• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من موندم چطوری میخواهیم تو فینال ببریمشون :wacko:
اونجا هم یه باخت میدیم تریپل میشیم میره پی کارش :دی

ورزشگاه فینال کجا شد اخرش؟

پ.ن:اینقدر از این جام حذفی متنفرم که حد نداره ، یه جام بی معنی که فقط انرژی بازیکنا رو میگیره

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من كه دلم رو خوش كرده بودم ارسن ونگر رو بيارن چي فكر ميكرديمو چي شد ...
من هنوز دليل واقعي جدا شدن پپ رونفهميدم

همونطور كه مرگ استير جابز دردناك بود رفتن پپ هم ناراحت كننده بود

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من که گفتم پول نمیدند برای یک مربی خوب!
پپ هم بلاخره یک روزی باید می رفت :(

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب نظرات بچه ها که ظاهرا خیلی متفاوته ولی من میگم فارغ از طرز فکر شخصیمون، قصاص قبل از جنایت نکنیم. بذارید ببینیم تو نقل و انتقالات و فصل بعد چی پیش میاد. این راسل یه خرده خرج کنه تیمو خوب ببنده میشه بازم امیدوار بود. هرچند تا بازی بزرگی با تیمی بزرگ و سرمربی مشهور پیش نیاد نخواهیم فهمید که این تیتو به عنوان یه سرمربی چند مرده حلاجه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خب نظرات بچه ها که ظاهرا خیلی متفاوته ولی من میگم فارغ از طرز فکر شخصیمون، قصاص قبل از جنایت نکنیم. بذارید ببینیم تو نقل و انتقالات و فصل بعد چی پیش میاد. این راسل یه خرده خرج کنه تیمو خوب ببنده میشه بازم امیدوار بود. هرچند تا بازی بزرگی با تیمی بزرگ و سرمربی مشهور پیش نیاد نخواهیم فهمید که این تیتو به عنوان یه سرمربی چند مرده حلاجه.

منم با حرفات موافقم ولی ممکنه اون موقع تازه بفهمن که اشتباه کردند و ديگه خيلی ديره

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
در کمال احترام نظر شخصی بنده اینه که انتخاب تیتو به هیچ وجه آزمون خطا نیست , و بالعکس ریسک عدم موفقیت در فصل بعدی رو به شدت پایین میاره , انتخاب سرمربی جدید و البته بزرگ به خواست بعضی دوستان ,از همون ابتدا خود کسی که انتخاب شدرو دچار دوگانگی می کنه به هر حال هر مربی صاحب نام سبک خاص خودش رو داره اما ما الان داریم بهترین فوتبال جهان رو ارائه می دیم و اون مربی جدید از همون ابتدا باید بین این تیم و این نوع بازی و فلسفه ی مربیگری خودش دست به انتخاب بزنه...در نهایت در هر دو صورت شرایط بسیار بسیار متفاوتی احتمال داره پیش بیاد که فقط و فقط ضریب اشتباه تیممونو بالا می بره...
تیتو برای سنجش و محک خوردن انتخاب نشد, او تنها قراره نخ رو از دستان پپ بگیره و در مسیر موفقیت های قبلی راه رو ادامه بده...
کسانی هم که می گن کاریزمای لازم برای برخورد نداره باید عرض کنم اینجا چلسی نیست که بازیکن هر غلطی دوست داره بکنه...بارسا همچون یک خونوادست و همین طور که نمونشو دیدیم بازیکنی سرکشی مثل زلاتان جایی در این تیم نداره..
تک تک بازیکنامون با جون و دل از تیتو حمایت خواهند کرد
--------------------------------
تکرار میکنم, این نظر کاملا شخصی و ممکنه از نگاه خیلی ها و حتی از حقیقت فاصله داشته باشه!

درود اقا مسعود
معلومه که همه ی ما نظر شخصیمون رو میدیم و نظر هر شخصی محترم هست دوست عزیز:rolleyes:

بنده امیدوارم حرف شما درست از اب در بیاد و اون "نخی" که فرمودین به کار بیاد
همه ی ما دلمون می خواد تیم در راه پیشرفت قدم برداره نه اینکه این قدم های خوبی که تو این چند ساله برداشته شده همه از بین بره

الان بارسا یک خانواده س چون پپ کنترلش کرده
معلوم نیست بعد از رفتنش هم همین طور باشه

گرچند من خودم معتقد بودم موقع رفتن پپ هست
و خوب دلایلی دارم که حالا شاید موقع بحث کردن نیست
امیدوارم اخرین بازی پپ با قهرمانی باشه
برای بودنش در این چند سال خوشحالم
شادی های زیادی بهمون داد
بردهای زیاد و بازی های هیجان انگیز
جوری خوشحالمون کرد این تیم که لذت بردیم از اینکه در این زمانه هستیم(گر چند بقیه زندگی خوشحالمون نکرده:| .. .)

