• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دو سه روز آخر آذر هم يه حجم بالايي سكه ثبت نام كردن كه افرادي هم كه تو اون روزا ثبت نام كردن احتمالا بيشتر سكه ها رو براي فروش ميخواستن
خلاصه هورسا خانم آب دوغ خيارو آماده كن كه بچه ها منتظرن
650 شد ديگه سكه

من گفتم 500
میبینم که همه از آبدوغ خیار استقبال کردن .کدوم پارک بریم حالا .
الان گردو هم لامصب گرونه
:دی
من میگم هر کی یه چیزیشو بیاره
منم سبزیشو از پارک میکنم میارم

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
جرزني نكن
نه ديگه 500 كه نميرسه
650 هم قبوله

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
با حرف شما 100 درصد موافقم اما این مواردی که میگید سال پیش همین موقع هم وجود داشت. مگه نه؟ اون موقع پس چطوری دلار 1000 تومن بود؟
خوب دولت ذخایر ارزیش محدوده تا ابد که نمیتونست دلار رو و تو نرخ غیر واقعیش نگه داره و مورد دیگه اینکه حکومت ایران درآمدهاش رو صرف توسعه کشور نمیکنه که، خرج یللی تللی میکنه!

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913

خوب منم كه ميگم 650 خيلي پايين تر نميره
البته يه حجم زيادي سكه 546 تومني هم 28 و 29 دي ثبت نام شده كه با توجه به اينكه از اول بهمن سكه با نرخ 627 و 600 ثبت نام شد فكر نكنم خيلي بتونه قيمت رو پايين بياره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هوري جون منم شاهد، ببينيم چند درصد از تخمينات ويش‌مستر درست درمياد
الی جون نکاتو بنویس دوستم .منو تو باید پشت هم باشیم :دی
جرزني نكن
نه ديگه 500 كه نميرسه
650 هم قبوله

نه دیگه .جر نزن
پس دیگه فردا بریم پارک ملت دیگه یه دفعه بگو
ویش مستر گردوشو میاره وضعش خوبه .بقیه هم دیگه یه چی بیارن دور هم خوش میگذره

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دلار یه ذره برگشت پشت سرش سکه بنظر میرسه داره دوباره میره بالا

bene

Registered User
لایک‌ها
481
اگر قیمت طلا در بازار جهانی در هر انس 300 دلار نسبت به 4 ماه پیش پایین نمی آمد باور کنید الان بجای سکه های پیش فروش فقط اوراق مشارکت می دادند که افرادی که سکه پیشفروش نوشتند یا ضررکنند یا سودی خیلی ناچیز ببرند ( با این تورم 80 درصدی طی 6 ماه گذشته در واقع هر کس سکه پیشفروش نوشته ضررکرده)
(عجب کشور گل و بلبلی هست شب می خوابیم فردا دلار یا 10 درصد قیمتش رفته بالا یا پایین فکر نکنم هیچ کشور آفریقایی هم اقتصادش به این فلاکت باشه :( )

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اگر قیمت طلا در بازار جهانی در هر انس 300 دلار نسبت به 4 ماه پیش پایین نمی آمد باور کنید الان بجای سکه های پیش فروش فقط اوراق مشارکت می دادند که افرادی که سکه پیشفروش نوشتند یا ضررکنند یا سودی خیلی ناچیز ببرند ( با این تورم 80 درصدی طی 6 ماه گذشته در واقع هر کس سکه پیشفروش نوشته ضررکرده)

شما راه حل بهتری داشته و داری ؟
بگو استفاده کنیم

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
شما راه حل بهتری داشته و داری ؟
بگو استفاده کنیم
راه حل بهتر سرمایه گذاری در مسکن بود که متاسفانه طمع بنده منو نابود کرد.5 ماه پیش یه آپارتمان در جای متوسط تهران(منطقه 5)متری 2300000 به من پیشنهاد شد نگرفتم.اون الان متری 3300000 شده ولی سکه......:wacko:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دیدین هی گفتیم بابا نرین پیش فروش بخرین قیمت میاد پایین برین از بازار بخرین
دیدین دیدین
الان ما میریم از بازار میخریم

