• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اخه بازيكني مثل مسي و ديگر بازيكنان حاضرند زير دست همچين مربي كار كنند كه شايد خيلي خودشون رو بالاتر از اين مربي بدونند خدا بخير كنه فصل جديد علي دايي رو ميوودند بهتر بود حداقل يه رتبه و امتياز جهاني داشت

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اخه بازيكني مثل مسي و ديگر بازيكنان حاضرند زير دست همچين مربي كار كنند كه شايد خيلي خودشون رو بالاتر از اين مربي بدونند خدا بخير كنه فصل جديد علي دايي رو ميوودند بهتر بود حداقل يه رتبه و امتياز جهاني داشت

اونجا ایران نیست که بازیکن شاخ بشه واسه مربی
بازیکن حرفه ای پایبند حرف مربی هستن
در ضمن مگه مربی به افتخارات و غیره هست
مربی به طرز تفکر هست
حالا این مورینیو بازیکن ستاره بوده؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای تو روحت پپ :( خسته و بی انگیزه اس برای ما :jealous: پس فرگوسن چی باید بگه که 30 ساله مربی منچستره؟!

آخه چرا ویلانوا؟! خدا به خیر بگذرونه :(

پ.ن: خب تصمیم جدیشو گرفته دیگه انگار که رسانه ایش کردن. فقط امیدوارم یه روزی که فضاهای جدیدو هم تجربه کرد، با انگیزه زیاد برگرده به تیم خودش.

پ.ن: رفتنش به تیم ملی انگلیس جدی بود؟ آخه الان موقع مربی ملی گرفتنه؟ :eek: کارهای عرب ها را می کنن اینا هم!

Last edited:

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
Guardiola has also quashed all rumours that he had spoken to Chelsea in February, insisting that would have shown a great lack of respect for Barcelona.
Pep also made it clear that he will not be taking over at any other clubs next season as he wishes to take a rest from coaching, but has stated his wish to return to the bench at some point in the future.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ظاهرا باشگاه میخواد در کنار بازیکن پروری، به مربی پروری هم مشغول باشه :eek:

پ.ن: بیلسا هم دیشب دوباره بیلبائو را فینالیست کرد :eek: این بار جام یوفا.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خوب ظاهرا" پپ گفته 1 یا 2 سالی میخواد مربی گری نکنه و از زندگیش لذت ببره . تا شایعها به حقیقت نپیونده و دوستان پست های جالب ندن

f0rdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
این جدیده :دی دستیار پپ بوده و احتمالا همون روال پاسکاری رو ادامه میده و فک کنم تو همون فصل اول یا نهایتا فصل دوم بارسا رو قهرمان اروپا کنه.چیز کمی که نیست چندین و چند سال توی بارسا دستیار بوده انشالله که موفق باشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حالا گفته تا اخر فصل. شاید نظرش عوض بشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به قول یکی از نظرات که گفته تا 3 نشه بازی نشه..

1 از دست رفتن لالیگا
2 حذف از جام اروپا
3 رفتن گواردیولا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دیگر انرژی ای برای ادامه کار ندارم، نیاز به استراحت دارم. نیاز دارم تا احساسی که در ابتدای کارم داشتم را بار دیگر به دست بیاورم. دیگر احساس سابق را ندارم و بارسا شایسته این نیست. این تنها چیزی است که می توانم بگویم.

من به همه کارهایی که انجام دادم، افتخار می کنم. این باشگاه نیرویی غیرقابل توقف دارد. جانشین من مربی توانایی خواهد بود و می تواند کارش را به بهترین نحو انجام دهد.

Pep_Guardiola_bARCELONA.jpg

خداحافظ مرد تکرار نشدنی

چقدر این هفته برام نحس بود...از همه جا خبر بد دیدیمو شنیدیم:hmm:

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
حالا بازیکنا دارن دونه دونه احساسشونو از رفتن گواردیولا میگن::(

مسی تو فیسبوکش از پپ تشکر کرده و گفته به خاطر این که خیلی احساساتی بودم نمی خواستم توی کنفرانس باشم.می خواستم از رسانه ها دور باشم چون می دونستم اونا دنبال چهره ی عمگین بازیکنا می گردن و این چیزی بود که نمی خواستم به دنیا نشون بدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به قول یکی از نظرات که گفته تا 3 نشه بازی نشه..

1 از دست رفتن لالیگا
2 حذف از جام اروپا
3 رفتن گواردیولا

از بعد از بازی با چلسی هی همه میگن تا 3 نشه بازی نشه. من نمیدونم الان که بدشانسی ها به 30 تا داره میرسه!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
75b24b68eb3c.jpg

عشق و علاقه به بارسا تو گوشت و خون گواردیولاست ولی وقتی احساس میکنه که نمیتونه اون تاثیر گذاری همیشگی و روحیه ی جنگندگی رو برای کار تو این تیم نداره با شجاعت و از خود گذشتگی میره ، اونم در شرایطی که عالم و آدم التماسش میکنن بمون ، واقعا کیه که تو همچین شرایطی این موقعیت منحصر بفرد مربیگری رو از دست بده اونم تیم پر سر و صدا و مطرح بارسلونا .

