• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درسته گفت: خسته بیدم اما شک نکنید دستای پشت پرده در کار بیده بعید میدونم حالا حالا برگرده

مارکا گفته به خاطر نمیدونم تصمیمات که برای کنار گذاشتن برخی بازیکنها از ترکیب می گرفته هیئت مدیره هم مخالفتی نکرده با تصمیمش. یه جورایی استقبال کردن دیگه. حالا دقیقا منظورش چی بوده نمی دونم.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
مطمئنم پپ همیشه قهرمان ما طرفداران بارسا باقی خواهد ماند...
هیچ کدوم روزهای طلایی و خوبی که برامون به ارمغان آورد رو فراموش نمی کنیم...
امیدوارم رفتنش موقتی باشه....من همیشه طرفدار بارسا بودم اما بارسای پپ شخصیت تیمی خاصی داشت...
من که خیلی ناراحت شدم...(در مورد تیتو نظری ندارم چون حقیقتا دلم نمیخواد کسی رو به عنوان جانشین پپ بپذیرم!!!)
VIVA BARCA & VIVA PEP

Last edited:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خوان گاسپارت: گواردیولا اولین مربی تاریخ بارساست که همه از جدایی اش ناراحتند
سرمربی موفق آبی و اناری ها روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.
123573hp2.jpg

سایت گل- خوان گاسپارت، رئیس سابق باشگاه بارسا، اعلام کرد به عنوان رئیس سابق این باشگاه، تصمیم گواردیولا را درک می کند اما به عنوان یک هوادار، از جدایی او ناراحت است.

سرمربی موفق آبی و اناری ها روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.

گاسپارت در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به عنوان رئیس و نایب رئیس سابق بارسا، او را درک می کنم.
182122hp2.jpg

من پپ را به خوبی می شناسم و درک می کنم که او تصمیمی گرفت که فکر می کند برای خودش و باشگاه بهترین تصمیم بود. اما به عنوان یک هوادار، این تصمیم را دوست نداشتم.

دوست ندارم به این فکر کنم که در 120 سال تاریخ بارسا، این اولین بار است که یک مربی، بدون اینکه هواداران بخواهند، باشگاه را ترک می کند."

تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا، جانشین او در نوکمپ خواهد شد اما گاسپارت علاقه ای به مقایسه این دو ندارد.

" مربی جدید تیتو ویلانوواست نه تیتو گواردیولا. او یک مربی جدید است و شخصیت خودش را دارد.
مطمئنم که حتی گواردیولا هم دوست دارد ویلانووا حتی از خودش هم بهتر شود."

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
آقا اینقدر عکس خاطره انگیز نزارین.من که بارسایی نیستم میام دلم میگیره :(
مخصوصا اون عکسش با اینیستا که فوق العاده است!
درسته که هیچ وقت نتونستم گواردیولا رو دوست داشته باشم ولی خدایی فصل بعد بدون پپ لالیگا حال و هوای سابق رو نداره.
خیلی دوس داشتم بمونه و فصل بعد رئال بارسا برن فینال اروپا.(رئال هم قهرمان بشه :D)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آقا اینقدر عکس خاطره انگیز نزارین.من که بارسایی نیستم میام دلم میگیره :(
مخصوصا اون عکسش با اینیستا که فوق العاده است!
درسته که هیچ وقت نتونستم گواردیولا رو دوست داشته باشم ولی خدایی فصل بعد بدون پپ لالیگا حال و هوای سابق رو نداره.
خیلی دوس داشتم بمونه و فصل بعد رئال بارسا برن فینال اروپا.(رئال هم قهرمان بشه :D)

تازه من چند تا مجموعه عکسهای گواردیولا دیدم میخواستم چند تا شو بذارم هنوز نذاشتم ... :eek:

4 سال تمام تو یه تیم مطرح بدون هیچ حاشیه ای اونهم با حداکثر قدرت فنی و آمار وحشتناک کار کنی ، مسلما در کنار هوش فوتبالی یه شخصیت فوق العاده میطلبه .

الان کسی نیست که از سبک بازی تیم ما حرف نزنه ، شاید تا سالها دیگه همچین بازیهایی رو هیچ تیمی نتونه انجام بده . فقط خوشحالم که تو لحظه لحظه ی این دوران شگفت انگیز من با این تیم بودم .