در هر حال
ویوا بارسا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بدون شک انسان خوش ذوق و مبتکری در امر فوتبال هستش که پپ همواره حتی در جریان بازی از نظراتش استفاده میکرد
یادتون باشه فرانک رایکارد یه کمک مربی به اسم هنگ تن کاته داشت
روزی که از تیم جدا شد رایکارد به زوال کشیده شد
شخصا احساس میکنم میتونه موفق باشه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اول مصاحبش رو كي ديد ... پپ داشت گريش ميگرفت منم گريم گرفت ...
همين الان سي ان ان زده چلسي دوباره به گوارديولا پيشنهاد داده تيتر ١٠ دقيق پيشش هست

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من موندم چلسی پپ را برای چی میخواد؟
چلسی میخواد 10 نفر بچینه جلو دروازه که اینم دیگه مربی نمیخواد :D
تفکرات فوق هجومی پپ اصلا با چلسی دفاعی جور در نمیاد :wacko:

m13691990

Registered User
لایک‌ها
15
اقا اين تيتو كه رفيق جينگ پپ هست فكر كنم هر جا بره تيتو رو هم با خودش ببره ولي بيلسا خيلي مربيه خوبيه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اونجا هم یه باخت میدیم تریپل میشیم میره پی کارش :دی

ورزشگاه فینال کجا شد اخرش؟

پ.ن:اینقدر از این جام حذفی متنفرم که حد نداره ، یه جام بی معنی که فقط انرژی بازیکنا رو میگیره

Vicente Calderón ورزشگاه اختصاصی اتلتیکو مادرید .
28 روز دیگه و 12 روز بعد از آخرین بازی لیگ .

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
فقط کافیه بیلسا بیاد تو تیم، تیم پر میشه با آرژانتینی ها، بجز مارادونا و مسی که تو بارسا خوش درخشیدن بقیه آرژانتینی هائی که به بارسا اومدن حیف نون هم براشون زیاده

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
گواردیولا همچنین شایعه اینکه تابستان امسال هدایت یک تیم دیگر را به عهده خواهد گرفت را رد کرد و گفت: دیر یا زود سرمربی تیم دیگری خواهم شد اما حالا نه. فعلا باید مدتی استراحت کنم.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
آرسن ونگر سرمربی فرانسوی تیم فوتبال آرسنال انگلیس روز جمعه از تصمیم پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا برای جدایی از این تیم اظهار تاسف کرد. - وی گفت: فلسفه تیم بارسلونا بسیار فراتر از کسب قهرمانی یا شکست در کسب قهرمانی است و گواردیولا یکی از نمایندگان چنین فلسفه ای است. - ونگر افزود: گواردیولا در نشان دادن چنین فلسفه ای موفق عمل کرد و باعث تاسف است که قصد دارد از بارسلونا جدا شود. - به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، وی افزود: ظاهراً گواردیولا قصد دارد بعد از این همه مدت فعالیت در بارسلونا، به خودش استراحت بدهد و درباره وضعیت آینده اش فکر کند ...

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بدترین خبری که میشد شنید این خبر بود.....

بی شک پپ بهترین مربی حال حاظر دنیاست و هر کس آرزوی داشتن این مربی رو داره.

امیدوارم برگرده دوباره و بازهم حرکات جالب دستها و صورتش کنار زمین رو ببینیم ، برگرده و دوباره تیکا تاکای پپ رو ببینیم ، برگرده و دوباره جرعت به زمین آوردن بازیکن جوان رو در بازی های حساس رو ببینیم.

پپ هیچ وقت فراموش نمیشی

در مورد سرمربی جدید هم پپ همیشه باهاش کنار زمین مشورت میکرد امیدوارم بتونه موفقت رو دوباره بیاره به بارسلون

fb635aa3ad290d1e49a7b5c0d5017364-getty-510541295.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
PEP GUARDIOLA'S TOTAL NUMBERS

- Matches: 242

- Victories: 175

- Draws: 46

- Defeats: 21

- Goals scored: 618 (2,55 per match)

- Goals conceded: 178 (0,73 per match)