در کنار یوهان کرایوف جاودانه شد :heart:

گواردیولا حتی با رفتنش بازم به همه درس داد . برای ما هوادارا و بازیکنا خیلی بیشتر از یک مربی بود . از منش خاصش تو مصاحبه ها و اینکه یک بار از تیم و مربی حریف یا داور خرده نگرفت ، اینها گفتنش آسونه ....

رجوع میدم به این مصاحبه :
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
داوید تروئبا، رمان نویس و فیلمساز مشهور مادریدی و صمیمی ترین دوست پپ حدود اواسط فصل پیش در ال پاییس مقاله ای طولانی راجع به او نوشت ....

پپ بر روی میز کارش در کمپ تمرین ، کلکسیونی که غالبا کتاب هستند را نگهداری می کند ، کتابهایی که برخی از آنها را ناشرین ، برخی را دوستان و برخی دیگر را خود نویسندگان برایش فرستاده اند . در پشت سر اینها می توانید آثار مارکو آئوریلیو ، بالتازاربراسین یا سنکا را بیابید . با وجود اینکه او اهل مطالعه است و دانش فراوانی دارد ولی معمولی رفتار میکند وبه هیچ وجه از خود راضی و خود بین نیست . کم پیش نمی آید که با اشاره کردن به صف کتابهایی که در انتظار خواندن هستند می گوید که :" خدای من ، من یک شیاد هستم ، مردم کی خواهند فهمید که من توان خواندن این همه کتاب را ندارم ؟" اما به موقعش به کتابفروشی میرود و دو سه کتاب سفارش شده و چند کتاب را به قصد هدیه دادن و مجموعه ای از دی وی دی های گوناگون را خریداری می کند . اغلب بعد از آنکه تماشای یک فیلم یا رمانی که او را مسحور خودش کرده است را به پایان میرساند از او می شنوی که می گوید : نمیدانم آنهایی که آن را فهمیدند در مورد ان چگونه فکر می کنند اما من با آن عشق کردم ".
گاهی اوقات ، جامعه کاتالانی مانند یک نوع Dalai prêt-à-porter ، یک مرد حکیم ، به گواردیولا می نگرد . آنها در مورد ستایش های پپ لطیفه می سازند : گویی انگار مسابقه پاچه خواری بود . آنها از خودشان می پرسند که وقتی که ناکامی از راه برسد ، اگر این تحسین ها در زمان ذبح کردن ، چاقو ها را تیز نکنند آیا محاسن این ستایش ها تبدیل به معایب نمی شود ؟ جواب در یک روز بارانی بود .
دو روز پس از حذف بارسلونا توسط اینتر در لیگ قهرمانان ، بارسا در لالیگا به مصاف ویارئال قدرتمند رفت . امتیاز از دست دادن در آن بازی مساوی با از دست رفتن لالیگا بود . او عمق لطمه روحی و از هم پاشیدگی بازیکنانش که ناشی از حذف از آن رقابت معتبر بود را می دید . گواردیولا در مورد گزینش جملات و پیام های کوتاه ، واضح ، ساده ، آسان فهم و در عین حال تاثیرگذار که انگیزه بازیکنان را بیدار می کند ، وسواس زیادی به خرج میدهد . او از ویدئو ها و عکس های یوتیوب ، تلاش ها ، ایده ها ، لحظات و جزئیات و هر چیز دیگری که برای ارتقای روحی بازیکنان مهم است استفاده کرده است . آن روز او قبل از شروع بازی لبخند به لب رو به بازیکنانش کرد و گفت :" آقایان ، من دیگر نمی توانم چیزی به شما بگویم ، شما بسیار بیشتر از آن چیزی که یک مربی از بازیکنانش توقع دارد به من بخشیده اید ، شما بازیکنان بزرگی هستید و بزرگیتان مرا تبدیل به مربی اسم و رسم داری کرده است . متشکر بخاطر همه چیز ، من فقط میخواهم یک چیز را به شما بگویم : اگر ما امروز اینجا را با شکست ترک کنیم و لالیگا از چنگمان خارج شود ، این چیزی را تغییر نمی دهد ، قطعا هیچ چیزی را ، خونسرد باشید ، هزاران تشکر از شما ، از نظر من صرف نظر از هر نتیجه ای که امروز شکل بگیرد ، شما قهرمانید ". در آن روز بارانی بارسلونا 4-1 آن بازی و]نهایتا [ لالیگا را برد، بر روی سکوها ، والنتی پدر پپ معجزه پسرش را تماشا میکرد ...
برای پپ تنها چیزی که دوری فرزندانش را در لحظه های مهم بخاطر حضور بر روی نیمکت مربیگری جبران می کند ، پدرش است . از روزی که او مربیگری در دسته چهارم را شروع کرد ، پدرش تصمیم گرفت که بازی های او را تعقیب کند . این موضوع به او سلامتی می بخشد و او را سرگرم و خوشحال میسازد . پسرش دوست دارد که فکر کند او سال های باقی مانده زندگی اش را صرف او میکند .
