الان توی اخبار ورزشی شنیدم که پپ گفته می خواد از بارسا بره و مقصد بعدیش تیم ملی انگلیس
چی می گی.

الان توی اخبار ورزشی شنیدم که پپ گفته می خواد از بارسا بره و مقصد بعدیش تیم ملی انگلیس
زمانی که Ronaldinho تو بارسا بود وضع و اوضاع بارسا با الان فرق می کرد، بجز تیکی تاکا پلن دیگه هم برای مواقع بحرانی داشت، الان که رونالدینهو نیست و پیر شده و کارائیش رو هم از دست داده و عمرا بگیرنش بهتره Neymar رو بگیرن، هم جوونه(20 سالشه) و هم میتونه با Messi زوج خوبی رو تشکیل بده و هم یه تم برزیلی به بارسا میده، عاشق دریبلاشم، لامصب خدایه دریبله
رئالی ها الان خیلی خوشحالید گواردیولا داره میره؟
گواردیولا هم که بره بازم پرچم بالاست![]()
منظور خاصی نداشتم یهو 3 تا رئالی در این باره نظر دادند فکر کردم خوشحالیداگه منظورت منم که جواب رو همینجا میگم
منظور خاصی نداشتم یهو 3 تا رئالی در این باره نظر دادند فکر کردم خوشحالید![]()
کدوم سه تا؟ الان تو این صفحه چند تا رئالی به جز من هست؟
دو بودن در اینجا و خبر گذاشتن یا نظر دادن فکر نکنم مشکلی داشته باشه. مشکل تا جایی که یادمه جشن گرفتن بعضی از طرفدارهای بارسا تو تاپیک رئال بعد از حذف از چمپونزلیگ بود..
اما این بحث رو تموم کنیم و مثل اینکه جدایی پپ قطعی شده. امیدوارم به لیگ برتر بره و بتونه اونجام موفق عمل کنه البته فکر نکنم تا یه مدت بخواد مربیگری کنه....
من الان تو یه خبرگزاری معتبر خارجی خوندم میگه گویا مسیر بعدی چلسی هست
بیخیال حس بحث نیست من یک سوال کردم همینعزیزم من خبر گذاشتم تو میای وسط میپرسی خوشحالی ؟
اگه واقعا تصميم به رفتن گرفته باشهمن الان تو یه خبرگزاری معتبر خارجی خوندم میگه گویا مسیر بعدی چلسی هست
از كارش بدم اومد با تمام احترامي كه براش قاأل بودم ،حالا معلوم ميشه چرا تيم رو با گأ داد تو دو تا بازي اخر در كل اگه تونست با هر تيمي غير از بارسا يك جام بگيره من اسممو عوض ميكنم ،
بیخیال حس بحث نیست من یک سوال کردم همین
پستو هم ادیت کردماز دستم ناراحت نشی
![]()