• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
attachment.php

مشاهده پیوست 139095

الان خیلی زوده که در مورد تیتو جبهه گیری کنید ... مطمئنا هر کسی به جای پپ بیاد کارش سخته چون همه دوران طلائی پپ رو به یاد میارن و مقایسه میکنن .
تیتو 4 سال تمام کنار گواردیولا و بازیکنا بوده این اصلا چیز کمی نیست . مسلما با روحیات بازیکنا و خیلی از ریزه کاریهای تیم آشناست . حتی خود زوبی زارتا که از پپ مشورت خواسته پپ گفته میتونی به تیتو اعتماد کنی !

attachment.php

.
حرفتون کاملا درسته، تیتو هم کم کسی نیست، نمیشه تمامی موفقیت های این 4 فصل اخیر بارسا رو فقط و فقط به نام پپ زد، تیتو هم تو این موفقیت ها نقش خودش رو داشته
از زوبی زارتا هم کاملا متنغرم، چه اون موقع که دروازه بان بود و چه الان که برای خودش آدمی شده تو تیم، مرتیکه با اون اسمش، اندونی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا بی خیال.بذارید این تیتو 2تا بازی مربیگری کنه.انقدر سریع علیه ش موضع نگیرید.
یادتون رفته با همین پپ اوایل مربیگری توی بارسا تیممون چطوری بازی میکرد.
امید داشته باشید.فعلا که بازی مهمی نداریم(غیر اون جام درب و داغون :دی)

حالا فکر کن ما نخوایم مگه طرف به خواست ما نمیشه. !
باید با واقعیت کنار اومد.
من بارسلونا رو برای پپ یا تیتتو نمیخوام.
برای بارسلونا می خوام امیدوارم موفق باشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
الان خیلی زوده که در مورد تیتو جبهه گیری کنید ... مطمئنا هر کسی به جای پپ بیاد کارش سخته چون همه دوران طلائی پپ رو به یاد میارن و مقایسه میکنن .
تیتو 4 سال تمام کنار گواردیولا و بازیکنا بوده این اصلا چیز کمی نیست . مسلما با روحیات بازیکنا و خیلی از ریزه کاریهای تیم آشناست . حتی خود زوبی زارتا که از پپ مشورت خواسته پپ گفته میتونی به تیتو اعتماد کنی !
نه جبهه گیری نیست بهر حال امیدوارم موفق باشه ولی اون شخصیت کاریزماتیک را نداره و بدرد مربی گری نمیخورده خیلی ساکت و خنثی است و شاید نتونه بازیکنا را مجاب به فرمانبرداری!! کنه
مثلا دیدید موری نیو دستش کرد تو چشش وایساد و نگاه کرد در صورتی که باید میزد تو گوشش :lol:
امیدوارم مثل پپ بتونه موفق باشه تیکه اخر هم شوخی بود تیتو کار خوبی کرد سطحش مثل مو... پایین نیاورد :p

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
تیتو از نظر من بهترین گزینه برای فصل بعد بود , نیاز به نگاه و تفکر جدید چندان احساس نمی شه و مطمئنم از لحاظ فنی به خوبی از پس کار برمی آد...
و اما پپ...
پپ گواردیولا بخش بزرگی از تاریخ باشگاه و البته قلب هواداران رو به نام خودش زد و رفت......جدا از نبوغ فنی اون چیزی که جداییش رو برای ما سخت و غیر قابل باور می کنه شخصیت والا و ارزش های انسانی گواردیولاست که در بین بزرگ ترین مربی های دنیای فوتبال همتا نداره

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ضدحال پشت ضد حال
منم مخالف مربی گری تیتو هستم و احساس میکنم نتونه تیمو جمع کنه ، امیدوارم خلافش ثابت بشه
کاش حداقل بیلسا یا یه مربی تاپ میومد به جاش
به هر حال هیچ موقع فراموش نمیکنیم که پپ بهترین تیم تاریخ رو ساخت و رفت ولی احساس میکنم یه
بار دیگه به این تیم بر میگرده

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
نه جبهه گیری نیست بهر حال امیدوارم موفق باشه ولی اون شخصیت کاریزماتیک را نداره و بدرد مربی گری نمیخورده خیلی ساکت و خنثی است و شاید نتونه بازیکنا را مجاب به فرمانبرداری!! کنه
مثلا دیدید موری نیو دستش کرد تو چشش وایساد و نگاه کرد در صورتی که باید میزد تو گوشش :lol:
امیدوارم مثل پپ بتونه موفق باشه تیکه اخر هم شوخی بود تیتو کار خوبی کرد سطحش مثل مو... پایین نیاورد :p

البته تیتو بعد از اون حرکت مورینیو به سمتش حرکت کرد و 1 دونه ضد پس کله ی مورینیو

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
هی این روزها می خونم تاپیکو
و هی نمی دونم چی بگم....
:|

یکی از رفقا گفته بود این مدیر خسیسه و پول نمیده
انگار راست می گه
کاری ندارم ایشون مربی خوبی می تونه باشه یا نه
اما به نظرتون باشگاهی در این حد جای آزمون خطا برای مربی جوان هست؟جایی هست که یه دستیار بیاد مربی بشه؟
حالا چون پپ جواب داد باید باز هم همون راه رو رفت؟!!!

حداقل به جایگاه جهانی تیم نگاه بندازه!!!
عجب:|

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
تو این شرایط بهترین گزینه تیتو هستش، تیتو چهارفصله که داره تو این تیم کار میکنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه فلسفه هایی دارن برای خودشون که زوبیزارتا (مدیر فوتبال باشگاه) هم تو مصاحبه اخیرش در مورد تیتو بهش اشاره کرده، ولی خب حق با مرجانه. دم دست پپ بوده و کارو دیده و ممکن هم هست جواب بده ولی نباید با روی کار اوردن کسی که تجربه سرمربیگری نداره، اینطوری اعتبار و آینده تیمو بازیچه قرار بدن. کاش بیلسا را میوردن :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام به دوستان بارسایی ...
نمی دونم این چندمین پست من اینجا هست . اما فکر کردم به حرمت موفقیت های پپ گواردیولا یک پست بزنم و ابراز همدردی کنم .