آدم تا چیزی رو داره ارزش واقعیشو نمیفهمه ...
128fs4765852.gif

.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یعنی این این عکس پایین

2011-03-01_ENTRENO_55-Optimized.v1335549148.jpg

ماله ایشونه

2009-08-28_PREVIA_05-Optimized.v1335549141.jpg

:blink::wacko:
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif

خدایی تو عکس اولی خوشتیپه(بزنم به تخته :دی)
اما مثل اینکه کلا بد عکسه :D
من که بهش امید دارم.حداقل تا چندتا بازی مربیگری نکنه معلوم نمیشه چند چنده :دی

mehransh68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من یکم مشکوکه این قضیه که بارسا هم از رئال باخت هم از چلسی !!! بعد هم که گواردیولا میخواد بره

اگه جام حذفی رو هم ببازه خیللییی مشکوکه;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب دل آدم می گیره
128fs4765852.gif

این 4 سال رو که مرور می کنم می بینم چه لحظات بی نظیری برامون خلق کرد؛پپ و تیم دوست داشتنیمون
تیمی که همه جوره تیم بود
بازیکن هایی که بلد بودن به مربی احترام بزارن
و مربی که همیشه از تیم خودش حرف زد و با ادبیات و اخلاق خوبش چقدر بهمون یاد داد که میشه باخت ولی منطقی حرف زد

خداحافظ پپ محبوب:wub:
با اینکه از اون دست هوادارن هستم که معتقد بودم وقت رفتنت رسیده
اما همیشه دوستت خواهم داشت و برای تک تک لحظات خوشی که بهمون دادی ازت ممنونم
تو روزهای بد رو برامون تموم کرده بودی
امید اینکه بعد از تو باز هم اخلاق و فوتبال زیبا ؛سرآمد باشگاه پر افتخار و دوست داشتنیمون باشه
هر جا که هستی موفق باشی پپ محبوب ما

2ff6b496-b766-3d9d-97d5-4d37def1cb51.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بزنید شبکه 3 بازی بویانو نگاه کنید. چه قدر خوشگل بازی می کنه :( تو سر توپ میزنه، دریبل می کنه، میزنه به دل محوطه پاس جلوی دروازه میده، سانتر می کنه در حد دنی آلوز...
164.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
4 سال فشار رسانه ها ، استرس و رقابت فشرده انرژی هر انسانی رو تحلیل میبره . خصوصا اینکه هر سال جام آورده باشی . سال بعد هوادارها توقع شون بالاتر میره ...

2008​
1335516621_extras_albumes_0.jpg

2010​
1335518845_extras_albumes_0.jpg

2012​
2012-04-27_GUARDIOLA_12-Optimized.v1335536515.jpg

.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
4 سال فشار رسانه ها ، استرس و رقابت فشرده انرژی هر انسانی رو تحلیل میبره . خصوصا اینکه هر سال جام آورده باشی . سال بعد هوادارها توقع شون بالاتر میره ...

2008​

2010​

2012​

.

چقدر شکسته شده!:blink:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بیه لسا: جدایی گواردیولا، یک جدایی بزرگ در دنیای فوتبال است
مربی آرژانتینی باشگاه اتلتیک بیلبائو از تصمیم گواردیولا برای ترک بارسا گفته است
173787hp2.jpg

سایت گل- مارسلو بیه لسا، مربی آرژانتینی باشگاه اتلتیک بیلبائو در صحبتهایی جدایی پپ گواردیولا از بارسلونا را «جدایی بزرگی در عرصه دنیای فوتبال خوانده.»

بیه لسا ، مربی اتلتیک بیلبائو که تیمش به زودی در فینال کوپا دل ری مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت در این باره گفت:« این تصمیمی کاملا شخصی است که نیازی به این نیست که به تعبیر آن بپردازم. ولی این یک جدایی بزرگی است.چون حضور او به ورزش درخشش خاصی می داد. کاری که او انجام داد، قابل فراموش کردن نیست و یک جدایی بزرگ است.»

بیه لسا درمورد انتخاب تیتو ویلانووا به عنوان جانشین گواردیولا گفت:« او فرضیه مطرح شده است و من هیچ وقت راجع به چنین تصمیماتی صحبت نمی کنم. »

بیه لسا در روز 25 ماه می در فینال جام حذفی اسپانیا مقابل گورایدلوا قرار خواهد گرفت و این بازی، اخرین بازی پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بارسا خواهد بود

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر بازیکنان بارسا از پپ درشبکه های اجتماعی؛ پویول: مرسی پپ،تومسیر را به ما نشان دادی
جرارد پیکه در تشکر از مربی اش نوشت:پپ به خاطر تمام چیزهایی که به ما دادی، از تو متشکریم. 4 سال مملو از پیروزیها، شادی ها و به ویژه درسهای بزرگ فوتبال

161854hp2.jpg

سایت گل- روز جمعه بود که پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه کاتالان در کنفرانسی خبری از تصمیمش برای جدایی از بارسا در پایان رقابتهای این فصل گفت و ساعاتی قبل از آن ،قبل از آغاز جلسه تمرینی بارسلونا در روز جمعه، این تصمیم را به بازیکنانش اعلام کرده بود.