شاد کردن هواداران ، تمنای قلبی این مربی متعصب نسبت به بارسا است ، مربی ای که در سن 13 سالگی به لاماسیا ، پایگاه کلیدی شکل گیری بازیکنان باشگاه نقل مکان کرد تا زندگی اش را در آنجا بگذراند . بخاطر همین ،برای او هیچ چیز بهتر از تماشای این موضوع نیست که هواداران با تمام وجود شور و حرارت را نثارتیم او کنند و او با انجام بازی های زیبا، به همان اندازه به آنان سرخوشی و شادی ببخشد و آن شور را به آنها برگرداند .او هر زمانی که بتواند به ما یاد آوری می کند که :" بهترین چیز این شغل این است که مردمی که مشکلاتی بسیار جدی تر از فوتبال دارند ، مردمی که در میان بحران های طاقت فرسا زندگی می کنند یا با گرفتاری ویژه ای دست به گریبان هستند ، برای مدتی زندگی را فراموش کنند و به برکت بازی جشن بگیرند " .
گواردیولا واقعا به فوتبال عشق میورزد ، به پیروز شدن عشق میورزد چرا که فوتبال برای آن بنا شده است ، اما پیروز شدن با شرافتی که درخور بازی فوتبال است . او یک سیستم ارائه میدهد و تنها می خواهد که شما به او اعتماد کنید و به ان وفادار باشید . روزی که متوجه شود که بازیکنانش کمی کم کار ، بی تفاوت و متزلزل هستند حتی اگر تاخیر در یک جلسه تمرینی باشد ، تبدیل به مردی غمگین و ناامید می شود و می خواهد که آن تمرین را بکلی ترک کند . او یک حرفه ای هست که نسبت به جزئیات وسواس دارد ، جزیئات گرا است و با جزئیات زندگی می کند زیرا میداند که این جزئیات هستند که سرنوشت همه چیز را تعیین می نند . او به باشگاهی خواهد رفت که موثر باشد و قانونی مستقر کند که یک دکور نباشد . او دستمزدش را تنها برای یک سال دریافت می کند و هرگز بیشتر از این چیزی را، حتی یک قهوه را بدون پرداخت بهایش طلب نمی کند . او اشتیاقی ندارد که بعنوان یک مرشد و راهنما شناخته شود ، او نمی خواهد که چیزی بیشتر از یک مربی ، یک مربی خوب باشد اما او برای این جامعه ی نیازمندِ الگو ارزش قائل است ، جامعه ای که شاید از نیرنگ بازان ، از افرادی که از دیگران سوء استفاده می کنند ، از شیاطین ، از افرادی که از تریبون های ممتازی چون تلویزیون ، تجارت یا سیاست ، ارزش های خودپرستی، منفعت طلبی منفی و خودخواهی را بر دیگران تحمیل می کنند ، خسته شده است . او به این جامعه تعلق دارد و تلاش می کند که با انجام دادن کارش به نحو احسن ، با کمک کردن به ایجاد حس مشترک و برادری ، با استفاده از جایگاه اجتماعیش به این جامعه شرافت ببخشد . او با همان شرافتی که خاص یک ماسون است ، بدون اینکه دیگران ببینند یا تشویقش کنند ، خشت بر روی سیمان می گذارد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Guardiola "I regret the uncertainty of my decision.I always wanted very short contracts.I apologize."
Xavi looks so sad everyone else too
154fs232528.gif

581469_300200513389016_178208705588198_703466_1627114488_n.jpg

ژاوی خشکش زده ...
128fs4765852.gif

attachment.php

این ویدئو رو حتما ببینید ، یه مرور کوتاه بر تمام دوران پپ توی بارسلونا هست . از بازیگری تا بحال ... 10 مگ بیشتر نیست .
دانلود ویدئو

الان که دوباره دیدم اشکمون در اومد :(

Pep-Guardiola-with-his-Barca-flying-high-by-Javier-Garcia.jpg

B35-BARCELONA-24-09-2011-El-en_54285602235_54115221155_600_244.jpg

.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یعنی پپ رفت؟؟
128fs4765852.gif

یه دو دقیقه من رفتم کپه مرگمو بذارم این از تیم جدا شد.آخرش هم نوشته:I'm tired and without HoPe
06716IMM8apwaavwry6jhagt.gif

دیدید من نبودم رفت.هی بگید چرا 24ساعته پای اینترنتی
129fs4468377.gif

//
حالا صبر کنید بذارید 2تا بازی این دوست جدید عزیزمون مربیگری کنه بعد غر بزنید.یهو دیدی تیم رو متحولاسیون کرد
2296.gif

بالا