• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
به نظرتون روی مسکن هم تاثیر میذاره ، الان موندم بخرم یا نه ؟؟؟ چون قیمت خونه بعد از عید ثابت مونده ، به نظرتون پایین میاد ؟؟؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
نه تو داداشمونی دوست داریم .
واییییییی چه خسیس خدا به دور .نمیخواد بابا .تو خودتو بیار
وای الیییییییی نگوووووووووو نگوووووووو.ولی اینو قبول دارم که خانومها تو تصمیم گیری زیاد مردد میشن
نه بابا خسیس کجا بود آبجی؟ ما باس مایه جمع کنیم باسه روز مبادا ...
امسال کلا سال اقتصادی خوبی برای من نبوده بر عکس پارسال و قبل اون
من سکه رو تا 450 خرید کردم و دیگه سمت خرید نرفتم
از دوستانی که صاحب نظرن و در این تاپیک فعال سوالی داشتم
من الان تعدادی سکه دارم که بهشون نیازی ندارم به نظر شما بازار سکه در بلند مدت بالای شش ماه منظورمه چه روندی رو طی میکنه؟
میدونم همه اینها به مذاکرات و شرایط آتی کشور هم خیلی بستگی داره ولی با این شرایط به نظرتون من با سکه هام چکار کنم؟ (با این پیش فرض که بهشون نیازی ندارم و فقط میخوام ضرر نکنم)
اصلا به فکر فروش نباش، من 2 تا آپارتمان با وام مسکن مهر خریدم، یکیش رو دارم میفروشم سکه بخرم، از تابستون به بعد اونایی که نخریدن یا فروختن، حسرت این روزا و قیمت 650 تومن رو می خورن، فکر کن ساله دیگه همین موقع ها ....

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
خیلی جالبه
اکثر کامنت ها از ساعت 12 ظهر تا 5 بعد از ظهر نوشته می شه و بعد از اون ترافیک کم می شه! یعنی همه دوستان محل کارشون هستند و از محل کار بازار سکه رو رصد می کنن و این فروم رو هی Refresh می کنن، کارفرمای بیچاره هم فکر می کنه کارمنداش چقدر کاری هستند. شاید هم بر روبچه های اینجا همه کارفرما هستند، کدومش؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
خیلی جالبه
اکثر کامنت ها از ساعت 12 ظهر تا 5 بعد از ظهر نوشته می شه و بعد از اون ترافیک کم می شه! یعنی همه دوستان محل کارشون هستند و از محل کار بازار سکه رو رصد می کنن و این فروم رو هی Refresh می کنن، کارفرمای بیچاره هم فکر می کنه کارمنداش چقدر کاری هستند. شاید هم بر روبچه های اینجا همه کارفرما هستند، کدومش؟

دقیقا بخصوص این هورسا دوتا سکه خریده کل تهرانی ها و...فهمیدن این بشر روسکه سرمایه گذاری کرده!!:D

اکثرا هم تو اداره یا مشغول چت و... یا اینجاست.

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه بابا خسیس کجا بود آبجی؟ ما باس مایه جمع کنیم باسه روز مبادا ...

اصلا به فکر فروش نباش، من 2 تا آپارتمان با وام مسکن مهر خریدم، یکیش رو دارم میفروشم سکه بخرم، از تابستون به بعد اونایی که نخریدن یا فروختن، حسرت این روزا و قیمت 650 تومن رو می خورن، فکر کن ساله دیگه همین موقع ها ....

دوست عزیز انقدر بالارفتن سکه را تو ذهن مردم نکن حالا چون 4 تا سکه داری خیلی زندگیا ممکنه سر این نوسانات از بین بره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بازار سکه و دلار در صورتی که توافقی صورت بگیره یه بازار مردست که چنان ضرری به ملت بزنه که دیگه سمت این کارا نمیرن .
چه سکه هایی که از هشتصد نهصد تا یه میلیون خریداری شده و چه سکه های حدود پونصد خریده شده باشه.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز انقدر بالارفتن سکه را تو ذهن مردم نکن حالا چون 4 تا سکه داری خیلی زندگیا ممکنه سر این نوسانات از بین بره
من هیچ چیز تو ذهن مردم نمی کنم، مخاطبم دوستان خودم توی فروم هستند،
تقریبا 2 سال پیش سکه حدود 300 تومن بود، من 20 تومن پول یک ماشین ... به ایران خودرو دادم و بقیه پولم رو 12 تا سکه خریدم، دو ماه پیش که داشتم سکه می فروختم، حسرت اینو خوردم که چرا اون موقع با 3-4 تومن یه پراید کارکرده نخریدم و بقیه پولم رو تبدیل به سکه و دلار نکردم...
فکر می کنی اگه یه نفر روی 650 سکه بخره سال دیگه این موقع تو ضرره؟ اصلا نرخ تورم رو 50% حساب کن بعد صادقانه جواب بده ...

