• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
هوري جون منم شاهد، ببينيم چند درصد از تخمينات ويش‌مستر درست درمياد
الی جون نکاتو بنویس دوستم .منو تو باید پشت هم باشیم :دی

نه دیگه .جر نزن
پس دیگه فردا بریم پارک ملت دیگه یه دفعه بگو
ویش مستر گردوشو میاره وضعش خوبه .بقیه هم دیگه یه چی بیارن دور هم خوش میگذره
ائتلاف بر علیه من؟ نامرداااااا (پَ نَ پَ مردااااا)
من وضعم خوبه؟ گردو بخرم؟ من یه دونه گردوی کال عید پیدا کردم گذاشتم جلوی آفتاب برسه تابستون بخورمش :D

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
دیروز داشتن تحلیل میکردن آقاهه میگفت خود ایران دیگه سرمایه کافی برای غنی سازی نداره اگرم کوتاه بیاد یه علتش هم همینه ولی نمیخواد کوتاه بیاد به راحتی

این آقاهه از همه مسائل مالی و اتمی ایران کامل آگاهی داشته ها ;) اینا همش جو رسانه ای هست و نمایش برای افکار عمومی بیچاره

Sent from my XPERIA S

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
درسته منو هوري با هم دست به يكي كرديم، ولي كلاً خودمونيم آقايون ضرب العجل عمل مي‌كنن، خانما اينقدر ميان آسمون ريسمون ميبافن كه كار از كار گذشته، دقيقاً عين رانندگي اكثر خانوما.

تا هوري نيومده برم كه ...

من وضعم خوبه؟ گردو بخرم؟ من یه دونه گردوی کال عید پیدا کردم گذاشتم جلوی آفتاب برسه تابستون بخورمش :D

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
غصه نخور عزيز وقتي گرون‌تر از اين بكنن با اين درآمدا كسي توان خريد نداره، ركود تو بازار مسكن هم بيشتر ميشه
بابا همه میگن قدرت خرید مردم پایین میادو کسی نمیتونه خونه بخره ولی ظاهرا جره دیگه ای هست.به هر حال خریدار وجود داره که قیمتا داره بالا میره میتونی یه نگاهی به اینجا بندازی آرشیو دی و بهمن 90 رو با الان مقایسه میکنم قاط میزنم...:wacko:

مسکن نارون :::: Naroon Real Estate

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب اولین جهش قیمت بعد از چند روز اتفاق افتاده
حالا مشخص نیست , کار خود بانکه که نمیخواد از 650 پایینتر بیاد یا بازار قبول نمیکنه , اگه کار بانک باشه از این قیمت پایینتر نمیاد ! ولی کار بازار باشه , قیمت یخورده میره بالا و برمیگرده میاد این کفم میشکنه.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خب اولین جهش قیمت بعد از چند روز اتفاق افتاده
حالا مشخص نیست , کار خود بانکه که نمیخواد از 650 پایینتر بیاد یا بازار قبول نمیکنه , اگه کار بانک باشه از این قیمت پایینتر نمیاد ! ولی کار بازار باشه , قیمت یخورده میره بالا و برمیگرده میاد این کفم میشکنه.
نظر شما چیه؟کار بانکه یا بازار؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نظر شما چیه؟کار بانکه یا بازار؟
از نظر عقلانی بانک نباید بزاره قیمت پایینتر از این بیاد , یک اینکه باعث نارضایتی میشه , دو اینکه هرچی پایینتر بره سکوی پرتاب قوی تر میشه برای بالارفتن قیمتا در اینده , سه اینکه دیگه زیادی هم دلار رو ارزون بده یجورایی براش ضرره.
حالا دیگه خدا داند !
البته واکنش خریدارا و فروشنده ها میتونه باشه به قیمت 650 که قیمت تمام شده پیش فروشاست.
قیمت شده 664

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
عزيز من خيلي‌ها دوست دارن خونه‌دار بشن ولي هرچي دودوتا چهارتا ميكنن عمراً نميشه با اين حقوقا، ميشناسم كسايي رو كه متاهلن و محل كارشون تهرانه ولي از اونجا كه خونه‌هاي تهران گرونه، رفتن ساكن شهرستان‌هاي كوچك اطراف شدن ... اگه كشور درست بود طرف كلاهشم ميافتاد اونجا نمي‌رفت برداره، ولي از اجبار زمونه رفته توي اونجا داره زندگي ميكنه، جايي بسيار بسيار پايين‌تر از مقام و منزلت اون فرده

بابا همه میگن قدرت خرید مردم پایین میادو کسی نمیتونه خونه بخره ولی ظاهرا جره دیگه ای هست.به هر حال خریدار وجود داره که قیمتا داره بالا میره میتونی یه نگاهی به اینجا بندازی آرشیو دی و بهمن 90 رو با الان مقایسه میکنم قاط میزنم...:wacko:

مسکن نارون :::: Naroon Real Estate

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
موقعی که سرمایه دارای کلان حس کنن به کف قیمت نزدیک شده , موقعیه که هرچی سکه و دلار توی بازاره جمع میکنن و همون اش میشه و همون کاسه ! خلاصه قیمتا بالا بره تورم میاره , پایینم بیاد چون دوباره بالا میره دوباره تورم میاره !!
چه شود !!

