این بالایی عکس دومیش اشتباه شد.هر کاری هم کردم پاک نشد.برای سنگین شدن صفحه ببخشین.
این دومیش ما بهش میگیم بالشتمار(بالشت زیر سر مار)
خیلی خیلی وحشتناکه
من شنیدم از نسل دایناسورهاست یعنی از زمان قدیم به همین شکل باقی مونده و تغییر شکل نداده
موجود زهری نیست ولی دندونش بگیره و گاز بگیره بشدت آزار دهنده است بخاطر اینکه بشدت آلوده است و باعث عفونت شدید میشه !و به نوعی میشه گفت سمی!!واسه همینه این اسم برازندشه!!!همیشه در جاهای کثیف و بیشتر مرطوب معمولا توی خاک های ساختمان های متروکه و کثیف یافت یمشه تا میشه ازش دوری کنین!!
این بالایی عکس دومیش اشتباه شد.هر کاری هم کردم پاک نشد.برای سنگین شدن صفحه ببخشین.
دیدم دوستان اشاره کردن درست نکردی من زحمتش کشیدماین بالایی عکس دومیش اشتباه شد.هر کاری هم کردم پاک نشد.برای سنگین شدن صفحه ببخشین.
Black is BEAUTIFULجوجه ی Jackdaw :
مشاهده پیوست 139170
دیدم دوستان اشاره کردن درست نکردی من زحمتش کشیدم![]()
سلام
آقایون و خانم ها برید پست های 73 و 75 رو دوباره ببینید.چرا این آپلود سنتر ها همچین میکنند. :hmm:
اگه میشه ویرایشش کنید
به نام خدا سلام ... وااااااااااای عکس کاسکوی خدا بیامرز رو دیدم قلب ام به تپش افتاد اعصابم خورد شد میخوام گریه کنم فداش بشم فدای همه ی حیوونا بشم ... خدا یا اگه کاسکو های من یه بلایی سرشون بیاد من چیکار کنم ؟ دیگه به چه امیدی زنده بمونم ؟ یعنی چی میشه ؟ از پدر و مادرم عزیز تر شدند در روز بارها و بارها ده ها و دها بار ماچشون میکنم و میخورمشون و براشون شعر میخونم... الهی فدای پشمک دنبه بشم که از دنیا رفت ... عکسهای زیادی از حیوانات قدیم ام دارم و فیلم و... ولی خب ببینم ناراحت میشم ... پشمک دنبه رو که یک بلدرچین بود و نگید که گریم میگیره... ! لااله الا الله...
به نظر من که خیلی گوگولی هستن :دیحالمون رو به هم زدی با این حیوانات خانگیت Hosseinpro :happy:
عکس های جدیدت رو الان دیدم ! اون دو تا که افتادن رو هم دارن چیکار میکنن ؟!:snitch:مشکلی نداره، سعی میکنم تا میتونم حالت رو بهم بزنم.:cowboy:
آوان بالاخره گربه خریدی سگ خریدی؟:دی