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بازار سکه و دلار در صورتی که توافقی صورت بگیره یه بازار مردست که چنان ضرری به ملت بزنه که دیگه سمت این کارا نمیرن .
چه سکه هایی که از هشتصد نهصد تا یه میلیون خریداری شده و چه سکه های حدود پونصد خریده شده باشه.
دوست عزیز، من همیشه از نظرات و تحلیل هات لذت می برم و استفاده می کنم
اما واقعا فکر می کنی اگه توافقی صورت بگیره، اقتصاد ایران شکوفا میشه؟
مثلا همین پارسال که کلی از این تحریم ها نبود مردم خوش و خرم زندگی می کردن و دخل و خرجشون کاملا جور بود؟
حتی اگه همه تحریم های جدید هم برداشته بشه و امنیت کامل برقرار بشه فکر می کنی دلار به 1000 تومن برمیگرده؟ سکه به 500 تومن؟ حتما مرغ هم میشه همون 1000 تومن و تخم مرغ هم 50 تومن
واقعا از گفتن این چیزا خوشحال نیستم، ولی همیشه باید واقع بین باشیم

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
تقریبا 2 سال پیش سکه حدود 300 تومن بود، من 20 تومن پول یک ماشین ... به ایران خودرو دادم و بقیه پولم رو 12 تا سکه خریدم، دو ماه پیش که داشتم سکه می فروختم، حسرت اینو خوردم که چرا اون موقع با 3-4 تومن یه پراید کارکرده نخریدم و بقیه پولم رو تبدیل به سکه و دلار نکردم...
فکر می کنی اگه یه نفر روی 650 سکه بخره سال دیگه این موقع تو ضرره؟ اصلا نرخ تورم رو 50% حساب کن بعد صادقانه جواب بده ...
دوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم ولی فعلا دست گذاشتن رو سکه و دلار همون طور که دوستمونم گفت اگه توافقم صورت بگیره که دیگه سکه شدیدا میاد پایین.اونوقت فاتحه ما خوندست......:wacko:

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
به نظرتون روی مسکن هم تاثیر میذاره ، الان موندم بخرم یا نه ؟؟؟ چون قیمت خونه بعد از عید ثابت مونده ، به نظرتون پایین میاد ؟؟؟

غرب تهران قیمت مسکن نسبت به قبل عید متری 400 هزار تومن گرون تر شده.

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

اولا :سکه تابع دو متغیر دلار و انس جهانیه چند صفحه قبلی تحلیل خودمو از نظر فاندامنتال و تکنیکال توضیح دادم میتونی بری بخوانی دوما : دقیقا 2 سال پیش همین موقع انس جهانی حدود 1100 بوده و انسم ربطی به تورم داخل ایران نداره اگه نظرت رو اینکه تورم زیادی در پیش داریم بهتره مثلا قطعات بخری یا ....

