم اول تو الباسته بود فکر کنم .
++++++++++++++++++
دو ستان فکر کنم احتمال اومدن تیاگو سیلوا به بارسا بیشتره ولی یکمی مبلغ گرونه تو سایت گل نوشته بود که بواتینگ هم میخوان میفروشن که در ادامه نوشته که سیلوا مسئو لان میلان 40 میلیون گذاشتن روش
درست بازیکن خوبیه ولی نه دیگه به این قیمت
راستی دوستان سیلوا دقیقا" چند سالشه؟

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درسته ولی خیلی سریع ویرایش کردم زمان ویرایش و زمان کوت کردن را ببینید
اول خواستم تو سایت اپلود کنم که نذاشت mp3 اپ کنم و مجبور شدم اونجا اپش کنم بعد هم زیپش کردم و اینجا اپ کردم
همین که زحمت کشیدی آپ کردی دمت گرم... همینجوری یه چیزی گفتم بی خیال!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اینیستا از Albacete فوتبال را شروع میکنه(تیم شهرش) و از 12 سالگی به اکادمی بارسا میپیونده
تیاگو سیلوا هم 27 سالش هست

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
دوست عزیز اینیستا از اول تو لامسیا نبوده اگر اشتباه نکنم اول تو الباسته بود فکر کنم .
خیلی مهم نیست که از کجا شروع کرده، مهم اینه که تو لاماسیا پرورش داده شده، بقیشون هم بالاخره از یه جائی شروع کردن، یا مستقیما رفتن تو لاماسیا یا یه جای دیگه بودن و بعد اومدن لاماسیا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
لاماسیا، پارادایسِ فوتبال ، جایی که فوتبال شکست ندارد ...

فرقی ندارد که از کدام نقطه دنیا می آیی و نژادت چیست. مهم نیست که از لابه لای رفاه و ثروت به اینجا رسیده ای یا از لایه های فقر بر خواسته ای.

کافیست در ساقهایت استعداد داشته باشی و در قلبت عشق به توپ. کافیست مهربانی کودکانه ات را فراموش نکرده باشی و دست در دست معصومیتت وارد زمین شوی. کافیست رفاقتت با توپ صادقانه باشد و فوتبال را برای فوتبال بخواهی. آنگاه دروازه سرزمین رویاها به رویت گشوده خواهد شد.
سرزمینی که در آن باید قلبت را به شاخه های تناور و سرسبز درختِ فوتبال گره بزنی تا رویاهایت تعبیر شوند. باید استعدادهایت را صادقانه به دست آموزگارنت بسپاری تا از لابه لای دستهای مهربانشان همراه توپ قد بکشی و ستاره بار بیایی.

لامسیا بهشت جاودانه فوتبال است. جایی که فوتبال را فراتر از مرزهایش تعریف میکنند آنجا که توپ دریچه ایست به سمت تولد دوباره ات. آری اگر برای رسیدن به بهشت ابدی باید از گلوگاه مرگ بگذری برای رسیدن به بهشت لاماسیا باید متولد شوی. و تمام حرف این است که اینجا متولد شدن را یادت میدهند.

ستاره هایی که هر کدوم افتخاری برای دنیای فوتبال هستنــــــــــ ، همه از لاماسیا !
مشاهده پیوست 138423

اینجا یادت میدهند که فوتبال را برای خودت نخواهی و توپ را نردبان خودخواهی ساقهایت نکنی. اینجا یادت میدهند که گل زدن هدیه ایست برای شادی یک جامعه نه روزنه ای به سمت مشهور شدنت. اینجا فوتبال را برایت هنر تعریف میکنند و زمین را عرصه ی هنرمندی. لاماسیا تنها جاییست که در آن به تو می آموزند فوتبال برد و باخت ندارد و تنها و تنها بردن است و پیروزی.

آری لاماسیا باختن را یادت نمیدهد چون باختن را بلد نیست. اینجا فلسفه فوتبال را به گونه ای نوشته اند که تو از هر سمت آن را بخوانی به چیزی جز پیروزی نمیرسی.

لاماسیا به ساقهایت می آموزد که فوتبال تلاشیست برای رسیدن به گل نه میدانی برای گل نخوردن. اینجا یادت میدهند همیشه در پایان هر نود دقیقه ای تو برنده هستی چون فوتبال را برای فوتبال بازی کرده ای و برای برنده شدن فوتبال عرق ریخته ای نه برای برنده شدن خودت یا تیمت. به همین دلیل است که بارسا همیشه و بی هیچ واهمه ای حمله میکند و حمله میکند زیرا میداند ورای نتیجه، در پایان همه نود دقیقه ها برنده است.