ساعاتی بعد از اتمام این کنفرانس خبری که اکثر شاگردان گواردیولا در آن شرکت کرده بودند، بازیکنان بارسا با استفاده از شبکه های اجتماعی نسبت به این تصمیم واکنش نشان دادند که در اینجا می توانید گزیده ای از این نظرات را بخوانید:

سسک فابرگاس در صفحه توئیتر: «با اینکه تنها یک سال با پپ کار کردم؛ احساس می کنم که خیلی بیشتر از اینها او مربی ام بود. پپ الگوی فوتبالی من از دوران کودکی، نقطه الهام بخش من به عنوان یک مربی بود. به خاطر زمانی که درکنار هم بودیم متشکرم و همیشه ارزش و قدر این روزها را می دانم. برای تیتو، بهترین ها را در این فرصت جدیدی که دنیای فوتبال دراختیارش قرار داده، آرزو می کنم. من از کودکی در کنار او بودم و علاوه بر آنکه او را انسان بزرگی می دانم، یک مربی توانا هم می دانم.»

تیاگو الکانتارا:«به بالاترین نقطه در دنیای فوتبال رسیدی و هیچ وقت از آن بالا، پائین نخواهی آمد. ما کاملا از تو متشکریم. مرسی پپ»

اینیستا در صفحه فیس بوک:« جمعه مربی تیم ما این خبر را به ما اعلام کرد و تنها می توانیم از او و از تیمش که در طول این سالها با او همکاری می کرد متشکر باشیم. هرچند که نباید فراموش کرد که هنوز رقابتهای این فصل پیش روی ماست.»

پویول در توئیتر:« برای همه چیز ممنون پپ! تو به ما مسیر را نشان دادی. تو را در آغوش می گیرم.»

جرارد پیکه هم در صفحه توئیترش نوشت:« پپ به خاطر تمام چیزهایی که به ما دادی، از تو متشکریم. 4 سال مملو از پیروزیها، شادی ها و به ویژه درسهای بزرگ فوتبال.»

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-----------------------------------------------------------------------------------
جوردی آلبا، اولین خرید ویلانووا برای بارسا
مربی 42 ساله ای که جانشین گواردیولا می شود، بازیکن جدیدی را برای تیمش برگزیده
166608hp2.jpg

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، جوردی آلبا، مدافع باشگاه والنسیا اولین خرید تابستانی بارسلونای تیتو ویلانووا خواهد بود.

این بازیکن ملی پوش اسپانیایی که یکی از برترین بازیکنان این فصل والنسیا بوده، قبل از آنکه در سال 2005 به والنسیا بپیوندد، برای هفت سال در تیم پایه ای بارسلونا توپ می زد.

بعداز فروش و انتقال ماسکول در ماه ژانویه و ابهامات موجود درمورد آینده اریک آبیدال بعد از پیوند کبدی که انجام داد، بارسلونا در حال حاضر یک مدافع چپ ندارد. اکنون به نظر می رسد که جوردی آلبا گزینه مد نظر سران بارساست و این انتخاب به دلیل اشنایی او با این باشگاه است.

طبق گزارشهای منتشره او با این انتقال موافت کرده و تنها جزئیات کوچکی برای توافق باقی مانده. شنیده می شود که سران بارسلونا به دنبال آن هستند تا او را در بازار تابستانی به خدمت بگیرند.

قرارداد کنونی آلبا با والنسیا در سال 2013 به اتمام می رسد. از سوی دیگر سران بارسلونا برای جذب این بازیکن کارسختی دارند، چرا که باید با تیمهایی مثل منچستریونایتد، میلان و ناپولی به رقابت بپردازند.

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
امشب برای اولین بار بعد از اون هفته ی کذایی بازی داریم....:wacko:
87821707436056891637.png

رایووالکانو-- بارسلونا

امیدوارم این چند تا بازی رو بترکونیم!!!یعنی قشنگ بتونیم آخر فصل واسه پپ یه مراسم خداحافظی توپ بگیریم.....