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
مثلا همین پارسال که کلی از این تحریم ها نبود مردم خوش و خرم زندگی می کردن و دخل و خرجشون کاملا جور بود؟
حتی اگه همه تحریم های جدید هم برداشته بشه و امنیت کامل برقرار بشه فکر می کنی دلار به 1000 تومن برمیگرده؟ سکه به 500 تومن؟ حتما مرغ هم میشه همون 1000 تومن و تخم مرغ هم 50 تومن
صد در صد تأیید می شود ، کاهش قیمتها زمانی امکان دارد که ارزش پول ملی (ریال) بالا برود وقتی تورم که کاهنده ارزش پول ملی است مرتب در حال افزایش است پس نمی توان به تقویت ارزش پول ملی در کوتاه مدت امید داشت.
با توجه به اصرار دولت بر اجرای فاز دوم هدفمندی رایانه ها و همینطور افزایش قیمت حاملهای انرژی از جمله بنزین ، مسلماً روند تورم شیب بسیار تندی خواهد داشت.
توجه کنید که هرگونه توافقی بمنزله حذف یکشبه تحریمها نیست ، کشور عراق هنوز نتوانسته است بیش از نیمی از تحریمهای اعمال شده در زمان صدام را حذف کند.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شیر و تخم مرغ و اینا ارزون نمیشه , دلار هم چندسال نگه داشتنش در حد سود بانکی سود میداد زحمت میکشید . پس اگه تحریم برداشته بشه که نمیگم میشه , قیمت دلار حداقلش 1200 هست .
سود دهی سکه اونوقت ارتباط مستقیم پیدا میکنه به اونس , یعنی ملت باید بشینن ببینن کی اونس میره بالا تا سود کنن. که البته در این مورد باید بشینن ببینن چقدر میره بالا تا ضررشون جبران بشه.
این مملکت هم یه سال دو سال نیست با تنش های موضوع هسته ای درگیره , حالا اگه حل بشه , دیگه باید حساب دو دوتا چهارتا کرد و دید چه اتفاقی می افته.
فعلا خبری نشده دلار دویست سیصد تومن ریخته. سکه صدو پنجاه اومده پایین.
در نتیجه یا بعد این مذاکرات همه چیز دوبرابر میشه یا نصف میشه. البته من قبلا هم گفتم نظر شخصیم اینه که امریکا کنار نمیاد با اینا ولی احتمال همه چیز هست , کنار اومد اونوقت وانتیا که میان نون خشک میخرن الان اونوقت داد میزنن سکه نیم ربع تمام , امامی خریداریم !!
در مورد برداشته شدن تدریجی تحریم ها هم همونطوری که اسم تحریم دلار رو از 1200 رسوند به 2200 , اسم برداشته شدنشم به همین صورت میارتش پایین.
اینجا جوه که حرف اولو میزنه

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

این افزایش قیمت بخاطر اجرای طرح تفضیلی کلانشهر تهران است و ارتباطی با رونق بازار مسکن ندارد.

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
میخواستم قیمت سکه را از دو جهت مورد بررسی قرار بدم : 1 - انس جهانی 2- قیمت دلار در ایران که هر دو اینها باعث نوسان در قیمت داخلی می شوند
اول میپردازم به انس جهانی . الف: از نظر تکنیکال انس در یک کانال نزولی قرار گرفته مخصوصا در چارت روزانه بعد از سال 2009 چند روزیکه قیمت زیر sma 200 روزانه بسته شده که حکایت از تحت فشار بودن انس برای فروش داره که در صورت بوجود آمدن شرایط ریزش که در قسمت فاندامنتال توضیح خواهم داد اعداد 1600-1530-1470-1420 -1300 دور از دسترس نخواهند بود .
ب : از نظر فاندامنتال - 1-بعد از سقوط سهام و بوجود آمدن بحرانهای مالی در آمریکا فدرال ریزرو برای مقابله با ان در طی دو مرحله اقدام به تزریق محرکهای مالی یا همان QE به بازار انجام داد که باعث کاهش ارزش دلار و بالارفتن ارزش طلا به عنوان یک دارایی امن گردید ولی در چند ماه گذشته داده های اقتصادی آمریکا رو به بهبود گذاشته و آقای بن برنانکی ( رییس بانک مرکزی امریکا ) مرتبا در گزارشات خودش به سنا از بهتر شدن وضعیت اقتصادی و نیاز نبودن به QE سوم سخن گفته هر چند بعضی از کارشناسان مالی مخصوصا اروپایی ها نسبت به این مطلب خوشبین نیستند به همین خاطر گزارش جدید بانک مرکزی که روز 4 شنبه ساعت 20:45 اعلام میشه بسیار حایز اهمیت جهت تعیین روند کلی دلار و طلا میباشد . هر چند بعضی مسایل از قبیل فستیوال هند میتواند تا حدی در خواست خرید طلا را مقطعی افزایش بدهد.
2- سهام امریکا در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند مثلا داو جونز از سال 2009 تقریبا بیش از 2 برابر افزایش داشته و اگه این روند ادامه داشته باشد سرمایه گذاران ترجیح می دهند در این قسمت سرمایه گذاری کنند که خود به خود باعث کاهش تقاضای طلا میگردد .
3- قیمت نفت بی تاثیر در قیمت طلا نیست و در صورت حل مسایل خاورمیانه مخصوصا با حل بحران اتمی ایران و کاهش قیمت نفت در پی آن طلا نیز کاهش می یابد .