فرزندان لاماسیا گاهی آنقدر سخاوتمندانه و صادقانه برای فوتبال و برای ذاتش مبارزه میکنند که ایمان دارم در انتهای هر بازی این فوتبال است که مشتاقانه جلو می آید تا لباسش را با لباس عرق کرده این جوانان هنرمند عوض کند.

آری خانه فوتبال را که بگردی پر است از پیراهن شاگردان لاماسیا که فوتبال آنها را با افتخار به کلکسیونش اضافه کرده است. لاماسیا گهواره همیشه گردان فوتبال است و درست به همین خاطر است که بارسا همیشه سرزمین ستاره ها هست و میماند. به همین خاطر است که برای بارسا شکست معنا ندارد چون آموزگارانش تعریفی از شکست در ذهنش ترسیم نکرده اند.

جایی که در آن ثروتمند و فقیر، سیاه و سفید با معصومیت کودکانه گرد هم می آیند تا زیر چتر فوتبال مهربانی بیاموزند و صلح. جایی که میتوانید انسانهایی را بیابید که از زیستمانشان خوشنودند و از نفس کشیدنشان راضی. جایی که پیشرفت را به نبوغ و استعداد میدهند نه به بها و بهانه. جایی که استعداد، ایمان دارد که پنهانش نمیکنند و در مسیرش سنگ نمی اندازند.

و چه زیباست که اینها به تمامی تنها در جشنواره ی معصومانه ی کودکانِ لاماسیا به دست آمده است. معصومیت کودکانه، به راستی جهانی که از اینجا آغاز شود چه زیبا و رویاییست و حقیقتا درست ترین، محکمترین و استوارترین خشتی که میتوان دنیای پر از صلح آینده را روی آن بنا کرد همین معصومیت کودکانه است. چیزی که در لاماسیا به وفور یافت میشود.

فرهنگ لاماسیا از دریچه فوتبال در حال دیده شدن، جذب کردن و گسترش است. فرهنگی که ورای برد و باختها همیشه پیروز است چون در سایه ی شعار فوتبال برای فوتبال، انسان را برای انسان بودن میخواهد و استعداد و نبوغ را در خدمت انسانیت.

اگر تا به حال نویسندگان ورزشی سعی کرده اند شعار «فوتبال زندگیست» را ترویج بدهند لاماسیا به آن عینیت بخشیده است.

تریبونها را روشن کنید و دوربینها را به این سمت بچرخانید ، عینک تعاریف سنتی را از روی چشمهایتان بردارید و به شُشهایتان اجازه بدهید تا هوای لاماسیا را نفس بکشد. آنگاه حقیقت فوتبال را درمیابید و میبینید که فوتبال میتواند فراتر از مرزهای خودش حرکت کند و بیاموزد

لینک مربوط به لاماسیا در سایت باشگاه

.

اینم یه کلیپ از لاماسیا و بازیکنهایی که پرورش داده ...

10 سالگی فابرگاس ، 12 سالگی گواردیولا ، 11 سالگی ژاوی ، 17 سالگی پویول ، 12 سالگی اینیستا ، 13 سالگی مسی ، 10 سالگی پیکه و ... همه تو این کلیپ هست . گلچینیه که barca TV جمع آوری کرده . دیدنش برای یک هوادار بارسلونا از اوجب واجباته !

La Masia - now and then.flv

81 مگ هست .
اگه با حجمش مشکل داشتید بگید کمش کنم .

.

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
:D
بنظرتون این دو هفته پپ حالش خوب بوده ؟ من شک دارم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گل دات کام یه مطلب نگران کننده گذاشته :
گواردیولا در آستانه جدایی؟

براساس گزارش اینفو اسپورت، گواردیولا در پایان فصل بارسا را ترک خواهد کرد. گفته می شود سرمربی کاتالان ها امروز با ساندرو روسل و خوسه ماریا بارتومئو، رئیس و نایب رئیس باشگاه بارسلونا دیدار و با آنها در مورد آینده اش در باشگاه کاتالانی مذاکره کرد اما دو طرف برای تمدید قرارداد به توافق نرسیدند.

قراراست این مسئله فردا به طور رسمی اعلام شود اما گواردیولا قصد دارد پیش از آن با بازیکنان بارسا صحبت کند.
گواردیولا: امسال، سال ما نبود - Goal.com

متن مصاحبه ای که ازش گذاشته یه جواریی بوی خداحافظی میده.

بالا