fcbarcairan
Registered User
- نوشتهها
- 1,223
- لایکها
- 227
به نظر شما این امکان هست که این مربی جدید موقت باشه؟ یعنی پپ یه فصلی استراحت کنه و بعد دوباره برگرده؟
Xavi looks so sad everyone else too![]()
.
گوارديولا خطاب به ارسنال و چلسي و اينتر و ديگر تيم هايي كه بش پيشنهاد داده بودن همه رو رد كرد وگفته يكسال ميخواد استراحت كند شك ندارم بعد يكسال با تفكرات جديد تو خود بارسلون باشه
واااای!!داشتم پست های صفحه های اول تاپیکو می خوندم اون موقع ها که تازه پپ اومده بود!!!چه نظراتی همه داده بودن درموردش !!چه قدر همه چی تغییر کرد!!!!!
..................................
والدز...
![]()
یادش بخیر !!! پست 4 رم تاپیک رو من زدم و تو چند پست بعد قهرمانی بارسلونارو تبریک گفتم...کلا من عاشق بارسلونام...اون زمانی که ریوالدو توش بود من هوادارش بودم و از اون دست کسانی نبودم که وقتی قطب 1 فوتبال شد بیام طرفدارش بشم و به خاطر همینم هست هنوز که هنوزه واقعا ناراحتم...نمیدونم کدومتون هنوز ناراحتید ؟ هی میخوام به خودم به قبولونم رفتنش رو نمیتونم...هنوز احساس ناراحتی شدیدی دارمدلداری بدید بچه ها
یادش بخیر !!! پست 4 رم تاپیک رو من زدم و تو چند پست بعد قهرمانی بارسلونارو تبریک گفتم...کلا من عاشق بارسلونام...اون زمانی که ریوالدو توش بود من هوادارش بودم و از اون دست کسانی نبودم که وقتی قطب 1 فوتبال شد بیام طرفدارش بشم و به خاطر همینم هست هنوز که هنوزه واقعا ناراحتم...نمیدونم کدومتون هنوز ناراحتید ؟ هی میخوام به خودم به قبولونم رفتنش رو نمیتونم...هنوز احساس ناراحتی شدیدی دارمدلداری بدید بچه ها