2- قیمت دلار در ایران : این قسمت را دیگه همه اطلاع دارند که با افزایش تحریمها و تحریم بانک مرکزی قیمت دلار افزایش یافته که شاید بیش از نیمی از این افزایش تحت تاثیر مسایل روانی و هجوم مردم و دلالان و بیکفایتی بانک مرکزی ( چه خواسته چه نا خواسته ) می باشد با توجه به وضعیت بد اقتصادی تورم رکود گرانیها بیکاری کارخانجات ورشکسته شده و .... همچنین گرانی نفت که آن هم متعاقبا باعث گرانی بنزین جهانی میشود که پاشنه اشیل دولتهای غربی و مخصوصا باراک اوباما ( انتخابات پیش روی آمریکا ) میباشد حال با توجه به این رویدادها میشد به موفق بودن نتایج دور اول گفتگو ها امیدوار بود که در عمل نیز چنین شد در واقع میشود گفت یه بازیه برد برد برای طرفین در جریان باشه و در دور دوم مذاکرات هم توافقات خوبی حاصل بشه و باعث کاهش تقاضای دلار و در پی آن افت قیمت دلار را شاهد باشیم در کل من به سودده بودن خرید سکه به امید سوداوری بلند مدت آن در این شرایط اعتقادی ندارم مگر همان عده قلیلی که در کف بازار فعالیت دارند و میتوانند مرتبا خرید و فروش انجام بدهند نه مردم عادی کوچه بازار .
تمامی این تحلیلها تابع شرایط فعلی میباشند و در صورت تغییر هر کدام مثلا عدم توافقهای بعدی بایستی تحلیل جدید صورت گیرد .

تاریخ تحلیل 22/4

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شیر و تخم مرغ و اینا ارزون نمیشه , دلار هم چندسال نگه داشتنش در حد سود بانکی سود میداد زحمت میکشید . پس اگه تحریم برداشته بشه که نمیگم میشه , قیمت دلار حداقلش 1200 هست .
سود دهی سکه اونوقت ارتباط مستقیم پیدا میکنه به اونس , یعنی ملت باید بشینن ببینن کی اونس میره بالا تا سود کنن. که البته در این مورد باید بشینن ببینن چقدر میره بالا تا ضررشون جبران بشه.
این مملکت هم یه سال دو سال نیست با تنش های موضوع هسته ای درگیره , حالا اگه حل بشه , دیگه باید حساب دو دوتا چهارتا کرد و دید چه اتفاقی می افته.
فعلا خبری نشده دلار دویست سیصد تومن ریخته. سکه صدو پنجاه اومده پایین.
در نتیجه یا بعد این مذاکرات همه چیز دوبرابر میشه یا نصف میشه. البته من قبلا هم گفتم نظر شخصیم اینه که امریکا کنار نمیاد با اینا ولی احتمال همه چیز هست , کنار اومد اونوقت وانتیا که میان نون خشک میخرن الان اونوقت داد میزنن سکه نیم ربع تمام , امامی خریداریم !!
در مورد برداشته شدن تدریجی تحریم ها هم همونطوری که اسم تحریم دلار رو از 1200 رسوند به 2200 , اسم برداشته شدنشم به همین صورت میارتش پایین.
اینجا جوه که حرف اولو میزنه

دقیقا موضوع همینه بازار قبل از اینکه نگران مسایل کلان اقتصادی باشه نگران جو روانی تحریمهاست

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

بعد عید خونه هیچ فرقی نکرده ، هر چی شد تو بهمن و اسفند شد ، خونه ای که تو سعادت آباد تو دی ماه صحبت کردم 5500 تو اسفند کمتر از 6500 راضی نشد ، الان هم همون 6500 رو میگه ...

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
بعد عید خونه هیچ فرقی نکرده ، هر چی شد تو بهمن و اسفند شد ، خونه ای که تو سعادت آباد تو دی ماه صحبت کردم 5500 تو اسفند کمتر از 6500 راضی نشد ، الان هم همون 6500 رو میگه ...
الان فرصت واسه خرید خونه خوبه یا نه؟بالاتر میره یا پایین تر؟

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
الان فرصت واسه خرید خونه خوبه یا نه؟بالاتر میره یا پایین تر؟

به شخصه فکر نمی کنم خونه ارزون بشه ، شاید ثابت بمونه ولی ارزون نه ...
چون الان هیچ کسی (دولت) حرف از مسکن و دخالت در اون نمی زنه و همه به فکر پایین و بالا شدن طلا و ارز هستند ...

بالا