این خبر در عین ناراحت کنندگیش اما قابل پیشبینی بود . به هرجال مربی بودن توی بارسلونا برای سال های متعددی و این همه افتخار کار ساده ای نیست اما محبوب شدن بین این همه طرفدار کار فوق العاده سختی هست .
فکر می کنم پپ اونقدر باهوش بود که در اوج و افتخار این تیم رو ترک کرد تا نامش رو جاودانه بکنه .

با همه اینها امیدوارم موفقیت های خوبتون رو با مربی جدید تکرار کنید .

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
کاری ندارم ایشون مربی خوبی می تونه باشه یا نه
اما به نظرتون باشگاهی در این حد جای آزمون خطا برای مربی جوان هست؟جایی هست که یه دستیار بیاد مربی بشه؟

در کمال احترام نظر شخصی بنده اینه که انتخاب تیتو به هیچ وجه آزمون خطا نیست , و بالعکس ریسک عدم موفقیت در فصل بعدی رو به شدت پایین میاره , انتخاب سرمربی جدید و البته بزرگ به خواست بعضی دوستان ,از همون ابتدا خود کسی که انتخاب شدرو دچار دوگانگی می کنه به هر حال هر مربی صاحب نام سبک خاص خودش رو داره اما ما الان داریم بهترین فوتبال جهان رو ارائه می دیم و اون مربی جدید از همون ابتدا باید بین این تیم و این نوع بازی و فلسفه ی مربیگری خودش دست به انتخاب بزنه...در نهایت در هر دو صورت شرایط بسیار بسیار متفاوتی احتمال داره پیش بیاد که فقط و فقط ضریب اشتباه تیممونو بالا می بره...
تیتو برای سنجش و محک خوردن انتخاب نشد, او تنها قراره نخ رو از دستان پپ بگیره و در مسیر موفقیت های قبلی راه رو ادامه بده...
کسانی هم که می گن کاریزمای لازم برای برخورد نداره باید عرض کنم اینجا چلسی نیست که بازیکن هر غلطی دوست داره بکنه...بارسا همچون یک خونوادست و همین طور که نمونشو دیدیم بازیکنی سرکشی مثل زلاتان جایی در این تیم نداره..
تک تک بازیکنامون با جون و دل از تیتو حمایت خواهند کرد
--------------------------------
تکرار میکنم, این نظر کاملا شخصی و ممکنه از نگاه خیلی ها و حتی از حقیقت فاصله داشته باشه!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به دوستان بارسایی ...
نمی دونم این چندمین پست من اینجا هست . اما فکر کردم به حرمت موفقیت های پپ گواردیولا یک پست بزنم و ابراز همدردی کنم .

این خبر در عین ناراحت کنندگیش اما قابل پیشبینی بود . به هرجال مربی بودن توی بارسلونا برای سال های متعددی و این همه افتخار کار ساده ای نیست اما محبوب شدن بین این همه طرفدار کار فوق العاده سختی هست .
فکر می کنم پپ اونقدر باهوش بود که در اوج و افتخار این تیم رو ترک کرد تا نامش رو جاودانه بکنه .

با همه اینها امیدوارم موفقیت های خوبتون رو با مربی جدید تکرار کنید .

تشکر رییس.
ما هم امیدواریم جانشین خوبی برای پپ بیاد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
يكسال نتيجه نگيريم به كل از مادريد هم با اختلاف بخوريم اين يارو رو عوضش كنند اصلا قيافش نچسبه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
خیلی ناراحت شدم خیلی نمیدونم چی بگم واقعا پپ رو با جون و دل دوست داشتیم این مرد شخصیت بزرگی داشت خیلی بزرگ

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ما به نظرتون باشگاهی در این حد جای آزمون خطا برای مربی جوان هست؟
دقیقا حرف منم همینه!
حالا چون گواردیولا که بی تجربه بود را گذاشتند و خیلی خوب نتیجه گرفت دلیل نمیشه هرکسی را هم بزارند همین قضیه تکرار بشه
خیلی از تیمها هم این کارو بعد از بارسلونا کردند ولی نتیجه نگرفتند!
به هرحال باید صبر کنیم ببینم چی میشه:)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با اینکه تیتو یه جورایی ادامه ی پپ هست و به احترام شخصیت و هوش فوتبالی پپ نمیتونم جور دیگه ای فکر کنم ولی اقرار میکنم که هنوز چشمم دنبال بیلسا هست .
دیشب تیمش بازی داشت . برد و رفت فینال . فینال لیگ اروپا !
تیمش وحشتناک هجومی بازی میکنه ، من موندم چطوری میخواهیم تو فینال ببریمشون :wacko:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
حالا یه سوال دیگه این که کی میخواد جای خود تیتو رو بگیره؟!
دوستان حاضرم شرط ببندم این نکبت(راسل ملعون) برای اینکه دستمزد نده تیتو رو انتخاب کرده(دستمزد گواردیولا یه مقدار کمتر از مورینیو بود)
توی فصل جدید هم می بینید یکی دوتا بازیکن معمولی در حد 4 -5 میلیون یورو میخره
خب بابا بیلسا رو بیارین پولم کم میگیره،‌ بیلبائوی درب و داغونو به دو تا فینال مهم رسوند
این راسل ورژن داغون تر کالدرونه

بالا