در کمال احترام نظر شخصی بنده اینه که انتخاب تیتو به هیچ وجه آزمون خطا نیست , و بالعکس ریسک عدم موفقیت در فصل بعدی رو به شدت پایین میاره , انتخاب سرمربی جدید و البته بزرگ به خواست بعضی دوستان ,از همون ابتدا خود کسی که انتخاب شدرو دچار دوگانگی می کنه به هر حال هر مربی صاحب نام سبک خاص خودش رو داره اما ما الان داریم بهترین فوتبال جهان رو ارائه می دیم و اون مربی جدید از همون ابتدا باید بین این تیم و این نوع بازی و فلسفه ی مربیگری خودش دست به انتخاب بزنه...در نهایت در هر دو صورت شرایط بسیار بسیار متفاوتی احتمال داره پیش بیاد که فقط و فقط ضریب اشتباه تیممونو بالا می بره...
تیتو برای سنجش و محک خوردن انتخاب نشد, او تنها قراره نخ رو از دستان پپ بگیره و در مسیر موفقیت های قبلی راه رو ادامه بده...
کسانی هم که می گن کاریزمای لازم برای برخورد نداره باید عرض کنم اینجا چلسی نیست که بازیکن هر غلطی دوست داره بکنه...بارسا همچون یک خونوادست و همین طور که نمونشو دیدیم بازیکنی سرکشی مثل زلاتان جایی در این تیم نداره..
تک تک بازیکنامون با جون و دل از تیتو حمایت خواهند کرد
--------------------------------
تکرار میکنم, این نظر کاملا شخصی و ممکنه از نگاه خیلی ها و حتی از حقیقت فاصله داشته باشه!
درود اقا مسعود
معلومه که همه ی ما نظر شخصیمون رو میدیم و نظر هر شخصی محترم هست دوست عزیز
بنده امیدوارم حرف شما درست از اب در بیاد و اون "نخی" که فرمودین به کار بیاد
همه ی ما دلمون می خواد تیم در راه پیشرفت قدم برداره نه اینکه این قدم های خوبی که تو این چند ساله برداشته شده همه از بین بره
الان بارسا یک خانواده س چون پپ کنترلش کرده
معلوم نیست بعد از رفتنش هم همین طور باشه
گرچند من خودم معتقد بودم موقع رفتن پپ هست
و خوب دلایلی دارم که حالا شاید موقع بحث کردن نیست
امیدوارم اخرین بازی پپ با قهرمانی باشه
برای بودنش در این چند سال خوشحالم
شادی های زیادی بهمون داد
بردهای زیاد و بازی های هیجان انگیز
جوری خوشحالمون کرد این تیم که لذت بردیم از اینکه در این زمانه هستیم(گر چند بقیه زندگی خوشحالمون نکرده:| .. .)
در هر حال
ویوا بارسا