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
راه حل بهتر سرمایه گذاری در مسکن بود که متاسفانه طمع بنده منو نابود کرد.5 ماه پیش یه آپارتمان در جای متوسط تهران(منطقه 5)متری 2300000 به من پیشناپهاد شد نگرفتم.اون الان متری 3300000 شده ولی سکه......:wacko:

توی تهران بله
توی یزد آپارتمانی که متری 650 بوده پارسال الانم همینه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
در كشورهاي اروپايي طلا رو هم حراج مي‌كنن، اصلاً برام باور كردني نبود، چون طلا يك قيمت جهاني داره ولي عملاً طلافروشي‌هايي بودن كه هر از گاهي بدون توجه به قيمت جهاني طلا اين كارو انجام مي‌دادن و بسته به نظر فروشنده‌ اون مغازه خاص بود ولي در كشور سراسري نبود. حالا علتشو نفهميدم.
اينجا هم حالا دولت به صورت سراسري دست به يك حراج بزرگ زده :D
من فكر مي‌كردم كه حراج فقط مربوط به خوراك و پوشاك و ... ميشه ولي ما داريم از سطح استانداردهاي جهاني هم بالا مي‌زنيم :) حالا هي ناشكري كنيد!

(عجب کشور گل و بلبلی هست شب می خوابیم فردا دلار یا 10 درصد قیمتش رفته بالا یا پایین فکر نکنم هیچ کشور آفریقایی هم اقتصادش به این فلاکت باشه :( )

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
حالا مسكن هم همچين سرمايه‌گذاري خوبي نيست تا كشور درست مديريت نشه هيچ سرمايه‌گذاري جواب نميده. يكي از دوستان مسكن خريد داد اجاره، مستاجر بلند نميشد ميگفت هركاري ميخواي برو بكن، 1 سال دوندگي با كلي خسارت تونست پس بگيره يا يكي از دوستان ديگه جايي رو خريده بود داده بود اجاره طرف رفته سند ساخته هنوز داره مي‌دود هنوز هيچي. فقط براي استفاده شخصي خوبه.

راه حل بهتر سرمایه گذاری در مسکن بود که متاسفانه طمع بنده منو نابود کرد.5 ماه پیش یه آپارتمان در جای متوسط تهران(منطقه 5)متری 2300000 به من پیشنهاد شد نگرفتم.اون الان متری 3300000 شده ولی سکه......:wacko:

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
حالا مسكن هم همچين سرمايه‌گذاري خوبي نيست تا كشور درست مديريت نشه هيچ سرمايه‌گذاري جواب نميده. يكي از دوستان مسكن خريد داد اجاره، مستاجر بلند نميشد ميگفت هركاري ميخواي برو بكن، 1 سال دوندگي با كلي خسارت تونست پس بگيره يا يكي از دوستان ديگه جايي رو خريده بود داده بود اجاره طرف رفته سند ساخته هنوز داره مي‌دود هنوز هيچي. فقط براي استفاده شخصي خوبه.
این اتفاق در مورد مستاجر برای من هم پیش اومده که از وسط سال دیگه اجارشو نداد شانس آوردیم با پول پیشش حسابمون صاف شد کلی هم شکایت و شورای حل اختلاف رفتیم اما هیچکدوم فایده نداشت.اگه میگم مسکن به خاطر اینکه دیگه اینقد بازی سیاسی نداره...قیمت آپارتمان داره سر به فلک میذاره....

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
غصه نخور عزيز وقتي گرون‌تر از اين بكنن با اين درآمدا كسي توان خريد نداره، ركود تو بازار مسكن هم بيشتر ميشه

این اتفاق در مورد مستاجر برای من هم پیش اومده که از وسط سال دیگه اجارشو نداد شانس آوردیم با پول پیشش حسابمون صاف شد کلی هم شکایت و شورای حل اختلاف رفتیم اما هیچکدوم فایده نداشت.اگه میگم مسکن به خاطر اینکه دیگه اینقد بازی سیاسی نداره...قیمت آپارتمان داره سر به فلک میذاره....

بالا