سلام
با تمام احترامی که برای شما قائلم، من فکر می کنم افزایش و کاهش قیمتها در بخش های مختلف یکسان عمل نمی کنند، یعنی اینکه به هنگام گرون شدن اول دلار می ره بالا، بعد با فاصله خیلی کم و می شه گفت همزمان سکه می ره بالا و بعد لوازم منزل با اختلاف یک ماهه بالا می ره قیمتشون و در حالت معکوس هم همینطوره و دلار و سکه اول ارزون می شه و بعد کالاهای دیگه. البته خوب چون ما هیچوقت نظیر این اتفاق عجیب و به قول دوستمون رانتی رو تا حالا ندیده بودیم که دلار با این شدت بره بالا و با این شدت بیاد پایین، به طبع انتظار ارزون شدن کالاهای دیگه رو نداریم. ولی به شما قول می دم در صورتیکه تداوم افت قیمت دلار وجود داشته باشه و یا لااقل برای یک بازه یک ماهه قیمت دلار همین حول و حوش بمونه، شاهد کاهش قیمت در دیگر بخشها هم خواهیم بود.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دلار ریختن تو بازار قیمت سکه بیاد پایین.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه 2 روز بازار تو این قیمتها بمونه و بالاتر نره خیلی عالی میشه.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اميدوارم نظر شما درست باشه، ولي به نظر من LAPD واقع‌بين‌تر هست. درسته كه قيمت ارز بياد پايين ممكنه تاثير جزئي در كاهش قيمت‌ها داشته باشه ولي به قبلش مسلماً برنمي‌گرده. ثانياً اگر دقت كرده باشيد هر روز دارن در فلان كارخونه و ... مي‌بندن و كارگرها رو مرتبط اخراج مي‌كنن و چقدر جوان بيكار ما داريم اينها همه نشانه اقتصاد بيمار هستش... همه اينها ركود اقتصادي مياره، تورم و نارضايتي عمومي. همين الان هم كه خيلي علني دولت داره قيمت ها به نفع خودش بالا و پايين ميبره مطمئن باش كه به خيلي از مردم ضربه زده چون اگه اقتصاد بر مبناي درست مي‌بود نبايد چنين اتفاقي ميافتاد. اين يعني بازي با سرمايه و زندگي مردم براي سود شخصي درحاليكه همه چيز گرون شده و مردم با خريد اجناس و خدمات گران سرمايه زيادي رو از دست دادن كه با پايين اومدن نرخ ارز هم اون سرمايه برگشتي نيست چه بسا ممكن است كل سرمايه نيز از بين رفته باشد. همه اينها موجبات بيشتر نارضايتي عمومي رو دربرداره كه متاسفانه و متاسفانه هيچ توجهي به اين مسئله نميشه يا سود دولت بر منفعت عام ارجحيت داره. اگر بناست قيمت بالا و پايين بره بايد براساس يك سري معيارهاي عام پسند و معقول باشه كه باز هم متاسفانه وجود نداره

سلام
با تمام احترامی که برای شما قائلم، من فکر می کنم افزایش و کاهش قیمتها در بخش های مختلف یکسان عمل نمی کنند، یعنی اینکه به هنگام گرون شدن اول دلار می ره بالا، بعد با فاصله خیلی کم و می شه گفت همزمان سکه می ره بالا و بعد لوازم منزل با اختلاف یک ماهه بالا می ره قیمتشون و در حالت معکوس هم همینطوره و دلار و سکه اول ارزون می شه و بعد کالاهای دیگه. البته خوب چون ما هیچوقت نظیر این اتفاق عجیب و به قول دوستمون رانتی رو تا حالا ندیده بودیم که دلار با این شدت بره بالا و با این شدت بیاد پایین، به طبع انتظار ارزون شدن کالاهای دیگه رو نداریم. ولی به شما قول می دم در صورتیکه تداوم افت قیمت دلار وجود داشته باشه و یا لااقل برای یک بازه یک ماهه قیمت دلار همین حول و حوش بمونه، شاهد کاهش قیمت در دیگر بخشها هم خواهیم بود.

m.g.f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. سکه امروز تو بازار 890هزار تومان رد و بدل میشد.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان آیا خرید سکه الان توصیه میشه چون سکه فک میکنم به کف قیمتش نزدیک شوده؟

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
امسال کلا سال اقتصادی خوبی برای من نبوده بر عکس پارسال و قبل اون
من سکه رو تا 450 خرید کردم و دیگه سمت خرید نرفتم
از دوستانی که صاحب نظرن و در این تاپیک فعال سوالی داشتم
من الان تعدادی سکه دارم که بهشون نیازی ندارم به نظر شما بازار سکه در بلند مدت بالای شش ماه منظورمه چه روندی رو طی میکنه؟
میدونم همه اینها به مذاکرات و شرایط آتی کشور هم خیلی بستگی داره ولی با این شرایط به نظرتون من با سکه هام چکار کنم؟ (با این پیش فرض که بهشون نیازی ندارم و فقط میخوام ضرر نکنم)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه تو داداشمونی دوست داریم .
واییییییی چه خسیس خدا به دور .نمیخواد بابا .تو خودتو بیار
این آقاهه از همه مسائل مالی و اتمی ایران کامل آگاهی داشته ها ;) اینا همش جو رسانه ای هست و نمایش برای افکار عمومی بیچاره

Sent from my XPERIA S
بیچاره خودتی

درسته منو هوري با هم دست به يكي كرديم، ولي كلاً خودمونيم آقايون ضرب العجل عمل مي‌كنن، خانما اينقدر ميان آسمون ريسمون ميبافن كه كار از كار گذشته، دقيقاً عين رانندگي اكثر خانوما.

تا هوري نيومده برم كه ...
وای الیییییییی نگوووووووووو نگوووووووو.ولی اینو قبول دارم که خانومها تو تصمیم گیری زیاد مردد میشن

بالا