• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس از حیوانات خانگی مان

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
این بالایی عکس دومیش اشتباه شد.هر کاری هم کردم پاک نشد.برای سنگین شدن صفحه ببخشین.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
این بالایی عکس دومیش اشتباه شد.هر کاری هم کردم پاک نشد.برای سنگین شدن صفحه ببخشین.

دومیش ما بهش میگیم بالشتمار(بالشت زیر سر مار)
خیلی خیلی وحشتناکه
من شنیدم از نسل دایناسورهاست یعنی از زمان قدیم به همین شکل باقی مونده و تغییر شکل نداده
موجود زهری نیست ولی دندونش بگیره و گاز بگیره بشدت آزار دهنده است بخاطر اینکه بشدت آلوده است و باعث عفونت شدید میشه !و به نوعی میشه گفت سمی!!واسه همینه این اسم برازندشه!!!همیشه در جاهای کثیف و بیشتر مرطوب معمولا توی خاک های ساختمان های متروکه و کثیف یافت میشه تا ممکنه ازش دوری کنین!!

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
این دومیش ما بهش میگیم بالشتمار(بالشت زیر سر مار)
خیلی خیلی وحشتناکه
من شنیدم از نسل دایناسورهاست یعنی از زمان قدیم به همین شکل باقی مونده و تغییر شکل نداده
موجود زهری نیست ولی دندونش بگیره و گاز بگیره بشدت آزار دهنده است بخاطر اینکه بشدت آلوده است و باعث عفونت شدید میشه !و به نوعی میشه گفت سمی!!واسه همینه این اسم برازندشه!!!همیشه در جاهای کثیف و بیشتر مرطوب معمولا توی خاک های ساختمان های متروکه و کثیف یافت یمشه تا میشه ازش دوری کنین!!

پس شانس آوردم نگرفتمش!!!:blink:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

درود

بايد بريد تو بخش Manage attachement پستتون و از همونجا هم تصوير رو انتخاب كنيد، تيك بزنيد و حذف كنيد در غير اينصورت همينطور سر جاش مي مونه.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام دوستان عکسها با گوشی اس 2 از مینای عاشق کنترول

فایل های ضمیمه

• 20120425_115440_edited.jpg
    20120425_115440_edited.jpg
    184.6 KB · نمایش ها: 594
  • 20120425_115712_edited.jpg
    20120425_115712_edited.jpg
    121.6 KB · نمایش ها: 592

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
آقایون و خانم ها برید پست های 73 و 75 رو دوباره ببینید.چرا این آپلود سنتر ها همچین میکنند. :hmm:

اگه میشه ویرایشش کنید

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام
آقایون و خانم ها برید پست های 73 و 75 رو دوباره ببینید.چرا این آپلود سنتر ها همچین میکنند. :hmm:

اگه میشه ویرایشش کنید

واقعا ضایعه!!!:blink:
jawsmiley.gif
:weird:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هاها خیلی باحاله. منم دوتا دارم الان بزرگ شدن همین اندازه بودن.
بهش زیاد کاهو نده زیاد خوب نیست براشون. غذای اصلی خرگوش یونجه هست در کنارش باید پلت هم بدی با سبزیجات.
یونجه و سبزیجات اولویت.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نام خدا سلام ... وااااااااااای عکس کاسکوی خدا بیامرز رو دیدم قلب ام به تپش افتاد اعصابم خورد شد میخوام گریه کنم فداش بشم فدای همه ی حیوونا بشم ... خدا یا اگه کاسکو های من یه بلایی سرشون بیاد من چیکار کنم ؟ دیگه به چه امیدی زنده بمونم ؟ یعنی چی میشه ؟ از پدر و مادرم عزیز تر شدند در روز بارها و بارها ده ها و دها بار ماچشون میکنم و میخورمشون و براشون شعر میخونم... الهی فدای پشمک دنبه بشم که از دنیا رفت ... عکسهای زیادی از حیوانات قدیم ام دارم و فیلم و... ولی خب ببینم ناراحت میشم ... پشمک دنبه رو که یک بلدرچین بود و نگید که گریم میگیره... ! لااله الا الله...

:lol: :lol: :D من فقط به خاطر پست های شما میام PT .خدا خیرت بده، بعد از کار خسته کننده روزانه با پست های شما همیشه کلی انرژی میگیرم :D

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
حالمون رو به هم زدی با این حیوانات خانگیت Hosseinpro :happy:
به نظر من که خیلی گوگولی هستن :دی
مشکلی نداره، سعی میکنم تا میتونم حالت رو بهم بزنم.:cowboy:
عکس های جدیدت رو الان دیدم ! اون دو تا که افتادن رو هم دارن چیکار میکنن ؟!:snitch:

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
آوان بالاخره گربه خریدی سگ خریدی؟:دی

بالا