• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آقا من یکی که دیگه واقعا نیستم.پپ نباید توی این شرایط این کار رو میکردم.فقط امیدوارم اگر مربی تیمی بشه نه چلسی باشه نه اینتر میلان....

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
آقا من یکی که دیگه واقعا نیستم.پپ نباید توی این شرایط این کار رو میکردم.فقط امیدوارم اگر مربی تیمی بشه نه چلسی باشه نه اینتر میلان....
گفته فعلا اصلا مربیگری نمی کنه...درمورد چلسی هم گفته قرارداد بستن با چلسی یه بی احترامی بزرگ به بارساست...

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
تو کنفرانس خبری پپ به راسل و رسانه ها اعلام کرده که نمی خواد بعد 30 ژوئن تو بارسا باشه، خُب پپ هم که رفت و تیم سپرده شد به تیتو ویلانوا - Francesc Vilanova i Bayó

پپ و تیتو از 2007 رو نیمکت تیم دوم بارسا با هم بودن، تیتو آدم کوچیکی نیست و همونجوری که تیم اصلی سال 2008 به پپ سپرده شد الان به تیتو سپرده شده، درسته تیتو تو زمان بازیگریش فوتبالیست درست و حسابی ای نبوده ولی به عنوان دستیار کمک حال پپ بوده و تو هر بازی شاهد صحبت های پپ و تیتو بودیم که داشتن به یک تصمیم واحد میرسیدن، تو این چند فصل زیر سایه ی پپ بوده، انصافا دستیار بزرگی بوده و الان شانس و اقبال بهش رو کرده و شده مربی بارسا ولی هیچکی و هیچکس جای پپ رو نمیتونه پر کنه، شخصیت پپ یه چیز دیگه ای بوده و دیگه تکرار نمیشه، امیدوارم پپ یک روز به خونش برگرده و امیدورام که نخواد مربی گری رو تو انگلیس ادامه بده

پپ گوآردیولا به روایت اعداد
242 بازی به عنوان مربی
175 پیروزی
46 تساوی
21 شکست
618 گل زده - 2.55 گل زده در هر بازی
178 گل خورده - 0.73 گل خورده در هر بازی
%72.31 پیروزی

در لالیگا
148 بازی به عنوان مربی
113 پیروزی
24 تساوی
11 شکست
%71 پیروزی در فصل 09-2008
%81.5 پیروزی در فصل 10-2009
%78.9 پیروزی در فصل 11-2010
%73.5 پیروزی در فصل 12-2011

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گفته فعلا اصلا مربیگری نمی کنه...درمورد چلسی هم گفته قرارداد بستن با چلسی یه بی احترامی بزرگ به بارساست...

عجیب با شنیدن این خبر دلم گرفت.
دوست داشتنی ترین بازیکن دوران کودکیم و مربی پر احساس روز های خوبمون از تیم جدا شد.من که فکر نمیکنم دیگه برگرده.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خدایش گریم گرفت از رفتن پپ .نمیدونم چرا
یک مربی دوست داشتنی و با اخلاق
حیف رفت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تیتو شاید بتونه عملکرد فنی مثل پپ رو ارایه بده ولی به نظر من وزن روحی مثل پپ رو نداره .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
از شما مي خواهم که درک کنيد که اين يک تصميم ساده نبوده است. مي خواهم احساسم را شرح دهم و اميدوارم که مردم من را درک کنند. از اتفاقاتي که در چند هفته اخير افتاد به شدت متاسفم. من هميشه دوست دارم که قراردادهاي کوتاه مدت ببندم چون در بارسا توقعات بسيار زيادي وجود دارد. من در اين تيم به عنوان يک بازيکن زندگي کردم و دقيقا ميدانم که روال کار در اين باشگاه به چه صورت است. هميشه فکر مي کردم که چهار سال براي حضور در يک باشگاه زمان زيادي است. هيچ وقت دوست ندارم قراردادي ببندم که من را در تصميم هايم محدود کند.

در پاييز به مدير رسانه اي و مدير فوتبال باشگاه بارسلونا تصميم خود را اعلام کرده بودم و گفته بودم که اين آخرين فصل حضورم در اين تيم است. اما نمي توانستم بازيکنان را از اين تصميم مطلع کنم چون اوضاع خيلي پيچيده ميشد. حالا که از دو رقابت مهم حذف شده ايم زمان مناسبي براي اعلام اين تصميم است.

چهار سال حضور در بارسلونا همه را خسته کرد. در ماه سپتامبر يا اکتبر بود که به رييس گفتم ديگر قراردادم را تمديد نمي کنم. اميدوارم که سرمربي جديد قادر باشد کارهايي که من انجام ندادم انجام دهد.

مايلم از بازيکنانم که تعهد بسيار بالايي به کار خود داشتند، تشکر کنم. تمرين دادن اين بازيکنان افتخار بسيار بزرگي براي من بود و من اين کار را با علاقه و اشتياق زيادي انجام دادم. حالا وظيفه خود مي دانم که از آنها تشکر کنم. بايد انرژي و تواني را که در ابتداي حضورم در بارسلونا داشتم دوباره پيدا کنم. زمان چيزهاي زيادي را تغيير داده است و من همان احساس سابق را ندارم. شايستگي بارسلونا بيش از اينهاست و اين تنها چيزي است که ميتوانم بگويم.

2011-09-06_OAB_38.v1335526543.JPG

=====>

2012-04-27_GUARDIOLA_20-Optimized.v1335535994.jpg

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
راستی دقت کنید چقدر موهای گواردیولا تو این چند سال سفید شده :( واقعا مربی گری استرس خیلی زیاده داره

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
josep-guardiola-barcelona.jpg

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
حالا خب حکم تخم مرغ شانسی رو داره:p

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
تو FB بارسا دیدم که یه قسمت رو درست کردن تا هواداران بارسا از پپ تشکر کنن، انگاری این راسل و زوبی زارتا خیلی دوست دارن تا پپ هرچه زودتر بارسا رو ترک کنه :mad:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من احساس خوبی نسبت به تیتو ندارم :( کاش حداقل انریکه را بر میگردوند

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
ديگه فكر نكنم بازيهاي بارسلونا رو ببينم گوارديولا هم از نظر اخلاقي و هم از نظر فني تك بود
كاشكي لااقل قهرماني اروپا رو ميورد و بعد ميرفت واقعا حق بارسلونا بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
attachment.php

bb16972da003.png

الان خیلی زوده که در مورد تیتو جبهه گیری کنید ... مطمئنا هر کسی به جای پپ بیاد کارش سخته چون همه دوران طلائی پپ رو به یاد میارن و مقایسه میکنن .
تیتو 4 سال تمام کنار گواردیولا و بازیکنا بوده این اصلا چیز کمی نیست . مسلما با روحیات بازیکنا و خیلی از ریزه کاریهای تیم آشناست . حتی خود زوبی زارتا که از پپ مشورت خواسته پپ گفته میتونی به تیتو اعتماد کنی !

attachment.php

.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

ديگه فكر نكنم بازيهاي بارسلونا رو ببينم گوارديولا هم از نظر اخلاقي و هم از نظر فني تك بود
كاشكي لااقل قهرماني اروپا رو ميورد و بعد ميرفت واقعا حق بارسلونا بود
آقا بی خیال.بذارید این تیتو 2تا بازی مربیگری کنه.انقدر سریع علیه ش موضع نگیرید.
یادتون رفته با همین پپ اوایل مربیگری توی بارسا تیممون چطوری بازی میکرد.
امید داشته باشید.فعلا که بازی مهمی نداریم(غیر اون جام درب و داغون :دی)

بالا