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گزارش روز- بزرگان دنیای فوتبال گواردیولا راچطور می بینند:بیه لسا: نمی دانم کدام شاگردیم و کدام استاد

182186hp2.jpg

سایت گل- روز جمعه بود که پپ گواردیولا ، مربی جوان بارسلونا اعلام کرد که امسال آخرین فصل حضور او روی نیمکت مربیگری بارسلوناست. این ماجرا بازتاب فراوانی در دنیای فوتبال داشت و روزنامه مارکا در یک اقدام جالب، نظرات بزرگان دنیای فوتبال، از مربیان سابق حاضر در دنیای فوتبال گرفته تا مربیان کنونی و بازیکنان سابق و کنونی و شاگردان گواردیولا را که در طول این 4 سال نسبت به او بر زبان آورده بودند، در یک گزارش بازتاب داد. شاید برایتان جالب باشد که این صحبتهار ا مطالعه کنید:

لوئیس فیگو( ستاره سابق باشگاه رئال و بارسلونا) : پپ گواردیولا برای من مثل یک برادر می ماند

مارچلو لیپی (سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا): گوواردیولا بهترین تیم تمام دوران تاریخ را در دست داشت

فرناندو تورس (بازیکن اسپانیایی باشگاه چلسی): نمی دانم گواردیولا چه می کند که همه را راضی نگاه می دارد.

ساموئل اتوئو (بازیکن سابق بارسلونا): می گوئید که گواردیولا احساس ندارد؟ خب من که پنلوپه کروز نیستم

گابی میلیتو (بازیکن سابق بارسلونا): راز موفقیت این بارسلونا، گواردیولاست

زلاتان ایبراهیموویچ (بازیکن سابق بارسلونا): پپ یک فیلسوف است. مشکل من در بارسلونا، خود او بود

دل بوسکه (سرمربی تیم ملی اسپانیا): من از هر کاری که گواردیولا انجام می دهد،خوشم می آید

خورخه بالدانو (مدیر فنی سابق رئال): اقتدار روانی پپ، به مراتب بیشتر از مسی و روسل است

برند شوستر (سرمربی سابق رئال مادرید): گواردیولا ، تمام اعضای باشگاه بارسا را در مقابل خودش، زانو زده می بیند

یورگن کلوپ (مربی بوروسیا دورتموند): گواردیولا بزرگترین مربی دنیاست

لییو (مربی سابق چندین تیم اسپانیایی): گواردیولا مثل پسر من است

مارسلو بیه لسا (سرمربی اتلتیک بیلبائو): نمی دانم کداممان استادیم و کدام یک شاگرد

مورینیو (مربی پرتغالی رئال مادرید): برایم فرقی نمی کند که پپ بماند یا برود، مهمترین نکته این است که او خوشحال و خوشبخت باشد

کاسیاس (دروازه بان رئال مادرید): گواردیولا برای همه ما الگوی بزرگی است

رائول گونسالس (بازیکن سابق رئال مادرید و بازیکن کنونی شالکه) : دنیای فوتبال به پپ نیاز دارد

فلورنتینو پرس (رئیس باشگاه رئال مادرید): شاید پپ گواردیولا نمی توانست در رئال مادرید موفق باشد

یوهان کرویف (مربی سابق بارسلونا): گواردیولا در شرایطی بارسا را ترک نمی کند که سران این باشگاه زمانی برای واکنش نشان دادن نداشته باشند. او تا زمانی که خوشبختی در باشگاه باشد، می ماند

سوبی سارتا( دروازه بان سابق بارسلونا): گواردیولا ارزشهای باشگاه بارسلونا را به مراتب افزایش داده

پدرو رودریگس (بازیکن جوان بارسلونا): من جایزه بهترین مربی دنیا را به پپ می دهم

دانی آلوس (بازیکن بارسلونا): حضور رئال مادرید، جدایی گواردیولا از بارسلونا ره به تاخیر می اندازد

ویکتور والدس (بازیکن بارسلونا):بارسلونا را بدون گواردیولا درک نمی کنم.

پیکه (بازیکن بارسلونا): حاضرم برای تمدید قرارداد پپ، دستم را روی آتش بگذارم

سسک فابرگاس (بازیکن بارسلونا):: گواردیولا بهترین مربی دنیاست

ژاوی ارناندس(بازیکن بارسلونا): ما آماده جدایی گواردیولا نیستیم

مسی (بازیکن بارسلونا): بارسلونا، بدون گواردیولا، این بارسلونا نخواهد بود. پیدا کردن یک مربی که عملکردی مثل پپ داشته باشد، خیلی سخت خواهد بود.

ماسچرانو (بازیکن بارسلونا):: چه تیمی حاضر به جدایی موفق ترین مربی تاریخش می شود؟

پویول (بازیکن بارسلونا): نمی توانم بارسلونا را بدون گواردیولا تصور کنم.

بالا